Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Dün akşam Kıbrıs'tan döndük. Çarşamba günü işlemim yapıldı. 2 embriyo blast transfer edildi. Çok kaliteli olduğu ve daha fazlasına gerek olmadığı söylendi. Fakat içim biraz buruk. H. İ. bey ilk muayenede rahim kalınlığımı yeterli görmedi. Hatta çok düşük dedi. Fizyo terapi önerdi. 3 seans fizyo terapi aldım. Transferde yine rahim kalınlığının düşük olduğunu şöyledi. Bayağı canım sıkıldı, moralim bozuldu. Bir ton ilaç alıyorum. (ilaç kullanmaktan nefret ediyorum) Şimdiden şiştim. Kabız oldum. Transferden sonra rahatlayacağıma kaygılarım arttı.
Ya yine ...... diye düşünmek istemiyorum. Kendimi olumsuz düşünürken yakaladığımda hemen iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Orda rahim kalınlığı 3 olan 5 olan kişilerin bile hamile kaldığını söylediler. Onları düşünüyorum.

Tanrıdan inşallah sonucum pozitif olur... beklemedeyim.

Bu arada tress geçmiş olsun canım. Seni okuyunca yaşadıklarının ağırlığını hissetim. Allah diğer yavrularına sağlık sıhhat versin canım.

Sonuç bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum, umarım hepimiz pozitifi görürüz...

Forumdaki herkese sevgilerimi iletiyorum...

Canım inşallah pozitif sonuç alırsın.Lütfen sakin ol, stres yapma ve olumlu düşün. bu çok önemli bol bol dua et olur mu ?
HİT demi yapıldı transferin? Kaç adet olacağına doktorun mu karar verdi?

tress çok geçmiş olsun...gerçekten yaşadığın çok ağır bir duygu karmaşası... hepimiz etkilendik...çok ama çok zor bunu yaşamak allah diğerlerine sağlık versin....

helun bu h. i t sanırım fizyoterapistle anlaşmalı herkesi ona gönderiyor benim bildiğim ve demekki bi işe de yaramıyor transferde hala inceydiyse.....
benim bildiğim kalınlık 3 yada 5 ile hamile kalınmaz.. Firdevs hanım bir defasında 6 kalınlık olduğu için bir arkadaşımızı geri göndermiş transfer yapmamıştı.. üzülme senin kaçtı bilmiyorum ama 6 üzeri olmalı en az diye biliyorum ben....

allah ol der inşallah yinede bilemiyorum..

Transferin hayırlı olsun.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.helun rahim kalınlığın kaçtı transfer esnasında söylenildimi peki.yani tutmayacak kadar rahim kalın deyilse doktor transferini yapmazdı demi canım.güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dinlen kaplumbağa hızıyla Hareket et canım:))

Sevgili Tress öncelikle çok geçmiş olsun.Allah inşallah bebeklerini sana bağışlasın canım...
Acını yeniden deşiyor olacağım ama sana sormak istediğim çok şey var ve ne yazıkki yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum.Tüp bebek sonucu üçüzlere 9 haftalık hamileyim.Doktorum birisinin 10.haftadan sonra 11.12 haftalarda sonlandırılması gerektiğini söyledi.İstanbul dışındayım ve bu işlem için oraya gelmem gerekiyor.Sen hangi doktora kaçıncı haftada yaptırdın canım.Bu işlemin maddi yönünüde çok merak ediyoruz.Henüz bir araştırma yapamadım.Nekadara mal olacağını bilmiyoruz.Tüp tedavileri bizi neredeyse bitirdi ama olsun bu bebeklerimi çok çok istiyorum.Güvenilir bir perinatolog bulmam gerekiyor.Önerilerini sabırsızlıkla bekliycem arkadaşım.Doktorunun adını ve ücret konusunu mesaj atarsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...
Diğer tüm arkadaşlara da Allah gönüllerindeki muradı versin diyorum.Tez zamanda annelik özlemleri bitsin sağlıcakla bebeklerine kavuşsunlar...

