Canim diger kan testlerini biliyorum, onumuzdeki ay gidicem kan vermeye.Pihtilasma testini formda okudum, duymamistim hic..
[QUOTEharim1980;29365335]canım banada bi doktor yaptır demedi.hatda düşüğün yok,hamileliğin yok ne gereği var dendi.ama yaptırmam iyi olmuş.başka kan testleride yapılıyor.eski sayfalara bakarsan tahlil listesini görebilirsin[/QUOTE]

Son düzenleme:
bugun yine kontrolum vardi.yumoslarin en buyugu 19mm olmus.en kucugu de 12mm.pazara kadar devam ediyoruz ignelere.pazartesi gunu catlatma ignesini yapiyoruz.ve sali gunu kibrisa ucuyoruz:-)sanki hersey yolunda gibi gorunuyo kizlar yaaa..ay cok heycanliyim bennn.konaklama icin oscar oteli ayarlicaz.ucak bileti falan hersey paket fiyatmis.insallah mutlu sonla biter bu masal....

bugun yine kontrolum vardi.yumoslarin en buyugu 19mm olmus.en kucugu de 12mm.pazara kadar devam ediyoruz ignelere.pazartesi gunu catlatma ignesini yapiyoruz.ve sali gunu kibrisa ucuyoruz:-)sanki hersey yolunda gibi gorunuyo kizlar yaaa..ay cok heycanliyim bennn.konaklama icin oscar oteli ayarlicaz.ucak bileti falan hersey paket fiyatmis.insallah mutlu sonla biter bu masal....

tunanehirciim inşallah herşey güzel olucak.sen bunu çoktan hakettin.sürecin en azından daha profesyonel ilerliyor.doktor kontrolünde bir taşıyıcı anne bulmanada sevindim.gelişmelerini heycenla takipteyizz

İnan canım ben heyecanlandım senin adına.Sanıyorum bu formda taşıyıcı anneliği deneyecek bir sen vardın. Deneyimlerin bunu düşünen arkadaşlarımıza da ışık olur. Yolun açık şansın bol olsun!

Arkadaşlar dr aynı donörden sadece 1 kere yumurta aldıklarını söylemişti. Evet anlaşılan yumurtalar da bölüştürülüyor tamam onu da anladık. Peki donörün daha önceden çocuk doğurmuş veya yumurtaları sağlıklı embriyoların oluşmasını sağlamış bayanlardan seçilmesi acaba başarıyı arttırmaz mı?

durugencim benim ilk denememde dogurmus bir dönorden aldik demislerdi (tabi ne kadar dogru bilemeyiz) cunku dönor hakkinda bilgi vermemislerdi sadece bir ögretmen oldugunu söylemislerdi,,,malesef sonuc negatif bu sefer firdevs hnm dönor bilgilerini verdi genc bir ünv ögrencisi 23 yasinda kismet diycez vee dr lara guvenmekten baska sansimiz yok sanirim

şimdi bu 19mm olan yumurta diğer 12 mm lik yumurtanında büyümesini beklerken (pazartesine kadar) çatlamaz değilmi yaa..korktum bak şimdii:(

Donör hakkında bilgi vermeleri rahatlatıyor insanı ve ben doğru olduğuna inanmak istiyorum. Aslında bu merkezin de başarısını arttırır. Öğrenci, sekreter, ev hanımı, ne farkeder yeterki sağlıklı ve benzer olsun. Herkes Angelina Jolie beklemesin ama hayal etmemizin de bir sakıncası olmaz sanırım :) Benim donörüm de Jennifer Ariston benzeri olsun bari :)))

şimdi bu 19mm olan yumurta diğer 12 mm lik yumurtanında büyümesini beklerken (pazartesine kadar) çatlamaz değilmi yaa..korktum bak şimdii:(

tunanehir herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
şuanda kullandığın ilaçlar yumurtalarının çatlamasını engelliyor zaten. dolayısıyla 19 mm olan çatlamaz rahat ol :))
Allah tamamına erdirsin. güzel haberlerini bekliyoruz.

tunanehir herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
şuanda kullandığın ilaçlar yumurtalarının çatlamasını engelliyor zaten. dolayısıyla 19 mm olan çatlamaz rahat ol :))
Allah tamamına erdirsin. güzel haberlerini bekliyoruz.

ay canım ne bilim yaa korktum:))) Amin inşallah güzel heberler verebilirim sizlere canımmm...

