Anaaaam ne güzel! Son iki sayfayı okuyabildim ama haberlere bayıldım. Bilginisa, minasare, tress bisürü pozitif var.
Allah tamamına erdirsin, kucağınıza Almayı nasip etsin.
Sorularınız olursa özelden yazarsanız seve seve yardımcı olurum.
Efsune sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Koku hassasiyeti devam mı?
Mormenekşe eşinin ameliyat tarihi belli mi? Sana yazamadım ama kısacık şunu yazayım ki; eşine davranışlarında hatalısın arkadaşım. En çok sevgiye ihtiyacı olduğu anda sen donasyon olmazsa olmaz moduna geçiyorsun. Eşinin psikolojisi çok çok önemli. Lütfen ona ameliyat öncesi ve sonrası ( sonuç ne olursa olsun) önemli olduğunu hissettir.
Ameliyat öncesinde moral çok önemli.
Bir sperm testi yaptırmak için bile senelerce bekleyen erkek duydum. Bizim eşlerimizse bu yolda çok ciddi çaba sarfediyorlar. Herşeyi boşver, bunun için bile saygıyı sevgiyi eksik etmemek lazım.
Anisha nın doğum tarihi belli oldu mu?
Larax tedaviye gitti mi?
Bebek ciğer geliştirici iğneleri oldun mu?
Herkes nasıl meraktayım.
Bu arada ela artık gülücükler saçıyor. Sabahları güne onun gülücükleriyle başlamak öyle mucizevi birşey ki!
Hepinize nasip olsun diye hep duadayım.
Allah tamamına erdirsin, kucağınıza Almayı nasip etsin.
Sorularınız olursa özelden yazarsanız seve seve yardımcı olurum.
Efsune sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Koku hassasiyeti devam mı?
Mormenekşe eşinin ameliyat tarihi belli mi? Sana yazamadım ama kısacık şunu yazayım ki; eşine davranışlarında hatalısın arkadaşım. En çok sevgiye ihtiyacı olduğu anda sen donasyon olmazsa olmaz moduna geçiyorsun. Eşinin psikolojisi çok çok önemli. Lütfen ona ameliyat öncesi ve sonrası ( sonuç ne olursa olsun) önemli olduğunu hissettir.
Ameliyat öncesinde moral çok önemli.
Bir sperm testi yaptırmak için bile senelerce bekleyen erkek duydum. Bizim eşlerimizse bu yolda çok ciddi çaba sarfediyorlar. Herşeyi boşver, bunun için bile saygıyı sevgiyi eksik etmemek lazım.
Anisha nın doğum tarihi belli oldu mu?
Larax tedaviye gitti mi?
Bebek ciğer geliştirici iğneleri oldun mu?
Herkes nasıl meraktayım.
Bu arada ela artık gülücükler saçıyor. Sabahları güne onun gülücükleriyle başlamak öyle mucizevi birşey ki!
Hepinize nasip olsun diye hep duadayım.