bızde yaz sonu gıdecegız..
ama kısmeye kıbrısa gıdıyoruz demeyı dusunmuyoruz. Aılelerımıze bıle.. ne gerek var kı bu eşim ile benım aramda bır karar kımsenınde bılmesıne ve fıkır yurutmesıne gerek yok. Eğer hamile kalırsamda tatılde oldu derız olur bıter:))
bu arada dua edın kızlar Cuma gunu laproskopı amelıyatım var. Hayırlsıı ıle atlatayım..

hepınıze sevgıler..

ama kısmeye kıbrısa gıdıyoruz demeyı dusunmuyoruz. Aılelerımıze bıle.. ne gerek var kı bu eşim ile benım aramda bır karar kımsenınde bılmesıne ve fıkır yurutmesıne gerek yok. Eğer hamile kalırsamda tatılde oldu derız olur bıter:))
bu arada dua edın kızlar Cuma gunu laproskopı amelıyatım var. Hayırlsıı ıle atlatayım..

hepınıze sevgıler..

canım ameliyatın güzel geçer inşallah şimdiden yolunuz açık olsun :) Allah izin verirse bizde mayısta kıbrııs yolcusuyz bizde hiç kimseye bişi demeden çıkıp gitcez gerek yok. zaten söylesek çevremizde bizi anlayacak kadar anlayışlı insanda yok :))) hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallah kızlar...

Arkadaslar bizim Kibrisa yolculuk eylulde ama ben simdiden testlere basladim. Cok mu erken diye kafamda soru isareti vardi ama sagolsun Irem Hanim rahatlatti. Son 6 ay icinde yapilan testler ve rahim filimleri gecerliymis..

Son düzenleme:
Canim insallah cuma gunu ameliyatin iyi gecer.
Belki ayni donemde gideriz Kibris'a..

hepınıze sevgıler..

Canim insallah cuma gunu ameliyatin iyi gecer.
Belki ayni donemde gideriz Kibris'a..

ınsallah canım denk duser benım amelıyat sonrası 3 ay toparlanmam gerekıyormus. bu durumda ancak temmuz bası ıslemlere baslayabılıyorum. On gorusmeyı hazıran gıbı yapmayı planlıyorum cunku donar ıcınde 3 ay gıbı bır sure beklenebılıyormus bu durumda da eylul gıbı hedeflıyorum.. senınde yumurta donasyonu mu? hangı sehırden geleceksın?

umarım allah emeklerımızı bosa cıkartmaz..
sevgıler

Canim benim de yumurta donasyonu olucak, yurtdisindan gelicem.
Adet donemini yanlis hesaplamisim ama Irem hanim ilacla hallederiz dedi. Bakalim bir aksilik olmazsa eylul ortasi.
ınsallah canım denk duser benım amelıyat sonrası 3 ay toparlanmam gerekıyormus. bu durumda ancak temmuz bası ıslemlere baslayabılıyorum. On gorusmeyı hazıran gıbı yapmayı planlıyorum cunku donar ıcınde 3 ay gıbı bır sure beklenebılıyormus bu durumda da eylul gıbı hedeflıyorum.. senınde yumurta donasyonu mu? hangı sehırden geleceksın?

umarım allah emeklerımızı bosa cıkartmaz..
sevgıler

Son düzenleme:
arkadaşlar az önce eczaneye gitdim, İrem hanımın transfer öncesi ve sonrası gerekli olacak ilaçların listesini yollamıştı,test gününe kadar kullanılacak olanları yollamıştı.bende fiyat sordum;
lucrin depot 3,75 iğne dahil fiyatı toplam 250 olur dediler.(pıhtışalma iğnesi proluton depot 500mg(4 kutu)(zaten18 tl tutuyor) buda dahil)
sadece o lucrin depot 3,75 iğnenin tek fiyatı 251 tl ama eczacı indirim yaparsa toplamını 250 ye alabilirsiniz bilmenizi istedimm

arkadaşlar az önce eczaneye gitdim, İrem hanımın transfer öncesi ve sonrası gerekli olacak ilaçların listesini yollamıştı,test gününe kadar kullanılacak olanları yollamıştı.bende fiyat sordum;
lucrin depot 3,75 iğne dahil fiyatı toplam 250 olur dediler.(pıhtışalma iğnesi proluton depot 500mg(4 kutu)(zaten18 tl tutuyor) buda dahil)
sadece o lucrin depot 3,75 iğnenin tek fiyatı 251 tl ama eczacı indirim yaparsa toplamını 250 ye alabilirsiniz bilmenizi istedimm

bildiğim kadarıyla lucrin yumurta baskılama ilacı
proluton depot da progesteron ilacı
pıhtılaşma için claxene iğne veya corasprin vermesi lazım

Arkadaşım nasılsın? Ayak şişme durumun nasıl daha iyi misin, tansiyonla alakalı olabilir dikkat et...İkizlerin nasıllar? Cinsiyetleri ne zaman belli olacak? Meraktayız.... :))

arkadaşlar herkese merhaba ,

ben ve oğlum çok iyiyiz sadece bu aralar bel ağrılarım başladı . oğlum 5,5 aylık oldu feci tekmeler atmaya başladı ama buda keyif verici . yavaş yavaş hazırlıklarına başladık odasını sipariş ettik , kıyafetlerini alıyoruz her dışarı çıkışımızda artık kendimize bişey bakmak yerine direk bebek mağazalarına gider olduk karı koca . 3,5 ayımız kaldı inanılmaz sabırsızlanıyoruz . Her ne kadar eskisi kadar giremesemde artık ağırlaşmayada başladım bütüngün yattığım yerden kalkamıyorum ama yinede tüm dualarımda sizler varsınız ve her zaman aklımdasınız.

