herşeye hazırıklı ol lütfen kendini şartlandırma senin umutlarını inan hiç kırmak istemem.bende senin gibiydim.bizde eksik olan hücreyi alacağız her şey yoluna girecek sanıyordum.ama yanılmışım.ama herkez benim gibi olacak değil .inşallah senin olur.

evet arkadaşım ya kesinlikle herşeye hazırlıklı olmam gerek die kendimi hazırlıyorum ama inş. bakalım tabi nekadfarda hazırlasan negatif yıkıyor elbet rabbim hepimiz dayanma gücü versin cnm herşeyin hayırlısını versin rabbim

forumdaki hepimiz çocuksuzluğun toplum baskısını yaşıyoruz..insanlar çok bencil...senin o konudaki eksiğini, yaranı bilince hiç fırsatı kaçırmıyorlar hemen ordan vurmaya çalışıyorlar..

Kızlarrrrrr
Bırakın başkalarını..... Bizim zayıf noktamız olduğu için bunlardan etkileniyoruz.

MİLLETİN BEŞ SANİYEDE HALLEDİP ÜZERİNE ZAMAN BİLE HARCAMADIĞI BİR KONU İÇİN BİZLERİN ONLARCA YIL HARCAMASI KOYMUYORMU???
NE YANİ BİZİM OLMUYOR DİYE ONLAR DOĞURMAYACAKLARMI?????
HABER VERSELER BİR DERT VERMESELER BİR DERT?????
Sorunsal bizde.....

Hassasiyet bizde....bu gerçekle yaşamanın yolunu bulalım....

Son düzenleme:
Somtik eşine hayran kaldım. Arafta kalmak yerine karar verip hayatına devam etmek istiyor....
Bir tren istasyonunda bekler giibi kendi kanından bir bebek olmasını beklemektense olmayanın peşinde koşmaktansa...
Annelik babbalık için kanmı şart diyip evlatlık yolunu seçiyor...sorun bir kere hayattan kalkınca bak eşinle iletişim ve mutluluğunuz kat be kat artacak;)))

inşallah mutlu oluruz.evet eşim aştı bir şeyleri terapistimde öyle söylüyor.darısı benim başıma.birazda o herşeye geç kalmışlık hissi varya bizi sarsan o.sen çözmüşsüm arkadaşım her şeyi darısı bize inşallah.

inşallah mutlu oluruz.evet eşim aştı bir şeyleri terapistimde öyle söylüyor.darısı benim başıma.birazda o herşeye geç kalmışlık hissi varya bizi sarsan o.sen çözmüşsüm arkadaşım her şeyi darısı bize inşallah.

Sen de birşeyleri aş Somtik,enazından bir karar verilmiş sonuca yönelinmiş düşünsene minicik her daim yanında olacak sizin emeklerinizle sevginizle büyüyecek bir evladınız olacak,ben bize gelen çocuklu misafirlerle hemen hemen hiç oturup muhabbet edememişimdir çocuklarıyla ilgilenirim genellikle ve o gece veya o haftasonu bana o kadar iyi geliyorki allahım hiç sıkılmıyor insan bunlar benim çocuğum değil bana ne yemelerinden oyunlarından ağlamalarından demiyor sadece mutlu olmaları için emek harcıyorsun o kadar, siz ki bütün vaktinizi o çocukla geçireceksiniz bence tadına doyulmayacak bir duygu yaşayacaksınız,bu arada iki erkek yeğenim var ben de kız çocuğu çok istiyorum ama onları düşününce içim cız ediyor erkek çocukda çok güzel çok keyifli allahım yiyesim geliyor onları:)

Son düzenleme:
breeze online gördüm seni canım.bende biraz moral sıfır yazıyım istedim.sizlerle birşeyler paylaşmak garip bir şekilde bana çok iyi geliyor.bu gün misafirlerim vardı içlerinden biriside hem akrabam hemde en yakın arkadaşım eşinden dolayı 7 senedir çocukları olmuyordu eşi ameliyat olmuştu.veee bu gün hamile olduğunu söyledi hem çok sevindim hem çok kıskandım eşi sürekli aradı bu gün kayın validesi utanmasa çayını bile getirecekti..çok kötü oldum yaaa..şu an bunları anlatmasam çatlıycaktım ...eşimde hem sevindi hemde hüzünlendi ne zor bir ihtihandır bu iyiki sizler varsınız anneme bile anlatamadıklarımı sizinle paylaşmak burada bir sürü aynı dille konuşan arkadaşımın olması bu işin bana tek artısı oldu

arkadaşlar ben mart başı gibi kıbrısı planlıyorum yaaa eşimin işleri çok yoğun olduğu için biz kıbrısta kalamıycaz yani donasyonun gerçekleştiği gün dönücezz bu da beni biraz endişelendiriyor..ankaraya inincede yarım saatte eve gidiş olucak.

