özel msjını aldım ama buradan cvp verebiliyorum arkadaşım
bir çok test daha öncede istenmişti hatta TORCH denen çok pahalı testlerde yaptırmıştım. bu sefer sadece ilaçlı rahim filmi çektirdim
ilk defa sorunsuzdu şükür.. Kan pıhtılaşması testi nedir bilmiyorum bana söylenmedi
hatta ilaç listemi 3 gün önce verdi erken davranmasaydım yaşadığım yere 1 ayda gelirdi. daha önceden yollayın diye çok dedim firdevs hanıma ama yoğunmuş vs..

başka ne testleri var inan bilmiyorum arkadaşım. adet olmayı bekliyorum geç kalmadıysam bende yaptırayım
seninde hakkında hayırlısı
ben çok gerginim artık bu 3 olcak...

insallah bu sefer olur canim bu arada yazdiysan gözden kacirdim sanirim, daha önce 2 kez nerde yaptirmistin ?

insallah bu sefer olur canim bu arada yazdiysan gözden kacirdim sanirim, daha önce 2 kez nerde yaptirmistin ?

Canım durumuna üzüldüm.hep yazmak istedim..bundada vardır bir hayır belkide böylesi daha hayırlıdır.stres yapma en fazla bir ay sonra gidersiniz..yeterki sonucu güzel olsun..benimde enfeksiyon yüzünden hazirana kaldı.Napalım hayırlısı bu kadar sabrettik bir iki ay daha sabredelim..

Canım durumuna üzüldüm.hep yazmak istedim..bundada vardır bir hayır belkide böylesi daha hayırlıdır.stres yapma en fazla bir ay sonra gidersiniz..yeterki sonucu güzel olsun..benimde enfeksiyon yüzünden hazirana kaldı.Napalım hayırlısı bu kadar sabrettik bir iki ay daha sabredelim..

haklisin canim gec olsunda artik olsun demekten ve beklemekten baska care yok aksilikler olmasa iyi ama oluyor dedigin gibi bundada vardir bir hayir seninde insallah bu kadar sabretmenin sonucu bebislerle donersin...

Arkadaşım nasılsın? Ayak şişme durumun nasıl daha iyi misin, tansiyonla alakalı olabilir dikkat et...İkizlerin nasıllar? Cinsiyetleri ne zaman belli olacak? Meraktayız.... :))

sagol canim sordugun icin........ayaklarim ayni fbli, ellerimde sismeye basladi, sabahlari bi kalkiyorum ellerim bi agriyor..tabii birazda ben kiloluyum ondan sanirim :( ondan haric migde bulantim Allah a sükür biraz hafifledi......bugün 16. haftaya girdik teyzesi....:52:

dün doktor randevusu vardi..ikizlerim Allah a sükür yaklasik 10cm olmuslar :nazar::nazar:

altta yatan ikiz cok haraketliydi yine, el bacak acip durdu..yine alttakini doktor erkek olarak gördü, pipisi sallaniyodu :52::52: üst tararftaki bana hep kiz gibi sanki geliyor, uslu uslu, edali edali, birazda havali havali yatiyordu, hic uyanmadi yavrum :emir_bebek::emir_bebek:

bakalim artik hayirlisi..tam netice cinsiyet belli olanla kadar daha bir kac hafta sürer diyorlar :(

arkadaslarim Allahim insallah isteyenlerin hepsine bu duygulari yasatsin........dualarimda hep varsiniz..........hariki bir duygu, insan yasadiklarina inanamiyor yani...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sagol canim sordugun icin........ayaklarim ayni fbli, ellerimde sismeye basladi, sabahlari bi kalkiyorum ellerim bi agriyor..tabii birazda ben kiloluyum ondan sanirim :( ondan haric migde bulantim Allah a sükür biraz hafifledi......bugün 16. haftaya girdik teyzesi....:52:

dün doktor randevusu vardi..ikizlerim Allah a sükür yaklasik 10cm olmuslar :nazar::nazar:

altta yatan ikiz cok haraketliydi yine, el bacak acip durdu..yine alttakini doktor erkek olarak gördü, pipisi sallaniyodu :52::52: üst tararftaki bana hep kiz gibi sanki geliyor, uslu uslu, edali edali, birazda havali havali yatiyordu, hic uyanmadi yavrum :emir_bebek::emir_bebek:

bakalim artik hayirlisi..tam netice cinsiyet belli olanla kadar daha bir kac hafta sürer diyorlar :(

arkadaslarim Allahim insallah isteyenlerin hepsine bu duygulari yasatsin........dualarimda hep varsiniz..........hariki bir duygu, insan yasadiklarina inanamiyor yani...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım ne güzelll... hayal ettim de seni...... Maaşallah,Allah nazardan korusun,sağlıkla kucağında gör...... Canım eller ve ayaklardaki şişmeler gebelikte normal kabul edilse de sıkı takip gerekir diye biliyorum... Dikkat et kendine... Tansiyon tespit edilirse de ilaç kullanılabiliyormuş gebelikte doktoruma sordum.... Sağlıklı günler diliyorum..

