Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte aynı donör olabilir .firdevs hnm yapacak tedavimi.sen de mi aynı dönem mayısın ilk haftası ya da sarkarsa2.haftası.bu kadar tesadüf olabilir mi. 23 yaşında mı dedi.kızkardeşi olup olmadığından emin olabilirmiyiz ki.
Bir donör kaç kişiye yumurta veriyor acaba? Benimkinin de kız kardeşi var da:))
yapacak birşeyimiz var mı. kardeş bile olabilirler bence sakıncası yok:)) çaresizlikten çok mu mantıksız düşünüyorum üff(
ama soralım bi bakalım ne cevap gelecek
Organ bağışı olarak baktığımız bir konuda donör paylaşımı olsa ne olur olmasa ne olu.. Bence zihinleri bunla bulandırmayalaım.
Karaciğere ihtiyaç var diğerinede verdi diye almayacakmısın.. ?????
Bir öyle bir böyle düşünülmez...!!!!!
Bir felsefede ya tam ya hep ya yok ya hiçtir..
Bence artık umudu bize veren bu konuyu didklemeyi bırakıp şanslarımzıın ((allah hepimize iyi şeyler nasip etsin))) peşinden gidelim.
Ve paylaşım olduysada ne güzel kardeşler allah etmesin ilerde bir sorunda ilik nakli dokunnakli işte bir adres...
Hayat enerjimizi tıkayan bu konuyu aşmak için çalışıyoruz... Önümüz uçsuz bucaksız ve bunu kendimize hak görelim))
Evet canım bir aksilik olmazsa mayısta firdevs hanımda yazmıştım zaten
cepten girdim foruma:)
içimi rahatlattınız arkadaşlar.acaba benmi çok duyarsızım diyordum donörü kabullenmekle..
yalnız olmadığımı bilmek güzel.
şimdi rahat rahat güneşin tadını çıkarabilirim
hadi sizde çıkın dışarı
kaçırmayın.
Sevgili forumdaşlar)
Geçen 2 gün boyunca asya nın yaşadıklarına karşı veridiğimiz tavır paylaşım birliktelik ve destek sayesinde bir kere daha buranın aslında sanal bir ortam olsada bizlere çok faydası olduğunu fark ettim..
Daha derinlemesine bir kenetlenme hissettim..
Ve bu beni çok mutlu etti..
Diyorumki cesaretimiz ve isteğimiz varsa bir ay seçelim ve bir istanbul yada başka b iryer de buluşma yapalım ...
Bu gelecek yılda olabilir.. 6 ay önceden bilirsek ayarlamak mümkün olur bence..!!!!
cepten girdim foruma:)
içimi rahatlattınız arkadaşlar.acaba benmi çok duyarsızım diyordum donörü kabullenmekle..
yalnız olmadığımı bilmek güzel.
şimdi rahat rahat güneşin tadını çıkarabilirim
hadi sizde çıkın dışarı
kaçırmayın.
Eşofmanları parolayı hayalleri hatırlayın yahu konuştuk ya önceden! Demekk ki zaman aynı
canim ben almanyadayim ama böyle bir bulusma organize edilirse kesinlikle gelirim cünkü buradaki arkadaslar ailemden daha yakin oldu bana ....
Sana yza ayları uygunsa sana göre ayarlarız alamnyadan çok fazla katılımcı var çünkü...
Ben kendi adıma almanyaya zaten çok sık gidiyorum sen neredesin?? Neyse özelden mesajlaşırız)