Kızlar bırde aynı dönemde oralarda oluyormuşuz,
Karşı karşıya oturmuş randevu muzu beklıyormusuz Dr fırdevs hanımın orda , tabı kımse kımseyı tanımadıgı ıcın,
bız bırbırımızı tanımamız ıcın aceba çantalarımıza karanfıl mı assak ne , hıhıhıhı

6 gece ayarlanacak kahvaltı ve aksam yemeği dahıl , ınsallah havalar sıcakdır orda şöyle hepımızın yerıne bır havuza atlarım:-)
Oh oh kızlar kafamdada şöyle tüm endışeler bırden gıtsın ısıtıyorum

Selam , bende doğuş tüp le bağlantıya gırdım bana da Can bey yazıyor , ama doktor konusunda bırşey konuşmadı bende daha sormadım . Ben embrıyo donasyonu ıcın tedavıye gıtmeyı düşünüyorum . Bırşey sorucam bırtanemı embriyo mu transfer edııyorlar ????[/QUOTE

slm,can beyle konuşmalarımızdan sanki şevket beyi önerir gibiydi,zaten can bey hem embriyolog hemde şevket beyin asisitanıymış.benimki yumurta donasyonu olcak ve 3 embriyo transfer ederiz dedi can bey ama ben firdevs hanıma gitmeyi istediğimden,can beyle artık iletişimi düşünmüyorum.embriyo konusuna gelince tek embriyo olmaz sanırım 3 veya 4 tane olcaktır.normal tüp denemelerinde bile tek embriyonun tutma sansı çok düşüktür.bunu tüm doktorlar söylüyor.donasyonda da tek olmaz heralde...

Selam , bende doğuş tüp le bağlantıya gırdım bana da Can bey yazıyor , ama doktor konusunda bırşey konuşmadı bende daha sormadım . Ben embrıyo donasyonu ıcın tedavıye gıtmeyı düşünüyorum . Bırşey sorucam bırtanemı embriyo mu transfer edııyorlar ????[/QUOTE

slm,can beyle konuşmalarımızdan sanki şevket beyi önerir gibiydi,zaten can bey hem embriyolog hemde şevket beyin asisitanıymış.benimki yumurta donasyonu olcak ve 3 embriyo transfer ederiz dedi can bey ama ben firdevs hanıma gitmeyi istediğimden,can beyle artık iletişimi düşünmüyorum.embriyo konusuna gelince tek embriyo olmaz sanırım 3 veya 4 tane olcaktır.normal tüp denemelerinde bile tek embriyonun tutma sansı çok düşüktür.bunu tüm doktorlar söylüyor.donasyonda da tek olmaz heralde...

Bendede aynı karışıklık olmuştu ben doğuş merkezınde beraber çalışıyor lar zannettim , ama öyle degılmıs her doktor kendıne çalışıyormuş her doktorun asıstanı ayrıymış!

slm kızlar nasılsınız,bu aralar başka başka telaşlardayım formu pek takip edemedim.
EFSUNE başın sağ olsun arkadaşına üzüldüm,Allahın rahmeti üstünde olsun...ispanya yolculuğunda şimdiden hayırlı olsun...içindeki isteği ne güzel dile getirmişsin....
4 EKİM hayırlı olsun arkadaşım..inşallah herşey yolunda gitcek ve hamiş haberini burdan okuycaz:))
aramıza yeni katılan arkadaşlar hşgeldiniz...
ve diğer tüm forumdaşlarım nasılsınızz :))
kızlar bana gelince yarın sabah erkenden tahlillerimi yaptırmaya başlıyorum,rahim filmi yerine histeroskopi yapılmasının daha mantıklı oldugunu söyledi bi kadın dogum doktoru...ben şimdiden tüm tahlillerimi yapayım mayısa kadar Allah büyük eksiğim kalmasın istiyorum.bide yarından itibaren rahatça firdevs hanımı arayıp,ona gitmek istediğimi doktorum olmasını söyliycem.bide can beyin beni yönlendirdiği doktoru değiştiirilerse çok sevincem.bulundugum şehirdeki bu doktor,muayeneye gitdiğimde bi smear testini 150 tlye yapıyo.(tabi yaptırmadımda)açıkcası işi paraya dökmüş ve pek ilgilide gelmedi.bu donasyonda rahim duvarı kalınlıgı çok önemli ve bu doktorun ne yapacagını kestiremiyorum.....
kızlar biz çabalayıp elimizden gelenin dahada fazlasını yapıyoruz gerisi Allaha kalmış..emeklerimizin boş çıkmaması dileğiyle iyi gecelerrr....

