bugün yumoşlar toplandı 10 tanesi döllendi. cumartesi transfer olacak inşallah.dualarınızı eksik etmeyin lütfen .eşim foruma girmemi istemiyor etkinleniyormuşum bir süre giremeyebilirim .güzel haberler yazmak için dönerim inşallah

bugün yumoşlar toplandı 10 tanesi döllendi. cumartesi transfer olacak inşallah.dualarınızı eksik etmeyin lütfen .eşim foruma girmemi istemiyor etkinleniyormuşum bir süre giremeyebilirim .güzel haberler yazmak için dönerim inşallah

hayırlı olsun canım...inşallah güzel haberlerle dönersin...:))

anlasmali oteller cok avantajli ama yinede siz bilirsiniz.otel kahvalti arti aksam yemegi gunluk 100 tl verdik ve nezih bir yerdi ...

ben tam anlamadımda.günlük 100 tl 2 kişi içinmiydi.bide ben doğuşa gitmeyi düşünüyorum,diyelimki doğuşun anlaşmalı oldugu otele gidince mi fiyat böyle oluyor?

mrhb arkadaşlar ..5 yıldır çoçuk özlemiyle savaşıyorummm.30 yaşındayım.sorun yumurta rezervinde azalma..1 aşılama yapıldı olmadı..1 tüp bebek yapıldı..transfer gerçekleşmedi..olmadı..1 tane yumurtam oluşuyor..çoçuk sahibi olmam zor gibi gözüküyor.son çare yumurta donasyonu.eşimle konuştuğumda olumlu karşıladı..ama kıbrısta son yasal mevzuat nedir?bilgisi olan ve yaptıran varmı?tc vatandaşları yaptıramıyor diye biliyorum.giritte yapıyorlarmı?....bizim çoçuk özlemimiz tc vatandaşı olduğumuz için hayalmi?ayrıca ücretler ne kadar? ne olur kafamdaki sorulara cvp verirmisiniz?...

mr b arkadaşım hoşgeldin foruma:Dburada gidenler ve gidecekler var hayırlısı ile.türkiyede yasal değil ama kıbrısta böle bi yasak yok herkes yaptırıyor.umarım senin içinde hayırlısı olur arkadaşımm:D

cnm sana bol şanslar şimdiden hayırlısı ile kap gel bebişlerini:D

mrhb arkadaşlar ..5 yıldır çoçuk özlemiyle savaşıyorummm.30 yaşındayım.sorun yumurta rezervinde azalma..1 aşılama yapıldı olmadı..1 tüp bebek yapıldı..transfer gerçekleşmedi..olmadı..1 tane yumurtam oluşuyor..çoçuk sahibi olmam zor gibi gözüküyor.son çare yumurta donasyonu.eşimle konuştuğumda olumlu karşıladı..ama kıbrısta son yasal mevzuat nedir?bilgisi olan ve yaptıran varmı?tc vatandaşları yaptıramıyor diye biliyorum.giritte yapıyorlarmı?....bizim çoçuk özlemimiz tc vatandaşı olduğumuz için hayalmi?ayrıca ücretler ne kadar? ne olur kafamdaki sorulara cvp verirmisiniz?...

mrhb canım.aramıza hoşgeldin.kendiliğinden adet oluyosan (belli kan değerlerin fsh,amh çok vasat bi değerde değilse)kıbrısı bi süre daha erteleyebilirsin,benimde yaş 33 fakat kendiliğimden adet olmuyorum ve artık yumide gözükmüyo ultrasonda.son çare olarak mayısta donasyonu düşünüyorum.t.c vatandaşlarına bi kısıtlama yok,eşini razı etdiysen ve paran varsa,herşeyiyle kendini hazır hissediyorsan denersin.bol sanslar...

ben tam anlamadımda.günlük 100 tl 2 kişi içinmiydi.bide ben doğuşa gitmeyi düşünüyorum,diyelimki doğuşun anlaşmalı oldugu otele gidince mi fiyat böyle oluyor?

merhaba canim bende dogusa gittim evet iki kisi 100 tl ..digerlerini bilmiyorum dogusun anlasmali oldugu 3 yildizli bir otelde kaldik ve gunluk 100 tl odedik ...

merhaba canim bende dogusa gittim evet iki kisi 100 tl ..digerlerini bilmiyorum dogusun anlasmali oldugu 3 yildizli bir otelde kaldik ve gunluk 100 tl odedik ...

