• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes iyidir umarım. bizden haberler :) herşey yolunda.oğluş 400 gr kız 385 gr olmuş.doktor amcamız herşey yolunda gidiyor.gayet hareketli ve iyiler dedi.inşallah devamındada böyle güzel gider herşey. Rabbim şu hayırlı cuma gününün yüzü suyu hürmetine bu duyguyu isteyen herkese tattırsınn....

Ne güzel bir haber cok sevindim ,
saglikli hayirli -evaltlar nasip etsin cnm .
Listede yasinin 26 oldugu yaziyor bu genc yasta neden donör yaptin sordum kusura bakma cnm? bilgilerin gözümden kacmis olabilir.
yoksa yasinimi yalnis yazdilar?
ama cok güzel ikiz olmasi tamda anneligi doya doya yasiyacaksin .
amin cnm her anneye versin insallah .
sevgilerimle

tekrar hayırlı olsun transferin canım. nasılsın, nasıl gidiyor?var mı herhangi bir belirti neler yapıyosun?hayırlı mübarek günlerde Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım,hayırlı haberlerini bekliyorum....:16:

sagol cnm,sen nasilsin? sicakalardan yatamyiorum ondan buradayim hep .
almanyada görülmemis cöl sicakalri var yaklasik 5 gündür ))
tsk ederim sordugun icin.
iyi gidiyor cok aciktiriyor ilaclar -haplar ondan dayanilmaz bir aclik oluyor bazen.
simdi tarsnsferin tam 6.günündeyim beliti derken pek fazla yok ama memeler dolgun oldu ) ilac ve ignelerdende oluyor.
Bugünden sonra sik belirti olmasi gerek kasikalrimda hafif agri var ) ama hamilelik agrisi belirtisi diyemyiecegim 8-9 günden sonra belirgin olur)
diger arkadaslarda yazabilirse memnun olurum neler yasadilar ) ne belirti oldu?
Bzende hic yok belirti diyen ve hamile kalan cok anne var)
Karisik durumlar.
Insallah rabbim herkesede versin cnm.
sevgilerimle

Cnm öyle düsünme ,öyle bir halle giriyoruzki buraya sorma bazen gözümüzden kacabiliyor kendi adima diyorum .
Cok güzel yorumalrla burdasin pozitif bir annesin cnm ,cokda güzel ses getirdin ,yanindayim ..üzülme )
seni görüyorum bazen , nasilsin? iyimisin?
her dilegin icin cok tsk ederim.
ami nhepimizede saglikli -hayirli evlatalr nasip etsin?
sen neler yaptin?
nerdesin ?
hangi sehirdesin?
görüsmek üzere
sevgilerimle

iyi dileklerin ve benim hakkımdaki olumlu düşüncelerin için sağol arkadaşım senin sonucunu inan heyecanla bekliyorum inşllah bu sefer Rabbim nasip eder canım ben iyiyim Allaha şükür bende ayın 14de lucrin yaptırıp ilaç bitince tedaviye başlıcam kısmetse eylül başında kıbrıstayız.canım sana bişey sorucam sen lucrin yaptırdınmı bu adeti geciktirirmi ben yıllık izin alıcam bizim nöbet listesi 15gün önceden yapılıyor acaba kıbrısa gidiş tarihimi etkilermi yani lucrin bide çok geciktirirse diye endişelerim var.cevaplarsan sevinirim...

Güle güle gidip güle güle gelin arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider bebişlerinizi alıp gelirsiniz.. Arkadaşlar Kadir geceniz mübarek olsun! bu mübarek gecede herkesin dilekleri kabul olsun Allah hepimizin evlerini bebek sesleriyle doldursun...

Son düzenleme:
Arkadaşlar Kadir geceniz mübarek olsun! bu mübarek gecede Allah hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim evlerimizi bebek sesleriyle doldursun...

