Arkadaşım sabah kahvemle forma girdim ve mesajını gördüm iyi niyetle transfer sonrası gözlemlerini yazmışsın ve sana tamamen katılıyorum. Ya buradaki tüm arkadaşlar lütfen artık ben dr uma güveniyorum gözü kapalı herşeyi o bilir mantığıyla araştırmadan pat diye transfere girmeyelim. Tamam dr a güven önemli ama dr un da hastasına parayı alıncaya kadar sorumluluğu var da hemen transfer sonrası 5 dakika hem dr hem embriyolog hastayla transfer hakkında konuşmaya zamanı mı yok anlamadım. Hatta bazı arkadaşlar yazmışlar lütfen formun gerideki sayfalarına bakın temizlik görevlisiyle merkezden çıkanlar var. Transfer akşam yapıldığı ve dr da kendisinden önce çıkıp arkasından temizlik görevlisinin kapıyı kapattığı arkadaşlarımız var. Biraz empati yapalım ve hassas olalım bizim başımıza da gelemez mi yani. Öyle dr u saatlerce lüzümsuz oyalayan hastalar için tamam dr u meşgul etmesinler ama transfer öncesi olduğu gibi sonrası da güler yüzle ve bilgilendirilerek klinikten ayrılmak lazım. Artık bu kadarcık şeyi beklemeye de hakkımız olsun değil mi?