Cok saol efsunecim ne olur dualarinizi bekliyorum firdevs hanım rahim durumuna gore sperm verdigimiz gunki olcuye gore 5. Gun dedi. Insallah olur canım.
Efsune birde sizin donorden kac yumurta toplanip kactane dollenmisti sperm verdiginiz gun rahim olcun kacti

Kızlar şu kelimeyi kullanmayın!!!! Bu ülkede yasak olan birşey!!
Biraz kendimizi ve arkadaşlarımızı koruyalım.

17 yumurta toplandı. 3 tanesi 5. Günegeldi. Sperm verildiği gün rahim kalınlığımı bana söylemedi. Çok iyi herşey yolunda 5. Güne gidilebilir demişti!!

Kızlar şu kelimeyi kullanmayın!!!! Bu ülkede yasak olan birşey!!
Biraz kendimizi ve arkadaşlarımızı koruyalım.

17 yumurta toplandı. 3 tanesi 5. Günegeldi. Sperm verildiği gün rahim kalınlığımı bana söylemedi. Çok iyi herşey yolunda 5. Güne gidilebilir demişti!!

Pardon canım bir daha dikkak ederim.
17 yumurtadan ilk gunlerde kactane dollenmis 3. Gune okadari grlmisti
Canim seninde gebrlik surecin artik rahatlar ve hayirlisiyla kucagina alirsin ins

canim,. Firdevs Hanima gitmene sevindim, bence o cok iyi donasyon konusunda...madem ikiz cok istiyorsun, o zaman 3 tane blasto al, 4.üncü cok ama cok iyi düsün canim..bak 3 tane alanlarda bile 3ü birden tuttu. illa fazla embyro alinca tutuncak diye bisey de yok. yani bu olay ya yüzde yüz oluyor, ya yüzde sifir. yani ya tutuyor, ya tutmuyor. anlatamabiliyormuyum. tutucaksa 2 taneyle de tutar. tabii senin rahmine, kalinligina, hormon durumuna, yasina bunlara da bagli diye düsünoyurm. Allahim insallah sana saglikli ikiz nasip eder canim.
sende en yakin zamanda hamilelik haberlerini bize vericeksin, sevincini, korkunu, heyecanini adim adim bize anlatacaksin hic merak etme :) o gün gelicek insallah :nazar:

canım teşekkür ederim.haklısın Allahım nasip ederse bir tanede tutar.Firdevs hanım ın kararı daha doğru olacak o zaman,yumurta kalitesine göre sanırım o da 3 tane blasto önerir.hayırlısı olsun. Fikrin çok mantıklı geldi.Aklıma yattı.
inşallah diyorum hamilelik haberini veririm.

kızlar ilk ölçümde rahimkalınlığınız kaçtı 2. ölçtürdüğünüzde kaçtı benimde 4 temmuzda perşembe günü yani evlilik yıl dönümümüzde tarnsferim var dua edin olurmu

Allah yardımcın olsun arkadaşım,
Ne güzel evlilik yıl dönümünüze gelmesi,inşallah sımsıkı tutarlar,Allahım gönlüne göre versin.
Kolların bebeklerle dolsun.
Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Sevgili bebek seni iyi anlıyorum.hormonlardan bir tepki veriyoruz hiç sorma;(((
Normal zamanda ne lay lay lomsa bu aralar arasıra nükleerr bomba gibi patlıyorum.
Yeşimazra hamile olunca anlar..

Ben dün yine sabahtan telef oldum. Tüm gün halsizdim ve artık 8 de yatağa giriyorum. Tv izlemiyorum. Akşamları klasik müzik sonra uyuyorum.uyanıp dişimi fırçaladıktan sonrada kusmamak için cebelleşerek inleyerek 12gibi uyumuş oluyorum..

Sende kendine dikkat et;!€

Canim oylede ama yesimazra hamile canim.

