kızlar ben sizi uzun süredir takip ediyorum belki hatırlayanlar vardır aranızda,yazmasam da takip ettim hep konuyu.
berk beyle (dünya) ve doğuşla (firdevs hanımın merkezi) görüştüm.sperm donasyonu olacak bizimki.bana doğuş daha samimi ve uygun fiyatlı geldi.
eşim fikren kabul etti ama duygusal olarak kendini üzüyor bu konuda.
6 başarısız denememiz var,yaşım 37.ne yapsam ona nasıl yaklaşsam bilemiyorum.çok uyumlu sakin bir insandır,neden böyle olmak zorunda deyip üzülüyor.mutsuz olduğunu düşünüyorum.kaderle,bahtsızlıkla ilgili şarkılar açıp açıp dinliyor(batsın bu dünya,hep sen mi ağladın hep sen mi yandın ben de gülemedim yalan dünyada..vb.)hatta merkeze sordum döllemede onun spermleri de kullanılsın istiyor eşim diye .olur dediler.ne yapsam onu nasıl rahatlatsam bana akılı verir misiniz?yoksa donasyon yaptırmak kötü bir fikir mi ?ben mi çok hassasım onu çok mu gözlemliyor ,çok mu kAfama takıyorum?daha mı rahat olmalıyım ?[/QUOT
sevgili 4 ekim;bende yumurta donasyonu yaptıracam...çok zor bir karar...insanın kendi genlerinden, hücrelerinden vazgeçmesi hiç kolay değil..eşini çok ama çok iyi anlıyorum...bende çok zaman kendime sordum niçin böyle diye....hep depresif ruh hali içerisindeydim..ama şimdi bir umudum var..donasyonu kabullendim..sadece zamanın gelmesini bekliyorum...eşine destek olmalısın..