canımm sen benden önce gidip bebişini alıp gelceksin inşallahhhh:)))
ben 1 ay sonra mayıs 6-7 giborda olcam inşallahhh:))
ben ilaç listemi yapılacakları önceden istemiştimm...aceleciyimmde birazzz:)))

ben yine buradan cevap vermek zorundayım arkadaşım

tekrar teşekkür ederim ilgine
ben yazdığın testlerden pıhtılaşma ve sgt gibi bişi vardı onlar dışında hepsini yaptırdım. Hipotriodi hastasıyım düzenli tsh t3 t4 baktırırım biraz kansızım süreklikan sayımı ve açlık kan şekeri baktırırım eşimin ve benim hıv testleri yapıldı. ast alt hatta antisperm antikor cd 56 ( canlı hücre öldürücü ücre ki çok önemli) acth kortizol ilaçlı rahim filmi hepsii bakıldı. ((; fsh lh a gerek yok benim fsh 25 aşağı inmedi hiç zaten bu yüzden donasyona mecburum
yaşım 31 kilom 57 yani ne yaşım ileri ne kilom fazla ve 3. denemem. daha önce savaş beyde denedim 2 kez. %70 gebesin Allah ın izniyle diyordu hep... Ama bebişler beni istemiyor ve beni zehirleyerek yok oluyorlar...

Allah herkesin gönlüne göre verdin, vermeyecekse sabrını versin gönlümü razı etsin inş

arkadaşlar herkese merhaba ,

ben ve oğlum çok iyiyiz sadece bu aralar bel ağrılarım başladı . oğlum 5,5 aylık oldu feci tekmeler atmaya başladı ama buda keyif verici . yavaş yavaş hazırlıklarına başladık odasını sipariş ettik , kıyafetlerini alıyoruz her dışarı çıkışımızda artık kendimize bişey bakmak yerine direk bebek mağazalarına gider olduk karı koca . 3,5 ayımız kaldı inanılmaz sabırsızlanıyoruz . Her ne kadar eskisi kadar giremesemde artık ağırlaşmayada başladım bütüngün yattığım yerden kalkamıyorum ama yinede tüm dualarımda sizler varsınız ve her zaman aklımdasınız.

merhaba canım ne güzel yazmışsın bi an kendimi hayal ettim yaa bebek için hazırlıklar falan :) canım ağırlaşman ve bel ağrıların normal lütfen çok dikkat et kendine ve ağır işler sakın yapma :))

karnimdaki sislik icin verda hanimi aramistim.sivi takviyesi lazim dedi.dunden beri serum takili.bugun sislik biraz indi.ama cook halsizim.canim ne yemek nede su istemiyo.bide sol tarafimda kasik fitigi cikti.cok sanci yapiyo.muhtemelen sol yumurtalik gerideydi toplanirken cok bastirildi.ay simdi bide fitik ameliyatimi bekliyo ki beni..ne onerirsiniz

canım çok geçmiş olsun :(( sıvı takviyesi derken ben pek anlamadım canım yani su içmemeden kaynaklanan bi durum mu??

Allah herkesin gönlüne göre versin, vermeyecekse sabrını versin gönlümü razı etsin inşallah.....

canımm sen benden önce gidip bebişini alıp gelceksin inşallahhhh:)))
ben 1 ay sonra mayıs 6-7 gibi orda olcam inşallahhh:))
ben ilaç listemi yapılacakları önceden istemiştimm...aceleciyimmde birazzz:)))

sanırım aynı zamanlarda ordayız.menepozda olduğum için ben martın ilk haftası yasmine başlamıştım 25.martta pzt si akşmı son hapı aldım .bugün 3.akşam hala adet olmadım ya:( nisan 1 de gene başlamam gerekiyor 18 .inde de lucrin vurulacaksın diye yazmıştı irem hn.
ne olacak şimdi ..adet olurumuyum br iki güne .adet olsam da bitmese de ilaca devam etmeme gerekiyor di mi.
firdevs hnm adet olmazsan ultrasona bakılır 5cm den inceyse direkt başlarız demişti :(
erken ama daha.

canim human albumin ve ringer laktat serum takildi.bugun bayagi iyiceyim.sabirla 3nisani bekliyorum.ay insallah pozitif cikar...

sanırım aynı zamanlarda ordayız.menepozda olduğum için ben martın ilk haftası yasmine başlamıştım 25.martta pzt si akşmı son hapı aldım .bugün 3.akşam hala adet olmadım ya:( nisan 1 de gene başlamam gerekiyor 18 .inde de lucrin vurulacaksın diye yazmıştı irem hn.
ne olacak şimdi ..adet olurumuyum br iki güne .adet olsam da bitmese de ilaca devam etmeme gerekiyor di mi.
firdevs hnm adet olmazsan ultrasona bakılır 5cm den inceyse direkt başlarız demişti :(
erken ama daha.

