sperm morfolojimiz 4 çıktı çok moralim bozuk henüz eşimin haberi yok değerin pek iyi olmadığını fark ederse kesinlikle yaptırmıycak biliyorum sende sorun var bendede varmış kesin olmaz deyip vaz geçecek.biz kaan hocaya gitmiştik şimdi eşim yarın kaan hocaya maille sonucu yolluycak.kaan hoca kötü derse sonuç napıcam ben yaa.bide bu çıktı.aysevi ve bebek siz başardığız için soruyorum donasyonda morfolojinin etkisi nedir bebekcim firdevs hanım sizin morfolojiniz hakkında önemli yada önemsiz diye bir yorum yapmışmıydı.sayımız 110.000 milyon hareketlilik yüde 60 larda herşey gayet iyi ama morfoloji neden böyle oldu acaba ..............sizce ne yapmalıyım tedavi mi olmalı eşim yada beklemelimiyiz ne olur yardım edin arkadaşlar ağlamaktan başım ağrıyor artık...

Arkadaşım ALLAH İZİN VERİRSE KISMETSE ben görüşmeye karar verdim ama 2 ay sonra tekrar denemek istiyorum.

yeniden deneme kararına çok sevindim canım firdevs hanım iyi bir karar olabilir .yusuf deniz berk beydeki denemenizden önce sperm değerleriniz morfolojiniz nasıldı canım bizim morfoloji biraz kötü çıktıdfa ssizin ki nasıldı acaba merak ettimm

Arkadaslarim

sok yasiyoruz .... dün size gebeligimin degerlerini sevinerek yazdiysam bugün de maalesef üzücü bir haberi paylasmak istiyorum.........esimin abisi beyin kanamasi gecirmis ve her an ölüm haberi geldi gelicek..esim yikildi tabii, kaynanam yikilcak, kardesleri, cocuklari..........kendimde degilim hic...ama ayni zamanda korkuyorum bebislerime bisey olurmu diye üzüntüden.....o yüzden cok da kendimi kaptirmak istemiyorum ama iste insanin üzülmemesi elde degil..

ne garip dünya, bir yandan sevincli haberler, bir yandan üzücü. esim bana ne dedi biliyormusunuz: su an sadece bebeklerimiz ve sen beni ayakta tutuyorsunuz.....icim parcalandi..icim yaniyor......

Arkadaslarim

sok yasiyoruz .... dün size gebeligimin degerlerini sevinerek yazdiysam bugün de maalesef üzücü bir haberi paylasmak istiyorum.........esimin abisi beyin kanamasi gecirmis ve her an ölüm haberi geldi gelicek..esim yikildi tabii, kaynanam yikilcak, kardesleri, cocuklari..........kendimde degilim hic...ama ayni zamanda korkuyorum bebislerime bisey olurmu diye üzüntüden.....o yüzden cok da kendimi kaptirmak istemiyorum ama iste insanin üzülmemesi elde degil..

ne garip dünya, bir yandan sevincli haberler, bir yandan üzücü. esim bana ne dedi biliyormusunuz: su an sadece bebeklerimiz ve sen beni ayakta tutuyorsunuz.....icim parcalandi..icim yaniyor......

Sevgili Bebek,

Mutluluk ,keder yanyana bu hayatta...... her şey hayata dair.Önemli olan mutlulukları nasıl büyüttüğümüz,kederleri de nasıl uğurladığımız.. Var olan duruma engel olamazsın şu an;dua edip sağlığına kavuşmasını dilemekten başka çare yok.. Allah şifa versin ve bir an önce iyileşsin....... Soğuk kanlı olman ve bebeklerine dikkat etmen gerekir canım,hem eşin için de bebeklerini öğrenmesi iyi olmuş bak , belki kendini daha çok parçalayacaktı.....
Sağlıklı günler diliyorum....

kızlar suanda o kadar üzgün ve mutsuzum ki anlatamam donasyon işlemi için arabamızı sattık bugün öğleden sonra satışı yapılacaktı eşimde bende sabhatan işe geldik ve yarım saat geçmeden komşularımızdan telefon geldi kapının önünde duran arabaya manyağın biri carpmış hemde o kadar kötü carpmışki araba resmen perte cıkmış herşey üst üste geliyor carpan adamı öldürcektim eşim zor zabdetti beni herkez diyorki sakin ol içerisinde sizde olabilirdiniz içinde ben yoktum ama arabada umutlarım vardı sabahtan beri ağlamaktan elim yüzüm şişti neden herşey bu kadar ters gidiyor isyan etmek istemiyorum ama evlendiğimden beri önce eşimin ailesi düğün borçlarının hepsini üzerimize yıktı tüm altınlarımı sattım sağlık olsun çalışır hayatımıza devam ederim dedim sonra erken menepoza girdiğimi öğrendim ve sadece donasyonla cocuk sahibi olabileceğim gerceği ile karşılaştım eşim üzülme arabayı satar yaparız dedi kaza bela olmadan arabayı satıp parasını banyaka koyalım dedik salı günü arabayı satıp anlaştım bugün öğleden sonra satışını yapıp parayı alacaktık sabahın köründe gerizekalının biri arabaya carptı arabanın satışı iptal oldu kasko bozuldu kazasızlığı gitti değeri düştü umutlarımı yıktı neden herşey böyle üst üste geliyor :((((((((((((((((((((((((((((

