canım yaa ne söylenir bilmiyorum ki Allah sabırlar versin en yakın zamanda hayırlısı ile sana ve tüm forumumuza hayırlı bebişler nasip etsin.bizim hayatımız zor maalesef maraton koşusu gibi yılmadan devam etmemiz gerekiyor Allahım maddi manevi gücümüzü eksik etmesin inşallah.kendini dinle canım belli bir süre içinin acıması normal ama üstesinden gelmeni sağlayacak şeylerle ilgilen.neyse ki böyle bir yoldasın deneme şansın var bunu unutma ve birdahakine hep olumlu cümleler kuralım inşallah bak doktorun da %90 emiş ne kadar yüksek bir oran.kendine iyi bak canım:16:seninleyiz

canım merhaba, nasılsın?
ben irem e sormuştum ilkinde olmazsa ikinci fiyat ne olur diye? bana verdiği yanıt sadece hastane fiyatından 1.000 euro almıyoruz onun dışında bir şey yapamayız demişti.

canim dogrudur ben yazmistim fiat sormadim ne Kadar olur falan demedim tekrar gelecegim dedim sadece neyse vericez artik ...BEBEKCIM canim dunden beri seni merak ediyorum insallah seninle kalirlar ama dogarlarsada üzülme teknoloji cok gelisti daha önce yazmistim benim kizim 30 . haftasinda dogdu ve suan 13 yasinda hatta eylulde 14 oluyor ve gayet saglikli masallah rabbim yardimcin olsun her daim yanindayiz dularimizla canim benim

Geriye dönük okuyup kaçırmadıysam!!

Tress redüksiyon derdine şimdi düşme!! Zamanı var!! Genelde 8. Haftadan sonra doğal seleksiyon oluyor!!!!perinatolog acıbademde var.

Larax tedavin hayırlı olsun..tüm bildiklerini unut ve bir teslimiyet içinde doktoruna güven.. Kontrolü bırak. Bunca denemenden farklı olsunki bu kez sonucuda inşallah pozitif olacak!!!

Bana gelince kokuya hassaiyet sensör boyutunda hiçbir mekanda kalamıyorum..
Bulantılar azaldı..
Ve bir kızım olacak çok mutluyum..mutluyuz...

canim hayirli olsun bir prenses geliyor demek ayyy kiz bebeklerinde kiyafetlerine hastayim yaaa oyuncak bebek gibiler allahim kiz veya erkek bebekler cok Tatli yaaa

bebekçim inşallah bir ay daha kalırlar içerde dualarımız seninle...
isimlere gelince

ecrin (allahın hediyesi demek) kayra(allahın lütfu hediyesi)
duru derin
yasmin can

almanya da rahat söylenebilecek isimler bulmak lazım aslında aklıma gelirse yazarım canım sağlıklı mutlu güzel hayırlı şeyler için duacınız..

beni hatırladın mı? uzun suredir yoktum sıkıntılarım vardı kanamam oluyordu hep şimdi iyiyim cok sukur inşallah kanama olmaz artık 16+1 günlük cinsiyetini haftasonu ogrenecegiz demek bir prenses geliyor cok sevindim:))) senin kac haftalık olmuştu canım geriye yönelik takip edemedim 4 kere hastanede yattım şimdilik iyiyim allah tüm arkadaşlara hayırlı bebişler nasip etsin bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin...

Bebek geçmişolsun canım inşallah bu zor günleri atlatıp sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın..

eslemsena üzüldüm canım daha çok gençsin bidahaki denemede inşallah sende pozitifi görürsün..

Kızlar tahmini adetin kaçıncı günü kıbrısta oluyoruz ben ona göre izinlerimi ayarlıcam cevaplarsanız sevinirim....

beni hatırladın mı? uzun suredir yoktum sıkıntılarım vardı kanamam oluyordu hep şimdi iyiyim cok sukur inşallah kanama olmaz artık 16+1 günlük cinsiyetini haftasonu ogrenecegiz demek bir prenses geliyor cok sevindim:))) senin kac haftalık olmuştu canım geriye yönelik takip edemedim 4 kere hastanede yattım şimdilik iyiyim allah tüm arkadaşlara hayırlı bebişler nasip etsin bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin...

Ben 14+1 im bir ay önce perinatolog %75 kız demişti ama bu hafta tam öğrendik!! Havalarda uçuyoruz!!!