Merhaba cnm,kizimin adidir adassiniz ayni zamanda ..
tedavin hayirli olsun
hayirli olsun transferin .bende yurtdisindayim anlattaigin her sey dogal burada panik yapma cnm.bende aynisini yasadim ve olacaksa zaten rabbim veriyor.Klinikte aynisi banada yapildi 10 dk yat ve evine gidebilirsin dendi .2008 de kendi yumurtamla ikizlerim olmustu ..cok yatinca olacak diye bir sey yok.wc olayida eger sikismissan illaki yapacaksin ,tutsan zaten rahatsizlik verecektir.önemli olan transfer aninda kesen dolu olacak rahat yerlestirilecek ..
rabbime dua edelim ve olumlu sonuc almani temenni ederim.olumlu ol cnm .
asilamada evet haklisin daha yatilmasi gereken bir durum en azindan 30 dk felan yatmanda fayda vardi islem oldukca dogal seyreden durum.
mübarek günde allahim evelrimizi cocuk sesleriyle doldursun insallah .
Cok haklisin canim yeterki rabbim ol desin,zaten tranfer sonrasi 10dakika yattim bide dr bacak bacak ustune seklinde yatmami soyledi oyle yattim,insallah rabbim ol der,esim bugun kalkmis karnimi seviyordu icim ciz etti,karnima ara ara batma oluyor,bide bugun adetim 23 gunu acaba ondanmibilmuyorum,dun butun gun yattim koltukda tv bakarak bugun yine yatiyorum ama yarin yavas yavas ayaklanirim.

iyi dileklerin ve benim hakkımdaki olumlu düşüncelerin için sağol arkadaşım senin sonucunu inan heyecanla bekliyorum inşllah bu sefer Rabbim nasip eder canım ben iyiyim Allaha şükür bende ayın 14de lucrin yaptırıp ilaç bitince tedaviye başlıcam kısmetse eylül başında kıbrıstayız.canım sana bişey sorucam sen lucrin yaptırdınmı bu adeti geciktirirmi ben yıllık izin alıcam bizim nöbet listesi 15gün önceden yapılıyor acaba kıbrısa gidiş tarihimi etkilermi yani lucrin bide çok geciktirirse diye endişelerim var.cevaplarsan sevinirim...

Canim ,ben adet olmadan hazirlandim adetim cok gecikti.Lucrin tek igneligi kullanmadim.
tedavin hayirli olsun ,sorunsuz gidip gelirsin insallah
Özelden sana mesaj atacagim tekip et görüsleim .
sevgilerimle
Not: attim mesaj cnm bakarsin artik bir ara .sevgiler

Son düzenleme:
Nasilsin cnm?
Seni burada görmek cok güzel güzel yürkeli arkadasim.
Insallah sende güzel bir tdeaviyle burada olacaksin.
görüsmek üzere hayirli hafta sonlari cnm arkadasim
sevgiler

canım beni düşünmen çok hoşuma gitti sağol canım.canım şuan gerçekten zor durumdasın bunu çok iyi anlıyorum o kadar emek verip elde ettiğimiz bebekler olduğu için çok kıymetliler tabikide ama seninde dediğin gibi hepsi benim olsun derken Allah korusun diğerlerini de kaybedeblirsin.Rabbim yardımcın olsun vereceğin karar hakkında hayırlı olan karar olsun canım.senden bu hayırlı mübarek günde dua bekliyorum,sen de benim dualrımdasın canım sevgiyle kal...

mrb cnm kardelennur. seni düşünücem tabiki. aynı zamanda gidip geldik transferlere. unuturmuyum hiç. saol cnm sende iyi dileklerin için. bu mübarek günde kendime, sana, diğer forum arkadaşlarımın hepsine, tüm müslüman alemine bolca dua edip ayetel kursi okuyorum. Tüm arkadaşlarımın kadir gecesi mübarek olsun.....

Listeyi ne güzel ayarlamissi nelelrine sgalik ,valalhi sabirlisin demekki ))
Ögretmensi ngaliba tek tek yazmissin düzenlemissin )
Insalalh bayram sekerleri bizede nasip olacaktir gün-sayimalr yakin )
sevgilerimle

teşekkür ederim canım:) dişhekimiyim,arada delirsem de oldukça sabırlıyım:) inşallah Laraxcım senin de hepimizinde güzel haberlerini alırız,hayatımız bayram şekerleri gibi tatlı mı tatlı olur..

sana bişey sorucam sen lucrin yaptırdınmı bu adeti geciktirirmi ben yıllık izin alıcam bizim nöbet listesi 15gün önceden yapılıyor acaba kıbrısa gidiş tarihimi etkilermi yani lucrin bide çok geciktirirse diye endişelerim var.cevaplarsan sevinirim...

