kızlar merhaba nasılsınız?ben 3 mart pazar (4gün sonra) KIbrısa uçuyorum.Firdevs hanımdan özlllikle İrem hanımdan çok memnunum,gerek mailllerde gerek telefonda hemen cevaplandırıyor.Firdevs hanım meşgulse hemen bağlantıları kuruyor.hangi uçakla gideceğimizi-saatini aldı irem hanım ,bizi havaalanında karşılayacaklarmış,çok hoşuma gitti.umarım her şeyin sonu da güzel olur.donör nedir ne değildir sormadım soruşturmadım bile .çok irdelemek istemiyorum ben şimdi kıbrısta ne yesek, nereleri gezsek ,ne alınır?? bunların peşine düştüm.kıyafet ne götürsem ?iyisinin doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum.
pozitif sonuç alanlar ben öğretmenim ve lisedeyim.transferden sonra 3-4 gün dinlenip işe başlayacağım .sizce transfer sonrası ne yapmalıyım,ne yapmamalıyım ?siz neler yaptınız?
bebek ve potakal ve diğer bebişli göbüşlüler size o kadar gıpta ediyorum ki...hayallerinden bahsedenler olmuş gecen günlerde.benimki de şu:bebişimi bebek arabasına koyup AVM DE dolaşıp ona renkli renkli kıyafetler(çoraplar,ayakkabılar,elbiseler )almak.bir de 4-5 yaşına gelince eşimden alacağı derslerle bir müzik aleti çalması ve evde bize mini konser vermesi.ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım(eşim org,saksafon ,klarnet...çalıyor,ben sadece söylüyorum :))
gün yaklaştıkça aslında heyecanım artıyor ama hep kendimi sakin tutmaya çalışıyorum,hep tatile gidiyoruz deyip kendime tatil hayalleri kurmaya zorluyorum kendimi.
efsune bu arada sabırlar diliyorum çok tatlı bir kızmış.mekanı cennet olsun...
arkadaşım güle güle git güle güle dön.herşey istediğin gibi olur inşallah