Evet gercekten biriciik dert ortaklarimsiniz...cok sagolun o güzel dilekleriniz icin..Allah insallah haftaya kesenin icinde minnacik da embyro görmeyi nasip eder.......inanirmisiniz hala tam tamina sevinemiyoruz...ama insallah o günlerde gelicek..bebeklerime ben güveniyourm, basta Allah a güveniyorum. insallah benim icin hayirliysa saglikliysa kismet eder........
her sükür ettigimde rabbime sizlere de dua ediyorum..
ama biliyormusunuz, migdem maalesef artik bulanmiyor, gecen hafta daha coktu..böyle bulanmadigi zaman korku giriyor icime..sürekli vücudumu dinliyorum, biliyorum yanlis..bazi gebelerde migde bulantisi hic olmaz diyorlar..
gebe olan arkadaslar: sizde nasildi ilk haftalari?
dr. firdevs hanimda tedavi görmek isteyen arkadaslar: gercekten tavsiye edebilirim, kendisi basta cok nazik ve cok tatli bir bayan..eli ugurlu geliyor diyorlarmis onun hakkinda.....insallah hepimize ugurlu gelecek arkadaslar....
![]()
Dualarimiz kabul olsun insallah.Herkeste bulanmyior cnaim.Senin ilk basta bulanmasi tuttuguna dair isarettir.Kimisinde devam ediyor.tatli bir sürecte osla bazen insnai mahvediyor ama belirli aydan sonra 3-4 gibi geciyor ..allahim tamamina erdirsin..
sevgiler.