Birde hangi kelimesyi kullanmiyalim diyodun

Arkadaslar sizleri hep takip ediyorum ben tup bebek annesiyim ve auan kizimdan kalan dondurulmusla tekrar hamileyim niye buraya yazdin diyebilirsiniz sizin azminiZe hayranim allahim size guc kuvvet sabir versin ben 3 cu denemede evladima kavustum sizlere bol bol dua ediyorum efsune arkadasim encokta seni takip ettim ve aonunda muradi insallah ereceksin 3 bebekle teke dustun bundada vardir bir hayir tekngebelik birazdaha rahat gececektir su mubarek aylarda hepiniz birer anne olun Tek duam budur. Sevgiyle kalin

progestoronun yükselmesi gerekmiyor mu tutunma aşamasında donasyonda progestoron jel yada kapsül verip sonra transfer yapılıypr ve bu devam ediyor sonrada neden iptal etti acaba ??

canım bende foliküller gelişmeden yükselmeye başladı buda boş yumurta anlamına geliyormuş normalde embriyo ile birlikte tutunma için prıgesteron şart canım

bugun ultrasonda görüş günümüz vardı...bebeğim birtanecik olmayı tercih etmiş.:)
Tek kese göründü..
Allah biliyor ya bende herkes gibi ikiz olsun isterim ama tek olmasına çok sevindim. risk en az düzeyde olur şimdi.
Rabbim binşerce şükür olsun keseyi gördük .,olması gereken yerdeydi gayet durumu iyiydi ya bir oh çektim.
10 gün sonraya bir sonraki rrandevum inşallah kesenin içinde embriyoyuz o zaman görücez.

mormenekşecim hamilelik takvimim yapmak için sabırsızlanıyorum acaba erken mi ? yapsak mı ki ? :=)

canım çok güzel olmuş doğuncaya kadar bakarız artık:16::16:

Anaaaam ne güzel! Son iki sayfayı okuyabildim ama haberlere bayıldım. Bilginisa, minasare, tress bisürü pozitif var.
Allah tamamına erdirsin, kucağınıza Almayı nasip etsin.
Sorularınız olursa özelden yazarsanız seve seve yardımcı olurum.
Efsune sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Koku hassasiyeti devam mı?
Mormenekşe eşinin ameliyat tarihi belli mi? Sana yazamadım ama kısacık şunu yazayım ki; eşine davranışlarında hatalısın arkadaşım. En çok sevgiye ihtiyacı olduğu anda sen donasyon olmazsa olmaz moduna geçiyorsun. Eşinin psikolojisi çok çok önemli. Lütfen ona ameliyat öncesi ve sonrası ( sonuç ne olursa olsun) önemli olduğunu hissettir.
Ameliyat öncesinde moral çok önemli.
Bir sperm testi yaptırmak için bile senelerce bekleyen erkek duydum. Bizim eşlerimizse bu yolda çok ciddi çaba sarfediyorlar. Herşeyi boşver, bunun için bile saygıyı sevgiyi eksik etmemek lazım.
Anisha nın doğum tarihi belli oldu mu?
Larax tedaviye gitti mi?
Bebek ciğer geliştirici iğneleri oldun mu?
Herkes nasıl meraktayım.
Bu arada ela artık gülücükler saçıyor. Sabahları güne onun gülücükleriyle başlamak öyle mucizevi birşey ki!
Hepinize nasip olsun diye hep duadayım.

canım bizim tedavimiz yarıda kesildi ben ilaçları kullandım ama bir folikülüm önceden geliştiği için diğerlerinin kalitesi düşer diye doktorum iptal edelim dedi sanırım ağustos ayına kaldı iki ay ara verelim dedi doktorumuz canım çok sıkıldı o kadar ilacı ve folikülü çöpe attık yazık oldu ama hayırlısı .canım eşim konuyu açıyor ben inan birgün bile ağzımı açmadım ama tedavi sürecinde hep bu son zati olmazsa başka bir şansımız yok diye tutturdu çünkü buraya girdiğimi görmüş sürekli ima ediyor bende patladım sabır taşı oldum zati biliyorum canım haklısın çok dikkat etmem gerekiyor .ama bazen feminen damarım tutuyor ben foruma bakınca sorun ne olursa olsun hep erkeklerin problem olduğunu görüyorum.valla o gün de canım burnuma geldi tepem attı şimdi daha iyiyiz ne yapayım gerçekten dayanması zor bir süreç Allah ım herkese sabırlar versin