çok üzüldüm geldimi üstüste geliyor bazen herşey
karşı tarafın kaskosu öder senin kaskon bozulmaz bozulsa da çok bişey farketmez buna üzülme.
arabanın satışında belki sana yardımcı olabiliriz değerinde satmak için
bana özelden yada buradan yaz aracın bilgilerini. belki elimizden gelen bişey olabilir . izmirdeydin sanırım değil mi?
burada oldukça kalabalığız belki birimizin aklına bie çözüm gelir
hep beterin beteriyle avunuruz hayatta seni ne kadar üzdüğünü biliyorum bu olayın ama şükret yinede bak beyin kanaması geçirmiş birazda arkadaşımızın akrabası. dün bişey yoktu sevinçten uçuyordu bugün ne kadar üzüntülü. allah yardım etsin.yakınlarına sabır versin.Allah herkese sağlık sıhhat ve sorunlarla başedebilme gücü versin.
üzülme , üzülmemeye çalışır bulunur bir çaresi inan bana.

uzun zamandır nete giremedim.şimdi eskiden başlayarak okudum ve bebeğinin olacağına çoook sevindim umarım sağlıkla kucağına alırısın.eşinin abisine çok üzüldüm hayat bu iniş çıkışlarla dolu kimbilir belki yarın iyileşme haberini alıcaksınız inşallah.

bu dönemde senin sağlam durup eşine destek olman gerekiyor senin yıkıldığını görüre daha çok bırakır kendini.hem bebeklerin içinde sağlam durman lazım Rabbim acil şifalar versin.sizlerede sabırlar diliyorum canım

üzme kendini şanssız da hissetme kötü hissettikçe sanki daha çok buluyor insanı.her hayrın içinde şer her şerrin içindede hayır vardır diye boşuna dememişler sıkma canını rahatla biraz dışardan bak eminim daha iyi olacak. belki daha doğru bir zamanda gidersin bak anisha da donasyona giderken bir sürü aksilik yaşadı ama demek zamanı gelmemişti sende öyle düşün ve kendini yıpratma arkadaşım ya çok üzüldüm:(

seni çok iyi anlıyorum ama inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz insanlar mı uyarsız biz mi fazla duyarlıyız?anlam veremedim.eltimin 4 çocuğu var 5.ye istemeyerek hamile kalmış öğrenir öğrenmez de beni aradı paylaşmak için işte hiç itemiyordum da keşke onun yerine ben olsaydım da çok rahatsızmış da gözlerim doldu bişi demedim dünkü gelin gibi utanmadan ballandıra ballandıra anlattı durdu yarım saat.bir hafta kendime gelemedim yıkıldım burdan arkadaşlar destek oldular sağolsunlar.hem sen ne güzel çocuğun olacak değil mi?taşıyıcı şuan gebe sanırım.o yüzden hiç dert etme kendi çocuğun sonuçta hem kucağına alınca hiçbir şey kalmaz aklında:)

arkadaşlar eşimin spemogram tahlilide morfolojimiz kötü çıktı şimdi beni ne bekliyor çok canım sıkkın ne olur yorumlarınıza ihtiyacım var başarı şansımız düşer mi ımcs yönteminde ne kadar başarılı olabilirizz

panik yapma bence tam olarak bilmiyorum morfoloji nedir ama şunu biliyorum ki sayı 60 milyonun üzerindeyse ki sizin 110 milyon morfolojisi bozuk olmayan sperm imsi ile mutlaka ve mutlaka bulunacaktır endişelenme bunu merkezler ücretsiz yapıyor zaten 1 milyonla bile başarı sağlamışlar.

