rahim küçülmesi ne demek menepozda oılunca tekrar büyürmü?
dondurulmuş embriyonun ömrü ne kadar hani biri bi şey sorunca hazırlıksız yakalanmayayım.
ben ilk aşamam histereskopi mi olmalı
daha soracaklarım vardı ama unuttum şimdiden teşekkürler.

Canım dün tv de bir tüp merkez dr u konuşuyordu,Türkiye de eğer kanser tdv görülecekse,radyoterapi,kemoterapi vs,yumurta dondurulmasına izin veriliyorumuş yoksa sadece embriyo donduruluyormuş,yumurta nın dondurulma süresini söylemedi ama embriyo 5 yıl kalabiliyormuş..
kadınların menapozla birlikte sadece yumurtaları yaşlanıyormuş ama rahim endometrium hep genç bir kadının ki gibiymiş,hepimizin ilaç kullanmadan önceki endometrium kalınlığı az zaten ilaç ile kalınlaştırıyoruz..
Histeroskopi veya rahim filmi daha önce yapıldıysa ve sorun yoksa tekrar istenmiyor,ben 4 yıl önce yaptırmıştım tekrarlatmadılar...
şimdilik bildiklerim bu kadar yolun açık olsun hazanumuT:))

Canım seni unuturmuyum:) seninle beraber hazırlanıyoruz,dün lucrini vuruldum,pazarda cyclo bitiyot sonra adet bekleme:) sanırım ben de ağustosa hazır olacağım:) Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah:nazar:

canlarim bende sizinleydim :( ama malesef ertelendi her ikiniz icinde umarim hersey mukemmel olur rabbim hepimizin emegini bosa cikarmasin

canım benim ne demek son şansım,hayatda ölene kadar son diye birşey yok,tam bitti dediğinde tekrar başlanıyor ve o kadar gençsin ki en son son diyecek kişi sensin:)) Allah yolunu açık etsin biz de seni seviyoruz:16:

teşekkür ederim :16: canım çok haklısın Allah ım yolumuzu kapatmasın inşallah ama bizde sorun eşimde ve ameliyatla sperm aranıyor 1.sinde bulunamadı 2.sine hazırlanıyoruz en fazla 2 kez deneyin diyorlar bulunmazsa şansımız yok oluyor böyle işte genç yaşta evlendim ama gençliğimde böylesi zor bir durumla baş etmek zorunda kaldım Allah ım bu ramazan ayında tüm sıkıntılarımızı ferahlığa çevirsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın:16:

canlarim bende sizinleydim :( ama malesef ertelendi her ikiniz icinde umarim hersey mukemmel olur rabbim hepimizin emegini bosa cikarmasin

canım seninki neden ertelendi sıkıntı ne ?sen sıkm canını ne zaman hayırlı sonucu alacaksan o zaman olsun inşallah benim tedavimde yarımm kaldı foliküller beraber gelişmediama ben tedaviyi kestim çünkü öteki türlü şansımız az olacaktı.herşeyin hayırlısı canım

Arkadaşlar bence bu kadar da tedirgin olmayalım,eğer bu kadar yasak ise ve bizi bir şekilde yakalamak istiyorlarsa zaten kbrs merkezleine girip bütün Türk vatandaşlarını toplarlar olur biter,buradan IP mizi bulmak için zaman harcamazlar,çok zor birşey değil,ayrıca bu yasak sadece Türkiye de varmış ve bu insan haklarına aykırı bir uygulama,yani velevki böyle bir uygulamayla karşılaştık insan hakları mahkemesinden hakkımızı arayabiliriz,hepimiz insanız ve annelik hakkımız var ve bu uğurda da ben engel tanımıyorum

canim aynen katiliyorum sonucta ciddi bir gelir elde ediliyor ve bu gelirde bir sekilde ülkemize akiyor bence kimse Amanda felan kisi anne olmak istiyormus dur sunu takibe alayimda gününü göstereyim diyicegini sanmiyorum böyle bir olay daha duymadim buda benim fikrim annelik Mukaddes bir duygu ne adilikler var yasadisi yapiliyor onlari takibe alsinlarda ortalik temizlensin

