işte aynı donör olabilir .firdevs hnm yapacak tedavimi.sen de mi aynı dönem mayısın ilk haftası ya da sarkarsa2.haftası.bu kadar tesadüf olabilir mi. 23 yaşında mı dedi.kızkardeşi olup olmadığından emin olabilirmiyiz ki.

canim benimde ayni tarihlerde hemen hemen ama sanki ayni dönordenmi bahsediyoruz bu Kadar tesaduf olabilirmi bilmiyorum belki tesaduftur bende mayisin ilk haftasi en gec 2.haftasi orada olacagim

yapacak birşeyimiz var mı. kardeş bile olabilirler bence sakıncası yok:)) çaresizlikten çok mu mantıksız düşünüyorum üff:((
ama soralım bi bakalım ne cevap gelecek

canim zaten bilemeyizki sonucta ne derlerse o birebir kadini tanimiyoruz güvenmekten baska caremizde yok evet ayni dönor deseler almiycazmi sanki ?

Organ bağışı olarak baktığımız bir konuda donör paylaşımı olsa ne olur olmasa ne olu.. Bence zihinleri bunla bulandırmayalaım.
Karaciğere ihtiyaç var diğerinede verdi diye almayacakmısın.. ?????

Bir öyle bir böyle düşünülmez...!!!!!
Bir felsefede ya tam ya hep ya yok ya hiçtir..

Bence artık umudu bize veren bu konuyu didklemeyi bırakıp şanslarımzıın ((allah hepimize iyi şeyler nasip etsin))) peşinden gidelim.

Ve paylaşım olduysada ne güzel kardeşler allah etmesin ilerde bir sorunda ilik nakli dokunnakli işte bir adres...

Hayat enerjimizi tıkayan bu konuyu aşmak için çalışıyoruz... Önümüz uçsuz bucaksız ve bunu kendimize hak görelim;)))

Son düzenleme:
Organ bağışı olarak baktığımız bir konuda donör paylaşımı olsa ne olur olmasa ne olu.. Bence zihinleri bunla bulandırmayalaım.
Karaciğere ihtiyaç var diğerinede verdi diye almayacakmısın.. ?????

Bir öyle bir böyle düşünülmez...!!!!!
Bir felsefede ya tam ya hep ya yok ya hiçtir..

Bence artık umudu bize veren bu konuyu didklemeyi bırakıp şanslarımzıın ((allah hepimize iyi şeyler nasip etsin))) peşinden gidelim.

Ve paylaşım olduysada ne güzel kardeşler allah etmesin ilerde bir sorunda ilik nakli dokunnakli işte bir adres...

Hayat enerjimizi tıkayan bu konuyu aşmak için çalışıyoruz... Önümüz uçsuz bucaksız ve bunu kendimize hak görelim;)))

selam efsune haklisin benim icin bir sakincasi yok söyledigin gibi ALLAH göstermesin ama olduki organ nakli lazim ilirizki kardesi var olmasadaki insallah olmaz bence sakincasi yok zaten dedigim gibi ayni dönorde deseler alirim ben yeterki olsun yani ALLAH hayirlisini versin gerisi teferruat....

cepten girdim foruma:)
içimi rahatlattınız arkadaşlar.acaba benmi çok duyarsızım diyordum donörü kabullenmekle..
yalnız olmadığımı bilmek güzel.
şimdi rahat rahat güneşin tadını çıkarabilirim
hadi sizde çıkın dışarı
kaçırmayın.

Sevgili forumdaşlar;))

Geçen 2 gün boyunca asya nın yaşadıklarına karşı veridiğimiz tavır paylaşım birliktelik ve destek sayesinde bir kere daha buranın aslında sanal bir ortam olsada bizlere çok faydası olduğunu fark ettim..

Daha derinlemesine bir kenetlenme hissettim..
Ve bu beni çok mutlu etti..

Diyorumki cesaretimiz ve isteğimiz varsa bir ay seçelim ve bir istanbul yada başka b iryer de buluşma yapalım ...
Bu gelecek yılda olabilir.. 6 ay önceden bilirsek ayarlamak mümkün olur bence..!!!!

içimi rahatlattınız arkadaşlar.acaba benmi çok duyarsızım diyordum donörü kabullenmekle..
hadi sizde çıkın dışarı
kaçırmayın.

Ben bahçeden yazıyorum.. Kelebekler uçuşuyor erguvalar tomurcukta ve bende artık umut edebildiğim ve hazır olduğum için uçacak gibiyim;))

Zaten bu siteye önceden kaydolanların da yazmış olduğu gibi yumurta paylaşımı yapılıyormuş. Doğal olarak eldeki kaynakları en etkin kullanacak olan profesyonel eller drlar tabi. Dr umuza güvenip çok kurcalamamak en iyisi :)

Sevgili forumdaşlar;))

Geçen 2 gün boyunca asya nın yaşadıklarına karşı veridiğimiz tavır paylaşım birliktelik ve destek sayesinde bir kere daha buranın aslında sanal bir ortam olsada bizlere çok faydası olduğunu fark ettim..

Daha derinlemesine bir kenetlenme hissettim..
Ve bu beni çok mutlu etti..

Diyorumki cesaretimiz ve isteğimiz varsa bir ay seçelim ve bir istanbul yada başka b iryer de buluşma yapalım ...
Bu gelecek yılda olabilir.. 6 ay önceden bilirsek ayarlamak mümkün olur bence..!!!!

canim ben almanyadayim ama böyle bir bulusma organize edilirse kesinlikle gelirim cünkü buradaki arkadaslar ailemden daha yakin oldu bana ....

hadi sizde çıkın dışarı
kaçırmayın.

Burda 2 gündür kar yagiyor biz henuz günes falan göremedik insallah gorecez temmuzda bir umut yani :) ama birazdan kapali havuza gidicez aksama okurum sevgiyle kalin ....

canim ben almanyadayim ama böyle bir bulusma organize edilirse kesinlikle gelirim cünkü buradaki arkadaslar ailemden daha yakin oldu bana ....

Sana yza ayları uygunsa sana göre ayarlarız alamnyadan çok fazla katılımcı var çünkü...
Ben kendi adıma almanyaya zaten çok sık gidiyorum sen neredesin?? Neyse özelden mesajlaşırız;))

Hepinizi öyle merak ediyorum ki kesinlikle bende gelirim.bir araya geldiğimizde anlat anlat bitmez..Hayal ediyorum da ilk kez karşılaşan insanlar meraba falan deyip tokalaşırlar ya hani ..bizde ise sımsıcak bir kucaklaşma ....artık anlat anlat bitmez heralde

Sana yza ayları uygunsa sana göre ayarlarız alamnyadan çok fazla katılımcı var çünkü...
Ben kendi adıma almanyaya zaten çok sık gidiyorum sen neredesin?? Neyse özelden mesajlaşırız;))

canim benim icin kis yaz fark etmez ben munih deyim siz ne Zaman ayarlarsaniz ben seve seve mutlaka gelirim..

Back
X