Tamam canim yapmiycam .. Haklisin bosuna uzulmeyim...

Insallah olur da sizde pes pese gelirsiniz artik :)

Esim cok inaniyo olduguna, bende inaniyim yavrularima :))

Cok tuhaf kibrisdan bebislerimle geldim... Simdi benimler ve insallah yerlesiyorlar yeni memleketlerine :))

Hayırlı olsun bebekciğim...5.gün embriyosu konulduysa test 9.. Gün yapılır doktorun bişey söylemedi mi??

Son düzenleme:
aramıza hoş geldin.yaşadıkların beni duygulandırdı.seninle ortak yönlerimiz var.benide donasyona bülent bey hazırladı.malesef 3 kez ve sonuç negatif allah yardımcın olsun.....

somtik sen nerede yaptın donasyonu?bilmiyorum ama ben bülent urmanın tarzına hiç alışamadım..o yüzden onun önerdiği yeride pek düşünmüyorum..bana donasyon olmadan çocuk sahibi olamayacağımı söylediğindeki yüzünün ifadesini unutamıyorum..o kadar sıradan..o kadar sert..o kadar umursamaz şekilde söyledi ki..neyse artık o dönemleri aştım..
somtik sen tekrar ne zaman deneyeceksin?

senin örneğin gerçeği tam olarak gözler önüne seriyor. fiziksel özellik belirtmemişsin ve sana bulduk istediğiniz gibi demişler. KOMİKLER :((
AMA BÖYLE NAAPALIM yapacak bişey yok bu konuda. takılmamaya çalışıcaz galiba.

sakıncası yoksa sen biraz anlatır mısın.?
sen sana benzeyen donör mü istemiştin ikizler benziyor mu sana. yada eşine ne bilim çevrenden ne gibi tepkiler alıyorsun zira bebekleri bu günlerde gören herkes şuna benziyor buna benziyor muhabbeti yapar mutlaka bizim memlekette. neler söylüyorlar.
sence benziyor mu bebekler birbirlerine ve size??

gerçi ben esmer doğup sarışın olan çocuklar gördüm henüz erken ama yinede bize ışık tutacak bir bilgi olacak sakıncası yoksa biraz anlatır mısın.

somtik sen nerede yaptın donasyonu?bilmiyorum ama ben bülent urmanın tarzına hiç alışamadım..o yüzden onun önerdiği yeride pek düşünmüyorum..bana donasyon olmadan çocuk sahibi olamayacağımı söylediğindeki yüzünün ifadesini unutamıyorum..o kadar sıradan..o kadar sert..o kadar umursamaz şekilde söyledi ki..neyse artık o dönemleri aştım..

Arkadaşım Türkiye'deki doktorların donasyonu hastasına anlatması bile suç... O kadar katı bir kural varken sen burada açıkça isim veriyorsun. Ayrıca anlayamadığım bir konu daha var... Doktorun size söylerken ağlamasını yada suratının o emrah filmlerindeki gibi bir ifade almasını mı bekliyorsunuz??? Onlar bilim adamı o kadar çok hasta görüyorlar ki hangi birine ve niye üzülsünler. Bence Bülent bey çok ilgili bir doktor ve bu da yeterli. İnsanlara ters davranışlarınızda görmedim ve genelde çok sevilen birisi.. Sanada bir çözüm önerisi söylemiş işte daha ne yapsın?? Benim eşimde doktor ve hergün bir sürü hasta görüyor akşama hatırlamıyor bile ne yapsın yani akşama eve gelip üzülüp dertlensin mi??

Yani şunu Merak ediyorum nasıl söylerse hoşunuza gidecek?? Zaten bunun iyi bir tarafı yok...

sakıncası yoksa sen biraz anlatır mısın.?
sen sana benzeyen donör mü istemiştin ikizler benziyor mu sana. yada eşine ne bilim çevrenden ne gibi tepkiler alıyorsun zira bebekleri bu günlerde gören herkes şuna benziyor buna benziyor muhabbeti yapar mutlaka bizim memlekette. neler söylüyorlar.
sence benziyor mu bebekler birbirlerine ve size??

gerçi ben esmer doğup sarışın olan çocuklar gördüm henüz erken ama yinede bize ışık tutacak bir bilgi olacak sakıncası yoksa biraz anlatır mısın.

