Yumurta donasyonu yaptırdın değil mi? 2 kez ?
Neden tutunmadı peki? Bir şey söyledilermi? Başarı oranını % 80 lerde söylüyorlarda ?
Eminim yaşında gençtir.Ben 44 yaşındayım tüp bebek denemem başarısız sonuçlandı.

Donasyonu düşünmeye başladım.Ama Kıbrıs mı yoksa Batum mu karar veremiyorum bir türlü?

evet bu 2. yaptırdım.ilkinde tuttu ama 10. hafta bebeğin kalp sesleri alınmadığı için kürtaj yapıldı. aynı yaştayış. ben klinikten çok memnunum. gerçekten ellerinden geleni yapıyorlar ve sonrası için bile çok yardımcılar. benim kanamam oldu burdaki dr ulaşamadım ama melike hemşire hanım yardımcı oldu ve pazar olmasına rağmen gece bile tlf açık birsey olursa ara demesi benim için çok önemli. bence batumuda arayıp görüş ondan sonra karar ver derim. inşallah ne karar verirsen senin için hayırlı olur..

canım bizim hazırlık aşamamızı bülent bey yapmadı bulunduğumuz yerdeki anlaşmalı doktorları yaptı ama sanırım dengeyi iyi tutturamadı bir folikül önden gelişti yani bana geç ilaç verilmiş neyse herşeyin hayırlısı dedik bakalım umarım bende memnun kalırım genelde iyi izlenim veriyor inşallah bizim de yüzümüz güler canım .teşekkür ederim bilgin için:16:bize de ilk doktorumuz olmazsa don. demişti ama ben onu kafamdan öyle bir silmişimki 3 yıl sonra ancak aklıma geldi:9:sanırım çözümün tükendiği noktada insanın aklına dank ediyor demek ki.

evet bu 2. yaptırdım.ilkinde tuttu ama 10. hafta bebeğin kalp sesleri alınmadığı için kürtaj yapıldı. aynı yaştayış. ben klinikten çok memnunum. gerçekten ellerinden geleni yapıyorlar ve sonrası için bile çok yardımcılar. benim kanamam oldu burdaki dr ulaşamadım ama melike hemşire hanım yardımcı oldu ve pazar olmasına rağmen gece bile tlf açık birsey olursa ara demesi benim için çok önemli. bence batumuda arayıp görüş ondan sonra karar ver derim. inşallah ne karar verirsen senin için hayırlı olur..

Merhaba Canım. Negatif tüp bebek denemesinden sonra moralman çökmüş durumdayım.Herkesin aaa 44 yaşında neden istiyorsunuzki demesinden de yoruldum inan.Yaştan dolayı risklerimiz çok fazla.Acaba doğanın dengesinemi karşı duruyoruzki vazmı geçmeliyim diye düşünüyorum....

Merhaba Canım. Negatif tüp bebek denemesinden sonra moralman çökmüş durumdayım.Herkesin aaa 44 yaşında neden istiyorsunuzki demesinden de yoruldum inan.Yaştan dolayı risklerimiz çok fazla.Acaba doğanın dengesinemi karşı duruyoruzki vazmı geçmeliyim diye düşünüyorum....

eğer istiyorsan neden vazgeçeceksin ki... kalbine sor istiyorsa milleti boşver... daha dün akşam dini sohbetler yapan bir kadın var ya onu dinledim adını unuttum yaşlı çok şeker bir kadın tasavvuf sohbetleri falan yapar hep. diyor ki herşey allah için kul için giyinmek kul için mal mülk sahibi olmak kul için ölmek bitmek aşılınca çok daha özgür oluyormuş insan herşey allah için ve allahla benim aramda fikrini benimseyip bu dünyadaki millet! den kurtulabilirsek asıl mutluluğu o zaman buluyormuşuz.. hani o ner bu ne diyecek millet ne diyor işte bunları boşver hayatım...sadece içine kalbine bak o nediyor ve ne istiyor...

yaşında da bişey yok ayrıca 55 yaşında da anne olmaya çalışanlar var. biz kıbrısdayken eşim yukarı çıkınca o iş için..... yanımda bir kadın dua ediyordu valla 60 yaşında görünüyordu ama heralde değildir.. mır mır mır dua ediyordu elinde teşbihle.. neyse eşim geldi onunda eşi çıktı yukarı o iş için bak dua ediyor dedim... eşim kızı için falan ediyordur dedi:50: amaa kocası indi aşağıya ve aynı gün transfer olduk teyzeyle bu arada ben 46 yaşındayım inan teyze yani benim için o da bana kızım dedi zaten:52::52::52:

belki şu an hamiledir :46::46::46::46:

rahim yaşlanmayan bir organ böyle düşünme önce sen inan...
ben şimdi bebeğim olsa çok iyi bir anne olacağımdan eminim şimdiki bu yaşımdaki bilgim ve imkanlarımla harika bir çocuk yetiştirebilirim... buna inanmıyorsan zaten çıkma bu yola... ben eminim buradaki kadınların hepsi mükemmel anneler olacaklar...

