Sevgili arkadaşlar,
Sizlerle herşeyi paylaşmak yaşamak gibi nefes almak gibi.
Bu forumun kenetlenmiş ve aynı zamanda esnek ve yoğun enerjisi her olayda sarıp sarmalıyor bizleri.
Rahmet arkadaşımın üzüntüsü hepimizin kalbine dokunmuş. Sizler onu tanımadan gaztede okuyup etkilenmişsiniz. Yanımda oldunuz sağolun. Onunda yanında olmak demek. Hepinize çok teşekkürler.
İspanya çok heyecen yaratıyor bende. İstiyorum ya... Evet kızlar haykırıyorum ilk defa istiyorum ben bu donasyonu... Artık lamı cimi yok.. Bahane yok tamamım ben...
Deneyenler denemeyenler hamile kalanlar kalmayanlar hepinizi takip ediyorum. Ama birisi yazacağımı yazdıysa tekrar olmasın diye yazmıyorum. Takipteyim.. Gönlümdesiniz))
Efsuneciğim
Sana sabah yazdım gitmemiş olsun. Arkadaşım başın sağolsun. İnanıyorum ki düz mantıklılar daha uzun yaşıyor sanki. Böyle felsefe yapmadan hayatın anlamını sorgulamadan kendi içine çok dalmadan sadece geçim sıkıntısına odaklanarak belki ev araba kaygısı ile sadece Böyle daha mı iyi acaba ? Hep meark ediyorum bu nasıl bir acıdır ki insanı kendinden vazgeçmeye dek götürüyor hatta etrafda ki en sevdiklerine vereceğin acıyı bile düşünmez olup gemileri yakıyorsun. Dediğin gibi büyük travma ama yine diyorum tedavi öncesi de yapılması gerekenlerden biri size üzüntü verecek odaklardan arınmalı Yol ne olursa olsun farketmez size uygun olanı seçmeli ve yola çıkmalı. Demesi kolay uygulaması zor ama sizi sizden başka daha çok düşünen yok belki anneniz bilemiyorum.
İspanya kararına da çok sevindim eşin ikn olmasına da gerçi gelgitli biir kişilik ama olsun inşallah bu kez stabıl olur . Vazgeçemeyeceği şekilde başkalarıyla da payşlaşabilseydin ama bu durumda paylaşılmaz ki ! Yine de hani çok üzülecekler diye kıramazlar ya bazen erkekler kadınları Bu işe çok gönüllü ve hevesli olduğunu hissttirisen de işe yarrar belki. Yine de en iyi sen tanırsın onu. İ(stersen kızımın gangam dansını yollayayım sana vazgeçemez .)
Bol şans diliyorum
Son düzenleme: