Yok atessn....ben burda yeniyim.sadece burdaki arkadaşların cogu önceki başka bir formdan bildigim.aslinda yıllardır bu konuda formlardayim. Herseyi bu formlar sayesinde öğrendim. Sadece cok zor bir hamilelik geçiriyorum.hamileligimin ilk 20 haftası nerdeyse bayGin yattım,formları takip etme şansım olmadı.simdi biraz gözüm açıldı da sahalara yeniden dondüm :)) ben hit hastasiyim. Uc kere onunla ymrt. Dns. Denedik. Denerken de cok şey öğrendik. Cok acı çektim, cok üzüldüm diyebilirim. Sonunda Allah karşıma bir melek çıkardı,burdaki doktorum. Onun sayesinde ucuncu de hamile kaldım. Oglusumu heyecanla bekliyorum simdi. İkinci denememde yaşadıklarımdan sonra ant ictim resmen. Yaşadığım ve deneyimledigim herseyi paylaşmaya. Simdi artik herseyin bitmesine rağmen hala buradayım. Cunku benim yaşadıklarımı baskaları da yasasın istemiyorum. Paylaşmak isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Samimi olmam ise sadece az da olsa moral olabilirsem insanlara ne mutlu. Cunku bu iste rahat olmak cok onemli.
Düşündüğün gibi değil canimcim.cunku kimseden korkum yok. Kim ne isterse,nerde isterse beni bulabilir. Sadece bizim vebalimizi almış olurlar o kadar.cunku boyle olmasi bizim sucumuz değil..

merebe nurus,bende ağustos sonunda firides hanıma gitcem.senden ne olumsuzlklar yaşadığını öğrenmek istiyorum.bizde ona göre hareket edelim.bilelim neler yaşıycağımızı.

Merhaba form arkadaslarim hayirli hafta sonlari ,
Banada sükür sonunda yol göründü kismetse gidiyorum ,transferim pazartesi olacak kismetse ve saati belli degil henüz ))
Dualarini eksik etmeyin size buradan bildirmeye calisacagim vaktim oldukca.
Kisa süreli gidiyorum fazla kalmiyorum gidip dönecegim.Malum evde kizim babasiyla kalacak )

herkese selam ve sevgiler gönderiyorum.
sevgilerimle.

oy oy oy benim altin kalpli Tatli dilli ablamda bebislerini alacakmis artik nihayet sira sende canim benim rabbim yardimcin olsun hep dua edicem insallah bebislerini alip geleceksin saglikli sihhatli kucagina alacaksin insallahhhhh bollll sanslar diliyorum sans melekleri su mubarek gunler hatrina hep yaninda olsun simdiden iyi yolculuklar cnm ben sali gunu gidiyorum uzun bir sure foruma giremeyebilirim kafami tagitmak icin Karadeniz turu yapmak istiyorum hep yollarda olucam ama Telefon numaran var bizimde sende var lutfen gelismeleri guzel haberlerini bildirirsen cok sevinirim sevgiyle kal cnm ....

Banada sükür sonunda yol göründü kismetse gidiyorum ,transferim pazartesi olacak kismetse ve saati belli degil henüz ))
Kisa süreli gidiyorum fazla kalmiyorum gidip dönecegim.Malum evde kizim babasiyla kalacak )

sevgilerimle.

merhaba canım,
Allah yolunu bahtını açık etsin, kızına kardeşler gelsin,
sana sımsıkı tutunsunlar, transferin hayırlı olsun şimdiden,

yarın rahim kalınlığıma baktırmaya gidiyorum,
cumartesi büyük gün olacakmış, hayırlısı ile gidiyoruz.3 tane blast istiyorum artık,
bakalım orada kesinleşir artık, güzel bir tatil bizim de hakkımız değil mi kızlar,

Arkadaslar, sabah 10 gibi aldilar iceri. Felakat heyecan vardi tabii, beni hazirladilar ve narkozu verdiler. Uyandiigimda insanlara acilarimi dindirecek ilac vermeleri icin yalvardim. Sezeryan berbat biseymis bence. Oyle bi agrilar var tarif edemem. Tabii ayni gun maalesef bebeklerimi goremedim, bu cok ama cok aci bindurum. Esim resimlerini cekmisti onlara bakip bakip aglafdim. Allahim bunlar benimmi diye saskin oldum ;)
Maalesef ikiside yogun bakimda...
Gerekirse 8 hafta kalabir ..daha tam annelik hissini yasayamadim :(( ama yinede harika inanilmaz bi duygu. Sizlere de cok ama cok dua ettim.

Bebeklerden birini durumu biraz nanay kendi nefes alamiyor. Icim yaniyor
Onlari oyle gordukce :((

canım geçmiş olsun. biran önce kucağına alıp anneli babalı büyüt... allah bebeklerine sağlıklı mutlu uzun ömür versin....

sevgilerimle.

larax canım hayırlısıyla git bebeklerini alıp gel. dualarımız seninle...

kedim o evi sevmemiş ama o civarda görenler var ama eşimle biz bir türlü bulamadık.bugün haber bekliyoruz inşallah bulacaklar . benden haberler ise 7. gün iki defa kırmızıya yakın leke geldi pruloton depot vurdurdum. ertesi gün test yaptım tek çizgi:(((((( erken diye çok . üzülmemeye çalıştım pazartesi test yaptırcaz inşallah bu kez pozitifi görmek nasip olur.umarım seninde tedavin olumlu sonuçlanır

canım daha senin erken sonuç için. kendini üzme. inşallah iyi sonuç olarak yazarsın. senden haber bekliyoruz...

arkadaşlar ben bugün aksam üstü eve geldim. 5.gün transferi yapıldı. 2 tane yaptılar. tutma olasılığı yüksek diye. şimdi beklemedeyim. inşallah bebeklerim bana tutunurlar. dualarınız için hepinize teşekkür ederim. inanın sizden güç aldı. tlf internete bağlanmaya cslıştım sizlerin yazılarını okumak için. desteklerinizi görmek güzeldi. şimdi sonucu bekliyorum.

arkadaşlar ben bugün aksam üstü eve geldim. 5.gün transferi yapıldı. 2 tane yaptılar. tutma olasılığı yüksek diye. şimdi beklemedeyim. inşallah bebeklerim bana tutunurlar. dualarınız için hepinize teşekkür ederim. inanın sizden güç aldı. tlf internete bağlanmaya cslıştım sizlerin yazılarını okumak için. desteklerinizi görmek güzeldi. şimdi sonucu bekliyorum.

Canım transferin hayırlı olsun.sana sıkı sıkı tutunsunlar.kaçıncı günün bugün.

umudum transferin hayırlı olsun.inşallah senden güzel haberi duymak nasip olur.
beklemek çok sancılı bir süreçmiş ilk ikisinde kanamam erken başlamıştı bu kez test gününü görecem inşallah. ama adet belirtilerim var belirti aramak istemiyorum ama 11. gün sanki adet olacam gibi korkuyorum test yaptırmaya. yarın yaptıracam bugün idrar testi yaptım yine tek çizgi :(((( silik bile değil net tek çizgi ...

Kızlar forumda haber beklemek çok heyecanlı!!!

Larax bugün umutlarını/ bebeklerini alıyor. Transferde herşeyin yolunda gitmesini diliyorum..

Delikedi çok erken test için. Düşün 12 gün bekleyemiyoruz ya 9 ay beklemek daha zor. Sürecin keyfini çıkar en azından denemeye çalış!!

Umudum 2 transfer yaptırmışsın bence çok akıllıca..
Bende 3 kese göründüğü gün şoka girmiştim!
Hayırlısı zaten tutunacak tutunuyor kısmette varsa oluyor..

Bebek ikizler nasıl?? Sessizliğini iyiye yormak istiyorum. Ama son yazından pesimist bir hava edindim.. Hadiiii???

Bana gelince doktorum pek amniyosenteze yaklaşmıyor..2li testten sonra bugünde 4lü testi yaptırdırk ! Sonuç perşembe gelecek onun sonucuna göre karar vereceğiz. Sorunlu ir çocuk riski kadar müdehale yai amniyosentez nedeniyle kaybetmeketnde çok korkuyorum!!!
Transferden bu yana 3 kilo aldım.

Fblı sen ne yaptın??? Bu hafta mıydı senşin amniyosentezin??

Umudum öncelikle şunu söyleyeyim nickin çok hoş transferin hayırlı olsun arkadaşım yaşın kaçtı 2adet embrio koydurmuşsun nerde yaptırdın canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur....

arkadaşım hayırlı olsun güzel haberlerinin beklioruz sımsıkı tutunsunlar inşallah:D:D

Kızlar forumda haber beklemek çok heyecanlı!!!

Larax bugün umutlarını/ bebeklerini alıyor. Transferde herşeyin yolunda gitmesini diliyorum..

Delikedi çok erken test için. Düşün 12 gün bekleyemiyoruz ya 9 ay beklemek daha zor. Sürecin keyfini çıkar en azından denemeye çalış!!

Umudum 2 transfer yaptırmışsın bence çok akıllıca..
Bende 3 kese göründüğü gün şoka girmiştim!
Hayırlısı zaten tutunacak tutunuyor kısmette varsa oluyor..

Bebek ikizler nasıl?? Sessizliğini iyiye yormak istiyorum. Ama son yazından pesimist bir hava edindim.. Hadiiii???

Bana gelince doktorum pek amniyosenteze yaklaşmıyor..2li testten sonra bugünde 4lü testi yaptırdırk ! Sonuç perşembe gelecek onun sonucuna göre karar vereceğiz. Sorunlu ir çocuk riski kadar müdehale yai amniyosentez nedeniyle kaybetmeketnde çok korkuyorum!!!
Transferden bu yana 3 kilo aldım.