Benim birkere bir kanlanma oldu onun dışında şimdilik birşey yok. Dünde ir kavhe lekelenme ama sanki koyu akıntı gibi pek çıkaramadım. Beklemedeyim. Hala içimden jel parçası düşüyor:(((

Sende dikkat et hozlı hareket etme ve doktorunla sürekli irtibatta ol.. Gerisi allaha kalmış!!!

lalita ben 12. Günde orda olmuştum. Stress istemiyorsan 11. Gün uç..

Eslemsema umutların ertelendi!! asıl bu çok zor!! Eninde sonunda olacak bebeğin!!!! Ama bazan zamanını beklemek gerekiyor!! Deneyim edindin gelecek sefer kısmetin bol olur inşallah!!

canim hayirli olsun bir prenses geliyor demek ayyy kiz bebeklerinde kiyafetlerine hastayim yaaa oyuncak bebek gibiler allahim kiz veya erkek bebekler cok Tatli yaaa
Haklısın çok çeşit var!! Bende güzellikleri seyretmekten alamıyorum..
Umarım senin bu denemende hayırlı olur ve seni bebeğine kavuşturrr!!

canım yaa zaman nasıl geçiyor bebişinizin cinsiyeti kız öylemi:nazar: çok güzel yaa Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen zaten cadım diye sevmiyor muydun malum olmuş demekki :16:

Diğer devam etmeyeni merek etsemde hakkımıza bunun hayırlı olduğunu hissediyorum. Eşim ilk günden bu kız diyordu!!
İçim içme sığmıyor bazan.
Ama öyle zorgeçtiki Şu üç ay kus kus öğür öğür ve banyo ikinci odamdı. Yerde oturup diğer dalgaları bekliyordum. 2 gündür daha iyiyiim..

Sevgili arkadaslarm, nihayet yazabiliyorum.....beni merak ettiginiz icin sagolun canlarim.

Simdi durumlar soyle:
--bebeklerimin durmumu su anlik iyi, her gun bir kac kez bakiyorlar kalp atislarina
-- kritik olan benim, her an daha kotukesirse degerlerim alicaklar bebekleri
-- bir kac gundur inanin oyle icim yaniyor. Ben rahim erken acilmasindan korkarken bu tansiyon ve zehirlenme olayi cikti. Bebeklerimi benden koparctaklar dusuncesi yikiyor beni istr. Daha onlar minnacik, nefes bile alamiycakar :( biliyorum teknoloji ilerleedi ama nerrdeyse iki ay dogru durust kucagima bile alamiycam, emzirrmiycem onlari buyuk ihtimal...

Diger yandan benim saglik sorunu iste...tansiyon bi cikiyor bi dusuyio, artik yatakdan kalkamiyorum tuvalet haric, oyle bir agirlastimki su 4 gun, sanirim vucutaki o yuksek protein ve sislikler yapiyor, ve bobreklerim ve cigerlerim okadar iyi calismiyor... Her an yani beni ameliyata goturebilirler, ayni zamanda her an dua edip rabbimden bir 3 hafta istiyorum! Sadece 3 hafta bende kalsinlarda en azundan 34 haftalari bitsin diyorum....allah buyuk artik

Fbli arkadas mesaj yolllayamdim sana mesaj kutun dolmus canim

Tum arkadaslarim sayfalari simdi biraz okumaya caliscam cok merak ediyorm

Ha birde daha ikizlerime isim bile kararlastiramadik apar topar..

Sizleri cok seviyorm, ne olir dua edin bana...

çok geçmiş olsun canım benim.bayağıdır giremiyorum foruma.inşallah 4 hafta daha kalırlar seninle miniklerin. çok dikkat et kendine canım benim. öpüldün

Haklısın çok çeşit var!! Bende güzellikleri seyretmekten alamıyorum..
Umarım senin bu denemende hayırlı olur ve seni bebeğine kavuşturrr!!

