Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar benim de perşembe transferim olacak allah izin veririse dun yumurtalar toplanmıştı 14 yumurtaydı bugün sordum 9 tanesi döllenmiş inşallah 4 tane a kalşite 5. güne gider dua edin ne olurr
Canım sen şuan kıbrısta mısın.rahim kalınlığın kaç oldu.donörden bayağı yumurta çıkmış.dualarımız seninle ve tüm transferi olacaklarla
Firdevs hanımda yaptıran arkadaşlar msn adresini bilen varsa verebilirmi firdevs hanımı aradım 2-3gün önce bana dönmedi bende irem hanımı aradım oda saç göz rengi kan gurubu foto vs gönderebilirsin dedi ama bi adres vermedi benimde aklıma sormak gelmedi bana tekrar döneceğini söyledi ama dönmedi herhalde çok yoğunlar.onda yaptıranlar verirse sevinirim.
yok canım turkiyedeyim şimdi transfer perşembe. dun yanı yumurtaların toplsndığı gün rahim kalınlığı 9.6 - 10 arası normal dediler
senin iştnorden kaç yumurta çıkıp döllenmişti
arkadaslar bugun kan degerim 730. 2 gun once 292 idi. Progestan degerim 7.96 irem hanim yeni baslangic dr.un yaninda konustu normal artacak sonra dedi. Allahima yuzlerce binlerce sukurler olsun. Ancak Kese gorunmedi. P,tesi yeni tahlil vercem. Rabbim sagliklica kucagima almayi nasip etsin.koyden yaziyom hatlardan giris cok zor. Sevgiyle kalin tum arkadaslarim.[/QUO
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...tebrik ederim... bizede dua et...
batum da konaklamayı nasıl hallettiniz nerelerde kaldınız hopa da mı kaldınız batumda mı fiyatlar nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim.
Özelden yazamıyorum , msj sayım dolmamış oyüzden.....
Kardelenkaranfil Merhaba Canım,
Canım benim değerlerim
12.gün 30.2
14.gün 44.2
16. gün 51.6 idi Sonrada sıfırlandı. Ordaki embriyoloğum Tonguz bey (ben bütün görüşmemi onunla yapmıştım , Firdevsi sadece forumdan duyduğum için taransferde onun olmasını istedim) Her şey iyiydi sadece şanssızlık dediler. Ben 46 yaşındayım. Ama rahimde hiç bir problemim yok. Yine de yaşa bağladım. Dada ünce kendi yumurtalarımla 4 tüp denemesi yapmıştım. Hiç hamilelik gerçekleşmedi.
İstanbuldaki doktorum hiç bir sorunumun olmadığını söylüyor. Yinede rahim filmi, Histereskopi, Chlamydiia (tüplerde bakteri arama) yapıldı. Eşime de genetik test yapıldı. Hiç sorun yok hepsi temiz çıktı. İlkinde (geçen sene) hiçbir test yaptırmadım, sadece onların istediği ilçları kullandım, bu sefer bu benim son denemem içimde bi r şey kalmasın istedim.
HİT i burdaki doktorum önerdi. Bu işte ekip çalışmasının çok önemli olduğu ve Hİt in bu konuda çok iyi olduğunu söyledi. Aslında Firdevs hanım da iyi . Gördüğün gibi forumda çok hamile olan var.
Ben bu sefer buradaki drma güvenmek istedim. Nasip kısmet galiba bu işler. İnşallah canım. hepimiz için iyi olur.
arkadaşlar bugün lucrin depota yaptırdım. sayılı günlerim kaldı. benim içinde dua edin. dualarınıza ihtiyacım var...
Lalita
bizde ayni zamaninda Irem Hanima yollamistik emaille. Koordinatorö zaten Irem Hanim odlugu icin herseyin ona gitmesi daha mantikli, nitekim assistani. Hadi gözün aydin, yakinda sende basliyorsun hayirlisiyla.........
Firdevs Hanimin adresi bende yok.
biz burdaki email adrese yollamistik (en altta)
Kıbrıs Tüp Bebek | IVF | Donasyon | PGD | Dr. Firdevs Uğuz
cevabınız için çok sağolun arkadaşlar bebek ben senin gönderdiğin adrese mesaj gönderdim orayı biliyorumda ordan resimde gönderiliyormu canım msnin irem hanım yada firdevs hanım olması farketmez onlar birlikte çalışıyor zaten canım benim daha var kısmetse ağustos adetimle tedaviye başlamayı düşünüyorum firdevs hanım bilgilerini önceden verirsen iyi olur demişti oyüzden.
bende yaklaşık aynı yaştayım 44 çok tüp denedim olmadı donasyon düşünüyorum ama henüz eşimi ikna edemedim ve histereskopi den korkuyorum. sizin donasyon mu olmadı da yaşa bağladınız donasyon dada yaş öneml mi
allah yardımcın olsun.hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar merhaba, ben ara ara girip okuyabiliyorum sizleri. yeni haberlerini alan herkesi tebrik ediyorum(efsune,fbli, yusufdeniz ve başka bilmediğim arkadaşlar varsa)
ruzgarselin bebeğini sağlık sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah.
bebek tebrikler öğrenmişsin cinsiyetleri ne güzel bir kız bir erkek..maşallah..
efsune, fbli ve yusufdeniz size sormak istediğim bir soru var.sizde kan pıhtılaşması var mı? var ise hangi faktörlerde heterozigot mu homozigot mu mutasyon var? ve hem aspirin hem clexane mı kullanıyorsunuz?
bir daha internete girebildiğimde size cevap verebileceğim kusura bakmayın. ama cevaplarınızı bekliyorum..teşekkürler.
yok canım turkiyedeyim şimdi transfer perşembe. dun yanı yumurtaların toplsndığı gün rahim kalınlığı 9.6 - 10 arası normal dediler
senin donorden kaç yumurta çıkıp döllenmişti
neyse...yazdiklarimi silecektim ama maalesef silemiyorum...karismasam daha iyiydi sanirim :)
Dikkat et lütfen!!
5. Gün transferi istesen bile rahim kalınlığı belirleyici.. Yani senin rahim kalınlığın 3. Gün uygunsa o gün transfer olur.bence 3. Gün orada olmalısın riske atmamak için.rahim kalınlığının gelişmesi 5,güne kadar optimal olursa bekleyenilirsin.firdevs hnı dinle!!!!
Bu konuda ona bırak kendini..
Şansın bol kısmet kapın açık olsun)
neyse...yazdiklarimi silecektim ama maalesef silemiyorum...karismasam daha iyiydi sanirim :)