Bendede aynı karışıklık olmuştu ben doğuş merkezınde beraber çalışıyor lar zannettim , ama öyle degılmıs her doktor kendıne çalışıyormuş her doktorun asıstanı ayrıymış!

evet canım bende doguşa netden bakınca noları çıktı hemen aradık eşimle can beyle görüştük.tabi ben firdevs hanımı istediğimden telde sorduk eşimle can beyde evet doktorumuz dedi ama dediğiyle kaldı bi bağlantıya geçemedik.burdaki arkadaşlar sag olsunlar yol gösterdiler yoksa mayısa kadar öyle devam ederdi:))bakalım yarında firdevs hanımı arıycam.inşallah herşey yolunda giderde doktorum olur.ve beni burda kendi anlaştıgı bi doktora yönlendirir...rahim duvarı kalınlığı için...hakkımızda hayırlısı bakalımm...

Arkadaşlar bazen sizleri çok merak ediyorum.bilmiyorum sizdede oluyormu.Hayal ediyorum hepinizi.keşke birbirimizi göre bilseydik.
Hadi herkes biraz fiziksel özelliğinden bahsetsin biraz merakımızı giderelim olmaz mı.

tresscim ben tanitayim 37 yasinda 170 boyunda 62 kilodayim 55 tim ama ilaclardan 62 oldum neyse birdaha gidinceye kadar vericem insallah sarisin beyaz tenliyim baska aklima gelmedi canim ....

Merhaba nilay. Bugün tüm merkezlerle görüştüm. En çok dogus içime sindi. Eski ve deneyimli bir hastane. Sen burayla iletisime geçtin mi canım?

miranda daha 2 ay oncesi sevket beye gidip pisman olmus biri olarak yaziyorum ve tafsiye etmiyorum haaa sirf benim negatif oldu diye bilmiyorum parayi alana kadar ilgili gorunup sonra pek tinlamadilar hatta transferden sonra gorusmek istememe ragmen dr la gorusemedim bile yinede tercih senin bana kopruyu gecene kadar iyi gibi geldiler 2.kez de ayni dr a gitmeyi sahsen dusunmuyorum...

tresscim ben tanitayim 37 yasinda 170 boyunda 62 kilodayim 55 tim ama ilaclardan 62 oldum neyse birdaha gidinceye kadar vericem insallah sarisin beyaz tenliyim baska aklima gelmedi canim ....

seni şimdi hayal ettim.anlaşılan çok güzel bir bayansın.neler yapıyorsun bu aralar pıhtılaşma tahlillerini yaptırdın mı.ihmal etme ve sıkışıklığa getirme.ben çok ağırdan almıştım şimdide tahliller histereskopi falan koşturuyorumm.

seni şimdi hayal ettim.anlaşılan çok güzel bir bayansın.neler yapıyorsun bu aralar pıhtılaşma tahlillerini yaptırdın mı.ihmal etme ve sıkışıklığa getirme.ben çok ağırdan almıştım şimdide tahliller histereskopi falan koşturuyorumm.

tskr edrim trescim guzel olmaktansa anne olmayi tercih ederdim soyle kocaman göbecik falan :) bugun yaptirdim yarin hem troid hem kan tahlil sonuclarimi alicam ve burda yazicam canim aslinda bende mayista gidicem daha vakit var ama simdiden yaptirmak istedim..senin ne zamandi yolculuk canim ?