Kizlar bügün banada dönör bıgılerı geldı , benımkı embriyo donasyonu ,
Kız 22 yasındaymıs unıverste ögrencısıymıs sperm donasyonuda mımar mış ( ama ben ınanmıyorum ) ya düşünsenız ya hangı mımar gıdıp ...... Para ıcın bunu yapar????? Sızce neyse fazlada takmak ıstemıyorum , ama cok güldüm bugün ....:-)

Kız 22 yasındaymıs unıverste ögrencısıymıs sperm donasyonuda mımar mış ( ama ben ınanmıyorum ) ya düşünsenız ya hangı mımar gıdıp ...... Para ıcın bunu yapar????? Sızce neyse fazlada takmak ıstemıyorum , ama cok güldüm bugün ....:-)

runyacim mimarmi bilemem ama dönorlerin yuzde doksan besi ünv ögrencisi oldugunu düsünüyorum..malum okurken para lazim kaybettigi birseyde yok yogun olarak ögrenciler oluyor sahsen ben dönor olurmuydum diye düsündüm olmazdim sanirim cunkü birgun kendi bebegimi dogurucam vee bir cok kardesi olacak ama tanimayacak yaa onlardan birine asik olursa neyse iyiki dönorler benim gibi düsünmüyor yoksa biz ne yapardik :)

Haberler şöyle.
Ben sürekli email atmama rağmen geri dönüşler geç oldu.
hatta bu hafta reglin ikinci günü gidip testlerimi yaptırıp kontrolümü oldum.
. Bilgileriverin son onayı o zaman vereceğim diye yazdığım maile Bu arada 3 gün cevap gelmedi
Ve cuma günü öğleden sonra bir mail bugün şu ilaçlar ile başlayın Ve 33 yaşında bir donör bulundu'diye.

Eşim yok burda uçağa binmeden önce yakaladım. Yaşlı değilmi papatya ile konuş sen karar ver ben arkandayım dedi.
Papatya yok yaşlımdedi sonra düşündümki ne şimdi bu böyle diye.. Emirvaki yapmak için benim ilaç kullanacağım son raddeye kadar bekelyip hemen onay verip hemen ilaç alın diye bir mail..

Telefonla arayıp bunu istemediğimi söylediğimde ise doktor en uygunu size bu onun için seçti ve 2 çocuğu var dedi.

1 saat sonra bir mail şimdi 29 yaşında donör bulduk.. Eşimin teelfonu kapalı ve bende 4 aydır buldukları olamdı1 saatte ne bulmuş olabilrilerki diyip sorumluluk almayıp süreci iptal ettim..
Çok üzgünüm.
Tüm planlarım suya düştü..

Bu arada dün olayın şoku ile hemen çözüm üretme ihtiyacından öte bunca aydır beklentinin boşa gitmesinin üzüntüsünden mahvoldum.
Eşim kıbrısı istemiyor ve artık ben yokum dedi.
Embryo donasyonu yap istersen..
Her zorlukta herşey silbaştan..
Bu hafta herşey çok fena oldu ..
Offffff ki ne ooooooooofff
Yinede kıbrısı düşünmek istiyorum.

Selam kızlar,

Efsunecim neden her şey planlandığı gibi yürümez, hadi yürümüyor neden etrafımızdakiler de o süreci dahada zorlaştırırlar anlayamıyorum ki... Eşin bir dönsün belki bir orta yol bulursunuz ne dersiniz?

tunanehir sen bir ilksin. çok yabancı olduğumuz bir konuda birçok kişiye ışık olacaksın.
senden kendi adıma rica ediyorum biraz daha detaylı anlatır mısın?? mesela tam olarak kıbrıs bu işlemi kaça yapacak. kadına parayı sen mi veriyorsun. kadınla bir sözleşmemi yapılacak. kadını istediğin zaman görecek yada ne bilim kontrol edecek misin? hamileliği boyuncada maddi yükü olacakmı sana. sonrasında anne doğuran oluyorya bizim yasalarda o kısmı nasıl olacak bilgilerini paylaşır mısın bizimle.

Haberler şöyle.
Ben sürekli email atmama rağmen geri dönüşler geç oldu.
hatta bu hafta reglin ikinci günü gidip testlerimi yaptırıp kontrolümü oldum.
. Bilgileriverin son onayı o zaman vereceğim diye yazdığım maile Bu arada 3 gün cevap gelmedi
Ve cuma günü öğleden sonra bir mail bugün şu ilaçlar ile başlayın Ve 33 yaşında bir donör bulundu'diye.

Eşim yok burda uçağa binmeden önce yakaladım. Yaşlı değilmi papatya ile konuş sen karar ver ben arkandayım dedi.
Papatya yok yaşlımdedi sonra düşündümki ne şimdi bu böyle diye.. Emirvaki yapmak için benim ilaç kullanacağım son raddeye kadar bekelyip hemen onay verip hemen ilaç alın diye bir mail..

Telefonla arayıp bunu istemediğimi söylediğimde ise doktor en uygunu size bu onun için seçti ve 2 çocuğu var dedi.

1 saat sonra bir mail şimdi 29 yaşında donör bulduk.. Eşimin teelfonu kapalı ve bende 4 aydır buldukları olamdı1 saatte ne bulmuş olabilrilerki diyip sorumluluk almayıp süreci iptal ettim..
Çok üzgünüm.
Tüm planlarım suya düştü..

efsune
bence kabul etseydin 33 bende bir kadının en doğurgan dönemi. bence iptal etme ve git. inan bana ben 32 ile 33 yaşım arası 3 defa kürtaj oldum sonunda spral kullandım yıllarca. iki çocuğuda varmış bence kaçırma derim. inan 23 yaşında öğrenciden çok daha iyidir. bu seni ve enerjini yeniden erteleyecek çünkü. bence sen ve herşey hazırken vazgeçme
teslim ol birazcık olan hayrınadır inan bana.

