tress06 canim 3 gun sonra transfer yapildi.5 embriyo transfer edildi .. ruzgar selin haklisin canim erken test gercekten moral bozuyo ama aklim hep acaba varmi yokmu diye dusunuyorum az kaldi haftaya ogrenicem insallah olumlu olur..

Waltkrayburg bende günlerdir bakiyordum senden haber varmi diye....hayirli olsun!!!! 5 gün sonra test daha cok erken, bilhassa 3. gün embyrolardan..

ya gercekten mi 5 tane embyro transfer ettiler? donasyonmuydu kendi yumurtanmiydi?

donasyonsa napcan 3 tanesi tutarsa :) hadi hayirlisi!! bizleri haberdar et mutlaka!

bebek arkadaşım sen nasılsın nasıl gidiyor? inşallah seninkilerde ikizdirler:)

Breeze arkadasim, yeni gördüm mesajini...vallahi nasil gitsin..bol bol migdem bulaniyor artik :) cok kötü ama yinede ben migdem bulandikca mutlu oluyorum..sanki hersey yolunda gibi geliyor bana tabii.

bir kac gün az kanamam vardi, Allah a sükür gecti su anlik...

insallah ikizlerdir hic sorma pazartesi artik ikinci kesenin ici kendimi tam göstermesi gerek... :) sizlere mutlaka haber veririm.......

sen nasilsin bu ara?

arkadaşım ben malesef tr.de yaşıyoruz .kendi adıma değilde onu parmakla gösterirler bak işte bu evlatlık diye .sonra ben kahrolmaktan korkuyorum .bizim toplumumuz çok cahil ben onu ilkgünden itibaren bağrıma basacağıma eminim yoksa.donasyonla insanlara hiç bir şey söylemiyecektim sır kalacaktı kısaca oda olmadı işte kısmetimde yokmuş çok sarsıldık ama yardım almasam yaşayamam sanırım.

arkadasim cok haklisin malesef tr yede millete dedikodu lazim hic o anneyi ve o kucucuk yuregi nasil sarsacaklarini dusunmezler...hepimizin hayali anne olmak bunun icin caba sarfediyoruz ama lutfen kendini cok üzme biliyorum kolay degil bende ugrasiyorum anne olmak icin ve son sansimi deniyorum esim son kez oldugunu soyledi ve biliyorum bu seferde olmazsa sansimi kaybedicem ..umudumuzu kaybetmeyelim kaderimizde varsa o sevgi dolu kucagina RABBIM insallah bir bebek almayi nasip eder ,,

Waltkrayburg bende günlerdir bakiyordum senden haber varmi diye....hayirli olsun!!!! 5 gün sonra test daha cok erken, bilhassa 3. gün embyrolardan..

ya gercekten mi 5 tane embyro transfer ettiler? donasyonmuydu kendi yumurtanmiydi?

donasyonsa napcan 3 tanesi tutarsa :) hadi hayirlisi!! bizleri haberdar et mutlaka!

canim benim kendi yumurtam hic yok malesef zaten tup bebek denemelrimde o yuzden sonuc vermedi tek yumurtam var oda gerektigi kadar buyumedi ..donanasyon canim ay tutsun ben hepsini buyuturum her cilesine raziyim artik aglamaktan bayanlarin kucaginda bebek gordukce gozlerim doluyo yanlis anlamayin kiskanmiyorum ama kendimi eksik his ediyorum millet kurtaj oluyo hatta dogurup sokaga atiyo benki ilactan nefret ederim basim agrisa ilac almazdim ilac mupdelasi oldum sirf evlat hasretiyle,,,insallah canim haftaya cuma termin aldim kan testi yapilacak tabi ben p.tesi evde bir daha test yaparim...

sagolasin canim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn insallah

canım senin sorunun tam olarak neydi erken menepoz mu.yazmışmıydın kaçırmış olabilirim..embriyo kalitesi hakkında şevket bey bilgi veriyor mu.klinik nasıldı genel olarak birazcık bilgi verir misi..inşallah sendende olumlu sonucu alırız..her hamile umutlarımızı yeşertiyor.senin kocaman bir yüreğiniin olduğunu hissediyorum olsun hepsini büyütürüm demen beni çok duygulandırdı.aynen bende çocuğa öyle hasretim kiiii üç tanede olsa doyamam gibi geliyoor

