Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
b-hcg sonuç 670,91 doğrumu bilmiyorum,
iki gün sonra tekrardan yapacağım,
[sıze=3]hamileyimmmmmm[/sıze]![]()
ne güzel aynı zaman aynı otel aynı doktor ikinizde hamilesiniz..... umut oldunuz çok mutlu oldummm.....
bu gün ne güzel haberler alıyoruz yaaa maşallah.allah tamamına erdirsin canım darısı olmayanların başına inşallah.kan testi değerin kaç çıktı?
ne güzel aynı zaman aynı otel aynı doktor ikinizde hamilesiniz..... umut oldunuz çok mutlu oldummm.....
Herşeyden önce pozitifi akaladığın için kutlarım..
Değerin çok yüksek!!!
Kesin çoğul ikizmi üçüzmü zaman gösterecek. Benimkine yakın bir değer çıkmış. Yani üç kese görüp ikizle devam etme olaılığın yüksek. 8.9. Haftalardada sağlıklı olan devam ediyor zaten..
Breeezeeeee senin test ne zaman????
Bir türlü dayanamayacağım yazamadım:) evet kızlar benim test günüm perşembe ama cuma günü iş yerimde çok yoruldum evde de yatılı misafirim vardı.gece saat 3 e kadar ayaktaydım yani hareket halindeydim,gece yatarken çok hafif kahve kanamam oldu,sabah erkenden irem hanımı aradım kırmızı değilse önemli değil dedi,cumartesi öğlen üzeri bir damla gibi kırmızı kan geldi tabii bende moral sıfır,irem hanım kan testi yaptıralım çıkmaz ama gene de yaptıralım dedi ve sonuç 56 ile pozitif çıktı :))) tabiii çok erken test gününden onun için düşük olması önemli değilmiş,perşembeye kadar bekliyecektim ama biraz önce idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce dayasnamadım:))) allahım tamamına erdirsin allahım hepimize nasip etsin:)) atessncim hemen başla bak bizim yaşımızda da hamile kalınabiliyormuş![]()
merhaba,
canım kıbrısa gitmeden 8,4 tü
ama transferde ısrarla sordum yanıt alamadım,
iyi dendi sadece,
sen düşünme şimdi bunları, rahim kalınlığına göre ilaçı artıyorlar,
değiştiriyorlar, transfere kadar kalınlaşır,[/QUOT
merhaba tekrar : rahim kalinliği 8.4 bu ölçümden kaçinci gun sonra transfer oldu ve kaçinci gün ebmriyosuydu ? teşekürler .
merhaba canım,
bu ölçüm reglinin 8.günüydü ve biz reglinin 13.günü Kıbrıs ta olduk(cumartesi), 5 gün sonrada (perşembe) transferim oldu.
yani ölçümden 10.gün sonra oluyor ama herkeste aynı olmayabilir, rahim kalınlığına donörün durumuna göre de değişebilir.
3 tane transfer edildi.
sağlıkla gelsin bebeklerin kutluyorummm....Eki Görüntüle 782175 Eki Görüntüle 782176 Eki Görüntüle 782177 Eki Görüntüle 782178 Eki Görüntüle 782179
....Eki Görüntüle 782175 Eki Görüntüle 782176 Eki Görüntüle 782177 Eki Görüntüle 782178 Eki Görüntüle 782179
canım çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasipetsin.ikiz olabilir mi?