sevgili Lalita sorunu Larax a sormuşsun ama ben cevaplayayım:) lucrin bazen geciktirebiliyormuş ama ben 46 yaşındayım ve ilaç bitiminden 3 gün sonra adetim geldi,yani beklenen zaman da,bunda da en büyük etken ben hiç gelir mi gecikir mi diye endişelenmedim 2-3 gün sonra mutlaka gelir geçende öyle olmuştu dedim ve tam 3. gün geldi,endişelenme herşey planladığın gibi gidecek:) sevgiler...

kızlar Nihat Hatipoğlu'ndan bir dua şekli öğrendim, illa istediğimiz şeyin hayırla bize dönmesi için.

**Allahım ben evlat sahibi olmak istiyorum. bu yolda şer varsa kaldır, hayra çevir ve bana nasip et.**

Yüce Mevlamın kucağında çok bebek var, bu mübarek gecemizin yüzü suyu hürmetine evlat sahibi olmayı bekleyen cümle ailelere Rabbim kucağından versin. Sağlıklı hamilelikler geçirmeyi , sıhhatli hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin hepimize..

Sevgili forum arkadaşlarım,

Duaların yakarışların rabbimize arz olunduğu bu mübarek kutsal gecenin hayırlara duaların kabulune vesile olmasını diliyorum.

sagol cnm,sen nasilsin? sicakalardan yatamyiorum ondan buradayim hep .
almanyada görülmemis cöl sicakalri var yaklasik 5 gündür ))
tsk ederim sordugun icin.
iyi gidiyor cok aciktiriyor ilaclar -haplar ondan dayanilmaz bir aclik oluyor bazen.
simdi tarsnsferin tam 6.günündeyim beliti derken pek fazla yok ama memeler dolgun oldu ) ilac ve ignelerdende oluyor.
Bugünden sonra sik belirti olmasi gerek kasikalrimda hafif agri var ) ama hamilelik agrisi belirtisi diyemyiecegim 8-9 günden sonra belirgin olur)
diger arkadaslarda yazabilirse memnun olurum neler yasadilar ) ne belirti oldu?
Bzende hic yok belirti diyen ve hamile kalan cok anne var)
Karisik durumlar.
Insallah rabbim herkesede versin cnm.
sevgilerimle

Ben uc kere hit ile denedim. İlkinde ilk bir hafta kasıklarımda cok hafif bir sizi vardı. Sonra birdenbire yok oldu o duygu. Zaten sonucumda negatif çıktı. Daha sonradan hep psikolojik bir agri olduğunu düşündüm.
İkinci de hic birşey olmadı. Ben hep icimde bir doluluk gibi bişey hissederim ya da bir yerden kesin belli olur diye düşünmüştüm. Ama hic birşey hissetmiyorsunuz. Sonuc pozitif çıktı. Ama maalesef dis gebelikti. Sonra zaten sag tarafa kaçmış embriyo, halen sag tarafım sızlar.
Ucuncu de dedim ki kendimde hic birşey aramayacağım. Artik ne olursa olsun. Transferim sabah altı da olmuştu. O gun otele geldigimde anormal bir uyku bastı,ve butun gun uyudum. Ki ben asla gun aydınlıkken uyuyamazdim. Gece birden bir sancıyla uyandım. Belim müthiş derecede kopacakmış gibi ağrıyordu. Ovmaya da cesaret edemedik, biliyosun gebelikte bel tehlikeli bölge. Butun gece odada dolandım durdum. Sabaha karsı da kahverengi kana benzer akıntım gelmeye başladı. Halsizlikten kahvaltiya bile inemedim,kolumu kaldiramiyordum resmen. Ben dedim ki gitti bebislerim, olmadı iste yine. Dayanamayıp burdaki doktorumu aradık. O da bize bunların mutluluk verici belirtiler olduğunu söyledi. Sonuc pozitif. Uc embriyonun ikisi tutunmuştu.
Ertesi gun normal hayatıma geri dondüm,bir gece oldu sadece rahatsızlığım.
Sonra hamile kaldığımı bir sekilde hissetmek istiyordum. Ama sanki icimde hic birşey yok gibiydi. Keseleri gördük,kalp atışlarını duyduk,sonra hareket ettigini gördük ama ben de hala tık yoktu. Ben hala inanamiyordum. Allahım nolur kusayım artik, hamile oldugumu anlayayım diye dua ediyordum hep. Simdi sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Hamileligimin sekiz veye dokuzuncu haftasında iste o zaman hersey başladı. Simdi sıkıntısiz hamilelik yaşayanlara imrenerek bakıyorum. Cunku 23 haftadır ewde yatıyorum. Ama asla şikayet yok larax, bugünleri yasamak icin cok şey feda ettik bizler.
Doktorum o zaman demişti ki belirti herkese gore değişir. Bazı bayanlar geliyor hic birşey yok,bazıları ise bir sürü rahatsızlık. Bu embriyo tutundu mü tutunmadı mı diye bir kriter oluşturmaz demişti. Umarım en yakın zamanda iyi haberlerini burdan alırız. Bol sans....