Son düzenleme:
canim benim kendi yumurtam hic yok malesef zaten tup bebek denemelrimde o yuzden sonuc vermedi tek yumurtam var oda gerektigi kadar buyumedi ..donanasyon canim ay tutsun ben hepsini buyuturum her cilesine raziyim artik aglamaktan bayanlarin kucaginda bebek gordukce gozlerim doluyo yanlis anlamayin kiskanmiyorum ama kendimi eksik his ediyorum millet kurtaj oluyo hatta dogurup sokaga atiyo benki ilactan nefret ederim basim agrisa ilac almazdim ilac mupdelasi oldum sirf evlat hasretiyle,,,insallah canim haftaya cuma termin aldim kan testi yapilacak tabi ben p.tesi evde bir daha test yaparim...

bebek senin hamilelik nasil gidiyor canim 7. haftandasin sanirim ikizmi tekmi ? insallah hersey cokkkk guzel gider dualarim seninle ....

bebek senin hamilelik nasil gidiyor canim 7. haftandasin sanirim ikizmi tekmi ? insallah hersey cokkkk guzel gider dualarim seninle ....

Vallahi ilk basta senin cesaretini tebrik edeyim :) 5 tane masallah... Mutlaka en azindan bir tanesi tutar. Dusun bunlar genc kizlarin ymurtasi :) ben 4 tane aldigimda bile bayagi bir risikoydu ikizler veya hatta ucuzler icin :) bende iyi gidiyo canim, sadece bir ara kanama oldu yatmam gerekdi, simdi alllah a sukur iyiyim. Evet 7. haftanin basindayim :) pazartesi ikinic kesede kalp atisi insallah goruruz :)) allah darisi sana ve tum cocuk jsteyenlere.

Sana progesteron igneside verdiler dimi? Onlari sakin ihmal etme, donasyon da gebelikde progesteron cok dusuk oluyormus, omyuzden mecbur ignede yapilmasi gerek. Devam etmen lazim onlari 12. haftaya kadar. Seninde guzel haberlerini bekliyoruz canim

Son düzenleme:
bence sen aysevinin yazılarını çok iyi oku ve yaptıklarını uygula. sakın körü körüne yeniden donasyona gitme. anladığım kadarıyla senin hamile kalma sorunun yok. kaç kere düşük yapmışsın.
kromozom testi mutlaka yaptır
birde bağışıklık testi yaptır bazı vücut atıyormuş yabancı zararlı birşey gibi algılayarak embriyoyu
birde eşinin kanından sana aşı yapılıyormuş bazı kişilerde de eşinin spermlerinde bulunan proteine karşı allerji oluyormuş kabul etmiyormuş vucut.
tüm bunların taramasını yaptır donasyon öncesi.para boşa gitmesin.

hatta pgt yaptır istersen ki düşmesin yine

çok pozitif ve umutlu bir insansın. allah umutlarını boşa çıkarmasın ve umudunu hiç bitirmesin.

erkekler bizden biraz daha farklılar ama bereket donasyon denemeye hazır bakalım sonrası nasıl devam edecek,allahım hepimize anneliği yaşatsın arkadaşım eminim çok güzel bir duygudur

Bizde evlatlık düşündük ama ilimizdeki çocuk esirgemeye bilgi almak için gittik yaşa orantılı veriyor ben 42 yaşımdayım en az 5-6yaş çocuk olur bebek olmaz dedi. bizde bebek istediğimiz için başvurmaktan vazgeçtik mecburen donasyon deneyeceğiz.sanırım sen 45 yaşındaydın bebek düşünmüyorsun herhalde...

bence sen aysevinin yazılarını çok iyi oku ve yaptıklarını uygula. sakın körü körüne yeniden donasyona gitme. anladığım kadarıyla senin hamile kalma sorunun yok. kaç kere düşük yapmışsın.

canım çok teşekkür ederim allahım hepimizin yüzüne baksın hepimiz güzel insanlarız emeklerimiz boşa çıkmasın,dediklerini not ettim çok çok teşekkür ederim,kromozom testi yaptırmıştım trombofili gen paneli mthfr c677 ve faktörVIII heterozigot mutant çıktı yani pıhtılaşma sorunum var, bende sorun çıkmayabiliyor ama taşıyıcıyım yani bebeğe geçebiliyor,şimdi buradaki beni hazırlayan dr u değiştireceğim ve evet dedğin testleride yaptırayım onları bilmiyordum ben pıhtılaşmaya taktım kaldım:)
yumurta sorunum yok aslında laboratuvar ortamında döllenme olmuştu ama yerleştirdiklerinde tutmadı,onu da yaşa bağladılar,yumurta kalitesizmiş,doğal düşüklere kromozom anomalisi dendi donasyonda da kromozom anomalisine bağladılar yani herşey yolunda da bu bıcırıklar niye tutmuyor:)

