Sevgili 4ekim,

hayirli yolculuklar sana, insallah hersey gönlünce gider............istedigin gibi olur ve bebislerini alip gelirsin en yakin zamanda......ve umarim söyle böyle 3-4 hafta sonra burda gebelik haberini kutlariz hep beraber :))))))

olumlu düsün, positiv düsün, hakkinda ne hayirliysa o olsun insallah........bizlere de ara sira haber ver, emi :)

Kizlar merhaba.. Ben yumurta donasyonu yapmak istiyorum ve Kibristaki merkezleri araştıyorum.. Bana hangi merkezi tavsiye edersiniz?? Duyumlarıma göre Halil İbrahim Tekin bu konuda cok iyiymis... Kafam cok karışık.. Lütfen bana yardım edin..

Miranda, sana tavsiyem burdaki sayfalari güzelce oku, tek tek merkezleri ara, konus, bilgi edin. hangisi senin cok icine siniyorsa orda yaptir.......her merkezin avantaji-desavantaji vardir mutlaka. ben sahsen dogus merkeze gittim, dr. firdevs hanima. sansim vardi ilkinde tuttu. ama bu konu bence gercekten sans meselesi. yani bir merkezde tutmazsa, orasi kötü bir merkez denilmez bence...cünkü KIMSE embyronun tutunmasini etikleyemez - yüce Allah dan baska.....bunu hic bir zamam unutmamamiz gerek bence........o yüzden sen hangi doktora karsi kendini yakin hissediyorsan oraya git derim.......

Cok ama cok teşekkür ederim.. Yarın tek tek merkezleri arayıp bilgi alacağım ve dediğin gibi kime kendimi yakın bulursam oraya gideceğim.. Allah hepimizin yardicisi olsun.. Konuştuktan sonra yine sizleri haberdar ederim...

Sevgili arkadaşlar,
Sizlerle herşeyi paylaşmak yaşamak gibi nefes almak gibi.
Bu forumun kenetlenmiş ve aynı zamanda esnek ve yoğun enerjisi her olayda sarıp sarmalıyor bizleri.

Rahmet arkadaşımın üzüntüsü hepimizin kalbine dokunmuş. Sizler onu tanımadan gaztede okuyup etkilenmişsiniz. Yanımda oldunuz sağolun. Onunda yanında olmak demek. Hepinize çok teşekkürler.

İspanya çok heyecen yaratıyor bende. İstiyorum ya... Evet kızlar haykırıyorum ilk defa istiyorum ben bu donasyonu... Artık lamı cimi yok.. Bahane yok tamamım ben...

Deneyenler denemeyenler hamile kalanlar kalmayanlar hepinizi takip ediyorum. Ama birisi yazacağımı yazdıysa tekrar olmasın diye yazmıyorum. Takipteyim.. Gönlümdesiniz;)))

Sevgili arkadaşlarım sizlere bir şey sormak istiyorum adetim bir hatta önce bitti.boğaz enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik içtim .ve az az kanamam oluyor şuan.doktoru aradım pek önemsemedi.pazar histereskopi olucam.acaba antibiyotikten mi kaynaklandı ne dersiniz.

Cok ama cok teşekkür ederim.. Yarın tek tek merkezleri arayıp bilgi alacağım ve dediğin gibi kime kendimi yakın bulursam oraya gideceğim.. Allah hepimizin yardicisi olsun.. Konuştuktan sonra yine sizleri haberdar ederim...

Selam , Hosgeldın aramıza sadece doğuş tüp de üç ayrı doktor var , araştırırken buna da dıkat et , yanı bırbınada üç degışık aıle gıbıymış bana bugün tel . Öyle tarıf ettı ırem hn ,fırdevs Hn asıstanı. Sonra karışıklıklar oluyor.
Insallah ıcıne sınen bır yerli bulursun .

Sevgili arkadaşlarım sizlere bir şey sormak istiyorum adetim bir hatta önce bitti.boğaz enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik içtim .ve az az kanamam oluyor şuan.doktoru aradım pek önemsemedi.pazar histereskopi olucam.acaba antibiyotikten mi kaynaklandı ne dersiniz.