Kimse varmı konuşacak. Bugün hit e muayeneye gittim. Tekrar donasyon olacak. Daha geçen Pazartesi negatifi almıştım. İnş bu sefer olur. Olmasa şimdilik. Daha şansım olmayacak. Maddi durumdan dollayı

Sevgili Tress öncelikle çok geçmiş olsun.Allah inşallah bebeklerini sana bağışlasın canım...
Acını yeniden deşiyor olacağım ama sana sormak istediğim çok şey var ve ne yazıkki yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum.Tüp bebek sonucu üçüzlere 9 haftalık hamileyim.Doktorum birisinin 10.haftadan sonra 11.12 haftalarda sonlandırılması gerektiğini söyledi.İstanbul dışındayım ve bu işlem için oraya gelmem gerekiyor.Sen hangi doktora kaçıncı haftada yaptırdın canım.Bu işlemin maddi yönünüde çok merak ediyoruz.Henüz bir araştırma yapamadım.Nekadara mal olacağını bilmiyoruz.Tüp tedavileri bizi neredeyse bitirdi ama olsun bu bebeklerimi çok çok istiyorum.Güvenilir bir perinatolog bulmam gerekiyor.Önerilerini sabırsızlıkla bekliycem arkadaşım.Doktorunun adını ve ücret konusunu mesaj atarsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...
Diğer tüm arkadaşlara da Allah gönüllerindeki muradı versin diyorum.Tez zamanda annelik özlemleri bitsin sağlıcakla bebeklerine kavuşsunlar...

Gebeliğin hayırlı olsun.seni çok iyi anlıyorum.Ben şuan cepten girdiğim için özel Msj yazamıyorum.buuradan cevaplamaya çalışayım.Ben bu işlemi Ankarada yaptırdım.bana Ankara daha yakındı.zaten perinatoloji uzmanları belli sayıda belli şehirlerde var.bilgisayarım gelince sana oradan gidiceğin şehire göre doktor ismi yazarım.Ben özel bir klinikte yaptırdım prof olduğu için ücret 2500 tl verdik.tavsiyem 12.ci haftayı geçirmemen.gebelik haftası ilerledikçe riksler artıyor.

Gebeliğin hayırlı olsun.seni çok iyi anlıyorum.Ben şuan cepten girdiğim için özel Msj yazamıyorum.buuradan cevaplamaya çalışayım.Ben bu işlemi Ankarada yaptırdım.bana Ankara daha yakındı.zaten perinatoloji uzmanları belli sayıda belli şehirlerde var.bilgisayarım gelince sana oradan gidiceğin şehire göre doktor ismi yazarım.Ben özel bir klinikte yaptırdım prof olduğu için ücret 2500 tl verdik.tavsiyem 12.ci haftayı geçirmemen.gebelik haftası ilerledikçe riksler artıyor.

cevabın için teşekkür ederim.Ücret konusunda en azından bir fikrim oldu.mesajını da bekliycem.Kendine iyi bak yeniden teşekkürler

Kimse varmı konuşacak. Bugün hit e muayeneye gittim. Tekrar donasyon olacak. Daha geçen Pazartesi negatifi almıştım. İnş bu sefer olur. Olmasa şimdilik. Daha şansım olmayacak. Maddi durumdan dollayı

Meraba Formda seni ilk kez gördüm.doktorun negatif olmasına neye bağlıyor.bize biraz detaylardan bahsedersen bizde sana bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışırız.ikinci denemeyi hemen mi yapıcaksın.bence vücudunun ve kafanın biraz toplanmasına izin vermelisin.Neden olmadığını araştırıp Tekrar deneye bilirsin.elvinnur ayrıca burada bende dahil çoğu arkadaşımız bir kaç denemede hamile kaldılk.ilk denemedede hamile kalanlar var ama azınlık denilebilir.

Yaş kaçtı ? Sağlıkla ilgili bir sorun varmıydı peki? Doktorun ne diyor bu konuda ?
Tedavini ve detaylarını anlatırmısın biraz ? Kaç embriyo transferi yapılmıştı vs.

Transferin hayırlı olsun.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.helun rahim kalınlığın kaçtı transfer esnasında söylenildimi peki.yani tutmayacak kadar rahim kalın deyilse doktor transferini yapmazdı demi canım.güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dinlen kaplumbağa hızıyla Hareket et canım:))

Önerilerin için sağ ol canım. Rahim kalınlığı için üç seans fizyoterapi aldım. Terapiden önce 6.7 idi. Terapi zaten dediklerine göre yeni bir uygulamaymış. Başka birde yerde yapılmıyormuş. Rahmi kalınlaştırmıyor, sadece elektrik akımıyla hareketle o bölgenin kanlanmasını sağlayıp kan dolaşımını artırarak embriyonun tutunma olasılığını kolaylaştırıyormuş.
Transfer esnasında sorduğumda da ince olduğunu söyledi. Bilmiyorum çok çok ince olsa herhalde transferi yapmazdı diye düşünüyorum. Umarım fizyo terapinin yararı olur. Zaman zaman karamsarlığa kapılsam da yine de olumlu düşünmeye kendimi konsantre etmeye çalışıyorum. Umarım inşallah olumlu olur...