slmm kızlar nasılsınız...uzun zamandır forma giremedim;güzel haberler vardır inşallah...geriye dönük okuyacak fırsatımda yok kızlar;evde kalmıyorum;inşallah tek tek güzel haberlerle hamişler artar;Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder;kızlar
benim kanamalarım hala devam eddiğinden annemlerde kalıyorum;sürekli uzanıyorum;geceleri stresten yatamıyorum;geceleri kanamma var;gündüz ise kahverengi akıntı şeklinde progestan fitili 9 aya kadar günde 3 kez kullanacağım;clexan iğneyede devam dedi doktorum; bizden haberler böyle....

Baharım senin kanamanı neye bağlıyorlar, kusuruma bakma unutmuşum senin tekizmiydi.
benimde sürekli hafif hafif kanamalarım var gelişimi duran embriyonun kendini attığını düşünüyolar . tek bebeğim gayet iyi ama bu her kanama gelişinde yüreğim ağzımda. moralim bozuluyor görünce..

arkadaşlar teke düşüp de kanaması olan var mı başka?

Herkezin Kadir gecesi mübarek olsun... bu mübarek kadir gecesinde allah herkesin dilekleri kabul etsin.... Allahım hepimizin evlerini bebek sesleriyle doldursun...

teşekkür ederim canım:) dişhekimiyim,arada delirsem de oldukça sabırlıyım:) inşallah Laraxcım senin de hepimizinde güzel haberlerini alırız,hayatımız bayram şekerleri gibi tatlı mı tatlı olur..

Slm cnm,harikasin doktorsun cok sevindim. sabirli olmanda mesleginden gelyiordur.
Sabirliyim bende ama sia sürede okuyup yazip ciktigim icin cook zaman geciremiyorum malum ev is cok vaktim olmuyor..
bende tip kazandim ama ablamin cok calsimasini görünce ve hastane ortamindan .. baska meslegi sectim.
Dise cok önem veririm dislerim her seyimdir ...saglik disten baslar..
Izmirlimisin ? bende Izmirliyim .Esmin aileside Izmirli )
ailemin cogu oradalar.Ama Adanada okudum .memnun oldum.
Insallah bende güzel haberler vermeyi cok isterim ,hatta cok isterim ama kader kismet isi cnm.
rabbim layik görmüsse anne olabilecegim insallah ..
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle.

kızlar Nihat Hatipoğlu'ndan bir dua şekli öğrendim, illa istediğimiz şeyin hayırla bize dönmesi için.

**Allahım ben evlat sahibi olmak istiyorum. bu yolda şer varsa kaldır, hayra çevir ve bana nasip et.**

Yüce Mevlamın kucağında çok bebek var, bu mübarek gecemizin yüzü suyu hürmetine evlat sahibi olmayı bekleyen cümle ailelere Rabbim kucağından versin. Sağlıklı hamilelikler geçirmeyi , sıhhatli hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin hepimize..

Nasilsin cnm?
Güzel duan ve dilekelrin icin sagol cnm .EN ÖNEMLISI SAGLIKLI EVLAT- HAYIRLI EVLAT CNM , hayirsiz evlattan korkarim.allahim kimseye vermesin ..
Hamileligin nasil gidiyor? insallah darisida bize cnm?
6.gündeyim .sende belirti olmusmuydu?
amin diyorum.sevgilerimle.