Diğer devam etmeyeni merek etsemde hakkımıza bunun hayırlı olduğunu hissediyorum. Eşim ilk günden bu kız diyordu!!
İçim içme sığmıyor bazan.
Ama öyle zorgeçtiki Şu üç ay kus kus öğür öğür ve banyo ikinci odamdı. Yerde oturup diğer dalgaları bekliyordum. 2 gündür daha iyiyiim..

canım hadi gözünaydın.kızın olucak demek:) bende bayılıyorum kızların kıyafetlerine:) oğlan için battaniye örmüştüm beyaz,diğerinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenince şimdi onada şeker pembesi başladım:) inşallah sağlıcakla kucağımız alıcaz miniklerimizi.kendine iyi bak canım.öptümmmmm

canm acikcasi bende konusmadim henuz sadece cok yardimci olacagini söyledi ben 2. gitmeme kibrisa firdevs hnmn 2. kez gelen bir hastasi vardi (hamile suan) otelde karsilastik orada konustuk ben 2. denemeye ne Kadar ödedin diye sormustum fiat söylemedi ama cüzi bir rakam ödedik Allah razi olsun yipratmadi bizi dedi oradan biliyorum ve 2. denemedede hamile kaldi zaten darisi sana bana breeze rosedali larax kardelenkaranfil atessn ve isteyen adini yazamadigim herkese insalllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

İnsallah canim.allah kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın....

Canım seni görmekçok güzel.kızının olmasına çok sevindim.Allah kalbimi biliyor bende kız çocuklarına bbayılıyorum ve kız çocuğu istiyorum.tabii sağlıklı ve hayırlısı ile..
Efsunecim acıbademdeki doktoru bende araştırdım.sanırım aynı doktordan bahsediyoruz.sen peki bahsettiğin Perinatoloğa mı gittin.Ben zaten şuan sekizinci haftamdayım.benim bulunduğum yerle istanbul mesafe olarak 6 saat kadar.bu sorun olurmu bilemiyorum.tedirginim.bir taraftanda çok emek verdim.gerçekten bu konuda başarılı deneyimi olan bir doktora kendimi teslim etmek istiyorum.efsunecim bana doktorun ismini özelden yazarsan sevinirim.hoşçakal..

Canım dualarımız seninle moralini yüksek tut.doktorlar ellerinden gelenin en iyisini yapıcaktır.inşallah seninle bir kaç hatta daha kalırlar.sağlıklı doğacaklar.biz sana isim buluruz üzülme.kendine iyi bakk

Efsunecim kiz olmasina cok sevindim.
Kiz bebeklere bayiliyorum
Bebekcim cok gecmis olsun canim.
Insallah kisa surede sagligina kavusursun ve bebeklerini kucagina alirsin..

Arkadaslar size bir sey sormak istiyorum.
Bir kac hafta once kan testi sonuclarini almak icin burdaki dr uma gittigimde akintim var diye fitil seklinde bir kur verdi.
Kullandim akinti hala var ama renk olarak daha beyaz ve azaldi gibi..
Bu tur bir sorunu olan var mi aranizda???
Transfer oncesi tekrar mi dr a gitsem??

Sevgili arkadaslarm, nihayet yazabiliyorum.....beni merak ettiginiz icin sagolun canlarim.

Simdi durumlar soyle:
--bebeklerimin durmumu su anlik iyi, her gun bir kac kez bakiyorlar kalp atislarina
-- kritik olan benim, her an daha kotukesirse degerlerim alicaklar bebekleri
-- bir kac gundur inanin oyle icim yaniyor. Ben rahim erken acilmasindan korkarken bu tansiyon ve zehirlenme olayi cikti. Bebeklerimi benden koparctaklar dusuncesi yikiyor beni istr. Daha onlar minnacik, nefes bile alamiycakar :( biliyorum teknoloji ilerleedi ama nerrdeyse iki ay dogru durust kucagima bile alamiycam, emzirrmiycem onlari buyuk ihtimal...

Canım Arkadaşım,bütün dualarımız seninle,allahım yardımcın olsun,sakın sakın stres yapma,şuan onların herşeyleri gelişti ve tıp çok ilerledi,önemli olan senin ve yavrucakların sağlıklı olması,2 ay ha küvözde kalmışlar ha senin karnında inan çok farketmez,anlıyorum ana yüreğin elvermiyor ama stres yaparsan da hiç bir değerin düzelmez,ne olur kendini rahatlat inan bak ozaman herşey düzelecek,güzel haberlerini bekliyoruz güzel annemiz..

Ben her ay kendi yumurtalarimla deniyorum hala. Bu ay 2 tane A kalite embriyo olustu ama yine tutunmadi. Donasyona da baslayabilirim heran, fakat endometriumu her ay hazirliyor doktor, 5-6 ay alabilirmis. Embriyo yerlestirilirken en fazla 5,7 mm oluyor. Bu ay yerlestirmenin 18. gununde, cok yogun ilac takviyesiyle, endo kavitesinin cok kucuk bir kismi 9mm oldu. Yani donasyona gitsem de, bu 5,7 kalinlik ile sans dusuk. Calisiyoruz yilmadan :)

Hakli olabilirsin. Yukarida yazdim, embriyo oluyor hem de kaliteli ancak tutunmuyor. Belki daha kaliteli yumurta olsa, tutunur. Belki endomda is yoktur, donasyon da tutunmaz. Bakalim daha neler olacak. Bir kac ay daha deneyecegim. Sevgiler.

