Formu açmadan keşke aykızım girmiş olsa demiştim.canım senin redüksiyon sonrası ilk haftalarda biraz ağrın yada kramp gibi kısa süreli oldumu.birde karnım çok. Sert.doktora gittim.bir sorun yok dedi.ama genede korkuyorum.birde normal hayata tam olarak be zaman döndün.benim bugün sekiz gün oldu.çok sordum seni pek yakalayamıyorum canım...

cnm uzun zamandır annemlerin yanındaydım nete girememiştim bundan sonra burdayım girerimm..evet cnm bazen oluodu korkma inşallah bişi olmaz cnm benim doktorlar sorun yok dediyse sıkıntı yoktur içini rahat tut ...hiç korkma cnm ilk 2 hafta önemli demişti doktor ben 10 gün dikkat ettim normal hayata döndüm sende baya atlatmışın sıkma canını cnm bundan sonra olmaz Allahın izniyle herzaman sorularını yanıtlarım cnm

Hepimizi annelerimize eklenmeyi nasip et güzel Allahım...

ANNELERİMİZ;

ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN

HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ
JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ

MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)
..................3.H.İ.T ...OĞLAN
PAPATYA40 (45) FRDV......KIZPARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZRÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ
SOMTİK( )...OĞLAN

HAMİLELERİMİZ

AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
BAHARIM1980 ( ).......HAMİLE(İKİZ)
BİLGİNİSA (35) VRD (-)
.......................VRD...HAMİLE
BİZİMKULUP ( )....KIZ
BREEZE (46) BRK (-)
...................FRDV ...HAMİLE
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZFB.Lİ (43) FRDV......ERKEK
MİNASERA (37) .....DÖRDÜZNAZLIM78.....HAMİLEPOTAKAL (37) ŞVK
ROSADALİ (32 ) FRDVS...HAMİLETRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....İKİZ (üçüz idi)TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)
UUMUDUM (45)2.DENEME
.....................BATM ....HAMİLE
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE

SONUÇ BEKLEYENLER

HELUN ( ) FRDV (-)
...............H.İ.T pozitif olacak

EYLÜL YOLCULARI

ANSU (31) FRDV yolculuk basladı
KARANFİL1 (34) FRDV yolculuk başladı
KREM16 (33 ) FRDV yolculuk başladıLALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)
.........................FRDV yolculuk başladı

VELED (46) H.İ.T yolculuk başladı

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR

ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)
........................FRDV e gidecek(ekim gibi)

ATESSN (45) FRDVS (-)
DELİKEDİ (28) 1.2.ŞVKT (-)
.....................3.BATM (-)
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek

E
SLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)

HAZANUMUT ( )
HOPE73 ( )KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
KMEHTAPSU ( )
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
..................4.ATN (-)
................ .5.ŞEVKT (-)

LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
MELİSSA78 ( ) ....(-)MORMENEKŞE (27)..Ekim gibi başlıyor(
TUTKU34 (44 ) FRDVS ekim yolcusuUMUDUN SESİ( )

Arkadaşlar sanıyorum sıra bende. 26 sı test günüm. Çok heyecanlıyım. İnşallah size mutlu haberi vereceğim. Biraz da kaygılıyım. karnımın alt böldesin belli belirsiz çok hafif bir ağrı var. Dünde akıntıdaki sümüksü madde (çok özür dilerim) de hafif kahverengi bir şey vardı. İyimi kötü mü ? bilemedim. Transferimin 8. günündeyim. İnşallah......

Tekrar tebrik ediyorum canımcım..

canım arkadaşım belirti arama diyorlardı, ama ümit dünyası ben yine de arıyordum,
10 günden sonra sadece kasıklarımda bir şeyler batıyor gibi, sağda daha kuvvetli solda ara sıra, regli belirtileri hissettim, felaket derecede terledim, ayaklarım bazen üşüyor, ama sanki bana öyle geliyor gibiydi, test sonucunu öğrendikten sonra yok yok batıyor vallahi,
biliyorum zor bir süreç şunun şurasında pek bi şey kalmadı,bak yarın 9.oluyor, sonra bir bakmışsın ki, kan tahlili zamanı,
hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Daha önce tabloyu işyerimdeki pc de hazırlamıştım evdeki pc ile aynı format olmadığından biraz karışık oldu yarın düzeltirim artık:)

Daha önce tabloyu işyerimdeki pc de hazırlamıştım evdeki pc ile aynı format olmadığından biraz karışık oldu yarın düzeltirim artık:)

Selam canımmm nasıslınnn senden bi ricam olucak tatlım benide listeye yazmıssın ama ben henüz tüp denemesi yapıcam canım nasip kısmet daha sonra ne olucak bilemiyorum İNŞŞ son tüpüm olur ama bilemiyoruz canım şimdilik beni listeden kaldıırımısın canımm:16::16::16:

Hepimizi annelerimize eklenmeyi nasip et güzel Allahım...