Herkese merhaba
Son 26 günüm , sayılı günler sonra oğlumu kucağıma alıcam. Heyecanım en üst sınırlarda , tek korkum acele edip erken gelmesi . Son günlerde biraz daha sıkıntılarım artmaya başladı el ayak şişmeleri, aşağı doğru bir baskı özellikle bu uzun süre arabada filan oturunca çok rahatsız ediyor, kasıklarda hafif kramp ve baskılar, bebeğin hareketlerinin daha can acıtıcı olması gibi . Ama bunları yaşıyor olabildiğim içinde binlerce kez şükürler olsun hiç biri şikayet değil, buradaki herkes birgun bunları inşallah yaşayacak güzel şikayetler bunlar. Çok sık giremesemde arada girip okumaya çalışıyorum, artık iyice ağırlaştığımdan genelde günümü yatarak geçiriyorum. Yakında güzel haberler vereceğim sizlere :)))

Son düzenleme:
Herkese merhaba
Son 26 günüm , sayılı günler sonra oğlumu kucağıma alıcam. Heyecanım en üst sınırlarda , tek korkum acele edip erken gelmesi . Son günlerde biraz daha sıkıntılarım artmaya başladı el ayak şişmeleri, aşağı doğru bir baskı özellikle bu uzun süre arabada filan oturunca çok rahatsız ediyor, kasıklarda hafif kramp ve baskılar, bebeğin hareketlerinin daha can acıtıcı olması gibi . Ama bunları yaşıyor olabildiğim içinde binlerce kez şükürler olsun hiç biri şikayet değil, buradaki herkes birgun bunları inşallah yaşayacak güzel şikayetler bunlar. Çok sık giremesemde arada girip okumaya çalışıyorum, artık iyice ağırlaştığımdan genelde günümü yatarak geçiriyorum. Yakında güzel haberler vereceğim sizlere :)))

Ne güzel bir duygu,annelik duygusunu tatmaya,kucağına alıp kokusunu içine çekmeye,Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin.
Doğumdan sonrada burada ol,Allahım isteyen herkese de nasip eder inşalllah,,,

sürecinde hayırlı olan ne varsa karşına çıksın... tahminen transferin ne zaman olacak?
dilerim bir gün buraya yazarsın " umudum benimle birlikte" diye..

arkadaşım ne güzel dua etmişin. okuyunca duygulandım. çok teşekkür ederim. inşallah umudum benimle olur. çok gerginim bugünler... adet olmamı bekliyoruz. temmuz 20 den sonra sanırım. daha belli değil tam günü. olunca yazacağım. iyi dileklerin için teşekkür ederim... allah her isteyeni anne yapsın...

biz de öğretmeneviyle görüştük. en mantıklısı zaten batum da oteller pahalı biraz sen transferden sonra da mı hopa da kaldın biz uçakla döneceğiz batumdan. klinikten memnun kaldın mı doktor hemşireler ilgili mi bende adetimi bekliyorum ilaçlarımı hazırladım inşallah tedavimiz olumlu sonuçlanır bebişlerimize kavuşuruz .

evet transferden sonrada 1 gün öğretmen evinde kaldım. klinikten ben memnunum. özellikle melike hemşire hanım çok ilgili. inşallah canım bebeklerimizi alıp geleceğiz. ben 20 sinden sonra gideceğim sanırım. adet olmayı bende bekliyorum. hayırlı olur inşallah.

Ne güzel bir duygu,annelik duygusunu tatmaya,kucağına alıp kokusunu içine çekmeye,Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin.
Doğumdan sonrada burada ol,Allahım isteyen herkese de nasip eder inşalllah,,,

Çok sağol , Allah herkese yaşatsın . Mutlaka burada olucam oğlumdan zaman buldukça :)

basan ayakları,tutan elleri olsun
azada noksansız,edepte kusursuz olsun
eksik dualarımı Rabbim tamamlasın
bu güzel duyguları tüm hatunlar yaşasın
AMİİN:)))

arkadaslar mrb. Bugunku degerim 1632. 2 ye katliyor sukur ama progesteron degerim 7.94 firdevs hanim normal dedi ama turkiyedeki doktor dusuk biraz dedi. Simdilik 1 kesem gorundu. Progestan vajinadan ve proluton depot igne 2gune 1 kullaniyorum. Boyle basina gelen varmi.yardimci olursaniz sevinirim. Carsamba tekrar kan ve ultrasonkontrolumr var. Bisi yapmam gerekiyormu. Tedirgin oldum.