Fblı sen ne yaptın??? Bu hafta mıydı senşin amniyosentezin??

Benim hatırladığım kadarıyla senin ölçümlerde ense kalınlığı normal sınırlardaydı.doktorunda amniyosentez pek yaklaşmıyorsa sen neden tedirginsin .Yani ciddi anlamda rix olsa doktorun kesin önermezmiydi.

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin,
dilerim bu mübarek ramazan ayında, bebeklerin sana sımsıkı tutunsunlar,
Şimdi sıra 12 gün boyunca sabırlı bir bekleyiş olacak, Dilerim sonu hayırlı olur, Hayırlı sonuçların olur,

Benim hatırladığım kadarıyla senin ölçümlerde ense kalınlığı normal sınırlardaydı.doktorunda amniyosentez pek yaklaşmıyorsa sen neden tedirginsin .Yani ciddi anlamda rix olsa doktorun kesin önermezmiydi.

Olasılık düşük doğru,,, enseside 1,1 mm çıktı ,,, normal sınırlarda. Burun yapısıda normal ama yüzde yüz emin olmak için tek yol amniyosentez..

Soru şu: 1:1000 düşük riskimi yoksa ömür boyu sakat bir çocuğun sorumluluğumu??
Kafa yapım rix al diyor!!
Doktor. İlginç bir şey önerdi şimdiki haftalarda yapılan amniyosentezin riski var ama 35. Haftada yok, o zaman yapalım dedi ...

4lü testide bekliyoruz bakalım tresssciğim..

Senin üçüZleden sadece biri umarım kendiliğinden veda eder. Etmez isede aykızım çok özel ve güzel örnek sana yol gösterecektir..,

Son düzenleme:
laraks bu satte kadar ttransferin olmuş olmalı, bu kez sıkı sıkı tutunsunlar ve ömür boyu birlikte olun bebişlerinle.

delikedi heyecanın had safhada olmalı, çok bekledin pozitifi bu mubarek günde allahım yüzünde gülücükler açmasını nasip etsin arkadaşım.

umudum, umutların seninle birlikte olsun kendine çok dikkat et. lütfen hep iyi olacağını düşün o güzel haberi evrenden çağır
inşallah üçünüzden de güzel haberler alırız..

Tabletim kapanmadan,net gitmeden acaleden sadece kisaca yazayim arkadaslarim,
Yazacagim demistim söz verdim .
Tek tek yazamiyorum ama eve gecince yarin dönüyorum tek tek yazacagim .
Simdiden beni soran ve dilekleriyle dualriyla beni ugurlayanlara cooook tsk ediyorum ,allahim sizede böyle güzel anlar yasatsin diyorum.
Allah her seyinizi gönlünüze göre versin diyorum.
Rahat bir sürec oldu ..trasnferimde gayet iyidi ,cok su ictim ama yinede cok dolu dgeil dedi ama sorun teskil etmedi ..
ilaclarimi aldim-ignelerimi oldum sükür..
Otel odama gectim dinleneyim sonra rutin hayatima döenrim zaten.
yarinda eve dönüs var .
Geri sayim ve 12 gün sonraki kocaman bir cevapla yine burada olurum ve güzel haberi vermek isterim.
Simdiden cook tsk ederim paylastiginiz icin görüsmek üzere.
sevgilerimle.

Tabletim kapanmadan,net gitmeden acaleden sadece kisaca yazayim arkadaslarim,
Yazacagim demistim söz verdim .
Tek tek yazamiyorum ama eve gecince yarin dönüyorum tek tek yazacagim .
Simdiden beni soran ve dilekleriyle dualriyla beni ugurlayanlara cooook tsk ediyorum ,allahim sizede böyle güzel anlar yasatsin diyorum.
Allah her seyinizi gönlünüze göre versin diyorum.
Rahat bir sürec oldu ..trasnferimde gayet iyidi ,cok su ictim ama yinede cok dolu dgeil dedi ama sorun teskil etmedi ..
ilaclarimi aldim-ignelerimi oldum sükür..
Otel odama gectim dinleneyim sonra rutin hayatima döenrim zaten.
yarinda eve dönüs var .
Geri sayim ve 12 gün sonraki kocaman bir cevapla yine burada olurum ve güzel haberi vermek isterim.
Simdiden cook tsk ederim paylastiginiz icin görüsmek üzere.
sevgilerimle.

arkadaşım hayırlı olsun transferin dikkat et kendine güzel haberlerini beklioruz inş.:D:D,

Rabbim şu hayırlı mübarek günlerin hürmetine yüzlerinizi güldürsün,hayırlı haberlerinizi bekliyorum kendinize iyi bakın.dualarımız ve pozitif enerjilerimiz size gelsin....:16::16::16::16:

Back
X