ben histereskopi cektirmiycem jinegologum transfere gidecegimi biliyor ultrasyonla bakti ve gerek yok dedi

miranda daha 2 ay oncesi sevket beye gidip pisman olmus biri olarak yaziyorum ve tafsiye etmiyorum haaa sirf benim negatif oldu diye bilmiyorum parayi alana kadar ilgili gorunup sonra pek tinlamadilar hatta transferden sonra gorusmek istememe ragmen dr la gorusemedim bile yinede tercih senin bana kopruyu gecene kadar iyi gibi geldiler 2.kez de ayni dr a gitmeyi sahsen dusunmuyorum...

miranda sirf negatif oldu diye degil diycektim elbette her dr da negatif de pozitifte olma ihtimali var,,ben sadece parayi aldiktan sonraki degisen tavirlardan dolayi yazdim ama dedigim gibi bu benim kisisel dusuncem tercih senin canim neresi hangi dr icine sinerse ona git ben arastirmadim kibris kaciyormus gibi karar verdim 1 gecede baglanti kurup 15 gun sonra oradaydim havami aldim geldim yaniii kosa kosa tahlil falan yaptirmadan gittim cunku.. meger troid bezlerim calismiyormus sagolsun dr.um bu konulara hic girmedi soylemedide ALLAH bin kere su formu dusunup kurandan burda yazip bilgi veren arkadaslardan razi olsun burda ögrendim troid bezleri calismazsa hamile kalamayacagimi..simdi tedavi oluyorum ALLAH kismet ederse mayista tekrar gidicem nasip kismet artik ...

tskr edrim trescim guzel olmaktansa anne olmayi tercih ederdim soyle kocaman göbecik falan :) bugun yaptirdim yarin hem troid hem kan tahlil sonuclarimi alicam ve burda yazicam canim aslinda bende mayista gidicem daha vakit var ama simdiden yaptirmak istedim..senin ne zamandi yolculluk
canım bende bu ay ki adetimin bitiminden sonra giidicem.yani aşağı yukarı martın ortalarını bulucak.benim histereskopi yaptırmam önce gereksiz gibi duruyordu.fakat ara kanamalarım oluyor benim.rahim filminide firdevs hanıma yolladım.oda çekilmesini istedi .canım tahlileri yaptırman iyi olmuş.mesela bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı şimdiden ilaç almaya başladım.bu ğüne kadar üstünde durmadığım troidlerde sorun çıktı.yani işin özü herşey nasip ama tedbir almak elimizden geleni yapmak zorundayız.

tskr edrim trescim guzel olmaktansa anne olmayi tercih ederdim soyle kocaman göbecik falan :) bugun yaptirdim yarin hem troid hem kan tahlil sonuclarimi alicam ve burda yazicam canim aslinda bende mayista gidicem daha vakit var ama simdiden yaptirmak istedim..senin ne zamandi yolculluk
canım bende bu ay ki adetimin bitiminden sonra giidicem.yani aşağı yukarı martın ortalarını bulucak.benim histereskopi yaptırmam önce gereksiz gibi duruyordu.fakat ara kanamalarım oluyor benim.rahim filminide firdevs hanıma yolladım.oda çekilmesini istedi .canım tahlileri yaptırman iyi olmuş.mesela bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı şimdiden ilaç almaya başladım.bu ğüne kadar üstünde durmadığım troidlerde sorun çıktı.yani işin özü herşey nasip ama tedbir almak elimizden geleni yapmak zorundayız.

aaa ne guzel sendemi firdevs hnma gidiyorsun bende ona gidicem irem hnmla baglantiya gectim irem hnm 3 adet olmam gerektigini soyledi o yuzden mayisi bekliycem ben gitmeden insallah senin bebislerin mujdesini aliriz canim..

canım ben tariflere sığmam ancak görmek gerekli:)

Hepinizi takip ediyorum. pek yazacak şey bulamıyorum. sosyal faaliyetlerime daldım son günlerde .
bilginisa hayata bir döndü pir döndü..:)

kızlar hepiniz duamdasınız..
sevgiyle ve bebeklerle inşallahhh..

