mrb arkadaşlar bikaç gündür girememiştim benden haberler dün öğrendik ve şaşırdık eşimle baNA transfer ediln 3 emriyonun üçüde tutmuş :D:DEFSUNECİM senin dediğin çıktı :D:D:Dtabi bu sevindirice ama biyandanda düşündürücü elbet hayırlısı bakalım kaçtanesinin kalbi atıcak şimdi onu bekli,oruz hayırlısı olur umarım

Tebrikler Aykizim darisi basimiza insallah-Cooook sevindim ..Insallah Tamamina erdirir canim.
Allahim her seyi gönlüne göre versin.
sevgiler

mrb arkadaşlar bikaç gündür girememiştim benden haberler dün öğrendik ve şaşırdık eşimle baNA transfer ediln 3 emriyonun üçüde tutmuş :D:DEFSUNECİM senin dediğin çıktı :D:D:Dtabi bu sevindirice ama biyandanda düşündürücü elbet hayırlısı bakalım kaçtanesinin kalbi atıcak şimdi onu bekli,oruz hayırlısı olur umarım

Aykizim, yeni gördüm.......................hayirli olsun!!!!!! ay ay 3 tanecik demek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hadi hayirlisi bizleri nolur haberdar et :))

naptin ilk haberi duyunca:))

Arkadaşlar merhaba. Ben çok zamandır sizleri takip ediyorum ancak yeni üye olup girebildim.Size sormak istediğim Doğuş Tüp Bebek merkezinde transferim yapılacak inşallah. Orada dondurulan embiryolar için ücret ödeniyor mu? Orada işlemlerini yaptıranların bu konu da bilgisi olacağını düşünüyorum. Bu konuda bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Hepimiz için her şey güzel olur inşallah.

Aykizim, yeni gördüm.......................hayirli olsun!!!!!! ay ay 3 tanecik demek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hadi hayirlisi bizleri nolur haberdar et :))

naptin ilk haberi duyunca:))

hala şoktayız cnm :D:Ddoktor birini alırız dio üçünün kalbide atar iyi giderse eğer:(:(hayırlısı olsunda cnm inşallah bakalım tabi bi yandanda sevinçliyiz:D:Dhaberdar ederim mutlaka cnm:D

ya arkadaslar, ben düsündüm tasindimda ilk etapta bende o bulusmaya gelirim dedim ama hemen cabuk karar vermisim...gizlilik konusuna deginecem yine...ben nede olas gizli kalmak istiyorum. ilerdi biz cocuklarimiza yumurta donasyondan bahsetmek istemedigimiz icin, ve kimseye de söylemedegimiz icin, ben öyle bir bulusmaya maalesef gelemiycem..

alpiknur - haklisin tabii bulusana kadar insanlar msn dede görüsebilir - isteyen tabiiki, ben sahsen gizli kalmak istiyorum

Ikizlerin nasil cnm,allahim insallah kucagina almak nasip eder. Darisi basimisa bende Ayni klinikteyim bakalim benimki nasil sonuclanacak..Bende fresh deniyecegim.
Yakinda buarada dua sayfasi acalim ve herkes transfere gidene cok ihtiyaci olana okusun diyorum.
Bulusma konuusnda yorum yapmyiacagim bende ..cok personelim var ve burda IVF yaptigimi bilyiorlardi ama cook da kendimi desifre edemedigimden ayrintialrimi yazamyiorum ama msn de görüsebilirim.Eskiden diger siteden görüsmüs -bulusmus -- evidme agirlmaistim... kadinin sorunalriyla ugrasmaktan baktim ben mahvolmusum )))
Fzalda detaya girmyiorum.
Güzel paylasimlar dilyiorum HER SEYIM IKENDIM VE ICIMDE YASAMAK ISTIYORUM..
SEVGILER