Canım dediğin gibi herkeste bir benzetme hastalığı var ama benim oğlum babasının küçük bir kopyası hatta bir arkadaşım çok güzel söyledi ; sanki kocan küçülmüş kucağında onu taşıyorsun diye:)))

Kızımı da her gören bana benzetiyor bende benzetiyorum .gerçi papatya pek benzetmedi hatta papatyanın kızı bana daha çok benziyormuş:)) canım arkadaşım öyle söyledi çok hoşuma gitti..

Dönör konusunda bende tamamen aynı şeyleri düşünüyorum daha önce de söylemiştim, arıyorsun adet oldum diyorsun aaa tesadüf aynı sana benzeyen bir donörde bugün adet oldu diyorlar hoooopp tedavi başlıyor.ama ben şanslıyım sanırım yada bazen benzerlik konusunda genlerden başla bişeylerde etkili oluyor. Benim eşim bir doktor olarak bana böyle söyledi ve bizde buna inanıyoruz.

çok teşekkür ederiz hiç gitmedin hep yanıtladın
iyi kötü tüm tecrübelerini anlattın bize sorularımıza cvp verdin. çok saol.
öyle güzel anlattın ki bebeklerini aileni allah bozmasın sıcacık eviniz hissettim. birden kalabalık bir aile olmak ne güzel. hele konuşmaya başlasınlar ne tatlı olacak eviniz. ben angelina ve brad in havaalanı fotoğraflarına bakınca çok hoşuma gidiyor ne kalabalıklar bi yere giderken
allah sağlık mutluluk ve huzurunuzu bozmasın güle güle büyüsünler inşallah

Arkadaşım Türkiye'deki doktorların donasyonu hastasına anlatması bile suç... O kadar katı bir kural varken sen burada açıkça isim veriyorsun. Ayrıca anlayamadığım bir konu daha var... Doktorun size söylerken ağlamasını yada suratının o emrah filmlerindeki gibi bir ifade almasını mı bekliyorsunuz??? Onlar bilim adamı o kadar çok hasta görüyorlar ki hangi birine ve niye üzülsünler. Bence Bülent bey çok ilgili bir doktor ve bu da yeterli. İnsanlara ters davranışlarınızda görmedim ve genelde çok sevilen birisi.. Sanada bir çözüm önerisi söylemiş işte daha ne yapsın?? Benim eşimde doktor ve hergün bir sürü hasta görüyor akşama hatırlamıyor bile ne yapsın yani akşama eve gelip üzülüp dertlensin mi??

Yani şunu Merak ediyorum nasıl söylerse hoşunuza gidecek?? Zaten bunun iyi bir tarafı yok...

Canım çok haklısın bütün sağlıkçıların genel sorunu bu bizim bütün hastaları tanımamızı bekliyorlar bende hemşireyim seni çok iyi anlıyorum geçende hastanın birinin tansiyonunu ölçüyorum kolunuzu düz tutarmısınız dedim bana dediki kolumda kırık var oyüzden düzlenmiyor geçendede söylemiştim unuttunuzmu beni ama ben sizi hatırlıyorum dedi.ben günde enaz 50 hastanın tansiyonuna bakıyorum nasıl hatırlayayım bide bizden duygusallık bekliyorlar halbiki biz bütün hastalara duygusal yaklaşsak işimizi yapamayız.aslında sağlıkçıların sorunu bunlarla kalsa bu devede kulak....

sevgili arkadaşım.ben donasyonu bülent beyin ortak olduğu dünya tüp bebek berk beyde yaptırdım.evet senin dediğin gibi soğuk kanlılar aşırı derecede her ikisinin yanındada hıçkırarak defalarca ağladım. ama onların umurunda bile olmadı. geçmiş sayfalarda okursan görürsün.benim artık eşim izin vermiyor.3 kere denedim.aynı merkezde birde. evlatlığa başvurduk biz 2 .3 yıl sonra gelecek.ben ve eşim destek alıyoruz terapist ve pskologtan acılarımızı biraz hafifletiyor .senin mırıldandığın şarkıyıbende söylerdim bir zamanlar.nedense senle aynı şeyleri düşünüyoruz akşam olduğunda eve geldiğimizde karı koca o sezsizlik bizi perişan ediyor.kaderdaşım.