canım merhaba,
neden vazgeçeceksin ki? sırf yaşından ötürü tepki veriyorlar diye mi?
sen bilirsin bana kalırsa bir amacın var bu amacın dünyalara bedel,
eğer eşin ve sen istiyorsan kime ne?
biraz daha sabırlı ol lütfen, bir tür sınavdan geçiyoruz işte, çok zor bir sınav dış çevre faktörü çok önemli,
bazen takılıp kalıyoruz, bunlar geçecek kimse bizim ne yaşadığımızı bizden iyi bilemez, iç dünyamızda neler var neler,
Bence olumlu düşün derim,,,

gün geldi çattı,cumartesi 9 da uçuyoruz kısmet olursa,
yanımıza neler alayım, neleri unutmayalım, sizin orada gördüğünüz eksikler neler,
hava alanından direkt hastaneye mi yoksa oteli götürüyorlar kızlar lütfen yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar herkese merhaba,
Arasıra foruma girip okusam da pek yazmaya fırsatım olmuyor. Oğlum 25 günlük oldu ve maalesef gaz sorunumuz başladı , özelliklede geceleri birkaç saat uykuyla duruyorum. Gaz sancısı başlayıp ağlamaktan kıpkırmızı olunca insanın eli ayağı karışıyor . 3 hafta annemde kaldıktan sonra haftasonu evimize döndük bügünde ilk defa eşimle birlikte oğlumu yıkadık şimdiye kadar hep annem hallediyordu :) artık başımızın çaresine bakmamız lazım , şu 3-4 ay geçip gaz sıkıntısı bitse birazda ele avuca gelir olsa hersey çok daha güzel olacak .
Benden şimdilik havadisler bu kadar arkadaşlar :)

anishacım güle güle büyüt bebeğini,Allah analı babalı büyütsün.bizim gibi ümidi kalmamış insanlara inan ümit oluyorsun canım.Rabbim her kadını bu dünyada hayırlısıyla anneliği tattırsın,hayırlı mübarek günlerin hürmetine duamızı kabul etsin.

Kızlar forumda haber beklemek çok heyecanlı!!!

Larax bugün umutlarını/ bebeklerini alıyor. Transferde herşeyin yolunda gitmesini diliyorum..

Delikedi çok erken test için. Düşün 12 gün bekleyemiyoruz ya 9 ay beklemek daha zor. Sürecin keyfini çıkar en azından denemeye çalış!!

Umudum 2 transfer yaptırmışsın bence çok akıllıca..
Bende 3 kese göründüğü gün şoka girmiştim!
Hayırlısı zaten tutunacak tutunuyor kısmette varsa oluyor..

Bebek ikizler nasıl?? Sessizliğini iyiye yormak istiyorum. Ama son yazından pesimist bir hava edindim.. Hadiiii???

Bana gelince doktorum pek amniyosenteze yaklaşmıyor..2li testten sonra bugünde 4lü testi yaptırdırk ! Sonuç perşembe gelecek onun sonucuna göre karar vereceğiz. Sorunlu ir çocuk riski kadar müdehale yai amniyosentez nedeniyle kaybetmeketnde çok korkuyorum!!!
Transferden bu yana 3 kilo aldım.

Fblı sen ne yaptın??? Bu hafta mıydı senşin amniyosentezin??

Efsun slm, yazamadım bir türlü...
Benim amniyosentezi ayın 12 sine aldık.. Bu konuda kesin kararımı verdim ve artık kurcalamıyorum yeterince araştırma yaptım...Ve o kadar çok kadın amniyosentez yaptırıyor ki... İnşallah hakkımıza hayırlısı...
Senin kız gayet sağlıklı bir cimcime, :nazar: öyle hissediyorum...

Benim velet de çok sağlıklı bunu hissediyorum ve zaten doktor da söyledi ama sanırım % 100 ü görmek istiyorum...
Bu arada 35.haftada amniyosentez çilesine girmek hiç mantıklı gelmedi bana, 38 haftalık doğuruyoruz zaten...
Sevgiyle... :54:

olmayınca olmuyor demek ki... 3 deneme 3 negatif eşim tahlili tekrarlatalım diyor Allahtan ümit kesilme z bir mucize bekliyoruz zaten o mucize için savaşıyorum dondurulmuşlar var en azından işte teselli cümlleleri ile avutuyorum kendimi birde gelişme var 1.de 8.gün kanama 2.de 10. gün 3. i de test gününe kadar sadece bir kez leke geldi eşimle dalga geçiyoruz 4.de pozitif inşallah kademe kedeme ilerliyoruz ...

cnm çok üzüldüm insan ne diyeceğini bilemio gerçekten hayırlısı olsun inşallah umarım biran önce kendini toplar ve tekrar denersin dondurmuşlarında varmış eşinde yanında rabbim hayırlısını verisn inş. cnm haberlerini beklioruız

gün geldi çattı,cumartesi 9 da uçuyoruz kısmet olursa,
yanımıza neler alayım, neleri unutmayalım, sizin orada gördüğünüz eksikler neler,
hava alanından direkt hastaneye mi yoksa oteli götürüyorlar kızlar lütfen yardımcı olur musunuz?