ANNELERİMİZ;

ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN

HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ
JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ

MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)
..................3.H.İ.T ...OĞLAN
PAPATYA40 (45) FRDV......KIZPARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZRÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ
SOMTİK( )...OĞLAN

HAMİLELERİMİZ

AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
BAHARIM1980 ( ).......HAMİLE(İKİZ)
BİLGİNİSA (35) VRD (-)
.......................VRD...HAMİLE
BİZİMKULUP ( )....KIZ
BREEZE (46) BRK (-)
...................FRDV ...HAMİLE
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZFB.Lİ (43) FRDV......ERKEK
MİNASERA (37) .....DÖRDÜZNAZLIM78.....HAMİLEPOTAKAL (37) ŞVK
ROSADALİ (32 ) FRDVS...HAMİLETRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....İKİZ (üçüz idi)TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)
UUMUDUM (45)2.DENEME
.....................BATM ....HAMİLE
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE

SONUÇ BEKLEYENLER

HELUN ( ) FRDV (-)
...............H.İ.T pozitif olacak

EYLÜL YOLCULARI

ANSU (31) FRDV yolculuk basladı
KARANFİL1 (34) FRDV yolculuk başladı
KREM16 (33 ) FRDV yolculuk başladıLALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)
.........................FRDV yolculuk başladı

VELED (46) H.İ.T yolculuk başladı

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR

ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)
........................FRDV e gidecek(ekim gibi)

ATESSN (45) FRDVS (-)
DELİKEDİ (28) 1.2.ŞVKT (-)
.....................3.BATM (-)
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek

E
SLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)

HAZANUMUT ( )
HOPE73 ( )KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
KMEHTAPSU ( )
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
..................4.ATN (-)
................ .5.ŞEVKT (-)

LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
MELİSSA78 ( ) ....(-)MORMENEKŞE (27)..Ekim gibi başlıyor(
TUTKU34 (44 ) FRDVS ekim yolcusuUMUDUN SESİ( )

ellerinize sağlık. inşlh hayırlı olur sonuçlarımız tum arkadaşlarımızın AMİNNNN :

Son düzenleme:
Güzel kardesim ,iyi olduguna sevindim,moral depolamalisin ve sakin bir sekilde insallah sonucuna varacaksin.
Firdevs hanim bilir isini dua edecegiz insallah anne olacaksin cnm.Hangi hastanede testelrini yaptiriyorsun? Adetin 2.günü testlerde hangisini istedi doktorun cnm?
Kismetse bende baslyiorum dikkate alayim .Kan pihtilasma testi varmis unutma?
Bol visne-ananas ye.. zaten su iciyorsun.yarasin hepside.
Duamiz -enerjimiz sana gitsin cnm.
Seni ararim daha sonrada görüsürüz cnm.
sevgiyle kal

Canim benim sagolasin insallah bu sefer bos donmeyecegim belki artik benimde zamanim gelmistir canim ben adet bekliyorum 2.gunu tsh hormonu tsh 3 tsh 4 heterzigot kortizona baktiracagim medicana ya gidiyorum canim turkiyede kan pihtilasma testinin adi nedir ? Bilen varsa yazabilirmi ? Ben dr uma acik konusamadigim icin osoylemesede ben yaptiririm sevgiyle kalin.

Canim benim sagolasin insallah bu sefer bos donmeyecegim belki artik benimde zamanim gelmistir canim ben adet bekliyorum 2.gunu tsh hormonu tsh 3 tsh 4 heterzigot kortizona baktiracagim medicana ya gidiyorum canim turkiyede kan pihtilasma testinin adi nedir ? Bilen varsa yazabilirmi ? Ben dr uma acik konusamadigim icin osoylemesede ben yaptiririm sevgiyle kalin.

canım hoş geldin bende seni düşünüyodum naptın diye?tatilin nasıl geçti?pıhtılaşma testinin tam olarak adı trombofili paneli testi canım.başka hangi testleri yaptırdın bana da yaz canım.Allah yardımcın olsun.

Biz kocaman bir aileyiz ne kadar guzel inanirmisiniz bugun iki hamile haberi okuyunca gozyaslarimi tutamadim bende allahin izniyle 3 .kez yolculuga cikacagim adet olmayi bekliyorum bana bu sefer lucrin depot vermedi firdevs hnm 5 tane oralgutran igne verdi.lucrin almistim ihdiyaci olan varsa gonderebilirim.bol bol geziyorum stres atiyorum su iciyorum testlerim var adetimin 2 . Gunu yaptiracagim bekliyorum sadece troid ilacimi kullaniyorum.unuttugum yapmam gereken seyler varmi kizlar duaniza enerjinize ve fikirlerinize ihdiyacim var rabbim insallah bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin hepinizi opuyorum sevgiyle kalin

canım bende henüz hiçbir test yaptırmadım ama eylül gibi testler için burdaki doktorlara gitmeyi düşünüyorum.tekrar yolculuk seneye eylül istiyorum onun için biraz ağırdan alıyorum.beni hatırlarsın hamile kaldım ama değer düşüktü 1-2 kez katlandı daha sonra tekrar düştü,ben doktorumla görüştüm bana histereskopi ve eşime karyotip analizi dedi onları yaptırıcam birde cd56 diye bir bağışıklık testi varmış yaptırabilirsem onu da yaptırıcam sen de yaptır arkadaşım hiçbir şeyi atlama trombofili paneli yani pıhtılaşma testini de yaptır.dualarım seninle canım bu kez olucak inanıyorum sen de inanarak git bence beyin vücudunu ona göre hazırlasın.sevgiler

