Merhaba topiğin sultanları, ne çabuk ilerliyor sayfalar. İki gün bakmasam çook şey kaçırıyorum :) öncelikle buluşma olursa ben de gelirim. Beni de sayın :)) aykızım sağlıkla tamamına ersin, 3 bebişini de kucağına alman dileğiyle :)) tunanehir senle birlikte biz de heyecanlıyız. Sonucu alır almaz yaz e mi :)) nisanda gidecek birçok kişi vardı ama kimlerdi bilemedim. Bugün nisan 1. Kimler hazırlanıyor? Bu ay kimler için heyecanlanıp, iyi enerjiler göndereceğiz?

Benden dualarınızı esirgemeyin olur mu kızlar
yakın zamanda gideceğim kısmet olursa ve artık maddi manevi çok yorgunum
bu son olsun diyorum
yoruldumda bunaldımda
daha iyi olmam gerek biliyorum ama yaşadığım yer çok sıkıcı kimsem yok destekçim yok
korkuyorum çok hemde
başkasını başkasına ettiği dua daha hayırlıdır derler
çok duaya ihtiyacım var
Allah duacı olan bütün kullarının kalbine göre versin...

canım bizim ilk denememiz.bizimkisi taşıyıcı annelikle olucak inşallah. yumurta sperm bizden.dokto verda hanım bizimkisi.doğuş tüp bebekten...duacınız canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin sende...Allah gönlüne göre versin..

az önce irem hanımla konuştuk rahim filmi kaldı sadece yapılacak testlerimden onuda biran önce yaptırmalısınız dedi transferden en az 1 ay önce yapılması gerekiyormuş ...korkuyorum daha önce hiç böyle bir tecrübe yaşamadım anestezi ilemi yapıyorlar birde tahmini ücret ne kadardır ?

az önce irem hanımla konuştuk rahim filmi kaldı sadece yapılacak testlerimden onuda biran önce yaptırmalısınız dedi transferden en az 1 ay önce yapılması gerekiyormuş ...korkuyorum daha önce hiç böyle bir tecrübe yaşamadım anestezi ilemi yapıyorlar birde tahmini ücret ne kadardır ?

niilcim bende yaptırdım 1 ay olacak
anestezisiz denemek istemiştim sonu hüsran oldu ne yalan söyliyeyim
sonra kendi dr um özel hastanede yaptı anestezili
hiç bir şey hissetmedim ve hiç bir sıkıntım olmadı
ücreti toplam bin tl yi buldu ama..
anestezisiz yapılan yerlerde 200 300 tl civarı
hadi hayırlısı buda temiz çıkar umarım

ben bu gün çektirdim özel hastanede çektirdim internetteki yazıları okuyunca çok korkmuştum ama hiç bir sıkıntım olmadı,sadece ilacı verince biraz karnımın içi yandı,acıdı çok kısa sürdü anestezisiz yaptırdım 270tl.dr un ellerine sağlık hiç sıkıntım olmadı.

ben bu gün çektirdim özel hastanede çektirdim internetteki yazıları okuyunca çok korkmuştum ama hiç bir sıkıntım olmadı,sadece ilacı verince biraz karnımın içi yandı,acıdı çok kısa sürdü anestezisiz yaptırdım 270tl.dr un ellerine sağlık hiç sıkıntım olmadı.

kişiden kişiye değişiyor ama
tüplerde sorun varsa çok acıyormuş mesela.. birde dr bastırıyor kımıldamamak lazım diyor
sen ebeymişsin alışık olduğun, yani bir şey olmayacağını bildiğin sonunu kestirebildiğin durumlar
bizler için öyle değil :44: anesteziyle çok rahattı 15 dk uyudum bitti

geçmiş olsun :1:

nasılsınıız

hamıişleri tebrık ederım şimdiden:)
ben cuma laproskopı amelıyatımı oldum ve bugun işe geldım:)
amelıyat 2,5 saat surdu mıyomlar alındı sag tüp rahme yapısmıs o açıldı. yanı basarılı bır amelıyat olmus..bu hafta sonu kontrolum var
mayıs bası kıbrısta ön görusmeye gıtmek ıstıyorum. sonrasında da uygun donor bulunmasını heralde agustos eylul ayını bulur kısmet artık bakalım..:)

hepınızı opuyorum..
sevgıler

mrb arkadaşlar bikaç gündür girememiştim benden haberler dün öğrendik ve şaşırdık eşimle baNA transfer ediln 3 emriyonun üçüde tutmuş :D:DEFSUNECİM senin dediğin çıktı :D:D:Dtabi bu sevindirice ama biyandanda düşündürücü elbet hayırlısı bakalım kaçtanesinin kalbi atıcak şimdi onu bekli,oruz hayırlısı olur umarım

canım maaşallah diyorum ,sağlıkla gelsin. seçim yapma gibi bir durumda kalmayasınız dilerim ,üçünün de kalbi atarsa biri ni alırız mı deiler,her şey gönlünüzce olsun.Allah seçimi kendi yapsın ama sizi secim yapmaya zorlamasın.embriyolarınız ve sen ne kadar sağlıklı ve güçlüsünüz,bu bu anlama da gelir değil mi?sağlık ve huzurla sürsün bütün gelişmelerden bizi haberdar et.

kızlar şu buluşma işine gelince;ben böyle bir toplantıya katılmayı düşünmem.biz kendimizi normal tüp bebek gibi düşünüyoruz.ben donör ile ilgili hiç bilgi almadım bile.yalan varsa bile nasıl yakalarsınız ki?böyle bir şansımız yok ki.doktoruma güvendim , eşim ve bebeğimden başkası vız gelir tırıs giderrrrr:))) derim ben...