Selam , bendede öyle oluyor nezaman antıbıyotıkum alırsam bendede aynı senın taırıf ettığın gıbı leke gıbı kanama oluyor

Selam , Hosgeldın aramıza sadece doğuş tüp de üç ayrı doktor var , araştırırken buna da dıkat et , yanı bırbınada üç degışık aıle gıbıymış bana bugün tel . Öyle tarıf ettı ırem hn ,fırdevs Hn asıstanı. Sonra karışıklıklar oluyor.
Insallah ıcıne sınen bır yerli bulursun .
Hoşbulduk.. Bu bilgileri öğrendikçe çok mutlu oluyorum. İyiki varsınız. Allahin izniyle bugün tüm merkezleri arayacağım.

Ekimcim iyi yolculuklar. insallah guzel haberlerle donersin..

kızlar merhaba nasılsınız?ben 3 mart pazar (4gün sonra) KIbrısa uçuyorum.Firdevs hanımdan özlllikle İrem hanımdan çok memnunum,gerek mailllerde gerek telefonda hemen cevaplandırıyor.Firdevs hanım meşgulse hemen bağlantıları kuruyor.hangi uçakla gideceğimizi-saatini aldı irem hanım ,bizi havaalanında karşılayacaklarmış,çok hoşuma gitti.umarım her şeyin sonu da güzel olur.donör nedir ne değildir sormadım soruşturmadım bile .çok irdelemek istemiyorum ben şimdi kıbrısta ne yesek, nereleri gezsek ,ne alınır?? bunların peşine düştüm.kıyafet ne götürsem ?iyisinin doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum.
pozitif sonuç alanlar ben öğretmenim ve lisedeyim.transferden sonra 3-4 gün dinlenip işe başlayacağım .sizce transfer sonrası ne yapmalıyım,ne yapmamalıyım ?siz neler yaptınız?

bebek ve potakal ve diğer bebişli göbüşlüler size o kadar gıpta ediyorum ki...hayallerinden bahsedenler olmuş gecen günlerde.benimki de şu:bebişimi bebek arabasına koyup AVM DE dolaşıp ona renkli renkli kıyafetler(çoraplar,ayakkabılar,elbiseler )almak.bir de 4-5 yaşına gelince eşimden alacağı derslerle bir müzik aleti çalması ve evde bize mini konser vermesi.ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım(eşim org,saksafon ,klarnet...çalıyor,ben sadece söylüyorum :))

gün yaklaştıkça aslında heyecanım artıyor ama hep kendimi sakin tutmaya çalışıyorum,hep tatile gidiyoruz deyip kendime tatil hayalleri kurmaya zorluyorum kendimi.

efsune bu arada sabırlar diliyorum çok tatlı bir kızmış.mekanı cennet olsun...

üzüldüm çok. benim bir türlü dilim başın sağolsuna varmaz nedense. gerçekte de sıcağı sıcağına kimseyi arayamam gidemem. allah sabır versin. sende benim gibi misin bilmem ama ben çok etkilenirim çevremde ki olaylardan şimdi onun (kaybedilen kişinin) annesi oluyorum sevgilisi yada eşi oluyorum. onların duygularını yaşıyorum yaptıklarını yapamadıklarını düşünüyorum kısaca kuruyorum da kuruyorum. mesela bir arkadaşım eşiyle tartışsa bana anlatsa eşi de çok haksız çok acımasızsa ben bunu günlerce içimde konuşup tartıp ölçüp duruyorum arkadaşım barışıyor sarılıp sevişip unutuyor ben adamdan hala nefret ediyorum.. öyle saçma bi tarafım var. çok etkilenip günlerce takarım..

burada bile öyle birinin aldığı negatif haberle bikaç gün surat asıp geziyorum pozitif haberiyle sanki benmişim gibi uçuyorum falan.
annem hep çok üzülme allah seni daha çok üzer falan der ama elimde değil....

neyse kısaca üzüldüm allah yakınlarına ve sana da sabır versin ölümün bile hayırlısını versin herkese...
kaynanayı boşver artık gitsin....

ispanya ve senin enerjin harikaaa buna çok sevindim...
şimdi grup enerjısı ile sana kitlenicez ve dua edicez valla bende hızlanıcam çok motive ettin benii:))))

kızlar merhaba nasılsınız?ben 3 mart pazar (4gün sonra) KIbrısa uçuyorum.Firdevs hanımdan özlllikle İrem hanımdan çok memnunum,gerek mailllerde gerek telefonda hemen cevaplandırıyor.Firdevs hanım meşgulse hemen bağlantıları kuruyor.hangi uçakla gideceğimizi-saatini aldı irem hanım ,bizi havaalanında karşılayacaklarmış,çok hoşuma gitti.umarım her şeyin sonu da güzel olur.donör nedir ne değildir sormadım soruşturmadım bile .çok irdelemek istemiyorum ben şimdi kıbrısta ne yesek, nereleri gezsek ,ne alınır?? bunların peşine düştüm.kıyafet ne götürsem ?iyisinin doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum.
pozitif sonuç alanlar ben öğretmenim ve lisedeyim.transferden sonra 3-4 gün dinlenip işe başlayacağım .sizce transfer sonrası ne yapmalıyım,ne yapmamalıyım ?siz neler yaptınız?

