Gerçekten gittikçe buranın değerini daha iyi anlıyorum...aslında bilmeme rağmen her deneyimde pekişiyor.
İspanya iptal. !!!
Bir nedende son anda ilacı ve donorü yazarak bir emirvaki yapmaları. Ve 4 ay arayıp 33 lük bulmaları birdee emaillere cevabın geç gelmesi..daha onalara bildirmedim ama doktorun son mailinde beni azalamadığı kalmış. Buda tüy dikti.
Hiç test istemediler!! tiroid değerimde ve şekerde sorun var her ikisinide es geçtiler hayırlı değilimiş ne dşyeyim. Yordu tüm olanlar.
Bugün firdevs hanımı aradım tüm bilgileri gönderdim. Aradı ve testleri istedi trioid için doktora gitmemi şeker içinde 3 aylık şekeri gösteren bir test istedi ve yarın içinde ilaca başlıyorum. Donorede bakıyor .. Eşimede anlattım . çok zorlandık. ama iletişim yolu bulundu. ve kıbrıs konusunda sesini çıkarmayıp üstüne düşeni yapacak. ama ben artık çok beklemeyeceğim.
Ve ben donor bıulunmadan ilaca başladım. Görün artık:))
Firdevs hn ikimizin resmini yakınlaştırıp bakmış uygun donore bakıyor. Bu ay ilacı kullanıp rahimi hazılayalım dedi..
Haber bekliyorum artık...[/QUOTE
EFSUNE KARARINA GERCEKTEN COK SEVINDIM INSALLAH HAKKINDA HAYIRLI OLUR.........IPTALI DUYUNCA COK UZULMUSTUM CUNKU SEN HERKESE UMUT DAGITTIN VE MORAL VERDIN DESTEK OLDUN...........COK SUKUR CABUK KARAR DEGISTIRDIN....
ALLAHIM GONLUNDEKINI TEZ ZAMANDA SORUNSUZ BIR SEKILDE VERSIN................:)
Efsune hayırlara vesile olsun.
İnsan karar veremiyor bir türlü.
Doğru olan bu mu yanlış olan hangisi
En kötüsü de bu.
Nasıl bir sınavdayız, neden biz bu sınava maruz kaldık anlayamıyorum hala.
Ama içini ferah tut bizim de zamanımız gelecek
Her sıkıntının bir de çıkış yolu var, mutlaka
Hayırlı olsun, allah gönlüne göre versin:)