Ben uc kere hit ile denedim. İlkinde ilk bir hafta kasıklarımda cok hafif bir sizi vardı. Sonra birdenbire yok oldu o duygu. Zaten sonucumda negatif çıktı. Daha sonradan hep psikolojik bir agri olduğunu düşündüm.
İkinci de hic birşey olmadı. Ben hep icimde bir doluluk gibi bişey hissederim ya da bir yerden kesin belli olur diye düşünmüştüm. Ama hic birşey hissetmiyorsunuz. Sonuc pozitif çıktı. Ama maalesef dis gebelikti. Sonra zaten sag tarafa kaçmış embriyo, halen sag tarafım sızlar.
Ucuncu de dedim ki kendimde hic birşey aramayacağım. Artik ne olursa olsun. Transferim sabah altı da olmuştu. O gun otele geldigimde anormal bir uyku bastı,ve butun gun uyudum. Ki ben asla gun aydınlıkken uyuyamazdim. Gece birden bir sancıyla uyandım. Belim müthiş derecede kopacakmış gibi ağrıyordu. Ovmaya da cesaret edemedik, biliyosun gebelikte bel tehlikeli bölge. Butun gece odada dolandım durdum. Sabaha karsı da kahverengi kana benzer akıntım gelmeye başladı. Halsizlikten kahvaltiya bile inemedim,kolumu kaldiramiyordum resmen. Ben dedim ki gitti bebislerim, olmadı iste yine. Dayanamayıp burdaki doktorumu aradık. O da bize bunların mutluluk verici belirtiler olduğunu söyledi. Sonuc pozitif. Uc embriyonun ikisi tutunmuştu.
Ertesi gun normal hayatıma geri dondüm,bir gece oldu sadece rahatsızlığım.
Sonra hamile kaldığımı bir sekilde hissetmek istiyordum. Ama sanki icimde hic birşey yok gibiydi. Keseleri gördük,kalp atışlarını duyduk,sonra hareket ettigini gördük ama ben de hala tık yoktu. Ben hala inanamiyordum. Allahım nolur kusayım artik, hamile oldugumu anlayayım diye dua ediyordum hep. Simdi sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Hamileligimin sekiz veye dokuzuncu haftasında iste o zaman hersey başladı. Simdi sıkıntısiz hamilelik yaşayanlara imrenerek bakıyorum. Cunku 23 haftadır ewde yatıyorum. Ama asla şikayet yok larax, bugünleri yasamak icin cok şey feda ettik bizler.
Doktorum o zaman demişti ki belirti herkese gore değişir. Bazı bayanlar geliyor hic birşey yok,bazıları ise bir sürü rahatsızlık. Bu embriyo tutundu mü tutunmadı mı diye bir kriter oluşturmaz demişti. Umarım en yakın zamanda iyi haberlerini burdan alırız. Bol sans....

Ne kadar güzel özetlemissin cok memnun oldum,.
tebrik ederim bebegini ekimde dogumun var allahim sag salim kucaguna almak nasip etsin cnm.darisida bizim gibi özlemle bekleyen annelere.
Cok güzel yazmissin ,evet haklisin belirti herkeste yok.ben Larnacaya indgim icin oraya gidip geldim ,mikro günüm yollarda ucakalrada-havalaninda gecti ama transferden bir gün sonra yola ciktim bekelrken havalimaninda belimde bir agri-ayakalrimda bir agri kopacak sanki äöyle fena oldum.taki ucaga binene kadar agrim cok oldu ..ucaktada uyku basti uyudum ve sükür eve yetistim 2 gün kendime gelemedim.
allahim her belirtiyi güzel seylere hayirlara yorsun cnm.
hamilleikte migde bulantisi cok ceken biriyim yinede hazirim ve 3-4 ay katlanirim diyorum.yeterki bebeklerimiz olsun insallah.
cok rahatsizlik cekmem insallah diyorum yinede belli olmaz tabiki.Bu tedavyie hazirlanirken alman doktorlar bebekleri tasiyabilirmiyim,doguma kadar tasiyabilirmiyim diye OK verdiler zaten ondan umutluyum.yeterki o güzel günde pozitif bir test cubugunu yada kagidini göremk nasip etsin..
tekrar görüsmek üzere.
sevgilerimle.
her sey gönlümüzce olsun ..böyle mpbarek bir günde insallah ))

Back
X