Herkese merhaba

canim demek sonuna geldin...ne heyecanli günler simdi sizleri bekliyor.....Allah hayirli bir sekilde nur topu bebegini kucagina almayi, büyütmeyi nasip etsin...ne olur ara sira zaman buldukca ugra buraya, bahset bize yasadiklarindan :) elbette zaman buldukca....

arkadaslar mrb. Bugunku degerim 1632. 2 ye katliyor sukur ama progesteron degerim 7.94 firdevs hanim normal dedi ama turkiyedeki doktor dusuk biraz dedi. Simdilik 1 kesem gorundu. Progestan vajinadan ve proluton depot igne 2gune 1 kullaniyorum. Boyle basina gelen varmi.yardimci olursaniz sevinirim. Carsamba tekrar kan ve ultrasonkontrolumr var. Bisi yapmam gerekiyormu. Tedirgin oldum.

minasare, evet bendede öyle olmustu, donasyonda progesteron her zaman basta düsük olur. birde vajinal aldigin creme ve igne olsun progesteron degeri ciksa bile kanda göstermez. ama zamanla cikar hic merak etme, önemlisi progestan in günde 4e cikar ve prolution ignenlerini ihmal etme. normal sartlardas 9./10. hafta gibi de zaten doktor igneleri biraktirir. yani hic üzme kendini.

nasıl mutlu oldum inanamassınız sizi tebrik ederim tek tek
kızlar YARADANIM NASILDA güldürdü yüzümüzü
bugünlerimizi aratmasın transfer olucak olan arkadaşlarımada hayırlı olmasını dilerim.
,efsune seninde yazılarını okudum
çok giremyiyorum üşütmüşüm ilaç almıyayım dedim 1 hafta dayandım öksürük durmuyor
bebeklere zarar vermesin artık dedim gittim benim astım alerjik durumum yeniden nüksetti
antibiyotik bitanede astım alerji için tozhava verdiler bugün başladım ne yiyiyorsam geri çıkarıyorum öksürük bırakmıyor

kızlar şu an bile midem bulanıyor.

nasıl geçiyor hamileliğin arkadaşım sorun yoktur inşallah

benim kahverengi leke bazen ama bazen pembe
oluyor seninde öyle oluyormu acaba seninde ikiz ya merak ediyorum.
cevap yazarsan sevinirim.

canım batum için konaklamayı biz hopada öğretmen evinde kaldık. çok yakın. 5000 dolar olarak ödedik. ocak ayında gitmiştik... başka öğrenmek istediğin birsey varsa yardımcı olurum...

yumurta donasyonu mu 5000 dolar.nasıl genel olarak memnun kaldın mı.vize gerekiyormuydu gitmek için?canım inşallah bu kez bebişlerin sana sımsıkı tutunur.

bende yaklaşık aynı yaştayım 44 çok tüp denedim olmadı donasyon düşünüyorum ama henüz eşimi ikna edemedim ve histereskopi den korkuyorum. sizin donasyon mu olmadı da yaşa bağladınız donasyon dada yaş öneml mi
allah yardımcın olsun.hepimizin yardımcısı olsun.

Canım umarım eşini ikna edersin. Çok farklı bir olay, sanırım bu fikre eşinin alışması gerekiyor. bir çırpıda evet denilebilecek bir şey değil. Üzerinde düşünüp hazmetmek gerekiyor. Eşine biraz zaman tanı.

Bizde de eşim beni ikna etmeye çalıştı, o dünden razıydı.

Canım Histereskopi de hiç canın acımıyor. Çünkü genel anestezi uygulanıyor. Uyandığında da adet ağrısı gibi biraz ağrın oluyor, o kadar işte. Korkacak bir durum yok yanı. Artık okadar çok genel anestezi aldım ki bu güne kadar bu süreçte korkmuyorum artık.

Canım, Donasyonda yaşın önemli olmadığını şöylüyorlar ama her şey normal ve embriyo tutunmuyorsa ben biraz yaşıma bağlıyorum. Ben daha önce kendi yumurtalarımla 4 tüp denedim. Olmadı. İ

Kısmet bakalım... Bu benim son şansım. Yoruldum artık. Olmaması içinde bir sebep yok gibi gözüküyor. Burdaki doktorum rahmimin bir genç kızın rahmi gibi temiz olduğunu söylüyor.

Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun . İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz

Back
X