Arkadaşım panik yapma... Daha ilacı bırakalı 3. gün diyorsun. Hap 21 tane değil mi? 1-2 gün daha bekle olmazsan doktorunu ararsın.... Ben diğer tüp tedavileri öncesinde doğum kontrol hapı kullandığımda ilacı bırakınca 25 veya 26. günde regl oluyordum. Zaten normali de öyle.. Telaş yapma... :))

Son düzenleme:
erken ama daha.

bende pzrtesi son ilacı aldım ama 4-5 gün sonra regl olurum genelde yani yarın ya da cmrtesi :)) 15 gün sonrada yolculuk kısmetsee

((; baharım mayıs ayında gidicem demişti yanılmıyorsam sen ne zaman gidiceksin? karşılaşabiliriz

Sana cevap yazdım..

Tiroid hormonla ilgilimgelişme şöyle bende.
Tsh:0,552 sınırda onunniçin l-thyroxin 25 liğe son verildi artık almayacağım böylelikle tsh nın yükselmesini bekleyeceğiz.
Gitmeden 1hafta önce kan testi vereceğim..

Bu aldığım ilaç iştahımı açtı sadece yemek yemek diyorum gözlerimde dolarlar gibi yiyecekler uçuşuyor allah sonumu hayır etsin;))

Son düzenleme:
ben yine buradan cevap vermek zorundayım arkadaşım

tekrar teşekkür ederim ilgine
ben yazdığın testlerden pıhtılaşma ve sgt gibi bişi vardı onlar dışında hepsini yaptırdım. Hipotriodi hastasıyım düzenli tsh t3 t4 baktırırım biraz kansızım süreklikan sayımı ve açlık kan şekeri baktırırım eşimin ve benim hıv testleri yapıldı. ast alt hatta antisperm antikor cd 56 ( canlı hücre öldürücü ücre ki çok önemli) acth kortizol ilaçlı rahim filmi hepsii bakıldı. ((; fsh lh a gerek yok benim fsh 25 aşağı inmedi hiç zaten bu yüzden donasyona mecburum
yaşım 31 kilom 57 yani ne yaşım ileri ne kilom fazla ve 3. denemem. daha önce savaş beyde denedim 2 kez. %70 gebesin Allah ın izniyle diyordu hep... Ama bebişler beni istemiyor ve beni zehirleyerek yok oluyorlar...

Allah herkesin gönlüne göre verdin, vermeyecekse sabrını versin gönlümü razı etsin inş

canım zaten sen herşeyi yapmışsın...inşallah bu defa bebişler sana sımsıkı tutunur ve 9 ay hiç bırakmazlar...senin için kendim için burdaki herkes ve bura dışında bebişi olmayan herkes için dua ediyorum...Allahım bizede hayırlısıyla evlat versin...

erken ama daha.

canım bende menepozdayım ve zaten hap bitdikten sonra 4. veya 5. gün hastalanıyorum,mart 4 de yasmine başladım 24 de bitdi. ama yasmin bende alerji ve kaşıntı yapıyo cycloya geçtik.ve mart 31 de cycloya başlıycam...nisan 17 sinde iğnemi vurdurcam...bende hala adet olmadımm...ve biz böyle planlıyoruzda İnşallah bi aksilik çıkmaz,benim durumum biraz değişik,2 gün bile oynaması kıbrısa gidişimi 3 ay sonraya atacak:((((

Son düzenleme:
canım bende mart 4 de yasmine başladım 24 de bitdi. ama yasmin bende alerji ve kaşıntı yapıyo cycloya geçtik.ve mart 31 de cycloya başlıycam...nisan 17 sinde iğnemi vurdurcam...bende hala adet olmadımm...ve biz byle planlıyoruzda İnşallah bi aksilik çıkmaz,benim durumum biraz değişik,2 gün bile oynaması kıbrısa gidişimi 3 ay sonraya atacak:((((

Dualarından Allah razı olsun ol desin olsun inşallah..
Eşinin mesleğini merak ettim baharım, benimkisi gibi vkarışık bir durumun var galiba :))

Back
X