Evet katilyiorum aynen bende öyle diyorum.evet her seyi burdan yazamyioruz gizlilik kurallari var.
seni önceki yazinda gördüm msn ekledim ama cevap gelmedi ..

görsümek üzere
sevgiler

larax almadım davet..neden eklemeyim. hazaneylül ve waltkrayburg u ekledim mesela

aynı zamanlarda kıbrısta olacağız canım seninle. özelden msn adresini yazarmısın messengerdan haberleşelim.waltkrayburg ve hazaneylül ü ekledim . güniçinde de yazışabiliyoruz.

Bebek ayaklarındaki şişlikler ne durumda? Tansiyonuna baktırdın mı? Seni merak ediyorum. Doktorun ne dedi şişliklere? Cinsiyet belli değil mi daha :))

Sagol canim, ayaklar ayni sis...burdan resim ekleyebilsem eklerim ve sok olursun :( doktor tuzlu soguk suya koy diyor, bol su ic diyor ve ayaklarini hep yukariya al diyor...tansiyonum iyi cok yuksek degil, hep artik aksamlari ve sabahlari olcuyoz.

Yok canim yaa daha cinsiyet belli degil tam...bir tane erkek gozukdu ama daha erken diyorlar. Diger ikiz kendini hic gostermiyo henuz... Uslu uslu yatiyor daha :)

selam canlarim.moralim bozuk azicik,benim tasiyici anne 2gun once su eczanedeki testlerden yapmis.sonuc negatif cikmis.transferin 7.gunu yani.sizce durum nedirki?korktumm,uzuldum,carsambayi daha bi korku ile beklemeye basladimm....

selam canlarim.moralim bozuk azicik,benim tasiyici anne 2gun once su eczanedeki testlerden yapmis.sonuc negatif cikmis.transferin 7.gunu yani.sizce durum nedirki?korktumm,uzuldum,carsambayi daha bi korku ile beklemeye basladimm....

Canım moralini bozma lütfen yedi gün test için erken bence bazen kanda çıkıp prediktörde bile çıkmayabiliyor.bence en doğru sonucu kan tahlilinde alıcaksınız.yani eczaneden alınarak yapılan teste fazlA takılma canım test gününüz ne zamadı

Merhaba ben siteye yeni üye oldum. 30 yaşınsayım ve bende erken yumurta yetmezliği sorunu var. Yumurta donasyonu düşünüyorum. Berk bey ve firdes hanım arasında kararsız kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden

Merhaba ben siteye yeni üye oldum. 30 yaşınsayım ve bende erken yumurta yetmezliği sorunu var. Yumurta donasyonu düşünüyorum. Berk bey ve firdes hanım arasında kararsız kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden

Bee83 bende erken menepozum mayıs sonunda inşallah Donasyon deniycem.sana tavsiyem formu baştan okumaya çalış.bizlerede sormak istediklerini sorabilirsin.ilk denemem berk beyde oldu benim maalesef negatif oldu.her merkezde hamile kalanda var kalamayanda var sonuçta işlemler her yerde aynı içine sinen yeri tercih etmek sana kalmış.yanlız deyilsin canım hepimiz burada aynı sorun için birbirimize desteğiz....

Son düzenleme:
Merhaba, 1 haftadır forumu baştan sona okuyorum. Bu durumu öğreneli 3 ay oldu. Herşey normalken. O kadar üzüldüm ki. Halen de kendime gelemedim.ben de temmuz ayında düşünüyorum donasyonu. Kafam çok karışık. Mutsuzum. Sizleri okuyunca o kadar umutlandım ki anlatamam, hamilelik haberlerini okuyunca insan tanıma da ne kadar seviniyor ve umutlanıyormuş bunu anladım... Bana bu süreçte yardımcı olursanız o kadar sevinirim ki

eşim bu durumu öğrendiğimizden beri hep yanımda. çok destek oldu. tüp bebek denemeyi düşünmüyorum. doktorum deneyelim dedi ama şansımın çok düşük olduğunu söyledi. ahm çok düşük ve fsh da yüksek. 4 yıllık evliyim . 1 yıldır denedik olmadı. bu süreçte doktorlara gittim kimse bana böyle bir şeyi söylemedi. son gittiğim doktor söyledi. inanamadım .

bu carsamba gunu test gunu.yani yarin degil obur gunnn...nasil beklenirki off offf....Allah im yardim ettttt

Canım az kalmış tahlil gününe seni ve kaygılarını çok iyi anlıyorum.ama birazcık daha sabret.inşallah hayırlı haberler alıcaz.her iki ihtimalede hazırlıklı yola çıkıyoruz böyle düşün lütfen ve henüz esas alınan kan testini yapmadınız.doktorlar boşuna mı kanda 12 gün baktırın diyorlar.yanındayız tunanehircim

eşim bu durumu öğrendiğimizden beri hep yanımda. çok destek oldu. tüp bebek denemeyi düşünmüyorum. doktorum deneyelim dedi ama şansımın çok düşük olduğunu söyledi. ahm çok düşük ve fsh da yüksek. 4 yıllık evliyim . 1 yıldır denedik olmadı. bu süreçte doktorlara gittim kimse bana böyle bir şeyi söylemedi. son gittiğim doktor söyledi. inanamadım .

Canım bende 32 yaşındayım sana tek tvsiyem vakit kaybetme bende ilk öğreniğimde 6 sene olur diye bekledim.donasyonu bilmiyordum o zamanlar.bu fsh bir Kere yükseldimi bir daha iflah olmuyor.amh de düşükse tüp denemeye bile değer görmüyorlarr.zaten vicdanlı bir doktorla karşılaşmışsan parana yazık hiç tüp deneme diye biliyorlar.sonuçta donasyondada belki ilk seferinde olmuycak.ama genel olarak başarı şansımız yüksek hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X