• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin hayırlı olsun durugen. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

arkadaslar biliyorsunuz benim bir basarisiz denemem var Dogus sefket beyde yaptirmistim.ikinci kez ayni dr ami gideyim ? birde halil ibrahim tekini dusunuyorum o dr a giden varmi aranizda ? nesil magosada sanirim klinik,,gercekten ne yapacagimi bilmiyorum lutfen yardimci olun arkadaslar....

Şimdi gebelik belirtisi arıyorum ya bugün midem bulandı hah dedim tutundular. Oysa yediğim deniz ürünleri salatası midemi bozmuş. Ay en heyecanlı yeri atlamışım ya. Dr transfer ederken haykırdım hayırlısıyla olsun Allahım diye. Hayırlısıysa ver diye. Bilmiyorum o an insanın aklına diline herşey gelebilir benim de bu geldi işte. :)) Hepinize hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar! Rabbim dilediğinizce versin inşallah!

Hayırlısı olsun Durugencim;Allahım sağsalim pozitif sonuçlar alıp sağsalim kucağına almayı nasip etsin,hemen belirti arama sadece stressiz yaşamaya düzgün beslenmeye çalış allahım inşallah güzel olacak:) bir de deniz ürünleri yani karides midye vs ıncık cıncığı yeme çok civa var onlarda sadece deniz ürünleri olarak balık yenebilir hamilelikte:) Dualarımız seninle güzel anne adayımız yolun açık olsun...

cnm trannsferin hayırlı olsun sanki ben yaptırmışım gibi oldum vallane güzel ayrıntılı aydınlatıcı yazmışsın.Umarım bebişlerin sana tutunur o güzel annesini bırakmazlar pozitif sonuç alman dileğiyle canım hayırlısı olsun inşalla:D:Dbu arada kaçıncı gü embriyosu cnm senin

Canım benim ki 5. gün embriyosuydu. Daha başından öyle olmasını tercih ettim. Tabii herkeste farklı bazen 3. gün embriyosu da verilebiliyor özellikle daha sağlıklı gelişeceği düşünülerek. Ama 45 yaşında ve sonrası biz ikinci baharını yaşayan tazeler için blast daha iyi diye düşünüyorum. Bu arada dr genelde 1 veya 2 veya 3 embriyo koyuyor 4 çok üstelenince ama doğrusu bebekcim de yazmış çoğul gebelik riskli ve bu yaşta taşınmaz aslında doğru olan tek bebeğin canlı doğum oranı daha fazla ikiz bile dikkatli takip gerektiriyor. Bana yaşım gereği öyle çoğul gebelik olmaz gibi geliyor. Ama bir de oldu mu göreceğim o zaman günümü :)))))

Arkadaşım burada 3 büyük merkez var seçim sana bağlı birden çok denemelerinde farklı merkezlere gidip hamile kalan da var aynı merkeze giden de. HİT yabancı donörlerle çalışıyormuş Dünya zenci donör kabul etmiyormuş Doğuş da eğer bir dr a gittiysen aynı klinik içinde yine aynı dr a yönlendiriyorlarmış. HIT için burda konuştuklarım iyi bir dr ama artık doymuş dediler İstanbul da da yaptığını söylediler doğrudur veya yanlıştır bilemem ama kesinlikle İstanbul da donasyonun yapıldığını söylediler. Yahu koskoca şehirde organ nakli bile tVlere çıkıyor yapılıyor da küçüçük her kadının adetle dışarı zaten atacağı yumurta donasyonu olmasın mı aslında bana da mantıklı geliyor den arkadaşım kliniğin ismini vermiyor ama hiç değilse bu süreçte insanlarla nasıl tanıştığını anlatsa iyi olacak. Firdevsin giderek artan bir başarısı var onu tanıyanlarla tanıştım. Genç ama becerikli bir hanım dr.

Biliyorsunuz tanınmış bir hastanede tüp bebek yaptırmıştım geçen sene. Dr yumilerimi görmüş beni ümitlendirmiş ama toplama sırasında çekememişti çektiği bir tanesinin de vıcık olduğunu söyledi. Ama işin erbabını buldum kim söylemiyorum ama palavra dedi. Ya çatlatma iğnesi zamanında vurulmadı ya da başka ir dr hatası var yumurta sayılarını ultrasonda görüp toplayamaması dr hatasıymış. Hani 20 yumurtası olan bayanlar çekinmesinler ama bizim gibi yumurta sayısı az olanlar tüp bebekle vakit kaybetmeyin derim. Papatya ya hak veriyorum bu konuda. Maddi manevi boşuna kayıplara girmeyelim. Titiz çalışan donasyon merkezleri iyi bu arada Alman hastanesinin Kıbrısla ilişkilerinin olduğunu duydumbunu bana İstanbuldaki doktorum söylemişti. Yapıyorlar yani tüp bebek adı altında demişti.

