Umuudummmm!!!!
Relax ol!! Buradakiler senin için dua ediyoruz... Yaşını hatırlamıyorum ama 4mü 3mü transfer kararını doktorna bırak...onlar deneyimliler!!
Doğumgünün iyi denk gelmiş!!!!

Larax ;; bence önerin mükemmel!!!ama demokratik olarak hepimizin onay vermesi yapıcı ve kalıcı kılar!!
Kızlar siz nediyorsunuz??

Hazanumut!! Konunla ilgili bir bilgim yok ama forumda bir arkadaşımız daha senin durumundaydı ona sormak iyi olur.nickname hatırlayınca yazarım!!

Kızım için beni kutlayan herkesi öpüyorum.allah hepimize sağlıklı anala babalı çocuklar kısmet etsin;)))

efsune teşekkür ederim dualarınız için. 44 yaşındayım. inşallah hayırlı haberler verebilirim burdan. transfer kaç tane olacağını doktor karar veriryor. ben bir tane bebeğimin olmasını isterim ama hayırlısı.

Yeni yeriniz hayırlı olsun.bizde seni merak etmiştik.neyseki iyisin çok sevindim.firdevs hanımla görüşmeleriniz nasıl devam ediyormu ne aşamadasız.bizlere arasıra yaz canım sevgilerr

Arkadaslarim
iyi degilim maaalesef... Su bir kac gune kadar dktorlar ikizlsdimizi aliyoae benden.... Cok uzgunjm icim yaniyor neden bir kac haffa daha bende kalmiylar diye. Kisq bie haber vereyim dedim. Ameliyatla alincaklsr yavrularim benden ordan dogru kuvezin icine../ yani ne kokluycam, ne opucem ne gogsume yatircam :(( jnanin cok aci.... Elbette beterin beteri var ama yinede.....

Arkadaslarim
iyi degilim maaalesef... Su bir kac gune kadar dktorlar ikizlsdimizi aliyoae benden.... Cok uzgunjm icim yaniyor neden bir kac haffa daha bende kalmiylar diye. Kisq bie haber vereyim dedim. Ameliyatla alincaklsr yavrularim benden ordan dogru kuvezin icine../ yani ne kokluycam, ne opucem ne gogsume yatircam :(( jnanin cok aci.... Elbette beterin beteri var ama yinede.....

Canimcim gecmis olsun.ama inan bu bir süreç.gecicek insallah.benimde erken dogum riskim var seni cok iyi anlıyorum. Dualarım sizinle....

Arkadaslarim

Canım lütfen moralini bozma.sağlıklı dünyaya gelsinler..o kadar sabrettin birazdaha koklamak için sabret.en azından küvezde onlarï görebiliceksin.bebekcim peki küvezde kalma süreleri bellimi.

canım arkadaşım cevabın için sağol aslında ben embriyo dondurmadım ama donasyon diyemeyeceğim için embriyo dondurdum dedim şimdi öğrendim aslında ben menepozdayım yani yaklaşık 2 yıldır adet olmadım ama adet olmamamın nedeni kanser tedavisi doğal olmayan menepoz yani şimdi adet olmadım ama hiç dr ada gitmedim çünkü kanser tedavisinde dr lardan öyle korktum ki ayrıca yenip yenemeyeceğimi de bilmiyordum.artık allahıma bin şükür iyiyim ve inşallah başlayacağım ben irem hanımla görüştüğümde rahim filmi yada histereskopi dedi ama adet olmadığımdan dolayı rahim küçüldüğü için ne yapacağımı nereden başlayacağımı da bilemiyorum.dr umda tüp bebek merkezine sor onlar ne diyorsa onu yapalım diyor eeeee benim dondurulmuş embriyom yok ben nerden başlayacağım acaba cylo kullansammı yada bitkisel tedavi yada ne bileyim kızlaaaaaar lütfen bana bir akıl

