Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))
cnm tebrikler Rabbim tamamını erdirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))
hepimize annelerimize eklenmeyi nasip et güzel allahım...
[sıze=3]annelerimiz;
[/sıze]
anisha (33) isp.dr rmn....oğlan
aysevi (38 ) hll ibr tkn (-)
...................brk ......ikiz
bebek (42) frdv.....ikiz (k.e.)
bebeklerim gelin (37) frdv.... Ikiz kız
benimde olacak ( ) hll.ibr.tkn
haskız (36) hll ibr tkn....ikiz
jessamin (41) brk .....ikiz
moonrose78 (34) svş özy......oğlan
nurus (32) 1.2.h.i.t(-)
..................3.h.i.t....oğlan
papatya40 (45) frdv......kız
paradox ( ) frdv....ikiz kız
rosalyn (46) dğş....oğlan
rowina (30) svş özy......ikiz
rüzgarselin (31) svş özy (-)
..........................frdv......kız
shanti (51) hll.ibr tkn (-)
...................dğş.....kız
somtik( )...oğlan
[sıze=3]hamilelerimiz[/sıze]
aykızım (28) vrd.....ikiz (k.e.)
baharım1980.....ikiz
bilginisa (35) vrd (-)
.......................vrd......hamile
bizimkulup ( ).......kız
breeze (46) brk (-)
.................frdv...hamile
efsune12 (44) frdv......kız
fb.li (43) frdv......erkek
minasera (37) .....dördüz
nazlım78.....hamile
potakal (37) şvk
rosadali (32 ) frdvs....hamile
tress06 (33) brk(-)
...................frdv.....ikiz (üçüz idi)
tunanehir (26) vrd.....ikiz (k.e.)
uumudum (45)2.deneme
.....................batm hamile
yusufdeniz (34) brk(-)
........................hamile
[sıze=3]sonuç bekleyenler
[/sıze]
helun( ) frdvs (-)
.............h.i.t. Pozitif gelecekkk
[sıze=3]eylül yolcuları
[/sıze]
ansu (31) frdv e yolculuk başladı
karanfil (34) frdv yolculuk başladı
krem16 (33 ) frdv yolculuk başladı
lalita (42) frdv yolculuk başladı
waltkrayburg (37) şvk (-)
.............................frdv(-)
....................frdv yolculuk başladı
veled (46) h.i.t yolculuk başladı
[sıze=3]yola çıkanlar,çıkacak olanlar
[/sıze]
alpilknur (42) şvkt (-)
........................svş (-)
........................frdv e gidecek(eylül-ekim gibi)
atessn (45) frdvs (-)
delikedi (28) 1.2.şvkt (-)
.....................3.batm (-)
dilemma (31) svş (-)
....................frdv e gidecek
eslemsena ( ) frdvs (-)
hazaneylül (46) atna (-)
.........................atna (-)
hazanumut ( )
hope73 ( )
kampa (43) çk.cmhrt düşünüyor
kardelennur ( ) frdv (-)
larax (40 ) 1.2.3.dğş (-)
..................4.atn (-)
................ .5.şevkt (-)
lenova71 (43) brk düşünüyor
melissa78 ( ) ....(-)
mormenekşe212172 (27)..ekim gibi başlıyor
tutku34 (44 ) frdvs ekim yolcusu
umudunsesi ( )
nihayet eve döndümmm...
bütün haberleri cepten okuyordum zaten ama yazamıyordum .
epinizi tek tek tebrik etmek istiyorum pes etmediğiniz cesaretle mücadele ettiğiniz bize umut verdiğiniz için sizinle gurur duyuyorum. kimden başlasam myle güzel haberler var ki.
Alpilknurcum okurken tüylerimi diken diken ettin:) ne kadar güzel özetlemişsin hepimizin durumunu:) canım benim inan ben de hem hamileliğime hemde yaşı bana yakın olanlara umut olduğuma çok çok sevindim,eeee eski toprağız biz nede olsaarkadaşımın birisi bana ileride yaşlandığında hayatına baktığında keşke şunu da yapsaydım diyeceğin birşey kalmasın,elinden geleni yap,en azından elimden geleni yaptım ama nasip değilmiş dersin demişti,bebek konusunda da baktım kendimi gayet genç hissediyorum,çok iyi anne olacağımı düşünüyorum,çok şükür uğraşabilmek için gerekli parayı hazırlayabilecek işim,enerjim,sabrım var,bu işi için herzaman zamanım var,e o zaman elimden geleni neden yapmayayım,neden ileride hep kafamda soru işaretleri ve pişmanlıklar kalsın,hepimiz elimizden geleni yapalım takdir yüce Rabbimin,allahım emeklemizi boşa çıkarmasın,sonuna kadar yüzümüzü güldürsün....
İnşallah canım seninde o güzel yüreğin hep mutlu olsun yolun açık olsun,takipteyim![]()
liste için teşekkürler .yaş sırasına koyabilirmiyiz.bir de deneme sayısına göre. Bir de efsune veya kim yapmıştı hatırlayamadım . Dr.ların merkezlerin yüzdelik başarı testi :)) onu güncellesek.