Günaydın herkese...sabah uyanır uyanmaz ilk işim neler yazılmış diye meraktan forumu açmak oluyor..

tress; donasyonu nisan yada mayıs gibi yapacağız..çünkü tüm paramızı son tüp bebek denemesinde amerikan hastanesinde harcadık..eşimde bende devlet memuruyuz..malum gelir sabit..toparlanmamız nisanı bulur..ama bu günlerin çabuk geçmesini o kadar çok istiyorum ki..işten eve gelince evde benim ve eşimin dışında bir ses daha olsun istiyorum..artık birbirimizi dinlemeyelim diyorum..
kendimi çok yalnız hissediyorum..şu sıralar gece yolcularının bir şarkısına takılmış durumdayım:uyuyorum uyuyorum günler çabuk geçsin diye..bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye..

bu formu farkedinceye kadar sanki donasyonda mutlak çocuk sahibi oluruz diye geliyordu..ama burdaki yorumları okudukça buzdağının görünmeyen yüzünün olduğunu anlıyorum..işimiz çok çok zor..
merhaba gülfemak hoşgeldin.sizde sorun ne, hangi merkezi düşünüyorsunuz?
yumurta donasyonu mu?

Arkadaslar, size bildireyim dedim... Donduk bebislerjm umarim bendelerdir... Tuhaf bir duygu... Ama harika bi duygu ayni zamanda :) positif dusunucem test gunune kadar....

Baska forumdan biri blasto oldugu icin diyor hatta transferden 3 gun sonra bile positif cikabilirmis erken test... Yapsammi acaba?? Migdem yaniyor iki gundur ama progesteron da migde yanmasi yapiyor

bebek ne güzel bitti döndün evine, bol bol dinlern bebişlerle.zaten çalışmıyordun değil mi ne güzel bol bol dinlenmeye zamanın olacak:)

çok teşekkür ederiz hiç gitmedin hep yanıtladın
iyi kötü tüm tecrübelerini anlattın bize sorularımıza cvp verdin. çok saol.
öyle güzel anlattın ki bebeklerini aileni allah bozmasın sıcacık eviniz hissettim. birden kalabalık bir aile olmak ne güzel. hele konuşmaya başlasınlar ne tatlı olacak eviniz. ben angelina ve brad in havaalanı fotoğraflarına bakınca çok hoşuma gidiyor ne kalabalıklar bi yere giderken
allah sağlık mutluluk ve huzurunuzu bozmasın güle güle büyüsünler inşallah

Canım yaaa allahım hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah... Sizleri biraz olsun aydınlatabiliyorsam mutlu olurum

benim kanımca kişiye gerçekten benzeyen donörü bulmak için çok çabalamıyorlar en fazla dikkat ettikleri esmere esmer sarışına sarışındır. göz şekli burun şekli vücut şekli hiç baktıklarını sanmıyoruaşım çokm ki yukardaki yazıdan da bu gayet net anlaşılıyor.
zaten bizim gibi özlemle çocuk olsun isteyen kişiler bu olmamış diye şikayet etmeyecektir diye düşünüyorlar.
zaten biz bu konuda asla şikayet etmeyiz bizim öğretilerimizde günahtır ya burunla kaşla gözle ilgili bişey söylemek. (hep öyle demezler mi

Arkadaşım çok haklısın örneğin ben 7-8ay önce firdevs hanımı aradım bilgi almak için ona çok kolay ulaşıyosun çok sıcak davranıyor ama ben ona para imkanımın şuan olmadığını belki eylül-ekim gibi para imkanı oluşursa denemeyi düşündüğümü söyledim sağolsun bana hangi tahlilleri yaptıracağımı neler gerektiğini yazan e-mail atmıştı.ağustos gibi beni aradı donörün hazır olduğunu bana uygun bi donör olduğunu felan filan...halbuki ben ona fiziksel bilgilerimi vermemiştim çok şaşırdım ama ona bişey diyemedim parasal olarak daha hazır olmadığımı söyledim buda yetmedi 2ay önce irem hanım aradı siz kasımda donasyon yaptırmayı düşünüyormuşsunuz dedi ben öyle bişey demedim bana çok ısrarcı geldiler.sanki amaç tamamen ticaret.insanınn hayalleri umutları boş onlar için.bide fiyat konusunda en düşük onların.Berk beyide aradım sıcak samimi biri çok vaatlerde bulunmuyor olanı anlatıyor daha gerçekçi....