bebek ve potakal ve diğer bebişli göbüşlüler size o kadar gıpta ediyorum ki...hayallerinden bahsedenler olmuş gecen günlerde.benimki de şu:bebişimi bebek arabasına koyup AVM DE dolaşıp ona renkli renkli kıyafetler(çoraplar,ayakkabılar,elbiseler )almak.bir de 4-5 yaşına gelince eşimden alacağı derslerle bir müzik aleti çalması ve evde bize mini konser vermesi.ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım(eşim org,saksafon ,klarnet...çalıyor,ben sadece söylüyorum :))

gün yaklaştıkça aslında heyecanım artıyor ama hep kendimi sakin tutmaya çalışıyorum,hep tatile gidiyoruz deyip kendime tatil hayalleri kurmaya zorluyorum kendimi.

tatil gibi düşünmek evet en doğrusu . gidilecek gezilecek o kadar yer var ki .girne liman çok güzeldir hele akşamları.üzerine ince sweatshirt ince bir mont yeter orda. transfere ve sonrası hep eşofman giy bence .bol olsun .karnına baskı yapma derim. biz iki denememmizde de bir hafta tatil yaptık. denemeler olumsuz oldu .gezmeler kar kaldı yanımıza . transferden üç gün önce gitmiştik.transferden sonra da üç gün kalmıştık. havaalanından araç kiralamıştık her keseye uygun eknonmik araçlar var orda. taksiler daha pahalı olur diye düşündük.girne de kalmıştık .girne lefkoşe magusa bütün turistik mekanları gezdik hatta girne lefkoşe yolunda bir manastır var çok tepede oraya bile çıkmıştık. her akşam bir otel kumarhanesine gititk.stres atmak için iyi bir yol. çok ufak paralara bir iki saat oynadık her akşam kollu makinalarda. yeemkleri güzel.şeftali kebabını yemeni tavsiye ederim. bir kaç bişi daha vardı ama unuttum sorarsın orda.
transfersabahı güzel bir kahvaltı yap.beynini temizle olumlu ve güleryüzlü sakin git merkeze . orada olan hiçbir şeye takılma.transfer sırasında dr.unla iletişimini güçlü tut .onun yüreğine dokunmayı dene. alışık oluyorlar ama bebeği ne kadar istediğini bilsin.
transferden sonra olabildiğince dinlen .inşallah bebeklerin ( bak ağzımdan bebeklerin çıktı:)ikiz olacak .)sana sımsıkı tutunacak. bize sevinçli haberlerini getireceksin.
kendine çok dikkat et.

iyi yolculukar canım.

iyi yolculuklar.

İyi yolculuklar 4 Ekim güzel haberlerini bekliyoruz.
Efsune bu kadar istekli olmana çok sevindim. Al getir artık bebeklerini İspanya'dan.

Merhaba 4 ekim, yazdıklarını okuyunca bi an kendim geldim gözümün önüne kısa bi süre sonrada biz gitcez kıbrısa inşallah. Senin tedavin hayırlı olsun canım Allahın izniyle transfer sonrası gebelik haberi verirsin bizlere yolun açık olsun :))

Çok sevındım , ınsallah ıcıne sınen bır yerde yaparsın tedavını .
Bende bugün ırem hanımla görüştüm fırdevs Hn asıstanıyla ben de sımdı onun maılını beklıyorum , bana ayrıntıları yazacak . Fıyat konaklama zamanı vs ...... Gıbı .

runya33 ne yaptın canım mail geldimi sana? biz akşam eşimle konuştuk en kısa zamanda gitmeyi planlıyoruz :)

Kizlar merhaba.. Ben yumurta donasyonu yapmak istiyorum ve Kibristaki merkezleri araştıyorum.. Bana hangi merkezi tavsiye edersiniz?? Duyumlarıma göre Halil İbrahim Tekin bu konuda cok iyiymis... Kafam cok karışık.. Lütfen bana yardım edin..