Kizlar bir gozum sizde, takipteyim, hepinize bol sans, sabir, bitmeyen bir hayat enerjisi ve nese diliyorum.

Iyi olduguna sevindim cnm,
Seni cok iyi tanimadigim icin,bulundugun ruh halini bilemedigim icin öyle havadan ve fevri bir sekilde yazmayacagim cnm.
Kafanda soru isaretini bitirene kadar sen karar vereceksin tabiki.Sadece nacizane fikrimi söylemek isterim ayni yollardan gectik cünkü)) yoksa yazmam ,aslada senin kalbini kirmak istemem cnm.
A-Kalitede olsa yumurtalarimiz ici bostur cnm.hepsi olmasada cogu diyorum.Klinik yapar tabiki hayir demez ama sana yüzde vermistir.su kadar sansin var demistir.
Zamanin geciyor -cok ödeme yapyiorsun-umudun tükeniyordur ..mucize ile olabilir hamile kalabilirsin tabiki oda sans cok azdir.
Karar snein cnm ,ev halin-esinle görüsmelerin-ortamin- karar verecek kisi sensin cnm.
Bu arada Türk doktorlairmiz daha bilgili.Endom isini doktoruna birak cok iyi ayalrlarlar.. estrofemle her istenilene kavusur cnm.Endisen olmasin.
eger endom kalinlasmama sorunu yasiyorsan doktorun sana ona göre tedavu uygulacaktir ..
Donasyon islmeinde anne cok yipranmaidgi icin daha kolay sürec ialclarda iyi sansin daha yüksek unutma.
sanada bol sanslar cnm .
ne kararin olurs aolsun kalbimiz sneinle- destekliyoruz . Duamiz sneinle.
Insallah kisa sürede anne olacaksin .bende sana enerji-saglik-huzur diliyorum
görüsmek üzere
sevgiler

Geriye dönük okuyup kaçırmadıysam!!

Tress redüksiyon derdine şimdi düşme!! Zamanı var!! Genelde 8. Haftadan sonra doğal seleksiyon oluyor!!!!perinatolog acıbademde var.

Larax tedavin hayırlı olsun..tüm bildiklerini unut ve bir teslimiyet içinde doktoruna güven.. Kontrolü bırak. Bunca denemenden farklı olsunki bu kez sonucuda inşallah pozitif olacak!!!

Bana gelince kokuya hassaiyet sensör boyutunda hiçbir mekanda kalamıyorum..
Bulantılar azaldı..
Ve bir kızım olacak çok mutluyum..mutluyuz...

Allahim kucagina almak nasip etsin insallah. hayirli bir evlat nasip etsin insallah.Kiz evlat daha cok yakisiyor anneye )) kiyafeti-saclari.. vs daha seker oluyor..degilmi? allahim mutlu-mesut etsin insallah ..
sevgiler semra

mrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...yüce allahımın lütfu ki 4 nünde kalbi atıyor...dördüzler şimdilk iyiler....biz şoktayız...allahımdan istedim her yıkılışımda tekrar diledim hergün kapısına yüz sürdüm kulunu geri çevirmedi....rabbim hepinize tattırsın...beklemedeyim....biliyorum rabbim bununda bir kolaylığını verecek ve hakkımda hayırlısı olacak...sonuunda bende bir büyülü bahçe oldum...allhım yardım etsin ve bebeklerim ve benim için hayırlısı olsun...

bebkciğm çok geçmiş olsun...rabbim yardımcın olsun...dualarım seninle...ha gayret ikizler biraz daha sabredin...

efsuneciğm kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun...rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin....

transfere gidecek arkadaşlar yolunuz bahtınız açık olsun...

eslemsena kardelenkaranfil allahın izniyle toparlandıktan sonra sıra sizde...güzel yüreklerinizi hiç üzmeyin...inşallah kucaklarınız bebişlerle dolsun taşsın....

arada atladığım arkadaşlarım affola hereks kendine ii baksın...bu forumun enerjisi hepimizi anne baba yapacak inşallah...hayırlı ramazanlar....

Back
X