Canım sana da tekrar geçmiş olsun diyorum. Artık kaygı yaşamadan huzurlu bir şekilde inşallah bebeklerini kucağına alırsın canım.

Canım inşallah pozitif sonuç alırsın.Lütfen sakin ol, stres yapma ve olumlu düşün. bu çok önemli bol bol dua et olur mu ?

İyi dileklerin ve önerilerin için teşekkür ediyorum canım sağ ol. İnsanın böyle bir durumda karşıdan gelen güzel bir söz, öneri hoşuna gidiyor. Kendini daha iyi hissediyor.

Canım benim işlemim Hİt te yapıldı. Kaç embriyo olacağına onlar karar verdi. Neden iki diye sorduğumda zaten bu embriyolar blast (5. gün) ve iyi kalite dediler. 10 tanesini de iki yıl ücretsiz dondurdular. Ve bana toplanan yumurtalar, oluşan embriyolar ve transfer edinilenlerin kalitesini gösteren resmi bir evrak verdiler. Geçen sene bana Doğuşta bu konuda benim ısrarlarıma rağmen net bir bilgi vermemişlerdi.

Umarım her şey istediğimiz gibi gerçekleşir. Şu anda sabretmek, olumlu düşünmek ve beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok canım.

Sen neler yapıyorsun?

İyi dileklerin ve önerilerin için teşekkür ediyorum canım sağ ol. İnsanın böyle bir durumda karşıdan gelen güzel bir söz, öneri hoşuna gidiyor. Kendini daha iyi hissediyor.

Canım benim işlemim Hİt te yapıldı. Kaç embriyo olacağına onlar karar verdi. Neden iki diye sorduğumda zaten bu embriyolar blast (5. gün) ve iyi kalite dediler. 10 tanesini de iki yıl ücretsiz dondurdular. Ve bana toplanan yumurtalar, oluşan embriyolar ve transfer edinilenlerin kalitesini gösteren resmi bir evrak verdiler. Geçen sene bana Doğuşta bu konuda benim ısrarlarıma rağmen net bir bilgi vermemişlerdi.

Umarım her şey istediğimiz gibi gerçekleşir. Şu anda sabretmek, olumlu düşünmek ve beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok canım.

Sen neler yapıyorsun?

Canım benimde geçen ay negatif olan bir tüp bebek denemem oldu.yaştan dolayı yumurta kalitesi iyi olmuyormuş.Tutunmadı.
Bende şimdi doğal yollardan kürlerle falan tekrar 2-3 sonra deneyeceğim.Olmazsa son çare olarak aynı anda tandem ve donasyon düşünüyorum.Bebeğim olsun çok istiyorum.Allah hepimize en kısa sürede nasip etsin inş.

Sevgilerimle,

Canım transferin hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunurlar hit bütün hastalarına ftr öneriyormuş çünkü kızkardeşi ftr uzmanıymış diye formda aysevi arkadaşımızdan duymuştum.ondada kalınlaşma sorunu vardı sen ilk denemende kalınlaşma sorunu yaşamışmıydın bide canım 10 tane dondurulmuş ücretsiz yapmaları çok iyi dondurulmuşların transfer ücreti ne kadar canım normalde hit en pahalı yapan dr biliyorum sanırım ilk denemeyi 5000 euroya yapıyordu.

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım benimle aynı durumda olan birilerini bulmak beni mutlu etti bu konuları detaylıca cekinmeden konusabilecegim birilerinin olması cok güzel fikirlerinize ihtiyacım var

slm kızlar bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim aranıza yeni katıldım

GÜNAYDIN KIZLAR.... Bebegim artik kilo almaya başladı.... Kismet olursa yakında ewdeyiz.......
Bebekcimmm sen nerelerdesin? Nasil bebekler?

benimde sesimi duyan yokmu kızlar......

Dnya sorunun tam olrak neydi.tüp bebek mi yoksa donasyon mu denemek istiyorsun.yaşın kaç.sürecinden biraz bahsedermisin.sana formun geçmiş sayfalardan itibaren okumanï tavsiye ederim.çok önemli yaşanmış bilgiler var.

