Diyordum gönlüme göre olmuş.
Gelelim senin sağlık durumuna okudum yazını ay gözden kaçırma yapılması gerekenleri kansızlıkda böyle zırt diye çıkmış oy allahım!!! Allah seni ve kızını eşini korusun inşallah canım arkadaşım bebek de ulturasonyaptırmış rabbim onada çok sevindim.sen ne zamandır yazmıyorsun merak ediyordum seni ay çok mutlu oldum rüyadan ha bu arada rüzgarselin allah kısmet ederse tekrar karar verdik denemeye bu defa firdevs hanımda denicem görüşmelere başladım
mart nisan gibi. Pıhtılaşma testini yaptırıcam.
Ayrıca bu istediği testler nerde yapılıyor ne kadar fiyatı aç yada tok mu birde nekadar zamanda sonuç alınıyor
ve tahlil sonucu nasıl olmalı .
Ay ne kadar çok soru deme rüzgarselin.beni yeniden heyecan sardı kuş gibi uçuyorum mutlulukdan rüyan çıktı canım işte benden haber aldın.
Kızlar yukardaki yazdığım pıhtılaşma ile igili yardımcı olursanız sevinirim.
canım çook sevindim tekrar deneme kararınıza. hayırlı olsun. sana bebeğini getirsin. rüyamın gerçek olmasını çok isterim.
Firdevs Hanım çok ilgili. rahat ol.mesela ben dün kan tahlili sonuçlarımı gönderdim ona 5 dakika geçmeden yorumladı sağolsun. burada acıbademe gidiyorum. biliyorsun parayı seviyorlar. o yüzden boş yere beni oyalamasınlar diye firdevs hanımın da görüşünü alıyorum. Özel bir durumda olduğum için hemen yardımcı oluyor sağolsun. Sağlıkla ve vaktinde doğurunca o da rahatlayacak sanırım :))
kan pıhtılaşma testine gelince, trombofili paneli deniyor. ben özelde yaptırdım. tüm testleri bir arada yaptırdığım için aç gitmiştim. hepsinin toplamı 700 tl civarındaydı. bir haftada çıkmıştı çoğu. sadece kromozom analizi uzun sürmüştü. 1 ay kadar.sonuçlar yazılan referans aralığında olmalı. mesela benim factor 2 sonucum 132 idi. ama maximum sınır 120.
inşallah bu denemede bebeğini alırsın kucağına :)
merakla ve duayla mart nisanı bekliyorum :)