Bizde evlatlık düşündük ama ilimizdeki çocuk esirgemeye bilgi almak için gittik yaşa orantılı veriyor ben 42 yaşımdayım en az 5-6yaş çocuk olur bebek olmaz dedi. bizde bebek istediğimiz için başvurmaktan vazgeçtik mecburen donasyon deneyeceğiz.sanırım sen 45 yaşındaydın bebek düşünmüyorsun herhalde...

bebek düşünmez olurmuyum lalita çok istiyorum tabiiki ama eğer yapabileceğim hiçbirşey yoksada anne olmak istediğim ve bir evlat yetiştirmek istediğim için yaşa başa takılı kalmadan evlat edinmek isterim

ben yaş ayarlamasını 40+küsüratın kaçsa o yaş ve üstü çocuk veriyorlar diye biliyorum yani sen 42 sin 40+2 den 2 ve üzeri çocuk verirler diye biliyorum araştırmadım hiç sadece duyduklarım

canım senin sorunun tam olarak neydi erken menepoz mu.yazmışmıydın kaçırmış olabilirim..embriyo kalitesi hakkında şevket bey bilgi veriyor mu.klinik nasıldı genel olarak birazcık bilgi verir misi..inşallah sendende olumlu sonucu alırız..her hamile umutlarımızı yeşertiyor.senin kocaman bir yüreğiniin olduğunu hissediyorum olsun hepsini büyütürüm demen beni çok duygulandırdı.aynen bende çocuğa öyle hasretim kiiii üç tanede olsa doyamam gibi geliyoor

canim ben menepoza girmedim gecen yil subat ayinda dogal yoldan hamile kaldim nisanda gece yarisi kanamam basladi dra gittigimizde bebek sol yumurtaligima yapisikmis ve yumurtaligimi patlatmis hemen amaliyata aldilar amaliyatta malesef sag yumurtaligimada zarar vermisler.iki defa tup bebek denememe ragmen sag yumurtaligim bir daha normale donmedi.bilgiyi sevket bey vermiyo canim tonguz bey veriyo ,,klinik iyiydi canim ama benim dikkatimi ceken hic bir tahlil istememeleri yapmadilarda sefket beyi iki kez gordum bir kez muayene etti rahim duvari 13.5 gayet guzel dedi 3 gun sonrada transfer yapildi..insallah canim ALLAH hic birirmizin umudunu bosa cikamasin cok zor cunku hepimizin dilegi ayni ...

Vallahi ilk basta senin cesaretini tebrik edeyim :) 5 tane masallah... Mutlaka en azindan bir tanesi tutar. Dusun bunlar genc kizlarin ymurtasi :) ben 4 tane aldigimda bile bayagi bir risikoydu ikizler veya hatta ucuzler icin :) bende iyi gidiyo canim, sadece bir ara kanama oldu yatmam gerekdi, simdi alllah a sukur iyiyim. Evet 7. haftanin basindayim :) pazartesi ikinic kesede kalp atisi insallah goruruz :)) allah darisi sana ve tum cocuk jsteyenlere.

Sana progesteron igneside verdiler dimi? Onlari sakin ihmal etme, donasyon da gebelikde progesteron cok dusuk oluyormus, omyuzden mecbur ignede yapilmasi gerek. Devam etmen lazim onlari 12. haftaya kadar. Seninde guzel haberlerini bekliyoruz canim

canim sagol valla 10 tane transfer edicez deseler itiraz etmeyecketim bana pregestan fitil 3 ay proluton igne 4 gunde 1, 4 tane falic asit hap hergun 1 tane ,estrofem aksam sabah 2 ser tane . birde clexane igne gobekten hergun yapiliyo 3 ay kullanmam gerektigini soyledi insallah canim kalp atisini duyarsin aminnnnnnnnnnnnn ALLAH bizede nasip eder insallahhhhhh

canim ben menepoza girmedim gecen yil subat ayinda dogal yoldan hamile kaldim nisanda gece yarisi kanamam basladi dra gittigimizde bebek sol yumurtaligima yapisikmis ve yumurtaligimi patlatmis hemen amaliyata aldilar amaliyatta malesef sag yumurtaligimada zarar vermisler.

merhaba arkadaşım,herçekten çok büyük talihsizlik yaşamışsın:( genel bir sorunun olmadığına göre hiç endişelenme,çok da güzel tedavi başlangıcı yapmışlar kullandığın ilaçlara baktım atladıkları hiç birşey yok gibi,inşallah pozitif haberlerini alırız hatta üçüz haberlerini alırız arkadaşım ay gerçekten nekadar güzel olur,tabii bizce sen naparsın bilmiyorum:))

Back
X