yumurta neden saklanamıyor bu çok saçma çünkü kadınların yaşla beraber rezervleri çok düşüyor kanser dışında da birsürü sebep olabilir saklatmak için.bence asıl yumurtaya izin verilmeli

canım seninki neden ertelendi sıkıntı ne ?sen sıkm canını ne zaman hayırlı sonucu alacaksan o zaman olsun inşallah benim tedavimde yarımm kaldı foliküller beraber gelişmediama ben tedaviyi kestim çünkü öteki türlü şansımız az olacaktı.herşeyin hayırlısı canım

canim benim gercek nedeni yazmayayim simdi durduk yerde firca yemeyelim Hazir degilmis o yuzden eylule ertelendi

canım hala hastanede misin ?merak ettim doğrusu senin ve bebeklerin için hangisi hayırlısı ise öyle olsun canım erken doğup sağlıklı olan çok bebek var duanı böyle değiştir bence illa karnında sağlıklı oluyor die bişey yok kusura bakma belki biraz ters yazdım ama ben diretince hep pişman olurum Allah bizim hakkımızda en hayırlısını veriyor zaten sen rahat ol sağlığına dikkat et ve bebişlerini bizim yerimize de okşa sev:16:

Canım seni unuturmuyum:) seninle beraber hazırlanıyoruz,dün lucrini vuruldum,pazarda cyclo bitiyot sonra adet bekleme:) sanırım ben de ağustosa hazır olacağım:) Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah:nazar:

merhaba canım,
bana sadece 14 ünde lucrin vuruldum. bir de kilolu olduğum için bir şeker ilaçına başlamam söylendi.
aynen ben de regli olmayı bekliyorum. ilaçları aldım. ben büyük bir ihtimalle ilk haftalarda orada olacağım.
hakkımızda hayırlısı olsun.
hayırlı transferlerimiz olsun.
isteyen herkese Allahım nasip etsin.

merhaba canım,
üzülme herşeyin hayırlısı olsun. belki bir ay sonra gideceksin ama hayırlısı olacak,
böyle düşün sıkma canını lütfen,
Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın,
hakkımızda hayırlısı olsun.

bebek canım umarım iyisindir merak ediyorum dualarım kalbim seninle.. burrdan üçünüzünde sağlıklı haberini duymak dileğim.

Eslemsena, canım son günlerde kendi sorunlarımdan seni soramadım. tekrar tahlili yaptırmadınmı belki hcg geç salgılanmıştır.
biliyorum şuan üzgünsün ama bunlar hep sabır sınavları. ne kadar sabır edip yerinde olan sağlığın için mevlaya şükür edersen seni ödüllendirecektir. Allah sevdiği kuluna sıkıntı verir denermiş tevekkül ederse ummadığı anda mukafatlandırır sevindirrimiş.

maddiyat konusunda endişelenme . biliyorsun benim hiç ummadığım anda kredi çıktı pat diye tedaviye başladım.

ne diyorduk, NEFES ALIYORSAM UMUT VAR DEMEKTİR..

Umudum arkadaşım herşey gönlünce olsun bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunması temennim..

Canım benim demek senin için hayırlı zaman o an olacak,allahım hepimizin yüzüne baksın,anneliği hepimize yaşatsın inşallah,allahım hepimizi dualarını kabul etsin..