Iyi geceler arkdaslarim,

bir kac gündür yoktum evet buralarda...yazmistim esimin abisini kaybetmistik iki gün icinde maalesef, onun icin pek durumum yoktu...yoksa hep aklimdasiniz....

zeytin benim kullandigim clexane ilac 0,4lük, ben aksamlari saat 18 gibi vurunuyorum, cünkü esim igneleri yaptigi icin isden geldigi zamana ayarladik. sadece önemlisi hemen hemen ayni saatte vurulman. fragmin var ise onu da kullanabilirsin, fark etmiyor bence. sen yinede doktorunja sor.

bana gelince...son günlerdir ara sira migde bulantisi oluyor, migdem bulanmadigi zaman felakat korkuyorum...bugün karnim yine cok agridi adet sancisi gibi, hep affedersiniz tuvalete gidiyorum, kan gelicek diye korkular..insallah bebegim veya bebeklerim cok iyilerdir......

yarin sabah 8.30 ilk utrason arkadaslar...insallah döl kesesi yarin gözükür..yarin 5+1 deyim daha..yani daha cok yeni...

darisi insallah hepinize arkadaslar..Allah hepimize kismet edip tamamini erdirsin insallah...

breeze online gördüm seni canım.bende biraz moral sıfır yazıyım istedim.sizlerle birşeyler paylaşmak garip bir şekilde bana çok iyi geliyor.bu gün misafirlerim vardı içlerinden biriside hem akrabam hemde en yakın arkadaşım eşinden dolayı 7 senedir çocukları olmuyordu eşi ameliyat olmuştu.veee bu gün hamile olduğunu söyledi hem çok sevindim hem çok kıskandım

canım benim sakın kıskanma bak ne güzel o da 7 yıl sonra bu mutluluğu tatmış,sevinmiş alahım bizlere de göstersin,inan ben bebeği olacakmış haberi duyduğumda çok çok seviniyorum çünkü olmamanın acısını biliyorum kimse de bebeksiz kalmasın istiyorum,sakın sakın üzülme göreceksin bizlerde bir şekilde bu mutluluğu tadacağız. ben inanıyorum buna

Son düzenleme:
arkadaşlar ben mart başı gibi kıbrısı planlıyorum yaaa eşimin işleri çok yoğun olduğu için biz kıbrısta kalamıycaz yani donasyonun gerçekleştiği gün dönücezz bu da beni biraz endişelendiriyor..ankaraya inincede yarım saatte eve gidiş olucak.

canım ben donasyondan sonra fildir fildir kıbrısı gezdim,girneden magosaya gittik sonrada gece gazinoya gittik ve hamile kaldım hoş 2 ay sonra bitti ama olsun tuuyor yani:))

yada eşin dönsün sen 1 gün daha kal sonra dön hem dinlenmiş olursun hem de riske girmemiş olursun

[QUOTE=Bebek_;28353845
yarin sabah 8.30 ilk utrason arkadaslar...insallah döl kesesi yarin gözükür..yarin 5+1 deyim daha..yani daha cok yeni...

hadi hayırlısı arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz sen kalbini temiz tut seninle olduklarına inan,çoğul konuşuyoruz allahım inşallah ikizdirler:))) vayyy süper olur:)

Bebek arkadaşım hala uyumuyormusunuz? hamilesin bence yatsan çok iyi olur,sanırım heyecandan uyku tutmuyor ama gene de uyumaya çalışın:)

canım ben donasyondan sonra fildir fildir kıbrısı gezdim,girneden magosaya gittik sonrada gece gazinoya gittik ve hamile kaldım hoş 2 ay sonra bitti ama olsun tuuyor yani:))

rahatladım biraz canım hep gidenler bir kaç gün kalınca biraz endişelenmiştim eşimin başını epey ağrıtmıştım.artık bizde aynı gün dönücez yapıcak bişey yok.eşim beni bırakıp hayatta dönmez biraz takıntıları var .bende o konumda ciddi bir tartışmaya giremem.martta gitme fikrine bile yeni alıştı kışın gidilirmiymiş falan filan biraz uçak fobisi var...uçak düşse yaz yada kış ne farkeder allahım ya kendimi bıraktı tutacakmı tutmayacak mı endişelenmeyide bıraktım eşimin uçak korkusunu yenmeye çalışıyoruz..

Son düzenleme:
rahatladım biraz canım hep gidenler bir kaç gün kalınca biraz endişelenöiştim eşimin başını epey ağrıtmıştım.artık bizde aynı gün dönücez yapıcak bişey yok

dr lar genelde rutin yaşantınızı değiştirmeyin diyorlar hoş rutinde uçakla seyahat etmiyoruz ama gene de gerekeni yapın diyorlar,dr un anlattığına göre amerikada bayanlar öğlen iş arasında donasyon yaptırıp koşa koşa işe gidiyorlarmış o kadar doğal bir olaymış yani:)

yarın güzel haberlerini bekliyoruz sağlıklı bir yada iki tane keseni görüp biraz daha rahatlarsın inşallahhh

Back
X