merhaba canım bu gün kan verecektin sanırım tekrar hadi bakalım bhcg şöyle yükselsin kat kat artsın.tebrik ederim canım inan kendim hamileymişim gibi çok sevindim canım.Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almanı da nasip etsin canım.psikoloji de çok önemli galiba bu konularda ben çok stres yaptım olumsuz düşündüm şimdide çok üzülüyorum acaba ben çok stres yaptım onun için mi ilerlemedi diye.inşalah bir sonraki sefere.test olarak neler yaptırdın canım,histereskopi çektirdin mi?bana yazarsan sevinirim canım.bu gün güzel haberlerini bekliyoruz:16:

bu ara seni göremiyorum canım,inşallah iyisinizdir canım seni merak ettim.sen de yazzz neler yapıyosun bebiş nasıllll?

Bugünkü değerin çok önemli. Heyecanla bekliyoruz..

Biraz dinlenmeli ve evdeki misafirleri göndermeni tavsiye ederim.yaşımız gereği riskli herşey.üstelik kanda gelmiş.
Bol bol dinlen su iç ve yumurtaya yüklen tutunması için..

12.haftaya kadarda çok dikatli ol. Olayın gereğini yapmak düşüyor şimdi sana;))

Son düzenleme:
Merhaba,

Aynı yaştayız seninle.Allah banada nasip eder inş.Bende Firdevs hanımı düşünüyorum.İlk denemende mi oldu ?
Kaç embriyo transfer edildi.Ben hem kendi yumurtam hemde donör düşünüyorum.
Sevgilerimle,

merhaba canım bu gün kan verecektin sanırım tekrar hadi bakalım bhcg şöyle yükselsin kat kat artsın.tebrik ederim canım inan kendim hamileymişim gibi çok sevindim canım.Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almanı da nasip etsin canım.psikoloji de çok önemli galiba bu konularda ben çok stres yaptım olumsuz düşündüm şimdide çok üzülüyorum acaba ben çok stres yaptım onun için mi ilerlemedi diye.inşalah bir sonraki sefere.test olarak neler yaptırdın canım,histereskopi çektirdin mi?bana yazarsan sevinirim canım.bu gün güzel haberlerini bekliyoruz:16:

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım,darısı başına :) bence psikoloji çok önemli,biz elimizden geleni yapacağız ve sonrasını allaha bırakacağız,ben bu sefer inan hiç stres olmadım,eşimle bir hafta doya doya gezdik,son güne kadar denize girdim,sanki tatile çıkmışızda kendiliğimden hamile kalıyormuşum gibi düşündüm:) test olarak merkezin verdiği testleri yaptırdıkkan şekeri,ast+alt,tsh,bun+kreatinin,eşim için de spermiyogram ,hbs+hcv+hıv,benim rahim filmim 4-5 sene önceden çekilmişti,geçen sene de hamilelik yaşadığım için tekrarlama gereği görmediler,ayrıca trombofili gen paneli yani pıhtılaşma testini geçen sene yaptırmıştım bu sefer onun önlemini aldık,inşallah sonuna kadar taşımak ve kucağıma almayı allahım nasip eder ve hepimiz bu anları bu duyguları yaşarız güzel arkadaşım yolun açık olsun:)

Bugünkü değerin çok önemli. Heyecanla bekliyoruz..

Biraz dinlenmeli ve evdeki misafirleri göndermeni tavsiye ederim.yaşımız gereği riskli herşey.üstelik kanda gelmiş.
Bol bol dinlen su iç ve yumurtaya yüklen tutunması için..

12.haftaya kadarda çok dikatli ol. Olayın gereğini yapmak düşüyor şimdi sana;))

efsunecim yapı gereği pek yatamıyorum ama elimden geldiğince dinleniyorum,arkadaşlarım sağolsun 2 gün kaldılar ve kanamayı bendeki telaşı ve sonucu öğrenince hemen beni yatırdılar ve bir anne gibi baktılar:) hatta arkadaşım hipnoz uzmanı bir de hipnoz uyguladık inşallah bu sefer çok donanımlı başladım:) biraz önce testi verdik 11 gibi sonuç belli olacak hakkımda hayırlısı olsun:)

Son düzenleme:

Canım benim bence de bu sefer sıra sende,hep pozitif düşün,boş kelimesini bile kullanma,bebeklerimle döneceğim,allahım izin verdiği sürece ben onları bırakmayacağım,onlarda bana sımsıkı tutunacaklar diye konuş kendi kendine,bu sefer olacak,ben inanıyorum sen de inan:) yolun açık olsun ve göbişin bebeklerle dolsun güzel arkadaşım:)
bu arada pıhtılaşma testinin adı trombofili gen paneli,genetik laboratuvarlarında yapılıyor

Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))

Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))

Canım hayırlı uğurlu olsun.Allah kucağınada almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına.))))))

Back
X