canım sen ne zaman gidiyorsun?verilen donör bilgileri gayet iyi verilmiş bazı arkadaşlara gizlilik gerekçesi ile hiçbirşey denilmemişti.bu açıdan çok güzel.ne zaman gidiyorsun tarih belli mi?sende mayıs ekibinden misin?hadi hayırlısı ama benim içime pozitif doğdu 6. hissim kuvvetlidir inşallah yanılmam:)
Canım teşekkür ederim, inşallah pozitif olur... Hepimiz için temennimiz bu.. Nisanda gideceğim.
Donör bilgisinden gayet memnunum; olması gerektiği gibi. Daha fazlası kimlik bilgisi olurdu :)) Ben gizlilik nedeni ile bilgi vermiyoruz tavrına rahatsız oluyorum ve yanlış buluyorum, öyle bir yeri de tercih etmezdim. Bence fazla uğraşmak ve zaman kaybetmemek için bunu söylüyorlar. Ha bazı arkadaşlar bunu irdelemiyor,önemli değil diyor. Elbette kişisel tercih,herkes nasıl hissediyorsa onu uygular... Donör ile ilgili bilgi standardı her yerde belli ;bunun neresi yanlış ki?? Yani donörün kimlik bilgisi verilmiyor, getirip yanımıza oturtulmuyor... eeee daha ne? Bilgi veremem diyen doktora ben gıcık olurdum açıkçası ve gitmem de zaten - bu benim kişisel görüşüm-
Ben HIT ile de bu konuyu görüşmüştüm,kimlik dışında her tür bilgiyi vereceğini, Amerikada olsaydık eğer istersen seninle tanıştırır sohbet bile etmeni sağlardım demişti. Ancak Kıbrısta donörü görmeniz mümkün değil demişti... Demek ki donörle ilgili yeterli bilgi veren doktorlar var... Doğrusu da bu! Arkadaşlar her zaman içinize sinen yerle görüşün, aklınızda soru işareti olumsuz etkiler bizleri...