Selam kızlar,

Efsunecim neden her şey planlandığı gibi yürümez, hadi yürümüyor neden etrafımızdakiler de o süreci dahada zorlaştırırlar anlayamıyorum ki... Eşin bir dönsün belki bir orta yol bulursunuz ne dersiniz?

Eşim düngece tüm olaylar bittikten sonra döndü hayatım.
Kavgamızda şiddetli oldu. Ona tam ihtiyacım olduğunda yok.. Suçlanınca çıldırdı tabiikii..
Sonrada neden 29luğu kabul etmemişim diye sorguladı.
Anlayacağın bizim bu konuda iki yakamız bir araya naıl gelir bilmiyorum..

bir gazetede okumuştum donör olan bir kadınla ropörtaj yapılmıştı. kadın diyorki: benim kızkardeşimin çocuğu olmuyordu ve donasyonla hamile kaldı şimdi çok ama çok mutlu. ben de bir kadını mutlu etmek istedim. para falan beklemeksizin bağışta bulundum.

yani bir erkekte hergün 80 milyon olan sperm bazı erkeklerde ameliyatla bile bir tane bile olmuyor. kan bağışı gibi düşünüp allah rızası için yapan çok kişi var bunu. özellikle erkekler para pul beklemiyorlar. bu gerçekten bir hayır bir bağış ben inanıyorum.
şahsen ben gençliğimde bilseydim bu olayı inan verirdim. düşünsenize onların sayesinde bizler anne olacağız gerçekten çok çok minnattar olmalıyız.

tunanehir sen bir ilksin. çok yabancı olduğumuz bir konuda birçok kişiye ışık olacaksın.
senden kendi adıma rica ediyorum biraz daha detaylı anlatır mısın?? mesela tam olarak kıbrıs bu işlemi kaça yapacak. kadına parayı sen mi veriyorsun. kadınla bir sözleşmemi yapılacak. kadını istediğin zaman görecek yada ne bilim kontrol edecek misin? hamileliği boyuncada maddi yükü olacakmı sana. sonrasında anne doğuran oluyorya bizim yasalarda o kısmı nasıl olacak bilgilerini paylaşır mısın bizimle.

efsune
bence kabul etseydin 33 bende bir kadının en doğurgan dönemi. bence iptal etme ve git. inan bana ben 32 ile 33 yaşım arası 3 defa kürtaj oldum sonunda spral kullandım yıllarca. iki çocuğuda varmış bence kaçırma derim. inan 23 yaşında öğrenciden çok daha iyidir. bu seni ve enerjini yeniden erteleyecek çünkü. bence sen ve herşey hazırken vazgeçme
teslim ol birazcık olan hayrınadır inan bana.

Öalesef beim reglin 3. Gününde ilaç almam gerekliydi . Zamanı kaçırdık.. Galiba

canım ne güzel her şey yolunda gidiyor maşallah.kucağının bebekle dolduğu günü de buradan kutlayacağız canım...

efsuneciğim ben senin yerinde olsam yaşa takılmazdım,doktoruma güvenirdim.çok sorgulamak bizi ve süreci yıpratıyor bence.olmayacak oldu mu 20 yaşındakinde de aksilik oluyor veistediğimiz gibi olmuyor.biraz daha rahat olmalısın bence.eşini de kendni de yıpratma tadını çıkar bence.ama yine de sen bilirsin canım.bunlar benim naçizane fikrim sadece!

Son düzenleme:
Yaşadıklarını anlıyorum ben de bu donör yaşına takmıştım nasıl takmayayım 22-28 yaş sağlıklı hanımlardan alıyoruz diyen doktorum bana donörün yaşını söylemediği gibi transfer sonrası acaba donörün mü yaşından kaynaklandı diye sorduğumda bana 34 yaşında bir kadının yumurtaları gayet sağlıklıdır demişti ağzından mı kaçırdı Allah mı konuşturdu bilemem ama 34 yaşında ben daha önceden doğum yapmama rağmen hamile kalamamıştım yani herkesin bünyesi farklı tamam ama madem bu yola başvurduk aynı zamanda kendimizden vazgeçtik eee o zaman bi zahmet genç oluversin. Eğer embriyo donasyonunu eşin kabul ederse Kıbrıs a git derim. Çünkü bu duygusal iniş çıkışlar bizi dibe vurmamalı en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Kıbrıs ta artık otomatik pilota bağlamış bu işi yapıyorlar. Hayırlısı olsun üzülme yeniden daha güçlü ve emin olarak doğru bir karar verebilmen dileklerimle...

Back
X