yani 5 günde 500 tl mi ödediniz?yemek içinde mi bunun ?uçak biletlerini kendiniz mi aldınız?kısacası toplamda kaç tl ödediniz?bize maliyeti ne olacak onu merak ettim ,hazırlığımızı ona göre yapalım diye.
bizde de ekonomik sıkıntı var,ev ödüyoruz bir taraftan .ayrıntılı yazarsan sevinirim canım.teşekkürederim şimdiden

Son düzenleme:

güzel haberi bekliyoruz senden.ikiz olsunlar hem de biri kız biri oğlannnn:)))))

kıbrıs:
lefkoşa; doğuş tüp bebek merkezi: şevket alptürk (klik şefi), verda tunçbilek(benim doktorum) firdevs uğuz,
lefkoşa: kıbrıs tüp bebek merkezi, Savaş özyiğit
girne; dünya tüp bebek, berk aygün
mağusa, mağusa yaşam hastanesi, halil ibrahim tekin (kısaca H.İ.T)

BATUM
Batum ivf

yani 5 günde 500 tl mi ödediniz?yemek içinde mi bunun ?uçak biletlerini kendiniz mi aldınız?kısacası toplamda kaç tl ödediniz?bize maliyeti ne olacak onu merak ettim ,hazırlığımızı ona göre yapalım diye.
bizde de ekonomik sıkıntı var,ev ödüyoruz bir taraftan .ayrıntılı yazarsan sevinirim canım.teşekkürederim şimdiden

biz almanyadan gittik canim biletler bize ait transfer 4500 euro ben 9 gun kaldim orada 900 tl de otele ödedim. aksam yemegi ve kahvalti ucrete dahil arti ucret odemedik.jaa hepsi yuvarlak hesap 5000 euro civari canim toplami..

merhabalar ,

siteye yeni üye oldum ama daha önce benzer bir siteyi uzun yıllar takip ettim.
42 yaşındayım. uzun,zor ve olumsuz tedavi süreçleri yaşadım ve iki kere de yumurta donasyonu.sonuç alamadıysak da yine de umudumuz tükenmedi ve tekrar denemeye karar verdik.
şunu söylemek istiyorum ;
yalnız olmadığını bilmek,yeni gelişmelerden haberdar olmak,deneyimlerden faydalanmak bu sancılı süreçte en büyük moral kaynağı ve destek.
bu yüzden iyi ki bu site ve siz dostlar varsınız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sevgilerimle

merhaba canım iki kez donasyon yaptırmışsın hangi merkezde yaptırdın ve iki negatifin sonucu hakkında ne söylendi rahim kalınlığın istenilen kalınlığa ulaşmadımı ki acaba benimde kistlerden dolayı yumurta gelişimim olmuyor 81 doğumluyum ve bende uzun bir karardan sonra yumurta donasyonuna karar verdim bakalım hayırlısı.böyle negatifleri duyuncada etkileniyorum.

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

merhaba : çok geçmiş olsun inşlh sağlikli bir bebeğin dunyaya gelir.

kendiliğinden mi hamile kaldın sol yumurtalına yapıştı. yoksa mikro mu yaptırmıştın .

kıbrıs:
lefkoşa; doğuş tüp bebek merkezi: şevket alptürk (klik şefi), verda tunçbilek(benim doktorum) firdevs uğuz,
lefkoşa: kıbrıs tüp bebek merkezi, Savaş özyiğit
girne; dünya tüp bebek, berk aygün
mağusa, mağusa yaşam hastanesi, halil ibrahim tekin (kısaca H.İ.T)

BATUM
Batum ivf

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim .bana şimdiye kadar kan,idrar,hormon,smear,rahim filmi tahlılleri yapıldı.Yazdığın diğer grup yapılmadı.devlet hastanelerinde hepsi yapılıyormu.Kanallar açık.birde sol tarafta çikolata kisti var.Dr. çok büyük olmadığı için engel değil dedi. Ben düzenli olarak adet görüyorum.bir sıkıntı yok.sadece yumurtlama olmuyor.en son tüp bebekte 1 yumurta oluşmuştu.tekrar türkiyede(antalya).tüp bebek denesem 1 yumurta oluştuğu için umudum yok artık.bundan dolayı donasyonu düşündüm.ama benim için bir süreç .çünkü ekonomik nedenlerden dolayı..