Üzülmeyin her işte bir hayır vardır der atalarımız yola devam. Dağ ne kadar büyük olsa da yol onun üzerinden atlarmış.Sizleri daha güzel daha hayırlı evlat haberlerinin beklediğini düşünün. Zaten sadece hamile olmakla iş bitmiyor asıl süreç bundan sonra ne kadar idrardan sonra o pozitif çizgiyi görmek istesek te ben de burada öğrendim devamının önemli olduğunu ayrıca yabancı sitelerde gebelik başarı oranlarından söz ederken klinikler hamilelik oranını ayrı veriyor eve canlı bebek getirme oranını ayrı veriyorlar. Yani ciddi takip işi bu 9 ay var ya adama 9 çarpı 9 doğurtur. :)))) Peki vücut kendisi atabiliyor mu devamı gelmeyen hamileliği yoksa kürtaj mı gerekiyor bilginisa da gerekmişti bu neye bağlı acaba?

Canım benim ki 5. gün embriyosuydu. Daha başından öyle olmasını tercih ettim. Tabii herkeste farklı bazen 3. gün embriyosu da verilebiliyor özellikle daha sağlıklı gelişeceği düşünülerek. Ama 45 yaşında ve sonrası biz ikinci baharını yaşayan tazeler için blast daha iyi diye düşünüyorum. Bu arada dr genelde 1 veya 2 veya 3 embriyo koyuyor 4 çok üstelenince ama doğrusu bebekcim de yazmış çoğul gebelik riskli ve bu yaşta taşınmaz aslında doğru olan tek bebeğin canlı doğum oranı daha fazla ikiz bile dikkatli takip gerektiriyor. Bana yaşım gereği öyle çoğul gebelik olmaz gibi geliyor. Ama bir de oldu mu göreceğim o zaman günümü :)))))

cnm hayırlısı olur inşallah :Drabbim sağlıklı versinde inşallah üstesinden geliriz elbet bunlarında:D

bu arada cnm 5.gün yaptırdın yA orada kaç gün kaldın bende söledim doktora tamam dedi bende 5.gün yaptrcam eşim ona göre izin alcakta nekadar süre gerekli

Evet dr bey önermiyor 4 embriyoyu redüksiyon yaptıracaksınız taşıyamazsınız bu büyük bir risk diyor üstelik yasalarda izin vermez hayatınız tehlikeye girer diyor bir tıkırtı geliyor titreyen kolumdaki saat çantama çarpıyor yan çizecek gibi oluyorum. Korkuyorum ya tamam itiraf ediyorum. Ama benden önceki arkadaşlarım geliyor aklıma 3 alıp tutmayanlar bu sefer neden 4 konmadı sanki diye tutturabileceğimi düşünüyorum. Veya dördüz olurmuş işte o zaman da belamı bulurum diye aklımdan geöiriyorum yine titriyorum burası çok soğuk mu ne?

hayirli olsun canim...demek sende benim gibi 4 tane blasto aldin :)) korkularinla seni cok iyi anliyorum...ben hala diyorumki bakarsin 12. haftada 3. kese de bebek gözükürse netcem diyorum :) ama icini ferah tut, ücüz olma sansi yüzde 3 - yani gercekten cok az. ama ikiz olma sansin yüksek :)) ne zaman kan testin??

Şimdi gebelik belirtisi arıyorum ya bugün midem bulandı hah dedim tutundular. Oysa yediğim deniz ürünleri salatası midemi bozmuş. Ay en heyecanlı yeri atlamışım ya. Dr transfer ederken haykırdım hayırlısıyla olsun Allahım diye. Hayırlısıysa ver diye. Bilmiyorum o an insanın aklına diline herşey gelebilir benim de bu geldi işte. :)) Hepinize hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar! Rabbim dilediğinizce versin inşallah!

Canim aman deniz ürünleri sakin yeme,balik dan haric.......
baska belirtilerin varmi :)) söyle diz baglarin birden ara sira cözülüyormu, halsizlik hissediyormusun...sanki cenenin altindan coook hafifce migde bulanir gibi oluyormu :)) ayyyy..ne heyecanli günler simdi.................bebislerin simdi kimbilir nasil tutunmuslardir ........