Canım dün tv de bir tüp merkez dr u konuşuyordu,Türkiye de eğer kanser tdv görülecekse,radyoterapi,kemoterapi vs,yumurta dondurulmasına izin veriliyorumuş yoksa sadece embriyo donduruluyormuş,yumurta nın dondurulma süresini söylemedi ama embriyo 5 yıl kalabiliyormuş..
kadınların menapozla birlikte sadece yumurtaları yaşlanıyormuş ama rahim endometrium hep genç bir kadının ki gibiymiş,hepimizin ilaç kullanmadan önceki endometrium kalınlığı az zaten ilaç ile kalınlaştırıyoruz..
Histeroskopi veya rahim filmi daha önce yapıldıysa ve sorun yoksa tekrar istenmiyor,ben 4 yıl önce yaptırmıştım tekrarlatmadılar...
şimdilik bildiklerim bu kadar yolun açık olsun hazanumuT:))

canım arkadaşım cevabın için sağol aslında ben embriyo dondurmadım ama donasyon diyemeyeceğim için embriyo dondurdum dedim şimdi öğrendim aslında ben menepozdayım yani yaklaşık 2 yıldır adet olmadım ama adet olmamamın nedeni kanser tedavisi doğal olmayan menepoz yani şimdi adet olmadım ama hiç dr ada gitmedim çünkü kanser tedavisinde dr lardan öyle korktum ki ayrıca yenip yenemeyeceğimi de bilmiyordum.artık allahıma bin şükür iyiyim ve inşallah başlayacağım ben irem hanımla görüştüğümde rahim filmi yada histereskopi dedi ama adet olmadığımdan dolayı rahim küçüldüğü için ne yapacağımı nereden başlayacağımı da bilemiyorum.dr umda tüp bebek merkezine sor onlar ne diyorsa onu yapalım diyor eeeee benim dondurulmuş embriyom yok ben nerden başlayacağım acaba cylo kullansammı yada bitkisel tedavi yada ne bileyim kızlaaaaaar lütfen bana bir akıl

arkadaşlarım merhaba,
tekrar forumda olmak ne güzel.özlemişim sizleri.yazamadığım 1 ay içerisinde hastanede yattım 20 gün.sonra tayinimiz çıktı.doğudan batıya doğru gelmeyi istiyorduk tam batı olmasa da iç anadoluya geldik.buna da şükür.evimi yerleştirdim.bugün eve internet de bağlandı.artık sık sık yazacağım.
bu ara sizler nasılsınız?görmeyeli neler oldu forumda acaba?

canım arkadaşım cevabın için sağol aslında ben embriyo dondurmadım ama donasyon diyemeyeceğim için embriyo dondurdum dedim şimdi öğrendim aslında ben menepozdayım yani yaklaşık 2 yıldır adet olmadım ama adet olmamamın nedeni kanser tedavisi doğal olmayan menepoz yani şimdi adet olmadım ama hiç dr ada gitmedim çünkü kanser tedavisinde dr lardan öyle korktum ki ayrıca yenip yenemeyeceğimi de bilmiyordum.artık allahıma bin şükür iyiyim ve inşallah başlayacağım ben irem hanımla görüştüğümde rahim filmi yada histereskopi dedi ama adet olmadığımdan dolayı rahim küçüldüğü için ne yapacağımı nereden başlayacağımı da bilemiyorum.dr umda tüp bebek merkezine sor onlar ne diyorsa onu yapalım diyor eeeee benim dondurulmuş embriyom yok ben nerden başlayacağım acaba cylo kullansammı yada bitkisel tedavi yada ne bileyim kızlaaaaaar lütfen bana bir akıl

Canım durumunu doktorunla paylaşmak istemiyorsan eğer,firdevs hanımla konuşabilirsin.durumunu anlatırsan sana mutlaka yardımcı olur.seni bulunduğun yerde bir doktorada yönlendirebilir.hazancım bence senin durumun hassas kendi başına ilaç kullanma.firdevs hanımla mutlaka konuş durumunu ve hassasiyetini belirt canım

Ansucuğum hoşgeldin!!
Çok geçmil olsun!!
Yeni yerinde hayırlı olsun!!

Öyle zor 3 ay geçtiki ben birçok şeyi kaçırdım forumda! Firdevs hn ile yazışmalar ne oldu??

Back
X