Ikizlerin nasil cnm,allahim insallah kucagina almak nasip eder. Darisi basimisa bende Ayni klinikteyim bakalim benimki nasil sonuclanacak..Bende fresh deniyecegim.
Yakinda buarada dua sayfasi acalim ve herkes transfere gidene cok ihtiyaci olana okusun diyorum.
Bulusma konuusnda yorum yapmyiacagim bende ..cok personelim var ve burda IVF yaptigimi bilyiorlardi ama cook da kendimi desifre edemedigimden ayrintialrimi yazamyiorum ama msn de görüsebilirim.Eskiden diger siteden görüsmüs -bulusmus -- evidme agirlmaistim... kadinin sorunalriyla ugrasmaktan baktim ben mahvolmusum )))
Fzalda detaya girmyiorum.
Güzel paylasimlar dilyiorum HER SEYIM IKENDIM VE ICIMDE YASAMAK ISTIYORUM..
SEVGILER

sagol canim, ikizlerim iyi Allah sükür, simdiye kadar cok iyi gidiyor, insallah mayis ayinda cinsiyetlerini tam ögreniriz. insallah darisi sana canim!!! dualarimda hep varsiniz, tüm forum arkdaslarrim diye dua ediyorum sizlerede. insallah!!! demek sende dogus merkezdesin - ne zaman gitceksiniz kismetse?

sende almanyadandin sanirm, bende öyle, nrw bölgesinden geliyorum bende.

güzel sohbetler dilegiyle.

dualarımızı nasılsın iyimisin
teyzesi seninle aynı dönem dendik şimdi olmuş olsalardı
seninle aramızda pek gün farkı olmayacaktı değilmi?

AMA umutlarımız ALLAHIN İZNİYLE BİTMEDİ DAHA
SENDE DUALARINI EKSİK ETME İNŞALLAH BENDE FİRDEVS HANIMA GİDİCEM
BUGÜNLERDE ADETİMİ BEKLİYORUM İNŞALLAH

SEVGİYLE KAL

hala şoktayız cnm :D:Ddoktor birini alırız dio üçünün kalbide atar iyi giderse eğer:(:(hayırlısı olsunda cnm inşallah bakalım tabi bi yandanda sevinçliyiz:D:Dhaberdar ederim mutlaka cnm:D

Allah tamamına erdirsin
kucağına almayı nasib etsin inşallah arkadaşım
bizlere de duat et nolur

seninde donasyonla oldu dimi
hangi kliniğe gitmiştin?
umut ol bize inşallah ((;

merhaba cnm
Münihteymissin ,bürolarimizde Münihte .Bazen giderim münihe.Frankfurta yakin bir sheirdeyim.Saarlanda yakinim.
Buralarda cok soguk kar yagdi yagacak ama su an -5 C
Ben ev isi yaptim yemek ypatim, pazar sendromu hakim evde ..tembellik yaptim biraz ..
olsun eger sakincasi yoksa msn yaz istersen burdan ..ben yazamiyorum sirket e-maili var .Buda benim tarafimdan sakincali ...hic hos olmaz versem burdan
ama Kampa ya Skype yi verdim eger ulasirsaniz aliniz yazisalim .Aksam 20.00 den sonra kendime özel zaman var saat 23:00 kadar .

sevgiler.cook memnun oldum cnm yalniz dgeilim demekki ...

selam evet csnim eklemek istersen toprak1960@hotmail.de burdan vermek sakincalimi bilmiyorum ama eklersen onaylarim

Allah tamamına erdirsin
kucağına almayı nasib etsin inşallah arkadaşım
bizlere de duat et nolur

seninde donasyonla oldu dimi
hangi kliniğe gitmiştin?
umut ol bize inşallah ((;

cnm çok teekkürler amin hepimizin inşallah darısı tüm forum arkadaşlarımın sizlerin başına dualarımdasınız hepinizde:Devet cnm yumurta donasyonu doğuşa verda hanıma gittim 5.günde 3 emriyo yerleştirildi ve şükürler olsunki 3üde tuttu:D:Dsanada şimdiden bol şanslar cnm sende gitceksin sanırım yakın zamanda tam giremediğim içim yarım yamalak okuyorum arkadaşım yanlış hatırlıosam kusura bakma :(

canim cok sevindim ALLAH kucaginada saglikli almayi nasip etsin insallah ,,bebekcim biz akraba degilizki arkadas hatta kaderdasiz benim gorusum bence sakincasi yok ben gelirim

cnm çok teekkürler amin hepimizin inşallah darısı tüm forum arkadaşlarımın sizlerin başına dualarımdasınız hepinizde:Devet cnm yumurta donasyonu doğuşa verda hanıma gittim 5.günde 3 emriyo yerleştirildi ve şükürler olsunki 3üde tuttu:D:Dsanada şimdiden bol şanslar cnm sernde gitceksin sanırım yakın zamanda tam giremediğim içim yarım yamalak okuyorum arkadaşım yanlış hatırlıosam kusura bakma :(

teşekkür ederim arkadaşım doğru hatırlıyorsun (;
evet inşallah yakın zamana gitcem
bir şey sormak istedim endometrium kalınlığın kaçtı transfer sırasında biliyor musun?
benim için en büyük sorun o. baya ilaç yükleniliyor ve korkuyorum
birde bilgin var mı bilmem ama senle aynı kan grubundan mıydı donör? benim daha önceki denemelerimde farklı kan grubundandılar. etkilediğini düşünüyoruz daa
Allah tamamına erdirsin tekrar
en az ikiz geliyor yanii işin zor :23:

Başımıza gelenlerin sorumlusu sadece ve sadece kendimiziz.
Beyin kötü düşünürse kötüyü çeker. Korkularımız hep başımıza gelir.

Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil . Yok dersin sınırını koyarsın. Talep edileni vermezsin iç sesin seni suçlarsa o senin döngündür..

Bugün burada bunca paylaşımın yarattığı etki yadsınamaz ve gönüllerimize kurduğu tahtta başka..
Ben aysevi ve papatyanınn moonroose ve shantinin yol göstericiliğini yadsıyamam. Bu açken bir tabak yemek verilmesi giib birşey.

Bugün donasyon yaptırabiliyor ve kabullenebiliyorsam onalrın emeklerini yadsıyamam ve onlara gönülden borçluyum.

Korkularımı bıraktım hayat kendini bırakınca daha güzel ve alabilceklerimiz çok fazla.

:49::Aykızızııııııımmmmmmmmm
Ta sen değerini söylemedne onu hissettim ben ama yazmamıştım..
Zor olacak ama korkma .. Yöntemlerini öğrenirizi.. Forumun bir diğer gülüde sensin ... Hayırlı olsun

Son düzenleme:

Canım çok sevindiim çok güzel bir haber bu üç tane burden bebişin olucak be güzel umarım sağlıklı hayırlı bir şekilde yola Seval ederler...

Canım çok sevindiim çok güzel bir haber bu üç tane birden bebişin olucak ne güzel umarım sağlıklı hayırlı bir şekilde yola Seval ederler...

Başımıza gelenlerin sorumlusu sadece ve sadece kendimiziz.
Beyin kötü düşünürse kötüyü çeker. Korkularımız hep başımıza gelir.

Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil . Yok dersin sınırını koyarsın. Talep edileni vermezsin iç sesin seni suçlarsa o senin döngündür..

Bugün burada bunca paylaşımın yarattığı etki yadsınamaz ve gönüllerimize kurduğu tahtta başka..
Ben aysevi ve papatyanınn moonroose ve shantinin yol göstericiliğini yadsıyamam. Bu açken bir tabak yemek verilmesi giib birşey.

Bugün donasyon yaptırabiliyor ve kabullenebiliyorsam onalrın emeklerini yadsıyamam ve onlara gönülden borçluyum.

Korkularımı bıraktım hayat kendini bırakınca daha güzel ve alabilceklerimiz çok fazla.

:49::Aykızızııııııımmmmmmmmm
Ta sen değerini söylemedne onu hissettim ben ama yazmamıştım..
Zor olacak ama korkma .. Yöntemlerini öğrenirizi.. Forumun bir diğer gülüde sensin ... Hayırlı olsun

cnm çok saol umarım hayırlısı olurda:D:D

teşekkür ederim arkadaşım doğru hatırlıyorsun (;
evet inşallah yakın zamana gitcem
bir şey sormak istedim endometrium kalınlığın kaçtı transfer sırasında biliyor musun?
benim için en büyük sorun o. baya ilaç yükleniliyor ve korkuyorum
birde bilgin var mı bilmem ama senle aynı kan grubundan mıydı donör? benim daha önceki denemelerimde farklı kan grubundandılar. etkilediğini düşünüyoruz daa
Allah tamamına erdirsin tekrar
en az ikiz geliyor yanii işin zor :23:

inşllah cnm güzel haberlerini alıcaz seninde:D:Dbenim endimetrium kalınlığım 11.5di cnm..cnm sanırım aynıydı doktor bilgilerimi aldı ve aynı bulundu dedi ama ben açıkçası çok irdelemedim benim eşiminde benimde kan gurubum aynı zaten..faklı olması sanırım bi sorun yaratmaz gibi cnm ya tabiki uyuşmazlık olmadığı sürece çok etkileyeceğini düşünmüorum

Back
X