seni online gördüm çok mutlu oldum nedenini bilmiyorum ama senden çooook enerji alıyorum .belkide donasyonu çok kez denemesine rağmen yılmamaış sakin kararlı relax birini görmek bana da güç veriyor.rotayı geri kıbrısa mı çevirdin canım .trombofili panelini bağışıklık testini cd56 yaptırmamışsan gitmeden her ihtimale karşı yaptırmanı tavsiye ederim.rixsleri minumuma indirmek lazım.hala kara aşamasındasın galiba
merhaba canim Hayirli pazarlar,
tsk ederim dileklerin icin.Dogru tespi t etmissin cnm.yönetici oldugum iicn ve anne oldugum icin olaya yaklasimim hep pozitiftir ve sakin hallederim.kirilmam-alingan dgeilim-darilmam- öfkem yoktur sitem ederim ve en fazla 5 dk hemen gecer.. fakat cabuk sogurum cogu seyden.. arkama dönüp bakmam bile..
Mikrolarda da hep hayal kiriligine ugramama ragmen cbauk toparlanyiorum .Ah la vahla kendimi mahvetmiyorum.Allahin takdiri diyorum veren da yüce rbabim-alanda diyorum boynum kildan ince..Insallah güc veriyorumdur böyle cok arkadsimi felaklerden kurtardim cnaim uzakta olsamda yanlarinda oldum hep dualri yeter..kimisi bebegini ladi kucagina kimide tedavisi basarili - kimiside beklemede..
Hayir rotami Kibris yapmadim cnm .kararim keskindir...dönüp bakmam kesinlikle..
Kismetse Prag daki bir klinikle yazismaktayim . Bize yakin burdan ..araba ile 500 km felan .
subat sonu randevum var .evim esimin isi ,kendimi evdeki hayvanalrimizi ayarlarsam gizlice kimse bilmeden gidecegiz bakalim..
Ayrica doktorum bana eger baslarsan ilacini al gel tedavyie devam ederiz dedi onun icin adet olmayi beklyiorum.
Evet dogru cnaim bu hafta kendi doktoruma söyleyecegim.Yurtdisidna yasadigim icin sunu ypain derken doktorum bana bir bakis atiyor..demek istiyor ödeyeceksin.. diyorum tamam..öde asamsini geciyoruz birde doktorumun kendisi ok demesi kaliyor..yani burada isler cook farkli..yinede düsündügün icin tsk ederim.elimdne geleni yapiyorum.
insallah 100 mesaji bitirisem hemen msn den sana ulasacagim birebir görüsmede fayda var tabiki..
sevgiler
görüsmek üzere