Efsune yazını şimdi okudum ve inan bana şimdi ilaca başlamamana sevindim. Belki tamamen saçmalık, belki değil bilmiyorum ama bugünler cidden bir tuhaf. Havanın etkisi mi? Astrolojik bi durum mudur onu da bilemiyorum ama şu son günler hakikaten bi garip geçiyor. Trip atmak nedir pek bilmeyen ben kaç gündür triplerdeyim. Dün akşam boşu boşuna 3 saat kadar ağladım. İnanılmaz hoşgörülü kocamın tersliği tuttu körükledi. Bugün işyerinde patronuyla kavga etmiş. Çevremdeki insanlarda bisürü aksilik, tartışma,kavga. Sen hep bize ne dersin? Hayrına olacak olan olsun dersin. Bence bunda mutlaka bi hayır vardır. Bu birkaç gün geçsin, sakince düşün kararını ver bence. Kıbrısta Embriyo donasyonu neden olmasın ki? Çok mantıklı. Spermde zaten sorun var diyordun. Eşin de bunun kapısını açmış. Ya da önümüzdeki ay içine sinerse ispanya. Biz hep yanındayız. Zamanı değilmiş diyoruz veee önümüzdeki aya daha güzel bi başlangıçla ilaçlara başlamanı temenni ediyoruz. Biz seni çok seviyoruz efsune. Kal sağlıcakla...
Rüzgarselin işte bugünlerdeki bu garipliklerin nedeni; Merkür geri gidiyorr ! Astroloji ile ilgilenenlere... :))