Ben paylasmak icin yaziyorum ama 4-5 yildirda sitelerdeki yorumlari yazismalri takip eddim.
Losemi hastaligi gecirdim cocuklugumda basindan beri normal sartlarda bebegimin olmayacagini Drlarim soyledi, 3 yil once evlendim esiminde hastaligimdan bebegimin olmuyacagindan haberi vardi neyse agustos ayinda tedavim basladi rahimimde Polipim cikti o da alindi istanbulda Kadikoy Sifada takibim yapildi DR um Birgul Sarikamisti, rahimim kucuk oldugundan subatin ortasina kadar hormon ilaclari kullamdim tahlillerimin sonuclariyla beraber Kibris Dunya tup bebek merkezine Dr Berk beye yonlendirildik, ozelliklerimiz her detayi verdikten sonra bize donduler su tarihte geleceksiniz diye, akabindeki gun aradim kibrisi Nasli hanimla konustugumda Donorumun ozelliklerini yasini kackere dogum yaptigini meslegini ogrenmek istedigimi daha oncede bunu sordugumu fakat bana hala donulmedigini sordum fakat boyle bir bilgi Berk beye sorulmadan verilmedigini soylediler telefon bekledim onlardan yine ben aradim 2 gun sonra yine boyle bir bilginin mumkun olmadigini soylediler yani bir nevi gozleri bagli gitttik oraya arada Birgul SArikamis gibi muhtesem bir drumuz var sorun cikmaz guvencesiyle gittik 25 subatta ordaydik sorun yoktu Nazli hanim cok ilgiliydi orda otel transferi biletlerle ilgili olan bayan herkez gayet ilgiliydi, Berk beyle tanistik fakat muayene etmemekte israrliydi bende muayene etmesinde israrliydim cunku ben bir oykuyle gittim oraya rahimim kucuk ilaclarla buyutulmus, vajinal yolla rahimim arasinda az mesafe vardi ve beni mauyene etmeden beni tanimasi mumkun degildi ve ben anestezi alarak operasyona girecektim Berk bey karsi cikmasina ragmen muayeneye aldi, muayeneden sonra evet anestezisiz olmaz dedi...!
otelimiz hersey muhtesemdi girneyi gezdik transfer gunune kadar dinlendik kendimizi hic yormadik keyifli mutlu bekledik hergun arandik yumurta kalitesi icin bilgilendirildik... Biz DRumuz Birgul Sarikamis tarafindan 2 yumurta 5. gun transfer istiyeceksiniz diye yonlendirildik oylede soyledik Berk beye, 5. gun transferimiz anesteziyle yapildi 1 saat dinlendikten sonra otelimize gittik ayni gun yattim odamda kalkmadim ertesi gun biraz kalktim ama salece kahvalti mesafesi yuruyus, oturma pozusyonu ve ertesi aksam evimize donus icin ucak yolu, sonra evimize geldik ama bu arada ben sadece kendimi tasidim o kadar montum esimde bavullar esimde, evde sadece yattim kahvalti yaptim uzandim lavaboya gittim uzandim ha bu arada duzenli alarmlarla ilaclarimi bir dakka degil saniye bile aksamadan aliyordum...! 13 MArti BEKLEDIM BUYUK HEYECANLA VE HEP BEBEGIME TEMBIH EDDIM ORDA KAL, CUNKU BIZ SENI BEKLIYORUZ MELEGIM DEDIM. 13 MARTTA SIFAYA GITTIK KAN TAHLIL SONUCUMUZU VERDIK AMA KADIN HISSI YA YUREGIME SANKI ATES DUSTU OLUYORUM SANDIM NEFES ALAMIYORDUM SONUC: 0.100
NEGATIF DI. ISMINI BILE KOYDUGUMUZ ADAMIZ GUZEL KIZIMIZ MELEGIMIZ SIR GIBI VAROLMAMIS HAYALLERIMDE KALDI, 14 GUN ORDAYMIS GIBI SEVDIM 12 GUN EVD EYATTIM HER DAKKA ELIM KARNIMDAYDI ONU SICAK TUTTUM MUZ YEDIM CEVIZ YEDIM ONUN ICIN, ESIM ESIM HELE SABAHIN 8 DE KAHVALTI HAZIRLADI BANA SIRF BEN YORULMAYIM DIYE BEBEGIMIZ ICIN CAMASIR YIKADI MILASIKLARI MAKINAYA ATTI, NUTRIKUKDA YEMEKLER YAPTI AKSAM KOSA KOSA EVE GELIP SIRF BIZDEN KAYNAKLANAN SORUN OLMASIN OZLEMIMIZ SON BULSUN DIYE AMA PUFFFFFF OLMADI PEKI NEDEN. HERKEZ UZERINE DUSENI DOGRU YAPTIGINA INANIYOR O ZAMAN NEDEN OLMADI NEDEN TUTUNMADI, HA EGER TUTUNUPDA DUSSEYDI SUCLU ARAMAZ SORGULAMAZDIM, AMA HIC TUTUNAMADI NEGATIFI DUYUNCA ORDA ICIME BIRAKILDIGINI DUSUNDUGUM SEY NEYDI? VARMIYDI OYLE BIRSEY? BILMIYORUM... sUAN KALBIM COK ACIYOR olamayisina sen bize kavusamadin...! Bizde Melegime...olmadi. Bugun kanamam basladi bu sabah a kadar agladim agladim ama bir umutla belki kanamam olmazdi ve ben tekrar tahlil icin bir umut dr a giderim iyi haberle mucize olur diye.
Bir yarim hayata alismaya calisiyor, bir yarim mechulde. Yine kaldik biz koca dunyada koca evde kari kocabombosuz... sevgiler arkadaslarima insallah sizlerden iyi haberler alirim.
selam arkadasim yazdiklarini okurken jendi yasadiklerim gözümün önünden gecti cünkü daha 2 ay öncesi hemen hemen ayni seyleri yasadim bende dogus tipta sevket bey transfer yapmisti ama transfer esnasinda rahin agzini cok kanatti gereken testleri yapmadi transferden sonra yüzünü bile görmedik sonuc itibari ile ayni fikirdeyim hamile kalsaydim ve düsseydi dru suclamazdim ama malesef paramla rezil oldum gidene kadar hersey güzeldi bir ilgi bir alaka hava alanindan almalar otele yerlestirme falan ta kiii ödemeyi yapana kadar muhtesemdi parayi verdik sonrasi rezaletti transferden sonra temizlikci beni ugurladi hala hatirladikca gözlerim doluyor önümüzdeki ay tekrar gidiyorum ama tövbeler olsun bedava transfer yapicam dese ayni seyleri yasamam babinda ayni dr a aslaa gitmem baska dr a gidiyorum bu sefer umutluyum daha bilincliyim en azindan öyle düsünüyorum ve neden bilmiyorum simdiki dr um firdevs hnm a cok güveniyorum sadece hissisyat benimki ALLAH hepimizin yardimcisi olsun para kaybi bir tarafa negatif sonucun manevi yikimi agir oluyor ....