sagol cnm,sen nasilsin? sicakalardan yatamyiorum ondan buradayim hep .
almanyada görülmemis cöl sicakalri var yaklasik 5 gündür ))
tsk ederim sordugun icin.
iyi gidiyor cok aciktiriyor ilaclar -haplar ondan dayanilmaz bir aclik oluyor bazen.
simdi tarsnsferin tam 6.günündeyim beliti derken pek fazla yok ama memeler dolgun oldu ) ilac ve ignelerdende oluyor.
Bugünden sonra sik belirti olmasi gerek kasikalrimda hafif agri var ) ama hamilelik agrisi belirtisi diyemyiecegim 8-9 günden sonra belirgin olur)
diger arkadaslarda yazabilirse memnun olurum neler yasadilar ) ne belirti oldu?
Bzende hic yok belirti diyen ve hamile kalan cok anne var)
Karisik durumlar.
Insallah rabbim herkesede versin cnm.
sevgilerimle
Ben uc kere hit ile denedim. İlkinde ilk bir hafta kasıklarımda cok hafif bir sizi vardı. Sonra birdenbire yok oldu o duygu. Zaten sonucumda negatif çıktı. Daha sonradan hep psikolojik bir agri olduğunu düşündüm.
İkinci de hic birşey olmadı. Ben hep icimde bir doluluk gibi bişey hissederim ya da bir yerden kesin belli olur diye düşünmüştüm. Ama hic birşey hissetmiyorsunuz. Sonuc pozitif çıktı. Ama maalesef dis gebelikti. Sonra zaten sag tarafa kaçmış embriyo, halen sag tarafım sızlar.
Ucuncu de dedim ki kendimde hic birşey aramayacağım. Artik ne olursa olsun. Transferim sabah altı da olmuştu. O gun otele geldigimde anormal bir uyku bastı,ve butun gun uyudum. Ki ben asla gun aydınlıkken uyuyamazdim. Gece birden bir sancıyla uyandım. Belim müthiş derecede kopacakmış gibi ağrıyordu. Ovmaya da cesaret edemedik, biliyosun gebelikte bel tehlikeli bölge. Butun gece odada dolandım durdum. Sabaha karsı da kahverengi kana benzer akıntım gelmeye başladı. Halsizlikten kahvaltiya bile inemedim,kolumu kaldiramiyordum resmen. Ben dedim ki gitti bebislerim, olmadı iste yine. Dayanamayıp burdaki doktorumu aradık. O da bize bunların mutluluk verici belirtiler olduğunu söyledi. Sonuc pozitif. Uc embriyonun ikisi tutunmuştu.
Ertesi gun normal hayatıma geri dondüm,bir gece oldu sadece rahatsızlığım.
Sonra hamile kaldığımı bir sekilde hissetmek istiyordum. Ama sanki icimde hic birşey yok gibiydi. Keseleri gördük,kalp atışlarını duyduk,sonra hareket ettigini gördük ama ben de hala tık yoktu. Ben hala inanamiyordum. Allahım nolur kusayım artik, hamile oldugumu anlayayım diye dua ediyordum hep. Simdi sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Hamileligimin sekiz veye dokuzuncu haftasında iste o zaman hersey başladı. Simdi sıkıntısiz hamilelik yaşayanlara imrenerek bakıyorum. Cunku 23 haftadır ewde yatıyorum. Ama asla şikayet yok larax, bugünleri yasamak icin cok şey feda ettik bizler.
Doktorum o zaman demişti ki belirti herkese gore değişir. Bazı bayanlar geliyor hic birşey yok,bazıları ise bir sürü rahatsızlık. Bu embriyo tutundu mü tutunmadı mı diye bir kriter oluşturmaz demişti. Umarım en yakın zamanda iyi haberlerini burdan alırız. Bol sans....