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rahim kalınlığını Türkiye de ölçtürdüğünde doktorunla görüştüğünde zaten ne zaman gelmen gerektiğini söylüyor ben Kıbrısta rahim kalınlığına baktırdığım için erken eldim ama normalde 1 hafta yeter fakat herkese göre farklı kiminin önce eşi sperm veriyor kendisi ise transfer günü geliyor kimi de kalışı kliniğe ayarlatıyor ben kliniğe bağlı kalmak istemedim kendim geldim. Bu arada merkezde kliniğe en yakın pia bella hemen karşışındaki yoldan 150 metre ilerde falan yani bence en yakın otel orası tabii dünyaya gidecekler için.Ben uzak kalmıştım taksiyle gidip geliyordum ama merkeze yakın olanlar olursa hem canın sıkılmaz gezersin hem kontrole gidersin :)

cok gecmis olsun arkadasim..ALLAH hayirlisinini nasip etsin....BEBEKCIMM hamilelik nasil gidiyor? bebislerin nasil ?

Walktrayburg sagol canim..hamilelik su an en cok migde bulantili zamanlardayim..9. haftaya girdik teyzesi - darisi insallah sana!!!!
belirtiler cok kötü bu aralar, sabah ögle aksam migdem cok bulaniyor..sadece sanki meyve yiyebiliyorum..cok güzel yemekler yapiyorum, bir kasik aliyorum - devami gelmiyor :( migde bulaniyor...aksamlari bilhassa dizlerimde derman kalmiyor..benim tüm enerjimi aliyorlar yavrularim - alsinlar diyorum, yeterki orda büyüsünler, tek her gün beni yatirsinlar :)

Allahim insallah sizlerde en yakin zamanda yasarsiniz...hep dualarimda sizlerde varsiniz.........

sen nasilsin bu ara - nasil devam etmek istiyorsun - karar verdinmi?

hayırlı olsun.
bebekler sana sımsıkı tutunsun büyüsünler inşallah.
rahat stressiz güzel bir bekleme dönemi geçir. iyi beslen ..
bol şanslar....

Online gördüm seni..sen böyle hamilelik belirtilerini anlatınca bavulu toplayıp kıbrısa uçasım geliyor valla.....
Bebekcim sen histereskopi çektirmişmiydin.Ben çektirecegim ama kararsızım..doktorların bazıları rahime zarar verdiğini savunuyor.Bende aklıma takılan bişey kalmasın istiyorum..bana fikrini yazarsan sevinirim.bu arada Bende sanırım firdevs hanıma gidicemm...senin Donasyon öncesi ilaç ayarlamalarını firdevs hanım mı yapmıştı canım çok mu soru sordum..canım kendine ve bebişlere iyi bakkk

arkadaslar biliyorsunuz benim bir basarisiz denemem var Dogus sefket beyde yaptirmistim.ikinci kez ayni dr ami gideyim ? birde halil ibrahim tekini dusunuyorum o dr a giden varmi aranizda ? nesil magosada sanirim klinik,,gercekten ne yapacagimi bilmiyorum lutfen yardimci olun arkadaslar....

bence ayni merkeze git. seni taniyorlar. bir kez basarisiz denemen oldu, belki ikinci kez bazi seyler degisik yapilir..

Online gördüm seni..sen böyle hamilelik belirtilerini anlatınca bavulu toplayıp kıbrısa uçasım geliyor valla.....
Bebekcim sen histereskopi çektirmişmiydin.Ben çektirecegim ama kararsızım..doktorların bazıları rahime zarar verdiğini savunuyor.Bende aklıma takılan bişey kalmasın istiyorum..bana fikrini yazarsan sevinirim.bu arada Bende sanırım firdevs hanıma gidicemm...senin Donasyon öncesi ilaç ayarlamalarını firdevs hanım mı yapmıştı canım çok mu soru sordum..canım kendine ve bebişlere iyi bakkk

sagol canim.........Ah be canim, insallah en yakin zamanda sende ayni duygulari yasarsin ve bizlere anlatirsin bol bol.........amin...

evet histerkoskopi yaptirmistim, gereken her testleri ben tüp bebek yaptirdigim dönemde yaptirdim canimm. yani iyi bir merkezde yaptir derim. en azindan rahimde myom falan varmi yokmu onu görürler. biliyorsun myom falan olursa bazen tutunmayi engelliyormus.
ilaclara gelince: evet hepsini firdevs hanim ve assistani irem hanim ayarladilar. cok güzel herseyi ayarliyorlar onlar. o konuda hic merak etme. hayir cok sormadin - istedigin her zaman her soruyu sor derim :) biz o yüzden burdayiz, hepimiz birbirimize destek olalim diye.
firdevs hanima gidecegine sevindim - bence gercekten yetenekli ve basarili ve eli ugurlu bir doktor..

senin adetin gecikmişti ilaçla mı düzenlediler yoksa olmasını bekledin mi??

sen progestoren düşükmüş demiştin ya ilk günlerde LH denilen hormona mı bakılmıştı bunu nasıl anladılar?? zaten progestoren iğnesi vermişlerdi kullanıyordun değil mi?

Back
X