banada yazdıklarından çok gerildiğin hissi geldi,oysaki bende kendimi sana göre adapte etmiştim,gidip görüp bizede olumlu ve içine sinen yeri pozitif izlenim ve hislerini yazacagını ummuştum...efsune anladımki sonuçta hepsi aynı yolu izliyor kendimize yakın bulduğumuz merkezi sececeğiz demekki..ve hepimizin sıkıntı çektiği nokta dönor seçimi; özelllikleri evet size uygun,size benziyo deselerde bu bizim içimize sinen bişey değil..onların söylediklerine inamaktan başka bi çaremiz yok..
aynen baharim........birde - benim icin en azindan öyleydi - insan varya, kendi genlerinden vazgeciyorya, iste o icini acitiyor insanin...bu duyguda baslarda cok ama cok normal arkadaslar.....kolay bir karar degil cünkü..
artik ben söyle düsünmeye bakicam:
uzaklarda bir bayan bana yardim ediyor ANNE olabilmem icin, ona minettar olmam gerek!! ona tesekkür ediyorum icimden.......o olmasaydi ben bu imkani yasamayazdim...en azindan onun sayesinde su an embyrolar rahmimde..tutarmi o baska olay, SADECE VE SADECE Allah a kalmis bisey benim görüsümle.........