Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yumoşlar toplandı 10 tanesi döllendi. cumartesi transfer olacak inşallah.dualarınızı eksik etmeyin lütfen .eşim foruma girmemi istemiyor etkinleniyormuşum bir süre giremeyebilirim .güzel haberler yazmak için dönerim inşallah
bugün yumoşlar toplandı 10 tanesi döllendi. cumartesi transfer olacak inşallah.dualarınızı eksik etmeyin lütfen .eşim foruma girmemi istemiyor etkinleniyormuşum bir süre giremeyebilirim .güzel haberler yazmak için dönerim inşallah
anlasmali oteller cok avantajli ama yinede siz bilirsiniz.otel kahvalti arti aksam yemegi gunluk 100 tl verdik ve nezih bir yerdi ...
mrhb arkadaşlar ..5 yıldır çoçuk özlemiyle savaşıyorummm.30 yaşındayım.sorun yumurta rezervinde azalma..1 aşılama yapıldı olmadı..1 tüp bebek yapıldı..transfer gerçekleşmedi..olmadı..1 tane yumurtam oluşuyor..çoçuk sahibi olmam zor gibi gözüküyor.son çare yumurta donasyonu.eşimle konuştuğumda olumlu karşıladı..ama kıbrısta son yasal mevzuat nedir?bilgisi olan ve yaptıran varmı?tc vatandaşları yaptıramıyor diye biliyorum.giritte yapıyorlarmı?....bizim çoçuk özlemimiz tc vatandaşı olduğumuz için hayalmi?ayrıca ücretler ne kadar? ne olur kafamdaki sorulara cvp verirmisiniz?...
mrhb arkadaşlar ..5 yıldır çoçuk özlemiyle savaşıyorummm.30 yaşındayım.sorun yumurta rezervinde azalma..1 aşılama yapıldı olmadı..1 tüp bebek yapıldı..transfer gerçekleşmedi..olmadı..1 tane yumurtam oluşuyor..çoçuk sahibi olmam zor gibi gözüküyor.son çare yumurta donasyonu.eşimle konuştuğumda olumlu karşıladı..ama kıbrısta son yasal mevzuat nedir?bilgisi olan ve yaptıran varmı?tc vatandaşları yaptıramıyor diye biliyorum.giritte yapıyorlarmı?....bizim çoçuk özlemimiz tc vatandaşı olduğumuz için hayalmi?ayrıca ücretler ne kadar? ne olur kafamdaki sorulara cvp verirmisiniz?...
ben tam anlamadımda.günlük 100 tl 2 kişi içinmiydi.bide ben doğuşa gitmeyi düşünüyorum,diyelimki doğuşun anlaşmalı oldugu otele gidince mi fiyat böyle oluyor?
merhaba canim bende dogusa gittim evet iki kisi 100 tl ..digerlerini bilmiyorum dogusun anlasmali oldugu 3 yildizli bir otelde kaldik ve gunluk 100 tl odedik ...
yani 5 günde 500 tl mi ödediniz?yemek içinde mi bunun ?uçak biletlerini kendiniz mi aldınız?kısacası toplamda kaç tl ödediniz?bize maliyeti ne olacak onu merak ettim ,hazırlığımızı ona göre yapalım diye.
bizde de ekonomik sıkıntı var,ev ödüyoruz bir taraftan .ayrıntılı yazarsan sevinirim canım.teşekkürederim şimdiden
merhabalar ,
siteye yeni üye oldum ama daha önce benzer bir siteyi uzun yıllar takip ettim.
42 yaşındayım. uzun,zor ve olumsuz tedavi süreçleri yaşadım ve iki kere de yumurta donasyonu.sonuç alamadıysak da yine de umudumuz tükenmedi ve tekrar denemeye karar verdik.
şunu söylemek istiyorum ;
yalnız olmadığını bilmek,yeni gelişmelerden haberdar olmak,deneyimlerden faydalanmak bu sancılı süreçte en büyük moral kaynağı ve destek.
bu yüzden iyi ki bu site ve siz dostlar varsınız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sevgilerimle
merhaba canim bende dogusa gittim evet iki kisi 100 tl ..digerlerini bilmiyorum dogusun anlasmali oldugu 3 yildizli bir otelde kaldik ve gunluk 100 tl odedik ...
kıbrıs:
lefkoşa; doğuş tüp bebek merkezi: şevket alptürk (klik şefi), verda tunçbilek(benim doktorum) firdevs uğuz,
lefkoşa: kıbrıs tüp bebek merkezi, Savaş özyiğit
girne; dünya tüp bebek, berk aygün
mağusa, mağusa yaşam hastanesi, halil ibrahim tekin (kısaca H.İ.T)
BATUM
Batum ivf
merhaba : çok geçmiş olsun inşlh sağlikli bir bebeğin dunyaya gelir.
kendiliğinden mi hamile kaldın sol yumurtalına yapıştı. yoksa mikro mu yaptırmıştın .
merhaba canım iki kez donasyon yaptırmışsın hangi merkezde yaptırdın ve iki negatifin sonucu hakkında ne söylendi rahim kalınlığın istenilen kalınlığa ulaşmadımı ki acaba benimde kistlerden dolayı yumurta gelişimim olmuyor 81 doğumluyum ve bende uzun bir karardan sonra yumurta donasyonuna karar verdim bakalım hayırlısı.böyle negatifleri duyuncada etkileniyorum.