Arkadaşlar hepinize merhabalar,
Dün akşam Kıbrıs'tan döndük. Çarşamba günü işlemim yapıldı. 2 embriyo blast transfer edildi. Çok kaliteli olduğu ve daha fazlasına gerek olmadığı söylendi. Fakat içim biraz buruk. H. İ. bey ilk muayenede rahim kalınlığımı yeterli görmedi. Hatta çok düşük dedi. Fizyo terapi önerdi. 3 seans fizyo terapi aldım. Transferde yine rahim kalınlığının düşük olduğunu şöyledi. Bayağı canım sıkıldı, moralim bozuldu. Bir ton ilaç alıyorum. (ilaç kullanmaktan nefret ediyorum) Şimdiden şiştim. Kabız oldum. Transferden sonra rahatlayacağıma kaygılarım arttı.
Ya yine ...... diye düşünmek istemiyorum. Kendimi olumsuz düşünürken yakaladığımda hemen iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Orda rahim kalınlığı 3 olan 5 olan kişilerin bile hamile kaldığını söylediler. Onları düşünüyorum.
Tanrıdan inşallah sonucum pozitif olur... beklemedeyim.
Bu arada tress geçmiş olsun canım. Seni okuyunca yaşadıklarının ağırlığını hissetim. Allah diğer yavrularına sağlık sıhhat versin canım.
Sonuç bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum, umarım hepimiz pozitifi görürüz...
Forumdaki herkese sevgilerimi iletiyorum...
Canım inşallah pozitif sonuç alırsın.Lütfen sakin ol, stres yapma ve olumlu düşün. bu çok önemli bol bol dua et olur mu ?
HİT demi yapıldı transferin? Kaç adet olacağına doktorun mu karar verdi?