Canımıniçi,senin sürecini biliyorum,eğer donas.un (bu kelimeyi çok kullanmayacağız ya kafaya göre kısaltma yaptım:)) duyulmasını normal dr unun bilmesini istemiyorsan kanser tedavisine başlamadan önce yumurtalarını dondurttuğunu yada embrüyo olarak dondurttuğunu şimdi ise başlamaya karar verdiğini söylersin,hatta kıbrısta dondurttum bile diyebilirsin çünkjü türkiye de her merkezde yapılmıyor yada istanbul de at gitsin açıklama yapmak zorunda değilsin,ben de tedaviye firdv.de başladım,onlara durumumla ilgili ayrıntılı mail attım tabii önce iremle telefonla konuştum ve mail atıp geçmişimi anlatacağımı söyledim,onlar zaten neyle başlayacağını nasıl bir yol çizeceğini söylüyorlar,buradaki dr lar ise sadece endometriumumuzun kalınlığını falan ölçüyorlar,yada bir tüp bebek merkezi ile bağlantıya geçebilirsin zaten onlar bizim süreci tamamıyle biliyor,beni onlar bu yola teşvik etti bir çok arkadaşımda tüp bebek dr larımız sayesinde bu süreçten haberdar,onlara açık açık söyleyebilirsin,ben bu sefer normal bir dr ile takibime devam ediceğim ve ona donsy. durumunu söyleyeceğim ve çok küçük bir yerde yaşıyorum ama tedavimi riske atmak istemiyorum,dr larda hipokrat yemini yapmış insanlar tabak tabak dağıtacak halleri yok:)dediğim gibi önce irem hanımlara tüm sürecini anlatan mail at sonrada o yolu takip et,yolun açık olsun arkadaşım herşey güzel olacak:)

güzel arkadaşımız bebek;
lütfen kendini bırakma biliyorum ne desek boş senin için yanıyor .. ama bir düşün hayırlısı böyle imiş demekki..
şu an mantık zamanı.
şimdi daha güçlü olmalısın di mi.güçlüüüü...
sen neler atlattın. ne kadar mücadele ettin . yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
sen şanslı olanlarımızdansın.

lütfen kendini yıpratmadan bebişlerimizin sağlığını düşünerek gir ameliyata. zorla beynini.
sağlıklı büyüsünler yeter dimi sonuçta bize.
bunca sene dayandın.iki aycık mı dayanamayacaksın .ALLAHIM BUNUN DA KOLAYLIĞINI VERECEKTIR İNŞLLAH.
o iki ay bitip te çıkınca :))) :46::46::emir_bebek::emir_bebek:küvözden sabrının mükafatı fazlasıyla senin olacak inşallah di mi.
sen hepimize burda yol gösterici oldun bizi yanlız bırakmadın yazdın cevapladın şimdi son bir kez daha metanetli olma zamanı .arkandayız.bunu da atlatacaksın.kolay gelsin arkadaşım.

Arkadaslarim

canım arkadaşım ne olur kendini üzme,ulrasonda göreceğine küvezde göreceksin öyle düşün,önemli olan üçünüzün sağlığı,çok kısa bir süreç unutup gideceksin ne olur sakin ol,kuzucuklarına kavuşacaksın sadece onu düşün,canımıniçi iyi haberlerini bekliyoruz allahım senin ve bebeklerinin yanında olsun,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..dualarımız seninle

hoşgeldin yeni evine.. yorma kendini evi toparlayacam düzelticem diye oldu mu .yeni ev eksiği çok olur bilirim bizim de başımızda var çünkü:)
iyice iyileşince girişimlerin olacaktı nasıl gidiyor
tunanehirin bebekleri olcak:))şahsım adına zoru başaran kadınlara hastayım kendimi zayıf bulduğum için .sizin azminiz çok destek oluyor bana inanın. siz cesaret örneklerimizsiniz.
kendine çok iyi bak olur mu.
bizi habersiz bırakma .hep yaz.
sevgiler

arkadaşlarım merhaba,
tekrar forumda olmak ne güzel.özlemişim sizleri.yazamadığım 1 ay içerisinde hastanede yattım 20 gün.sonra tayinimiz çıktı.doğudan batıya doğru gelmeyi istiyorduk tam batı olmasa da iç anadoluya geldik.buna da şükür.evimi yerleştirdim.bugün eve internet de bağlandı.artık sık sık yazacağım.
bu ara sizler nasılsınız?görmeyeli neler oldu forumda acaba?