Merhaba Miranda, bende dün Kıbrısta Halil İbrahim Beyin olduğu merkezle konuştum.Sormak istediğim sorular vardı hepsini sordum yardımcı oldular. Biz eşimle oraya karar verdik sadece uygun bi zamanı kolluyoruz gitmek için.Sende bugün yada yarın artık ne zaman müsait olursan ara merkezleri ve fikir al derim.Karar vermek çok kolay olmuyo ama dediğim gibi bikaç yerle görüş ve iyi düşün canım.

Merhaba Miranda, bende dün Kıbrısta Halil İbrahim Beyin olduğu merkezle konuştum.Sormak istediğim sorular vardı hepsini sordum yardımcı oldular. Biz eşimle oraya karar verdik sadece uygun bi zamanı kolluyoruz gitmek için.Sende bugün yada yarın artık ne zaman müsait olursan ara merkezleri ve fikir al derim.Karar vermek çok kolay olmuyo ama dediğim gibi bikaç yerle görüş ve iyi düşün canım.

Merhaba cnmm.. Ben sabahtan beri merkezleri tek tek arıyorum.. İlk aradığım yer Halil İbrahim beyin merkezi oldu.. Bilgi aldım ve yardımcı oldular.. İkinci merkez dünya tup bebek oldu.. Halil İbrahim beyin merkezine göre daha iyi davrandılar.. Son olarak ta dogus tup bebek merkezinde Şevket Alpturk'un asistanı olan emriyolog Can beyle görüştüm.. Açıkcası sorduğum her soruya diğer merkezlere kıyasla daha izah edici cevaplar verdi.. Cok motive oldum ve gercekten kanım cok ısındı.. O da bana merkezde 3 doktor olduğunu formlarda yazdigi gibi bana söyledi.. Ben diğer iki doktorun asistanını da arayacağım.. Ama su ana kadar ki düşüncem Doğuş tup bebek daha iyi gibi.. Yine bilgilerimi sizinle paylaşacağım.. Allah hepimize doğru yolu göstersin..

Miranda birde Dogustan Firdevs hanim in asistaniyla gorusmeni tavsiye ederim.

Merhaba cnmm.. Ben sabahtan beri merkezleri tek tek arıyorum.. İlk aradığım yer Halil İbrahim beyin merkezi oldu.. Bilgi aldım ve yardımcı oldular.. İkinci merkez dünya tup bebek oldu.. Halil İbrahim beyin merkezine göre daha iyi davrandılar.. Son olarak ta dogus tup bebek merkezinde Şevket Alpturk'un asistanı olan emriyolog Can beyle görüştüm.. Açıkcası sorduğum her soruya diğer merkezlere kıyasla daha izah edici cevaplar verdi.. Cok motive oldum ve gercekten kanım cok ısındı.. O da bana merkezde 3 doktor olduğunu formlarda yazdigi gibi bana söyledi.. Ben diğer iki doktorun asistanını da arayacağım.. Ama su ana kadar ki düşüncem Doğuş tup bebek daha iyi gibi.. Yine bilgilerimi sizinle paylaşacağım.. Allah hepimize doğru yolu göstersin..

sırası gelen gidip bebeklerini alıp geliyo ne güzel :)sıra sende umarım herşey gönlünce olur ve güzel haberlerin için arkadaşlar dansöz patlatırlar.sende bence mümkün olduğunca olur mu olmaz mı diye takılma gönlünü ferah tut başka şeylere odaklan havala güzel bence buda avantaj insanın içi kıpır kıpır oluyor:)

Amin canım benim. dediğim gibi neresi sana doğru geliyosa orayı tercih etmelisin. Halil ibrahim beyin merkezi dün benimle güzel ilgilendiler yani ben memnun kaldım. diğer hastane ve doktorları ben pek duymamıştım açıkçası. kıbrıs deyince Halil ibrahim Tekin diyolar.ben hazırlıklara başlıcam canım hakkımızda hayırlısı olsun. Tercih senin mirandacım..

Merhaba bayanlar bende kıbrısta merkez araştırıyorum... Bi Ankarada bir tanede İstanbulda tup bebek denemem oldu ama sonuç negatif. Doktorlar tüp bebekte şansımın az olduğunu söylemişlerdi ama biz ısrarla denemek istedik. Sonuç itibariyle manevi olarak çok yıprandık, çünkü çok fazla ümitlenmiştik. bikez daha denemeye gücüm yok çok mutsuzum.Artık yumurta donasyonu düşünüyoruz.Sizden ricam bu konudaki bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum, teşekkürler.

Back
X