düşündüğünüz merak ettiğiniz iyi dileklerde bulunduğunuz için çok çok çok teşekkür ederim sizlere.
ben hareketli bir hafta geçirdim. duygusal olarak son derece inişli çıkışlı günlerdi.
mucize hamilelik yazıkki dün başlayan kanama ile sona eriyor.
ama ben çok mutluyum. zira benim kafamda bu hamilelikten doğan çocuk sağlıklı olmaz diye bir kaygı vardı.
çünkü ben bu yaştaki yumurtadan birşey olmayacağını düşünüyorum düşünüyordum da hep. zaten hamile kalabileceğim de bu yüzden hiç aklıma gelmemişti.
dediğim gibi ben zaten yumurta kalitesizdi bu yüzden düştü diye düşünüyorum.???
doktor tam da o günlerde öğrendiğim pıhtılaşma sorunumdan olabileceğini söylüyor.claxene iğne olsaydım bebek beslenebilirdi belki.???
birde o günlerde karnıma takıp iyice sıkıp hergün son devrede çalıştırdığım titreşimli zayıflama aleti var.....???
yani kısaca bebeğin gelişimi durdu ve kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.
ben mutluyum çünkü hamile kalabildim bu yaşta bu çok umut verici.
benim için tek kötü şey şu oldu. donasyona sıcak bakmayan eşim yeniden benim yumurtama güvenmeye ve olabileceğine inanmaya başladı. yanibu anlamda yol almıştık şu an yine kafası karıştı.
durum böyle bininci sayfaya gelmişiz. dilerim binlerce hamile haberi olur binlerce sayfalarda.:)
sizlere yazamadım çünkü bir gün yükseldi beta hcg bir gün düştü doktorlar bile şaşkındı olmaz diyenler rastlıyoruz çok nadir ama olabilir demeye başladı. yani yazacak net bişey yoktu her gün kan verip sonucu beklemek biraz yıprattı
ama daha çok umutlandırdı beni herşey.
vardır bir hayır naapalım yaşamam gerekiyormuş. pıhtılaşma sorununu bir hafta erken öğrenseydim keşke

gerçi hamile olduğumu hiç aklıma getirmemiştim. neyse vardır bir hayır herşeyde
dediğim gibi çok mutluyum küçük bir staj yaptım:)) öyle yada böyle gelecek yıl ikiz dğurmaya kararlıyım:))) darısı tüm isteyenlere inşallah:))))