Seni tekrar görmek ne güzel,hoşgeldin arkadaşım,çok geçmiş olsun,yeni evin yeni şehrin de hayırlı olsun.. sana güzellikler,mutluluklar,sağlık ve mis kokulu bebişler getirsin:)
son gelişmeleri 1785.sayfadaki tablodan takip edebilirsin,birkaç arkadaşımızı yanlış yazmışız onlarıda değiştirip tekrar ekleriz,sen ben ve diğerlerimizde hamile haberlerimizle tabloyu ve formu renklendireceğiz:) güzel haberlerini bekliyoruz,sağlıkla sevgiyle kal güzel arkadaşım...

kızlar dün dönör bilgileri geldi yaşı 21 miş öğrenciymiş genelde 21 yaş ve öğrenci olyor doğrudr inşallah.bende pırtlaşma çıktı ve onun için aspirin ve iğne kullancam benim gibi pırtılaşma sorunu olan varmı.

kızlar dün dönör bilgileri geldi yaşı 21 miş öğrenciymiş genelde 21 yaş ve öğrenci olyor doğrudr inşallah.bende pırtlaşma çıktı ve onun için aspirin ve iğne kullancam benim gibi pırtılaşma sorunu olan varmı.

kızlar lucrini erken menepoza girenler kullanıyormu

Endişe etme burada çoğu arkakadaşımïz iğne ve coraspin kullandı.pıhtılaşma sorunun varsa bu gereklidir.

Evet dörtdörtlük istedin ama olamadı. Beklentin gerçekleşmedi..hayal kırıklığı v e zorluk olan!!
Ama hayatta bu değilmi hiçbirimiz bu şekilde çocuk hayal etmişmiydik? Hayır..

Artık olanı kabullenip almanyada olmaya şükrederek bu konuda gerekenlerin yapıldığı ve kaliteli sağlık hizmeti olan bir yerde olduğunu düşünüp şükretmelisin!!
Bebeklerinin yaşaması ve bu sürecin sonunda sağlıkla eve gitmesi önemli.
Türkiyede bir tanığımın kızı 690 gr doğup hayata tutundu. Şimidi tam bıcırık!!
Kısmetin bu yolla geliyor vardır bir bildiği üsttekinin!! Ama ne bilemiyorum!!

Senin için dua ediyorum. Enerjimi yolluyorum sevgiler

Ansucuğum hoşgeldin!!
Çok geçmil olsun!!
Yeni yerinde hayırlı olsun!!

Öyle zor 3 ay geçtiki ben birçok şeyi kaçırdım forumda! Firdevs hn ile yazışmalar ne oldu??

Efsunecim çok teşekkür ederim.Sen nerelerdeydin ki forumda birçok şeyi kaçırdın bence forum da sensiz birçok şey kaçırmıştır.Firdevs Hn'a donasyona başlama konusunda tamam dedik.bize yaptırmamız gereken testleri gönderdiler.

Yeni yeriniz hayırlı olsun.bizde seni merak etmiştik.neyseki iyisin çok sevindim.firdevs hanımla görüşmeleriniz nasıl devam ediyormu ne aşamadasız.bizlere arasıra yaz canım sevgilerr

Tressim canım 2 senedir dönmeye çalışıyorduk sonunda tam istediğimiz yer olmasa da yakınlarına döndük.iyiyim şu an.beni merak ettiğiniz için çok sevindim demek ki arkadaşlarımın hayatında benim de bir yerim var.ne güzel :) .Firdevs Hn.'a tamam dedik tahlillerin listesini gönderdiler.sadece adet olmayı bekliyorum.adet olunca histeropi mi rahim filmi mi ne var onu çektireceğim.bu arada çok ağrılı oluyor mu? bir de adet olunca mı çektiriyorduk bu filmi? Canım bir aksilik olmazsa hep buralarda olmak istiyorum yani yanınızda.benden de sevgiler...

hoşgeldin yeni evine.. yorma kendini evi toparlayacam düzelticem diye oldu mu .yeni ev eksiği çok olur bilirim bizim de başımızda var çünkü:)
iyice iyileşince girişimlerin olacaktı nasıl gidiyor
tunanehirin bebekleri olcak:))şahsım adına zoru başaran kadınlara hastayım kendimi zayıf bulduğum için .sizin azminiz çok destek oluyor bana inanın. siz cesaret örneklerimizsiniz.
kendine çok iyi bak olur mu.
bizi habersiz bırakma .hep yaz.
sevgiler

Alpilknurcum hoşbulduk.evimi annem topladı yerleştirdi.sana da kolay gelsin sen de yorma kendini.şu an iyiyim ve maratona hazırım galiba.sen de çok güçlüsün unutma.burada olan herkes bence çok güçlü ve cesaretli.herkesin sorunları var ama savaşmakta direniyoruz.sen de ver elini beraber savaşalım.canım ben burada olmak istiyorum hep ama bazen olmayabiliyor ancak bundan sonra çok ama çok yazacağıma emin olabilirsin.sevgiler benden sana...

