canım merhaba,
evet kan verdim sonuçunu bekliyorum,
inşallah test sonucum pozitif çıkar,
Canım benim inan heyecandan uyuyamadım Allahım inşallah pozitifi göstersin,güzel annemizin güzel yüzü hep gülsün,hemen yaz heyecandan çatlatma bizi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhaba,
evet kan verdim sonuçunu bekliyorum,
inşallah test sonucum pozitif çıkar,
canım her kadın doğum doktoru yapabilir ama sen gene de iyi bir doktora git doktor iyi değilse yanlış ölçebiliyor,ultrasonun vajinal probu var onunla ölçüyor korkma ağrısız bir işlem kendini kasma yalnız,canın yanmasın....sevgiler yolculuk ne zaman?
Sonucunu saat kaçta alacaksın? genelde 1-1,5 saat sonra bildiriliyor
B-hcg sonuç 670,91 doğrumu bilmiyorum,
iki gün sonra tekrardan yapacağım,
canım senin tahlil günün ne zaman yarın mıydı?inşallah senin de güzel haberini alırız canım inan senin de pozitif almanı çok istiyorum .Allahım kolaylaştırsın ve olsun inşallah canım.hiçbirimiz için kolay değil bu yol maddi manevi
zorlukları var o yüzden inşallah haırlı haberler verirsin canım![]()
merhaba heluncum,
sen canını sıkma bak iğne vermişler ilaçlardan daha etkili olduğunu düşünüyorum,
güzel şeyler düşün canım, bak ben öldüm öldüm dirildim, belirti yok diye,ama elden bişey gelmiyor ki;zaman da akıp gidiyor işte, daha dün kıbrıs için heyecan yapıyorduk,eşim gideceğimiz gece hiç uyumadı,gittik,gezdik geldik,
sonra gün saydık,şimdi ise test için kan verdim.inşallah hakkımda hakkımızda hayırlısı olur,
kan verdim sonucu bekliyorum,
doktorum gayet ilgili davrandı başka bir test isteyip istemediğimi sordu, benimde aklıma senin tahlillerin geldi istedim o zaman,bütün horman testlerini isteyelim dedi.
sonucu anlayamadım, betanın üzerine acil yazıyordu hormanlar normal tahlil gibiydi,sonucunu yarın öğlen alabilirsiniz dediler,
internetten takip edeceğim artık,
Canim tebrikler..
şuan nasıl bir duygu anlayamadım, ağladım,güldüm,sevindim,üzüldüm,
bütün duyguları bir arada yaşıyorum şuan,
iyiki sizler yanımdasınız hepinize çok çok teşekkür ederim.
rabbim isteyen herkese evlat sevgisini nasip etsin,
bizlerde çıktık bir yola dilerim hepimizin yüzü güler,
hepimizin evinde çocuklar koşar evimizi şenlendirir,annelik duygusunu hepimiz yaşamak dileğiyle,
hepinizi çok seviyorum.
bir de size yazamamıştım ama 8.gün idrar testi negatif,
10 gün idrar testi hafif ikinci çizgi,
11 gün tam belirgin olmamakla birlikte ( 10.güne göre) daha net ikinci çizgi,
12 gün çok belirgin ikinci çizgi,
yanlız başka bir siteden idrar testi için sabah ilk uyandığınızda yapın demişlerdi, ben bu sabah 4-5 gibi uyandım daha gözümü açamadan testi yapıp uyudum, sabah net çizgi yi gördüm,
sizlerde yapacaksanız derim ki; sabah ilk uyandığınızda testi yapın derim, çizginin belirgin olması sizi daha da sevindiriyor,
Canım ya gerçektenn çokk sevindim ve heyecnlandım dün eşime senden bhsettim bugün eşime canım bugün güzel haberlerini vericem İNŞALLAHHH![]()