Yok atessn....ben burda yeniyim.sadece burdaki arkadaşların cogu önceki başka bir formdan bildigim.aslinda yıllardır bu konuda formlardayim. Herseyi bu formlar sayesinde öğrendim. Sadece cok zor bir hamilelik geçiriyorum.hamileligimin ilk 20 haftası nerdeyse bayGin yattım,formları takip etme şansım olmadı.simdi biraz gözüm açıldı da sahalara yeniden dondüm :)) ben hit hastasiyim. Uc kere onunla ymrt. Dns. Denedik. Denerken de cok şey öğrendik. Cok acı çektim, cok üzüldüm diyebilirim. Sonunda Allah karşıma bir melek çıkardı,burdaki doktorum. Onun sayesinde ucuncu de hamile kaldım. Oglusumu heyecanla bekliyorum simdi. İkinci denememde yaşadıklarımdan sonra ant ictim resmen. Yaşadığım ve deneyimledigim herseyi paylaşmaya. Simdi artik herseyin bitmesine rağmen hala buradayım. Cunku benim yaşadıklarımı baskaları da yasasın istemiyorum. Paylaşmak isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Samimi olmam ise sadece az da olsa moral olabilirsem insanlara ne mutlu. Cunku bu iste rahat olmak cok onemli.
Düşündüğün gibi değil canimcim.cunku kimseden korkum yok. Kim ne isterse,nerde isterse beni bulabilir. Sadece bizim vebalimizi almış olurlar o kadar.cunku boyle olmasi bizim sucumuz değil..
merebe nurus,bende ağustos sonunda firides hanıma gitcem.senden ne olumsuzlklar yaşadığını öğrenmek istiyorum.bizde ona göre hareket edelim.bilelim neler yaşıycağımızı.