Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol , evet büyüdü baya inşallah sağlıcaklada devam eder , 2 hafta sonra testlere baslıycaz 2'li sonra 3'lü ense kalınlığı filan inşallah onlarda iyi çıkar . Bende o bas ağrısı mide bulantısı gibi şeyler var ama azaldı gibi . Hatta ilk günden beri olan kasık ağrılarımda bitti sayılır göğüs ağrım dışında şuanda hiç bir sıkıntım yok çok şükür .
bende günde sadece sütle yaptığım 2 nescafe ve en az bir mutlaka, bazen iki türk kahvesi içmeyi seviyorum ve içiyorum. bu da donasyonun başarısıyla ilintili midir acaba? hayatımda allahtan hiç sigara içmedim kahveden vazgeçmek istemediğim gibi ondan da vazgeçemeyebilirdim allahtan hiç içmedim hayatımda. ama kahve içiyorum sizce onu da içmemek mi lazım bu süreçte???
beni bilenleriniz vardır kızlar.taşıyıcı anne ile evladım olucak inşallah. iş yerinde bi tek arkadaşım biliyor durumumu.çokta severdim kendisini.bana hep destek olmuştu. ama bu aralar çok üzülüyorum.3 yaşında bi kızı var kendisinin. bana hep derdiki senin bi evladın olmadan asla 2.ciyi düşünmem demişti. ama şu son 1 aydır sürekli bebek düşünüyoruz diyor.benim hiç bir zaman hamilelik yaşayamayacağımı bile bile.yüzüme bakıp üzüldüğümü bile bile ay dün gece bebek yapmak için çalışma yaptık,yok işte ağır kaldıramam şu zamanlar,yok bitki çayı içemem,yok canım şunu istedi falan filan..geçen günde benide yanına alıp gebelik testi yaptırmaya gitti.hastanede çalışıyoruz.beraber gittik.ve sonuç negatif çıkınca üzüldü. halada çalışma yapıyoruz diyor.ve BANA diyor. nekadar üzüldüğümü bilerekk.. bende olur üzülme falan diye geçiştiriyorum.fazla konuşmuyorum bu aralar üzüldüğümden. ama anlamasını bekliyorum anlamıyor. size sorum bidaha ki seferde yine böyle laf çarpar gibi bebek çalışmalarından bahsederse beni üzdüğünü söylimmi yoksa kendisimi anlasın????
kızlar benim sorum biraz garip olacak ama gitdiğim tüp doktorlarından çoğu donasyonu önerdi ama aralarından biri donasyon+kilo vermemi hatda özellikle karın bölgesini inceltmemi önerdi.bende boy pos var diyim ama karşıdan bakınca çok olmasada birazcık göbek var.bu kan dolaşımı bebeğin tutunması için çok önemliymiş ve bu karın bölgeme özellikle dikkat çekti.SİZİN GİTDİĞİNİZ DOKTORLAR BÖYLE Bİ KONUYA DEYİNDİMİ.ya da hamile olan arkadaşlar zayıfmı..ben de mayıs başıyla kıbrıstaki doktorlarla iletişime gececem ama ondan önce bu bölgeyi baya bi eritmem gerek..arkadaşlar ne olur cvp verinn....
Canım gayet iyi geçiyor , hala dinlenme modundayım evde pek bişey yapmıyorum genelde dinleniyorum .
malesefki bende sagara, kahve ve sigara tiryakisiyim.
transferden sonra sigarayı ancak eşiminkinden bir iki nefes alacak kadar azaltabilmiştim.
kürtajdan sonra tekrar başladım.
gebelik esnasında çayı daha az, kahveyide günde bir kere ile sınırlamıştım.
kafeinin bebek üzerinde etkisi malum.
şu lanet sigaradan en kısa zamanda kurtulmak istiyorum da nasıl![]()
beni bilenleriniz vardır kızlar.taşıyıcı anne ile evladım olucak inşallah. iş yerinde bi tek arkadaşım biliyor durumumu.çokta severdim kendisini.bana hep destek olmuştu. ama bu aralar çok üzülüyorum.3 yaşında bi kızı var kendisinin. bana hep derdiki senin bi evladın olmadan asla 2.ciyi düşünmem demişti. ama şu son 1 aydır sürekli bebek düşünüyoruz diyor.benim hiç bir zaman hamilelik yaşayamayacağımı bile bile.yüzüme bakıp üzüldüğümü bile bile ay dün gece bebek yapmak için çalışma yaptık,yok işte ağır kaldıramam şu zamanlar,yok bitki çayı içemem,yok canım şunu istedi falan filan..geçen günde benide yanına alıp gebelik testi yaptırmaya gitti.hastanede çalışıyoruz.beraber gittik.ve sonuç negatif çıkınca üzüldü. halada çalışma yapıyoruz diyor.ve BANA diyor. nekadar üzüldüğümü bilerekk.. bende olur üzülme falan diye geçiştiriyorum.fazla konuşmuyorum bu aralar üzüldüğümden. ama anlamasını bekliyorum anlamıyor. size sorum bidaha ki seferde yine böyle laf çarpar gibi bebek çalışmalarından bahsederse beni üzdüğünü söylimmi yoksa kendisimi anlasın????
bebekk haberini daha yeni okuyorum..çoooooooooooooook sevindim.. Allahım tamamına erdirsin...değerlerinde yükselir inşallahhh...çok mutlu oldum.darısı bizlerin başına...içim huzur doldu..banada umut oldun..firdevs hanıma içim dahada ısındı..:)
çok ama çok sevindim.bu aralar buna ihtiyacimiz vardi .nasil mutlu oldum anlatamam.hamileli%in tadini çıkar rabbim tamamına erdirsin.
tebrik ederim:)Allah tamamına erdirsin...çok sevindim:)))
progesterona da iyi baktırmışsın..inşallah yükselir.
bebekcim bir de sen eve gidince bakayım demiştin bana zahmet olmazsa eşinin sperm sayısına bakabilirmisin?
tebrik ederim bebek :) çook sevindim. insan inanamıyor değil mi? ben pozitifi aldığımın ertesi günü acaba rüya mıydı diye anneme sorup teyit etmiştim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Şimdi hayatında yeni bir dönem başlıyor :)
2 gün sonraki test, sonra keseyi görmek, sonra kalp atışı , ultrasonda elini kolunu oynatması, tarama testleri, ilk tekmeler vs. bazen zorlukları olabilen ama çooook keyifli bir yolculuk. Allah isteyen herkese bu yolculuğu tattırsın :)