Anlaşılan senin çocuğun çok güzel olucak.yeni planlarınıza çok sevinim.aslında karakterlerimiz çok benziyor.bende kendimden çok karşımdakininin mutluğunu hep önemserim.yanlış olduğunu bile bile...küslüğü hiç sevmem.alpiknurcum siz ankaradan kıbrısa uçak için ne kadar ödediniz.bizde bu ayki adetimle birlikte başlıycaz offf heycanlıyım çookk
bebişim olsun da güzel çirkin olsun farketmez dimi sağlıklı olsun yeter...
evet burdaki bütün arkadaşların çoğunun birbirine benzediğini düşünüyorum ben zaten. ne kadar dıştan güçlü ,neşeli,hayat dolu gözükse de herkes biraz iç dünyasında kendini eksik hissediyordur di mi. ama hiçbirimiz bu hayata böyle başlamadık kim bilebilirdi ki çocuğumuz olmayacak ne kadar umut dolu sevinçliydik evlendiğimiz yıllarda .en azından ben kendimden biliyorum sorunum olduğunu öğrendiğimde bile çok önemsemiştim hiç bu kadar ilerleyeceğini düşünmemiştik ve cahilce araştırmadan ilk gördüğümüz dr a gittik ameliyatlar ilaçlar ..gittikçe elimizde olanı da kaybettik şimdi farkına varıyoruz hatalarımızın.
ben yeni evlenenleri,bekarları hep uyarıyorum . evlenmeden dr a gidin karın ağrılarınızı önemseyin diyorum bana bekarken kız kısmısı muayene mi olurmuş tehlikeli falan derlerdi adet sancısı olur geçer derlerdi ben yatalak olurdum o halde dr a gitmedim salaklık işte . mğerse ozamanlar tedavi olmalıymışım. dr ilk kistlerimi gördüğümde sen bunların ağrılarına nasıl katlandınnasıl yaşadın demişti .cahillik işte .tabi bu anlattığım 20-25 yıl önceki olaylar.
yine eskilere daldım. aslında maziyi bırakmak lazım .geçti demek lazım tamam artık bahsetmeyeceğim bundan böyle . güzel günlere odaklanmalıyız.
kıbrıs a gelince...biz hep son anda aldığımız için biletler pahalı idi . oteli filan biz ayarladık .fiyatları pek bilmiyorum ama merkezlerin paket programları daha ucuz olur .en azından servisleri vardır yemek içmek herşey dahildir.
biz e hep denize gireceğimiz yerleri seçti eşim.yarım pansiyon bir seferinde tam pansiyon oteli girne deniz kenarında. hatta tatili ikiye böldü.üç gün bir yerde dört gün bir yerde .
eşim spor manyağıdır. dağa çıkar.trekking yapar.kışın kayak yapar baharda yamaç paraşütü .manyaklık derecesinde denize düşkündür sörf yapar dalgıçlık yapar .
transfer günü hariç hep gezdik yüzdük biz ben çok yormadım kendimi ama belki de biraz daha oda da yalnız dnilensem daha iyi mi olurdu diye düşünüyorum .bu sefer pek dışarı çıkmayım diyorum .
şeftali kebabı yiyin . lefkoşeyi magusayı gezin . kiliseler ,surlar tathi yerler güzel.geceleri otellerin kumarhaneleri.her gece birine gidin stres atın. ha birde kıbrıs içki cenneti içkiler sudan ucuz .yarı fiyatına .geçen sefer az almıştık bu sefer bavula sıkıştırırız üç dört tane.
hafta içi bir sayfa dolusu test yaptırdım ama tombofili testi hangisi bilmiyorum . onu soracaktım sizlere .testleri yazacağım birazdan .burdaki dr a kıbrıs a gideceğimi söyleyemedim biliyorsunuz mesafeli davranıyorlar ben de tüp bebek denemesi yapacağım dedi kan pıhtılaşmasını biz düşüklerden sonra isteyebiliriz dedi sizden istememe gerek yok siz zaten hiç hamile kalmamışsınız dedi moralimi bozdu zorla birkaç test yazdı gönderdi.labarutuvarda dışardan gelin yaptırın muayene olmadan dedi . birde eşim devlet bank.da müdür dr un yazdığı testlerin parasının %80 ni geri alabiliyor diye üstelemedim.
bende sonra yaptırırım diye düşnüdüm. kıbrıstaki dr la görüştükten sonra. gidip testleri alayım.öptüm sizi çook.