lalita, bende cok sasirdim yazdiklarini firdevs hanimla ilgili. demek herkes farkli seyler yasiyor. ben ise hic aklimin ucundan gecmedi onlarin amaclari sadece ticaret olduklari. biz hatta simdi kibrisa gittigimzde tedaviyi birakacaktik nerdeyse, o zaman bile firdevs hanim ne üsteledi, ne de bizi yanliz birakti. her seyi acikladi sakin ve net bir sekilde. yani hic bir sekilde israrci yasamadim onlari, tedaviye baslamadan dahi önce. berk bey konusunda katiliyorum sana, kendisi de cok samimi ve realist biri.

bebek ne güzel bitti döndün evine, bol bol dinlern bebişlerle.zaten çalışmıyordun değil mi ne güzel bol bol dinlenmeye zamanın olacak:)

sagol canim..evet bol bol dinleniyorum, sadece yemek yaptim o kadar..diger islere artik esim bakicak...maalesef calisiyorum, ama daha pazartesi ve sali en azindan evdeyim ve haftaya carsamba caliscam...

Hayırlı olsun bebekciğim...5.gün embriyosu konulduysa test 9.. Gün yapılır doktorun bişey söylemedi mi??

Aysevi tesekkür ederim canim.....kan testini döllendikten 12 gün sonra yaptiriyorlar, bazilari hatta 14 gün sonra. bana dogus ayin 14. ünde git dedi, ayni günde cünkü ignem yapilcak (progesteron). bakalim artik kac gün daha dayanicam..ama hemen yapmak da istemiyorum. arkadasin dedigi gibi kendimi bosuna üzmeyim erken erken..üzüleceksem zaten o günler gelicek.......

Günaydın herkese...sabah uyanır uyanmaz ilk işim neler yazılmış diye meraktan forumu açmak oluyor..

tress; donasyonu nisan yada mayıs gibi yapacağız..çünkü tüm paramızı son tüp bebek denemesinde amerikan hastanesinde harcadık..eşimde bende devlet memuruyuz..malum gelir sabit..toparlanmamız nisanı bulur..ama bu günlerin çabuk geçmesini o kadar çok istiyorum ki..işten eve gelince evde benim ve eşimin dışında bir ses daha olsun istiyorum..artık birbirimizi dinlemeyelim diyorum..
kendimi çok yalnız hissediyorum..şu sıralar gece yolcularının bir şarkısına takılmış durumdayım:uyuyorum uyuyorum günler çabuk geçsin diye..bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye..

bu formu farkedinceye kadar sanki donasyonda mutlak çocuk sahibi oluruz diye geliyordu..ama burdaki yorumları okudukça buzdağının görünmeyen yüzünün olduğunu anlıyorum..işimiz çok çok zor..

:) bu forum ve forumdaki insanlar cok güzel..bende cok alistim buraya, her gün bir kac kez bakmadan duramiyorum :)

insallah sende nisan ayinda denemeni yaparsin..simdiye kez normal tüp bebek yaptirmismiydin?

ispanya ve dr ramon ile ilgili bilgisi olanlar biraz aktarabilirlermi acaba efsune eşinin spermleri ile sorunu olmayan ispanyayı öneririm yazmışsın neden böyle dedin biraz bilgi verebilirmisin rica etsem fiyat ne kadar ön görüşmeye gitmek mi gerekiyor ve ingilizce bende eşimde yeteri kadar bilmiyoruz bu ispanyada yaptırmamız için bir engelmi yada bu konuda yardımcı olunuyormu kısacası biraz bilgisi olan varsa anlata bilirmi rica etsem..