Seni tekrar görmek ne güzel,hoşgeldin arkadaşım,çok geçmiş olsun,yeni evin yeni şehrin de hayırlı olsun.. sana güzellikler,mutluluklar,sağlık ve mis kokulu bebişler getirsin:)
son gelişmeleri 1785.sayfadaki tablodan takip edebilirsin,birkaç arkadaşımızı yanlış yazmışız onlarıda değiştirip tekrar ekleriz,sen ben ve diğerlerimizde hamile haberlerimizle tabloyu ve formu renklendireceğiz:) güzel haberlerini bekliyoruz,sağlıkla sevgiyle kal güzel arkadaşım...

Breeze canım sizlerin arasında olmak daha güzel.sevginizi,ilginizi,dostluğunuzu özlemişim.hoşbulduk canım.yeni evimde sizlerle güzel haberler paylaşmak en büyük hayalim.geçmişte neler olduğunu yavaş yavaş okuyacağım.senin mutluluğun benim, benim mutluluğun senin ve tüm forumun mutluluğu hepimizin olsun.

Arkadaslarim

canını sıkma canım Alah yardımcınız olsun,olsun biraz küvezde kalsınlar varsınlar,orda biraz toparlanıp gelirler annelerinin kollarına.iyi şeyler düşün canım biliyorum zor ama yapabileceğimiz bir şey yok.Rabbim bebişlerini ve seni tez zamanda sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmanızı nasip etsin

Arkadaslarim tamam kednimi fazla uzmemeye bakicam... Destek yaziariniz icin ssgolun.... Efsine canim hayir dort dortlik beklemedim gebeligimi, sadece 34. hafta olsa cok raziydim canim ama yine buna da sukur biliyorum

Breezen senin Yazdigin kelimeyide hep dusunuyorum: ultrasonda degil kuvezde gorucem bebekleri. Baska carem yok.

Bugun oglen gibi yine kan sonuclarim cikicak. Ne yala soLeyim Allahdan bir mucize bekliyiorim olmazsasada bugun pazartesi sali gibi icin ameliAt karari vericekler.

Tress canim dun surekli yazmak istedim ama yazdiklarim baglanti yuzunden gitmdi

Duanizi eksik etmeyin... Sagolin

slm rabbim bebeklerini bagışlasın 5 ay 15 günlük arkadaşımın suyu geldi bebek yaşamaz dediler şuan ilk okul 2. sınıfta boylu boslu kız çocugu:) seninkiler rabbim lütuf ederse bu olaya bakarak yaşayacaklar inşşş iyi düşün iyi olsun...rabbim anne olmak isteyen herkese ve gönlünde yatan neyse onu versin aminnnnnnnnnnnnnnn

transferle bugün 4.gün bekliyorum ama bu sefer biraz farklı çok rahatım tevekkül içerisindeyim şükür.arada yatıp dinleniyorum normal işlerimi ağır olmayanları yapıyorum. hatta dün eşimin köyüne gittim orda kaldım eşim il dışına çıkmıştı yalnız kalmamak için orda çok yatamadım. yani olacağı varsa olur diyorum ben elimden geleni yaptım gerisini Allahıma bıraktım.sadece midem ve bağırsaklarım hiç iyi değil çok şiş karnım bebeğe yer yapıyorum diyorum inşallah bebeğim sımsıkı tutunur annesine ömür boyuda hiç ayrılmaz dualarınıza çok ihtiyacım var ben hepimiz için dualar ettim Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
umudum gitmişsindir okuyamadım forumu inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. bol şanslar :)
bir ara rahat girebildiğimde merkezle ilgilili bilgi verecem

Back
X