Ilac fiyatlari Turkiyede gercekten de uygunmus.
Ama donasyondan once Turkiyeye gitme sansim olmadigindan donasyon oncesi kullanmam gerekenleri mecburen burdan almak zorunda kaldim.
Donasyon sonrasi 2-3 ay boyunca kullanilacak ilaclar var sanirim. Onlari donmeden oncee Turkiyeden almak akillica olucak:))

Son düzenleme:
karnimdaki sislik icin verda hanimi aramistim.sivi takviyesi lazim dedi.dunden beri serum takili.bugun sislik biraz indi.ama cook halsizim.canim ne yemek nede su istemiyo.bide sol tarafimda kasik fitigi cikti.cok sanci yapiyo.muhtemelen sol yumurtalik gerideydi toplanirken cok bastirildi.ay simdi bide fitik ameliyatimi bekliyo ki beni..ne onerirsiniz

evet canım coraspinde vermiş...progestan 200mg ve prednol 16mg ve proluton depot 500 4 adet vermiş.o zaman bana ha bire progesteronmu yüklüyor yaniii:))))
ben bu iğneyi pıhtılaşma için sanmıştımm...hayırlısıyla şu dönemleri bi atlatsaydık...bizde artık bebişlerimize bi adım daha yaklaşsaydık...

slm kızlar benim laptop bu aralar kafasına göre takılıyo:))
hamiş arkadaşlar bebişleriniz iyidir inşallah...
benim gibi heyecan stres birazda korkusu olan arkadaşlar sizler nasılsınız:))
kızlar dün irem hanım ilaç listemi yolladı,bide proluton depot 4 kutu yazmış,bu pıhtılaşma için sanırım,
kızlar ben şunu merak ediyordum; BENİM BU DOGUM KONTROL HAPINI KULLANDIGIMDAN BERİ KAŞINTIM DEVAM EDİYORDU,ÖNCEKİ TÜP BEBEK DENEMEMDE BU YASMİNİ KULALNINCA YİNE AYNI DURUMLA KARŞILAŞMIŞTIM,BENDE FİRDEVS HANIMA DEDİM,ODA YASMİN YERİNE CYCLOYA GEÇELİM DEDİ,BAZI KADINLARDA BÖYLE KAŞINTI DURUMLARI YAPABİLİR DEDİ,BU TRANSFER ÖNCESİ YASMİNLE DEĞİLDE CYCLOYLA ADETİNİ AYARLAYAN VARMI KIZLAR,Bİ SORUN ÇIKARMAZ İNŞALLAHH
bende firdevs hanımın hastasıyım canım :) kısmetse 15 güne oradayız dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim (;
benim buradaki dr um bu ay cyclo prognova verdi bana onla adet görücem inş ama en iyisi 3 ay önceden başlamakmış
kısmet artık sen ne zaman gidicen? karşılaşırız belki:3:

karnimdaki sislik icin verda hanimi aramistim.sivi takviyesi lazim dedi.dunden beri serum takili.bugun sislik biraz indi.ama cook halsizim.canim ne yemek nede su istemiyo.bide sol tarafimda kasik fitigi cikti.cok sanci yapiyo.muhtemelen sol yumurtalik gerideydi toplanirken cok bastirildi.ay simdi bide fitik ameliyatimi bekliyo ki beni..ne onerirsiniz

canım geçmiş olsun,bu yumurta toplama baya bi zor geçti sende.İnşallah ameliyata gerek kalmazda,ilaçlarla atlatırsın.tekrar geçmiş olsun..

bende firdevs hanımın hastasıyım canım :) kısmetse 15 güne oradayız dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim (;
benim buradaki dr um bu ay cyclo prognova verdi bana onla adet görücem inş ama en iyisi 3 ay önceden başlamakmış
kısmet artık sen ne zaman gidicen? karşılaşırız belki:3:

canımm sen benden önce gidip bebişini alıp gelceksin inşallahhhh:)))
ben 1 ay sonra mayıs 6-7 gibi orda olcam inşallahhh:))
ben ilaç listemi yapılacakları önceden istemiştimm...aceleciyimmde birazzz:)))

Canim senin adetlerin duzenli degilmiydi yada dogum kontrol hapi kullanmiyor muydun??
Kibrisla gorustun mu??
Belki bunda da bir hayir vardir. Oyle dusun, moralini bozma lutfen.

adetim duzenliydi canim bu ay boyle oldu ocagin 6 sinda subatin 7 sinde adet olmustum dogum kontrl hapi dahil hic bir ilac kullanmiyordum sadece troid icin kullaniyorum o yapmis olabilrmi bilmiyorum

canımm sen benden önce gidip bebişini alıp gelceksin inşallahhhh:)))
ben 1 ay sonra mayıs 6-7 gibi orda olcam inşallahhh:))
ben ilaç listemi yapılacakları önceden istemiştimm...aceleciyimmde birazzz:)))

özel msjını aldım ama buradan cvp verebiliyorum arkadaşım
bir çok test daha öncede istenmişti hatta TORCH denen çok pahalı testlerde yaptırmıştım. bu sefer sadece ilaçlı rahim filmi çektirdim
ilk defa sorunsuzdu şükür.. Kan pıhtılaşması testi nedir bilmiyorum bana söylenmedi
hatta ilaç listemi 3 gün önce verdi erken davranmasaydım yaşadığım yere 1 ayda gelirdi. daha önceden yollayın diye çok dedim firdevs hanıma ama yoğunmuş vs..

başka ne testleri var inan bilmiyorum arkadaşım. adet olmayı bekliyorum geç kalmadıysam bende yaptırayım
seninde hakkında hayırlısı
ben çok gerginim artık bu 3 olcak...

Back
X