Sorunumuz aynı olan kişileri burada görmek çok güzel efsune,bebek,tress,diğer bütün arkadaşların nisan ayındaki transfer sürecinizi okudum.Ben de umutlandım.Çünki çoğunuz hamile kalmışsınız.
Darısı beşımıza

Canım benimde geçen ay negatif olan bir tüp bebek denemem oldu.yaştan dolayı yumurta kalitesi iyi olmuyormuş.Tutunmadı.
Bende şimdi doğal yollardan kürlerle falan tekrar 2-3 sonra deneyeceğim.Olmazsa son çare olarak aynı anda tandem ve donasyon düşünüyorum.Bebeğim olsun çok istiyorum.Allah hepimize en kısa sürede nasip etsin inş.

Sevgilerimle,

Tutku canım, tandem nedir merak ettim canım. Maalesef kadınlarda biyolojik yaş çok önemli. Yumurta hücresi de en erken yaşlanan hücreymiş Dr öyle demişti. Umarım kürlerin işe yarar canım. Ben incir kürünü yapmıştım. Pek bir şey fark edemedim. Ama bir ara üzüm çekirdeğini kırıp (evde konserve üzüm suyu yapıyorum bazen, çekirdeklerini atmamıştım) bal ve ısırgan tohumu, karıştırıp vücut direncim artsın diye yemiştim. FSH ıma baktırdığımda 13 olmuştu. Daha önce 15 tı. Hatta şimdiki işlem için hala yumurta ürettiğim için Lucrın kullanmıştım baskılasın diye. Böyle bir şeyi de deneyebilirsin. Üzüm çekirdeği hazır un şeklinde de satılıyor ama ben taze olsun diye kendim kırmıştım. Bayağı da zorlanmıştım.
Senin FSH ın kaç canım? Umarım bu yolda hepimizin yüzü güler canım.

tress çok geçmiş olsun...gerçekten yaşadığın çok ağır bir duygu karmaşası... hepimiz etkilendik...çok ama çok zor bunu yaşamak allah diğerlerine sağlık versin....

helun bu h. i t sanırım fizyoterapistle anlaşmalı herkesi ona gönderiyor benim bildiğim ve demekki bi işe de yaramıyor transferde hala inceydiyse.....
benim bildiğim kalınlık 3 yada 5 ile hamile kalınmaz.. Firdevs hanım bir defasında 6 kalınlık olduğu için bir arkadaşımızı geri göndermiş transfer yapmamıştı.. üzülme senin kaçtı bilmiyorum ama 6 üzeri olmalı en az diye biliyorum ben....

allah ol der inşallah yinede bilemiyorum..

Merhaba canım, fızyoterapist Dr un kız kardeşi. Halil bey kardeşi olduğunu söyledi. Benim İstanbuldaki Dr. um 9. gün rahim kalınlığı ortalama 6.5 demişti. Orda 14. gün (gittiğimde baktı)6.7 dedi. Ben iyi bir rakam söyleyeceğini düşünürken ' çok ince olduğunu, kullandığım ilaçların belirli bir düzeyde katkı sağladığını, ne kadar ilaç kullanırsak kullanalım, rahim dokusunu yeniden üretmediğini, ancak fizyo terapiyle rahim dokusunun kanlanmasını sağlayıp embriyonun tutunma şansını artırabileceğimizi söyledi. Ben ince olmasını hiç beklemediğim için çok üzüldüm. Moralım bozuldu. Çünkü rahim tabakasının ince olduğunu ilk defa duydum.(daha önceki bütün denemelerimde hiç bahsedilmedi, hep iyi olduğu söylendi. Böyle bir sorunumun olduğunu bilmiyordum.)Eşimle ben dumura uğramış bir şekilde beklerken; Dr. ' ben kendi ücretimden 200Eu kesinti yapıyorum, onu siz terapiste verirsiniz dedi. Bizde kabul ettik ve yaptırdık. Umarım karşılığını görürüz. 3 ve 5'i de çok ince olmasına rağmen fizyo terapi sonucu hamilelik oluştuğundan bahsettiler. Hem Dr hemde Fizy trp. söyledi. Artık bilmiyorum. Onlara inanmak istiyorum.
Transfer anında da sorduğumda, kaç olduğunu söylemedi ama hala ince olduğunu söyledi. İşşallah Fizyo işe yarayacaktır. Öyle umud ediyorum.

Back
X