Selam , Canim birsey sorcam tedavi ye gidince Hemen İlk gündemi tüm parayi aliyorlar ???

aaa ne guzel sendemi firdevs hnma gidiyorsun bende ona gidicem irem hnmla baglantiya gectim irem hnm 3 adet olmam gerektigini soyledi o yuzden mayisi bekliycem ben gitmeden insallah senin bebislerin mujdesini aliriz canim..

Neden üç adet belıyeceksın , aklıma takıldı aceba bendemı beklememgerekıyor yada kullanacağımız ılaclar mı sürecde alınacak ??? Senın tedavın nasıl ?

miranda sirf negatif oldu diye degil diycektim elbette her dr da negatif de pozitifte olma ihtimali var,,ben sadece parayi aldiktan sonraki degisen tavirlardan dolayi yazdim ama dedigim gibi bu benim kisisel dusuncem tercih senin canim neresi hangi dr icine sinerse ona git ben arastirmadim kibris kaciyormus gibi karar verdim 1 gecede baglanti kurup 15 gun sonra oradaydim havami aldim geldim yaniii kosa kosa tahlil falan yaptirmadan gittim cunku.. meger troid bezlerim calismiyormus sagolsun dr.um bu konulara hic girmedi soylemedide ALLAH bin kere su formu dusunup kurandan burda yazip bilgi veren arkadaslardan razi olsun burda ögrendim troid bezleri calismazsa hamile kalamayacagimi..simdi tedavi oluyorum ALLAH kismet ederse mayista tekrar gidicem nasip kismet artik ...

Senin için çok üzgünüm canım. Benden daha ilk görüşmemde yapmam gereken tüm tahliller istendi ve bunların çok önemli olduğunu söyledi can bey. Bana email olarak liste gönderdi. Hepsini yaptıracağım. inşallah sorun çıkmaz. Anne olmayı çok istiyorum. Neden bilmiyorum ama bu insanlar bana çok sıcak geliyor. Kendimi rahat hissediyorum. Her aradığımda hemen her soruya cevap alabiliyorum. Transferden sonra değişebileceğine inanmıyorum.

en kısa zamanda tedavınızden ıyı sonuç alıp yavrularınıza kavuşursunuz bu yol gerçekten zorlu ama pes etmeyın dogru klınıgı seçin ben ılkınde negatıf sonuç aldım çunku dogru klınık seçemedım fakat ıkıncısınde HIT gıttım magosaya sımdı sayılı gunlerım kaldı kısmetse ve hepınız dualarımdasınız sakın pes etmeyın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

CanmTE=waltkrayburg;29101313]miranda sirf negatif oldu diye degil diycektim elbette her dr da negatif de pozitifte olma ihtimali var,,ben sadece parayi aldiktan sonraki degisen tavirlardan dolayi yazdim ama dedigim gibi bu benim kisisel dusuncem tercih senin canim neresi hangi dr icine sinerse ona git ben arastirmadim kibris kaciyormus gibi karar verdim 1 gecede baglanti kurup 15 gun sonra oradaydim havami aldim geldim yaniii kosa kosa tahlil falan yaptirmadan gittim cunku.. meger troid bezlerim calismiyormus sagolsun dr.um bu konulara hic girmedi soylemedide ALLAH bin kere su formu dusunup kurandan burda yazip bilgi veren arkadaslardan razi olsun burda ögrendim troid bezleri calismazsa hamile kalamayacagimi..simdi tedavi oluyorum ALLAH kismet ederse mayista tekrar gidicem nasip kismet artik ...[/QUOTE]

canım ben tariflere sığmam ancak görmek gerekli:)

Hepinizi takip ediyorum. pek yazacak şey bulamıyorum. sosyal faaliyetlerime daldım son günlerde .
bilginisa hayata bir döndü pir döndü..:)

kızlar hepiniz duamdasınız..
sevgiyle ve bebeklerle inşallahhh..

Canım demek moral depoluyorsun.para mevzuğun vardı gelişme varmı?..hep dua ediyorum .inşallah Tekrar deneme şansın olur.Ben Tekrar deniyceğinden eminim.yeterki iisteyelim.

Back
X