nasılsın online görünce merak ettim.az kaldı dimi bebeğine kavuşmana tam tarih belli mi?ben çok korkuyorum ya eşim ameliyat olacak diye bide yanında birtek ben olcam şimdiden korku stres aldı beni.haziranda gitmeyi düşünüyoruz inşallah.sen neler yapıyorsun hazırlıklar tamam mı
canım iyiyim teşekkür ederim.pazartesi günkü kontrolümde doktorumuz 10 mayısta sezeryana alırız dedi.
ama dün kızımız bizimle oyun oynadı teyzesi :))
dün tüm gün kasılmalarım vardı. akşam iyice sıklaştı. doktorumu aradım. hastaneye gidip nst ye girin dedi. kasılmaların sıklığı ve şiddetini ölçmek için. ben dua ediyorum. daha çok küçük noolur gelmesin diye. apar topar gittik. hemşire beni cihaza bağlayacak. ' önce kalp atışlarını bi duyalım' dedi. cihazı karnıma koydu ses yok. cıhazın öbür kolunu koydu yine yok. alttan, üstten, yandan deniyor yok.hemşirenin surat değişti. eşim bayılmak üzere. en son ne zaman hareket etti diyor. evde diyorum. yarım saati geçmiş.
15 dakika boyunca uğraştı. ama bize 15 yıl oldu. en son cihazı söküp başka cihaz bağladı. vee pıt pıtlar duyuldu. odada 'ohhhhh' sesi yankılandı :)
neyse ki rahmin alıştırma kasılmalarıymış. bebeğimiz çok hareketli olduğundan kasılmalar da daha şiddetli ve sık oluyormuş. eve geldik :)
yani 10 mayıs doğum olacak ama bizimki süpriz yapmazsa :))
lütfen korkma arkadaşım. biz yanındayız. inşallah eşin de iyi olacak poziltif sonucu da göreceksiniz. dualarımdasınız.eşinin anestezi ile ilgili hassasiyetini doktorla paylaşırsanız onlar önlem alırlar.
ne güzel ki tekrar deneme imkanınız var. ne güzel ki o olmazsa donasyon seçeneği var. hep birlikte güzelce atlatacağız bu günleri.
sen korkulu yerine umutlu olmaya çalış olur mu?
bugünler geçecek, ben hamileyken diye anlattığın anıların olacak. az kaldı.