yaşadığın hayal kırıklığını anlıyorum ama ben eşimin öyle bir sonucunun olmasını bile çok isterdim çünkü eşim azosperm ve sonuçta yumurtayı döllemeye bir tane saülıklı sperm yetiyor ımsı denen yöntemle en sağlıklı olan spermler ayıklanıyor.neden bu kadar üzüyorsun ki kendini lütfen olacak olduktan sonra de gerisini boşver sıkma canını.ama yinede işlemler başlamadan doktorunla detaylı konuş bence ımsı ile bulunabilir mi?tahlil durumu nasıl neticede adamların işi bu en doğru bilgiyi verirler.lütfen kendine iyi danran

benim eşim tam bir koplex abidesi maalesef bunun bir sorun teşkil ediceğini bilse asla denemez.sayıya ve hareket hızına baktı iyi dedei ben sonra baktım teste baş anomisi yüzde seksenlerde falandı.bana kalsa tüm varlığımı bu işe harcarım.ama eşim çok zor bir insan onun bazı tabularını yıkamıyorum.donasyona ikna etmem zaten 2 yıl sürdü.vazgeçecek yer arıyor ben bu durumu ona söylemedim kaan beye tahlili yollamış.ımcs yöntemi türkiyede çok az yerde var belli kliniklerde .acaba kıbrısta var diyorlar hasta çekmek için mi diye düşünüyorum paronoyak oldumm bu arada 110 milyon spermde morfoloji 4

sevgili tress neden bu kadar panik yapıyorsun ...eğer forumda ilgili konuları okursan endişelenmene gerek olmadığını anlarsın...eşinin sayı çok yüksek morfoloji %4 ile de çok sayıda başarılı olan var..zaten tüp bebete en iyi spermler seçiliyor sizin de hiç yok değil...bence haline şükretmelisin arkadaşım, çok daha kötü durumda olnalar var.hiç sperm çıkmayanlar var sizinki bunların yanında çok çok iyi...

sevgili bebek Allah acil şifalar versin...maalesef 1 saniye sonra ne olacağımızın garantisi yok...sevinçler mutluluklar hep birarada yaşanıyor gidiyor...acil şifalar size de sabır diliyorum..

arkadaşlar sizleri asla üzmek istemem. ben sadece durumumu ve endişelerimi paylaşmak istedim sizlerle.tabiki ben halime şükrediyorum tek korkum bu durumdan dolayı başarısız olursam eşimin vazgeçmesi...hepimiz zor günlerden geçiyoruz . .bazı arkadaşlarımlatek farkımız baılarımızda yumurta yok bazılarında sperm yok .netice ikisininde yokluğu çok büyük sorun birinden biri yoksa olmuyor işte... hepimizin amacı aynı anne baba olmak .allah hepimizin yardımcısı olsunn

kızlar suanda o kadar üzgün ve mutsuzum ki anlatamam donasyon işlemi için arabamızı sattık bugün öğleden sonra satışı yapılacaktı eşimde bende sabhatan işe geldik ve yarım saat geçmeden komşularımızdan telefon geldi kapının önünde duran arabaya manyağın biri carpmış hemde o kadar kötü carpmışki araba resmen perte cıkmış herşey üst üste geliyor carpan adamı öldürcektim eşim zor zabdetti beni herkez diyorki sakin ol içerisinde sizde olabilirdiniz içinde ben yoktum ama arabada umutlarım vardı sabahtan beri ağlamaktan elim yüzüm şişti neden herşey bu kadar ters gidiyor isyan etmek istemiyorum ama evlendiğimden beri önce eşimin ailesi düğün borçlarının hepsini üzerimize yıktı tüm altınlarımı sattım sağlık olsun çalışır hayatımıza devam ederim dedim sonra erken menepoza girdiğimi öğrendim ve sadece donasyonla cocuk sahibi olabileceğim gerceği ile karşılaştım eşim üzülme arabayı satar yaparız dedi kaza bela olmadan arabayı satıp parasını banyaka koyalım dedik salı günü arabayı satıp anlaştım bugün öğleden sonra satışını yapıp parayı alacaktık sabahın köründe gerizekalının biri arabaya carptı arabanın satışı iptal oldu kasko bozuldu kazasızlığı gitti değeri düştü umutlarımı yıktı neden herşey böyle üst üste geliyor :((((((((((((((((((((((((((((

üzülme diycem ama gerçekten sinir bozucu bir durum olmuş..ama herşeyin sonu deyil elbette.bende harı harıl biriktiriyorum hırsız falan eve girer diye hemen bankaya yatırdım.emek verip birikimler yapıyoruz.önemli olan denemeye kararlı olmanız parada çok önemli ama o işin halledilebilir tarafı.üzülme canım arabayı satıp üzerini tamamlamaya çalışırsınızz

canım sende eşine bunun hiç önemli olmadığını doktorunla konuştuğunu onunla ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söylersin sonuçta tüp bebek yapıyorsunuz normal yolla gebe kalmaya çalışsan tabiki sorun olur ama tüp bebekte tek spermle tek yumurtayı döllüyorlar böyle anlatıran belki daha anlayışlı olur.bende eşimle sorun yaşadım erkekler bayanlara göre dahazor oluyor sen sadece sakin ol:)

gerçekten çok üzüldüm bazen böyle herşey yolunda gidecek zannediyoruz ama hayat tokat atıyor bize...umudunu yitirme tatlımm..inşallah başka bi kapı açılır.maddiyat herzaman halledilir.siz kendinize sahip çıkın yeterkiiii...

Back
X