merhaba canim
Geri sayfalara bak istersen Efsunenin bana yazdigi acikalama var Ispanya klinik icin ayrica Anisha da aciklama yapmisti .
kisaca memnun kaldikalrini ,iyi bir yer oldugunu yazmisti .Tüm testelri istedigini ve Ansiha arakadsimin hamile oldugunu yazyiordu.Ingilizce bilrisen cok kolay iletisim yasarsin bence.
Sevgiler.yolumuz acik olsun cnm

Arkadaslar, size bildireyim dedim... Donduk bebislerjm umarim bendelerdir... Tuhaf bir duygu... Ama harika bi duygu ayni zamanda :) positif dusunucem test gunune kadar....

Baska forumdan biri blasto oldugu icin diyor hatta transferden 3 gun sonra bile positif cikabilirmis erken test... Yapsammi acaba?? Migdem yaniyor iki gundur ama progesteron da migde yanmasi yapiyor

hosgeldin evine , insallah allahim emeklerini-umutlarini bosa cikarmaz diyorum.eger güclüysen her seye hazirim diyorsan bebek yap ama bence bekle..
bazen cikmiyor.Üzülürsen bebek etkilenebilir.Bende 10 adet test alirim 6.günden itibaren her gün yaparim .kendimi bildigim icin anlarim ne zaman hamileyim ve hic yanilmadim ben keisnlikle..denedigimde hep pozitif cikmistir.5.blast asamsinda 7.gün baslamistim ve cift cizgiyi gördüm hep..insallah sende göreceksin diyorum.
sevgiler.

hosgeldin evine , insallah allahim emeklerini-umutlarini bosa cikarmaz diyorum.eger güclüysen her seye hazirim diyorsan bebek yap ama bence bekle..
bazen cikmiyor.Üzülürsen bebek etkilenebilir.Bende 10 adet test alirim 6.günden itibaren her gün yaparim .kendimi bildigim icin anlarim ne zaman hamileyim ve hic yanilmadim ben keisnlikle..denedigimde hep pozitif cikmistir.5.blast asamsinda 7.gün baslamistim ve cift cizgiyi gördüm hep..insallah sende göreceksin diyorum.

sagol canim.......insallah insallah..o kadar gidip geldik, bu 8. defa Allahim eilmizi bos cevirmez.....

sanrim daha tam hazir degilim test icin..korku var icimde.. 5. blast asamasinda 7. gün cift gördüm derken, yani blastodan 2 gün sonra mi diyorsun yoksa blastodan 7 gün sonrami??

sagol canim.......insallah insallah..o kadar gidip geldik, bu 8. defa Allahim eilmizi bos cevirmez.....

sanrim daha tam hazir degilim test icin..korku var icimde.. 5. blast asamasinda 7. gün cift gördüm derken, yani blastodan 2 gün sonra mi diyorsun yoksa blastodan 7 gün sonrami??
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

5.gün blast idi bende yaklasik 5 gün kadar sonra yapmistim.cok not düsmüstüm ama defterim büroda kaldi aklidma degil hatriladigim kadar evet 5 gün sonraydi ..eve gelince yapmistim.Istersen bekle derim zaten belirtileri göreceksindir burda paylas derim snede analrsin hamile oldugunu .örnegin koku alma duygun keskin olur..memelrinde siskinlik fazlalsir bazende ilactan oluyor.sik idrara cikma - ve kasikalrinda batmalar- belinde agrilar olur..Ev isi yapma skain -sicak dus alma- bunu ndisinda evde rutin iismi ypatim.hatta isimede geri döndüm ..malum ev hali devam ediyor..

bende burda 8 mikro özel yaptirdim Istanbulda memorilde-Medical park kliniginde- 2 ser defa kendi yumilerimle denedim. 5. defada donasyon denedim.Simdi baska bir ülkeyle görüsmelerim var kismetse baslarim.alalhim yardimcimiz olsun..Klinigin donanimli olmasi sart.Donmuslarim vardi ama iletisim dialog ve hastaalrinin doktoruna göre tavir almalari beni baska ülkeye -baska klinige yönlendirdi..
bool boll sanslar dilerim..

Back
X