Bu arada beklentim kız idi.. Ama bir oğlum olacak...Avatarımdan denizkızını çıkartıp eros koydum :)))))))))))))) :52:

fbli çok teşekkür ederim arkadaşım:) ne güzel hepimize moral vermişsin:) Kız için konuşmuşltuk ama kız gelin alıcan demek,allahım oğluna sağsalim kavuşmayı nasip etsin,güzel yüzünü hep güldürsün:)

Evet güzel arkadaşlarım,
Ben de yumurta donasyonu için hazırlanmaya başlıyorum.Sabah uyanınca alacağım ilaçla bebek yolculuğum başlıyor.Sanırım 10-20 eylül arasında Kıbrıs'ta olacağım.Eylül yolcularından biri de benim.Dualarınızı yollar mısınız bana arkadaşlarım?

canım mesajını okurken birden tüylerim diken diken oldu,kendi sürecime başlarkende aynı duygu içindeydim:) Eminim bebeğinle bebeklerinle yolculuğu noktalayacaksın,dualarımız seninle güzel arkadaşım yolun açık olsun kucağın bebeklerle dolsun:)

kızlar hepinize merhaba,
benim kocaman bir ailem olmuş,
tutku 34,,breezee35tr,mormenekşe212172,kmehatpsu,tress06,karanfil1,krem16,helun,hazaneylül,nurus7,lalita,fbli,veled,umudum,efsune12,waltkrayburg,atessn,kardelennur,ansu,
adını unuttuğum var ise kusura bakmayın,
sevinçimi yaşayan tebrik eden herkese tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhaba,
benim kocaman bir ailem olmuş,
tutku 34,,breezee35tr,mormenekşe212172,kmehatpsu,tress06,karanfil1,krem16,helun,hazaneylül,nurus7,lalita,fbli,veled,umudum,efsune12,waltkrayburg,atessn,kardelennur,ansu,
adını unuttuğum var ise kusura bakmayın,
sevinçimi yaşayan tebrik eden herkese tekrardan teşekkür ederim.

Tebrik ederim cnm.allahim tamamina erdirsin insallah .

atessn sen ilk denemeyi firdevsde mi yaptırmıştın? şimdi nerey, düşünüyorsun? anadolu hotel adından dolayı uğurlu da gelmiş olabilir kimbilir ana dolu :)

ben şevket beye gitmiştim breezee .. ama bu kez galiba Firdevs hanıma gideceğim... bakalım...daha sanki hazır değilim gerçi bi hazırlığımda yok bu ay adetin 3. günü bir tahlil yaptırmak istedim öylesine. doktor yaşıma inanamadı.. fsh 8 çıktı.. diğer değerlerde çok iyi ... ev tipi yapıcam galiba:))))

Biz kocaman bir aileyiz ne kadar guzel inanirmisiniz bugun iki hamile haberi okuyunca gozyaslarimi tutamadim bende allahin izniyle 3 .kez yolculuga cikacagim adet olmayi bekliyorum bana bu sefer lucrin depot vermedi firdevs hnm 5 tane oralgutran igne verdi.lucrin almistim ihdiyaci olan varsa gonderebilirim.bol bol geziyorum stres atiyorum su iciyorum testlerim var adetimin 2 . Gunu yaptiracagim bekliyorum sadece troid ilacimi kullaniyorum.unuttugum yapmam gereken seyler varmi kizlar duaniza enerjinize ve fikirlerinize ihdiyacim var rabbim insallah bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin hepinizi opuyorum sevgiyle kalin

Canim insallah bu kez son olucak senin icin ve bebegini kucagina alicaksin.
Bu kez neden lucrin vermedi sana bir sebep gosterdi mi??
Bende bu sabah poliklinige gidip igneyi yaptirdim..
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...
Biz kocaman bir aileyiz ne kadar guzel inanirmisiniz bugun iki hamile haberi okuyunca gozyaslarimi tutamadim bende allahin izniyle 3 .kez yolculuga cikacagim adet olmayi bekliyorum bana bu sefer lucrin depot vermedi firdevs hnm 5 tane oralgutran igne verdi.lucrin almistim ihdiyaci olan varsa gonderebilirim.bol bol geziyorum stres atiyorum su iciyorum testlerim var adetimin 2 . Gunu yaptiracagim bekliyorum sadece troid ilacimi kullaniyorum.unuttugum yapmam gereken seyler varmi kizlar duaniza enerjinize ve fikirlerinize ihdiyacim var rabbim insallah bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin hepinizi opuyorum sevgiyle kalin

Canim insallah bu kez son olucak senin icin ve bebegini kucagina alicaksin.
Bu kez neden lucrin vermedi sana bir sebep gosterdi mi??
Bende bu sabah poliklinige gidip igneyi yaptirdim..
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...

Hadi bakalim hakkinda hayirlisi canim .bir sebep gostermedi zaten 2 ay once ilac listemi degistirecegini soylemisti canim malum 2 negatifim var ve almanyadaki profosor vucud aldigin ilaclari atmis demisti

canım hayırlısı olsun. inşallah sende bebeğini alıp gelirsin.

Evet güzel arkadaşlarım,
Ben de yumurta donasyonu için hazırlanmaya başlıyorum.Sabah uyanınca alacağım ilaçla bebek yolculuğum başlıyor.Sanırım 10-20 eylül arasında Kıbrıs'ta olacağım.Eylül yolcularından biri de benim.Dualarınızı yollar mısınız bana arkadaşlarım?

ansucuğum hayırlısıyla git bebeklerini al gel. dualarım seninle...

Back
X