Cok sevindim ,
Cok sveindim,kimsenin emegini bosa ciakrmasin Allahim. Degerin cok güzel ikiz insallah ..
#Kac embrio transfer edildi cnm?
#Protokolun herkesinki gibimi? neler verildi cnm?
#Gecen yil gitmissin ayni yeremi gittin? evet 59 ile hamilleikte güzel . devam etmedimi cnm?
#Kac defa denedin ?
Cok sordum ama diger arkadaslarimizda fikir edinir diye sordum cnm.
Darisi diger annelere ; Sirada walkburg-Alpilknur-Atessen lalita ve diger hazirlanan annelere ..kismetse ben .. hayirlisi ..
Allahim hayirli evlatalr nasip etsin cnm Ikizlerin yolda ..cook sevindim..
Atessen de dansözleri hazirlar ..
sevgilerimle.
Canım benim çok teşekkür ederim,inşallah en yakın zamanda senin de koca bir pozitifini göreceğiz ben inanıyorum sen de inan güzel arkadaşım...
>>ben iki veya 3 embriyo istemiştim,irem hanımlar 4 adet çok iyi embriyomuzun olduğunu yaşımız gereği riske atmamamı ve dördünü de ısrarla almamı istediler ben de onların daha iyi bileceğini düşünerek dört adet 5.gün embriyosu aldım
>>geçen sene berk beyde yaptırmıştım,iki aylıkken kalp atımı durdu,onda önce üç estrofem alıyordum,işlem bayrama denk geldiği ve rahim kalınlığı 10 olduğu için bayramdan sonraya kadar 10 gün ertelendi ve günde 1 adet almaya devam ettik,işlemden sonrada günde 4 estrofem ve sabah akşam crinone jel kullandım,kalp atış hızı 115 civarıydı yavaş dediler ve hemen kan sulandırıcıya başladık ama maalesef kalp atımı 8 haftalikken durdu
şimdi ise hazırlığa başladığım andan itibaren aspirine başlattılar ve transfer yapıldığı günden itibaren de göbekten 0,4 lük fraxiparin kullanıyorum,estrofem 4 adet ağızdan 2 adet de vaginal kullanıyoruz,progestan sabah öğle akşam vaginaldi,geçen günkü kanama nedeniyle onu da dörde çıkardık ve 2 günde birde proluton depot vurduruyoruz,geçen hamilelikte prolutonu hiç kullanmamıştık,rahim kalınlığım transfer esnasında 8 idi,sanırım o yüzden estrofemi bu kadar yoğun kullanıyorum,bu hamilelikte daha umutluyum,kendimi daha emin ellerde hissediyorum,allahım inşallah herşey güzel olacak,buna inanıyorum:)
>>Canım bu benim ikinci denememdi,inşallah da doğumum gerşekleşir ve bu süreci noktalarım
>>Darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza,tekrar deneyeceğine çok çok sevindim,bu sefer olacak inan:)
Sonucun cok güzeldi .
sen nasilsin? iyimisin ?
Hamileligin nasil cnm. bizimle paylas cnm.
darisi diegr tüm annelere ..
sevgilerimle
canım,
ben iyiyim, aslında 4 hafta 2 günlük hamileymişim, daha henüz rüya görüyor gibiyim,
bugünkü sonucum sıkı durun 2196,
inşallah dua ediyorum üçüde tutmamıştır diye, bana sormuştu firdevs hanım 4 olsun mu? diye aykızımdan tecrübeli olduğumdan,sonra tress minasere den siz bilirsiniz de 1,2,3 olabilir demiştim,
ikiz ihtimali çok yüksek hatta garantilemiş olduğumu söyledi irem hanım,
inşallah sağlıklı olsunlarda Allahım bana taşıma gücü versin 9 ay boyunca, dualarım bundan sonra sizinle,
darısı siz iyi düşünceli arkadaşlarımın başına,inşallah sizlerinde pozitif haberlerini duymak bizlere nasip olur,
Arkadaşlar sanıyorum sıra bende. 26 sı test günüm. Çok heyecanlıyım. İnşallah size mutlu haberi vereceğim. Biraz da kaygılıyım. karnımın alt böldesin belli belirsiz çok hafif bir ağrı var. Dünde akıntıdaki sümüksü madde (çok özür dilerim) de hafif kahverengi bir şey vardı. İyimi kötü mü ? bilemedim. Transferimin 8. günündeyim. İnşallah......
Tekrar tebrik ediyorum canımcım..
Merhaba,
Aynı yaştayız seninle.Allah banada nasip eder inş.Bende Firdevs hanımı düşünüyorum.İlk denemende mi oldu ?
Kaç embriyo transfer edildi.Ben hem kendi yumurtam hemde donör düşünüyorum.
Sevgilerimle,