cnm şimdiden sana bol şanslar dualarımız seninle hayırlısı ile güzel haberlerini alıcaz inşallah.......hangi merkezdi cnm senin.. ekstra bişiye gerek yok cnm biz direk otele gitmiştik ertesi gün otelden alıolar arıolar bilgilendiriolar

Canım havaalanından direk kliniğe götürüyorlar.Eğer uzun süre kalmıycaksan giy eşofmanlarını git.belki iç çamaşırı alabilirsiniz.
Kendimden örnek vereyim ben yalnız gitmiştim ve bir gece kalmıştım.yanıma sadece iç çamaşır,ilaçlarımı ve telefonumu almıştım.transferden sonra taşıyamıycağın hiçbirşey alma yanına...fakat bir kaç gün kalıcaksanız yedek kıyafet alabiilirsin.yalnız abartma derim.çünkü genelde yatıcaksın.iyi yolculuklar ......

cnm çok üzüldüm insan ne diyeceğini bilemio gerçekten hayırlısı olsun inşallah umarım biran önce kendini toplar ve tekrar denersin dondurmuşlarında varmış eşinde yanında rabbim hayırlısını verisn inş. cnm haberlerini beklioruız

cnm şimdiden sana bol şanslar dualarımız seninle hayırlısı ile güzel haberlerini alıcaz inşallah.......hangi merkezdi cnm senin.. ekstra bişiye gerek yok cnm biz direk otele gitmiştik ertesi gün otelden alıolar arıolar bilgilendiriolar

firdevs hanıma gideceğim canım ben,
ilk deneyimim olacak kıbrıs ,yumurta çıkmayınca 2 tüp bebek denemem iptal oldu.
hayırlısı olsun artık,
hem heyecanı,hem korkuyu zaman yaklaşınca yaşar oldum.

Canım havaalanından direk kliniğe götürüyorlar.Eğer uzun süre kalmıycaksan giy eşofmanlarını git.belki iç çamaşırı alabilirsiniz.
Kendimden örnek vereyim ben yalnız gitmiştim ve bir gece kalmıştım.yanıma sadece iç çamaşır,ilaçlarımı ve telefonumu almıştım.transferden sonra taşıyamıycağın hiçbirşey alma yanına...fakat bir kaç gün kalıcaksanız yedek kıyafet alabiilirsin.yalnız abartma derim.çünkü genelde yatıcaksın.iyi yolculuklar ......

canım çok teşekkür ederim.
zaten valiz hazırlamaya elim kolum kalkmıyor,
inşallah hayırlısı olsun diye dua ediyorum.

hayırlısı olsun artık,

seni çok iyi anlıorum cnm hayırlısı ile gidip geleceksin inş. güzel haberlerini alıcaz....dediğim gibi ekstra bişiye gerek yok giyecek bişiler yeterl, kalış durumuna göre ilaçlarını al onlar seni arıolar şu vakitte almaya gelioruz die beni ertesi gün çağırmışlardı akşam orda olmuştuk gerçi biz....onlar sana bişi söler mutlaka cnm ..sana bol bol şans cnm

Tutku34 ve delikedi,
Her olumsuzluk sonrası gelen onlarca soru ve duygu yükü.
Yanlız değilsiniz.. Bu süreç hayatınızın bir parçası ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi..
Herşeyin yoluna girmes dileğiyle... Bu forumda o kadar kişi varki düşe kalka bu yolda giden..
Sevgiyle kalın..

Tutku34 ve delikedi,
Yanlız değilsiniz.. Bu süreç hayatınızın bir parçası ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi..
Herşeyin yoluna girmes dileğiyle... Bu forumda o kadar kişi varki düşe kalka bu yolda giden..
Sevgiyle kalın..

İlgin için çok teşekkür ederim arkadaşım...

hayırlısı olsun artık,

Merhaba,

Bende Firdevs hanımı düşünüyorum.Takipçin olacağım bilgilendirirsen sevinirim.
Yaş kaçtı ? Nerden ?
Allah yardımcın olsun canım.Sevgiler...

Merhaba,

Bende Firdevs hanımı düşünüyorum.Takipçin olacağım bilgilendirirsen sevinirim.
Yaş kaçtı ? Nerden ?
Allah yardımcın olsun canım.Sevgiler...

ben 32 yaşındayım kilo problemim var 110 kg 1,58 boyundayım,
istanbul dan gidiyorum, tabiki yazabildiğim her süreçte yazmak istiyorum zaten,
ben bu siteden destek buldum, avundum, kabullendim, üzüldüm, mutlu oldum,
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tutku34 ve delikedi,
Sevgiyle kalın..

efsune şaşırılacak kadar hızlı kabullendim. dün sonucu alınca eşimle yemeğe gidip dondurulmuşlar için plan yapmaya başladık. neden diye sormuyorum bile eylülde tekrar deneyecem inşallah . o düşe kalka gidenlerden biri benim ama yolu bulacaz inşallah

Back
X