merhaba : çok geçmiş olsun inşlh sağlikli bir bebeğin dunyaya gelir.

kendiliğinden mi hamile kaldın sol yumurtalına yapıştı. yoksa mikro mu yaptırmıştın .

selam canim evet kendiligimden hamile kalmistim benim herseyim normaldi..sol yumurtaligim patlayinca bebekle birlikte aldilar alirken dr hatasi sag yumurtaligada zarar vermis 2 kez tup bebek denedim ama yumim ne buyudu ne cogaldi. olmadi yani tek sansim nakil kalmisti.insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...

merhaba canım iki kez donasyon yaptırmışsın hangi merkezde yaptırdın ve iki negatifin sonucu hakkında ne söylendi rahim kalınlığın istenilen kalınlığa ulaşmadımı ki acaba benimde kistlerden dolayı yumurta gelişimim olmuyor 81 doğumluyum ve bende uzun bir karardan sonra yumurta donasyonuna karar verdim bakalım hayırlısı.böyle negatifleri duyuncada etkileniyorum.

merhaba culiii,

adet görüyorsan tek yumurta bile gelişme ihtimalin varsa donasyonu ertele bence.
ben menepozdan sonra kıbrıs a başladım.71 doğumluyum.16 senelik evliyim. 6 deneme .2 si iptal yumurta oluşmadığı için.4 normak tüp bebek denemesi.iki tane kist ameliyatı.her tüp bebek te sadece bir embriyo transfer edildi ama başarısız oldu.
kıbrıs a ilk üç veya dört sene önce gittik. ilk deneme doğş-şevket bey de.3 embriyo transfer edildi başarısız.ikinci deneme .kıbrıs tüp bebek te savaş bey de 4 embriyo transfer edildi.
normal ttüp bebeklerde de donasyonlar da rahim kalınlığı hep normal uygun güzel dediler. tutunamadı yine de.
sorun nerde bilmiyoruz belki rahimde ama ne yapılması gerektiğini de açıkcası söylemediler.
ben akraba evliliği ürünüyüm.amca çocukları annem babam genetik olarak genelde bizim sülalede eklem romatizması,akdeniz ateşi gibi iltihaplı hastalıklar çok.ben de kist ve iltihap vardı.
yani benim işim burdaki herkesten bir kat daha zor .vücüt ateşi ve iltihap embriyoları yutuyor diye düşünüyorum.
sen moralini sakın bozma.daha yaşın erken.dene sürekli.benim eşim vazgeçmiyor.dr lar da 48 yaşında doğurttuk deyince hiç vazgeçmiyor. ben herşeyi gidişine bıraktım.hayırlıs diyorum hep.
yaşı genç olanlara özeniyorum. zaman geçirmeyin .yılmayın. üzülmeyin .güçlü olup yola devam edin.bebeği olanlar nasıl sabırla kavuştular düşünün.sürekli tedavi olun.dr.lar tüp bebek tedavilerini üç ay da bir bile yapılabilir diyor.
elimizden geleni yapmalıyız. dua edin. bana da edin :)
sevgilerimle.

merhaba seren,
topiğimize hoşgeldin.
herkesin tüp bebeğe devam et demesinden kararsız olduğun sonucunu çıkardım ama emin değilim çünkü sen öyle birşey yazmamışsın.
eğer kararsızsan nacizane fikrim;
Ben tüp bebekle uğraşmayıp direk donasyona gitmeni öneririm.
eğer rezerv çok azsa, gerçekten şans çok çok azsa vakit kaybetmemek gerek bence.
aslında ne vakit, ne umut, ne para. tekrarlayan olumsuz sonuçlar hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak hem de maddi açıdan insanı çok sarsıyor.
bu psikolojik yıkımlar zamanla eşler arasındaki ilişkiyi de olumsuz etkileyebiliyor.
Eğer donasyona olur diyorsan şimdiden dene bence.
burada donasyonla bebeğini kucağına alan arkadaşlar var. kimse de acaba biraz daha tüp denemesi yapsamıydım, beklesemiydim demedi.
hatta kimdi tam hatırlamıyorum ama bunca sene neden tüp bebekle uğraşmışım ve bu güzel duyguyu ertelemişim diye yazan var.

tabii karar senin. kararın ne olursa olsun, hepimiz buradayız.

Back
X