selamlar arkadaşlar sayfanızın takipçisiyim.hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum.tanıyorum :) artık. bende benzer sorunlar yaşamış olarak gizliden gizliye donöre doğru gidiyorum.eşim izin vermesede bu sayfaları okudukça herzaman anne olma umudumun olduğunu biliyorum artık.zor mücadelemizde allah hepimizin yanında olsun diyorum akradaşlar.diger topiklere nazar daha umutlu bu sayfalar :)

şimdi bir hastam söyledi hastaneden benimle yaşıt bir dr evlat edinmiş 3-4 yaşlarında erkek çocuğuymuş,hastam dr un görme keyfini neşesini diyor,hemen kadınla tanışıp ziyaretine gideceğim,eşimi ikna edebilsem bir gün bile durmayıp evlat edinebilmek için başvururum,kimbilir belki bugün bu haberi almamın bir nedeni vardır?!

Son düzenleme:
arkadaşım geçmiş sayfaları okursan hakkımızda bilgiye ulaşırsın.ama kısaca özetliyeyim.şu anda yaşım 38 son iki senede 3 kere donasyon denedim. eşim azospermi 2 kere sperm donasyonu ve bende de yumi az cıkınca emriyo donasyonuna karar verdik.o da olmadı.merkez dünya tüpbebek berk bey.daha sora eşim evlatlık ıstedi.bende razı oldum.ve 6 ay önce başvurduk.şu an beklemedeyiz...BLEZE35 arkadaşım sendemi başvuracaksın çok sevindim hayırlısı inşallah .burda tek hissediyordum kendimi.

transferin hayırlı olsun canım.çok şaşırdım 5 tane emriyo yerleştirmişler inşallah tutacak .bana 2 tane yerleştirmişti berk bey sana bol şanslar.

mrb arkadaşlar izinde olduğum için giremedim nete net yoktuda yeni girebiliyorum:D

ANSU VE JADDE1 hoşbulduk teşekkürler arkadaşlar

BEBEK arkadaşım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

yeni gelen arkadaşlarada bende hoşgeldiniz diyorum:D

herkese 5 embriyo mu veriliyor,özellikle çok olmasını siz mi istediniz?

canim bilmiyorum benim oyle bir talebim olmadi zaten ilk kez yaptirdim normalde ne kadar veriliyor bilmiyorum transfer gunu 5 embriyo transfer edilecek dendi zaten transfer esnasinda ekranda gördum izledim 5 taneydi

arkadaşlar benim bi sorum olcaktı dün doktora gittim şubat sonu mart başı gidicez inş.kıbrısa enfeksiyon vardı erteledik normalda şubat ortasıında gidicektik doktorla konuşurken donör seçimi için foto gereklimi nasıl oluyor dedim hayır burdan fiziksel bilgilerini veriuoruz dedi gerek yok dedi.genelde böylemi seçiliyor donörler nasıl oluyor bilgi veririmisiniz ne bilim aklıma bir sürü şey takıldı benzemezse falan die belki saçma ama belki değil saçma gerçi ben beslicem normal olanlarında benzemediği oluo ama ne bilim işteeeee

arkadaşım transferin hayırı olsun umarım olumlu pozitif sonuç alırsın :D:D

saol canim insallah soru sormussun bildigim kadari ile cevaplayayim ben gitmeden benden resim istediler canim arti boyum kilom ten rengim vs bilgiler bunun dönor icin gerekli oldugunu soylediler ben gitmeden 15 gun once gondermistim..

saol canim insallah soru sormussun bildigim kadari ile cevaplayayim ben gitmeden benden resim istediler canim arti boyum kilom ten rengim vs bilgiler bunun dönor icin gerekli oldugunu soylediler ben gitmeden 15 gun once gondermistim..

bendenresim falan duymuştum ama nebilim benim doktor istemedi burdaki gerek yok dedi dediğin gibi tüm bilgilerimi aldıda...merak ettim burda sorayım dedim doktoru kimdi cnm kaçırmış olabilirim söylediysen kusura bakma

aykız verda benim doktorum sadece ten göz rengi falan ayrıntılı birşey istememişti..

varltkayrbrug transferin hayırlı olsun arkadaşım. şu geçmez 12 gün stresindesindir.pozitif düşünelim iyi olsun.
hadi bakalım sıradaki hamilelik haberi senden gelir inşallah

saol cnm bilgin için anladığım kadarıyla doktorun dediği doğru gerek yok demişti işte insan şüphe edio birde benim doktorda donör gönderiyormuş ne bilim aklıma herşey gelio

aykız verda benim doktorum sadece ten göz rengi falan ayrıntılı birşey istememişti..

varltkayrbrug transferin hayırlı olsun arkadaşım. şu geçmez 12 gün stresindesindir.pozitif düşünelim iyi olsun.
hadi bakalım sıradaki hamilelik haberi senden gelir inşallah

cok saol canim hemde nasil ister istemez stres oluyor elimde degil insallah canim bu kadar emek para sarf ediyoruz..tabi birde pskolojik yikimi var ALLAH hepimizin emegini bosa cikarmasin insallah...

Back
X