Ağzım zaten hiç kapanmayan biriyim bugün herhalde şempaze gibi gezeceğim:))) çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım,bu forum hepimizin ışığı oldu,inşallah allahım annelerimize sağlıkla sıhhatle çocuklarına bakmayı,uzpuzun ömür yaşamayı,hamilelerimize sağlıkla 9 ay 10 günü doldurup bebeklerine kavuşmayı,sonuç bekleyenlere ve yola çıkacaklara tez zamanda hamilelik haberi almayı nasip eder,hepimizin yüzünü güldürür :) biz hepimiz harika kadınlarız ve herşeyin güzelini hakediyoruz,çok çok teşekkür ediyorum hepinize iyi ki varsınız:)

nihayet eve döndümmm...
bütün haberleri cepten okuyordum zaten ama yazamıyordum .
epinizi tek tek tebrik etmek istiyorum pes etmediğiniz cesaretle mücadele ettiğiniz bize umut verdiğiniz için sizinle gurur duyuyorum. kimden başlasam myle güzel haberler var ki.

BREEZE ...çok sevindim. çok merak ediyordum seni çünkü senin olursa..ki olacağı gerçekten içime doğmuştu. bütün yaşı 40 nüzerinde olanların olacakmış gibi bir his ,düşünce UMUT beynimin içindeydi hep. VE BAŞARDIN ÇOK MUTLUYUM ŞU AN.

UMUDUMM seni de çok tebrik ediyorum .

ROSADALİ senin de hayırlı olsun bebişin .lütfen kendinize çok dikkat edin. keyfini çıkarın. dinlenin.şarkılar söyleyin.çizgi film izleyin. bırakın evi b..k götürsün:) bundan gayrısını önemi varmı dünyada :))

ANSU ..en büyük savaşçı ..bak sonunda bu günleri gördük.bebişine kavuştuğunu da göreceğiz burdan.hep bizimle kal.
BEBEKCİM ... hergün bebişlerini eve götürmeye biraz daha yaklaşıyorsun.onları bizim için kokla ltf.
MİNASERA ...redüksiyondan sonra göremedim hiç seni.inşallah iyisindir canım.
TRESS ...herşey yolunda gidiyor bak.sürekli yazıyorsun destek oluyorsun .mutlusun.Allahım mutluluğunu hiç bozmasın.
FB Lİ ...oğluşunla maç seyredersin artık.ama keşke GS Lİ OLSAYDIN BE:))
bizim eski dönemden DURUGEN DE hamileydi sanırım büyümüştür iyice karnı.kolaylıklar diliyorum.
tedavi deki arkadaşlarımız helun,krem ..adını unuttuklarım ve
WALTKRAYBURG ...GÜZEL KALPLİ ARKADAŞIM inşallah sıra sende. sonra LARAX DA.sonra ATEŞSN de. sonra bende...

bana gelince ,eşim tek bastonla yürüyor artık.iyi. deniz manyağı olduğu için 35gündür tatildeydik.2 ay da raporu vardı zaten..

ben ekimin başı gibi kıbrısı planlamıştım ama eşim caz yaptı .ikinci hafta bayram var.tatile çıkacağız.dedi.ilk hafta gidersek 2.hafta sen tatilde nasıl dinlenceksin dedi.

tatilimizi yaparız 9 günmüş çünkü.sonra izin alırım gidermişiz bi tatilde kıbrısta yaparmış..ne kadar deniz kenarında olursa karmış onun için. o hem bebişi çok istiyor ama hep ben istedğim sürece "deneriz tekrar tekrar "modunda rahat adam vesselam.

böylece üç hafta birden ertelendi.ekimin son haftası gibi yani:)
işte böyle ...
ama daha çok var.şimdi ben forumun keyfini çıkarıyorum. olmayanların sayısı azaldı :))) farkındamısınız.
herkesin yapısı,rahmi bir değil tabi ama kalbim sevinçle dolu neden olmasın diyorum hep.
dostlarım ,beynimin içinde hep hayaller bebişlerimizle ilgili..birgün tanışıp görüşeceğimiz sarılıp ağlayacağımızla ilgili.ne güzel olurdu.

neyse yine duygusala bağladım ama napayım canlı yaşamak istiyorum :))

öptüm hepinizi..gidip çay içeyim ..okurken sizi.

Hepimize annelerimize eklenmeyi nasip et güzel Allahım...

ANNELERİMİZ;

ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN

HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ
JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ

MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)
..................3.H.İ.T....OĞLAN
PAPATYA40 (45) FRDV......KIZ
PARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZ
RÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ
SOMTİK( )...OĞLAN

HAMİLELERİMİZ

AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
BAHARIM1980.....İKİZ
BİLGİNİSA (35) VRD (-)
.......................VRD......HAMİLE
BİZİMKULUP ( ).......KIZ
BREEZE (46) BRK (-)
.................FRDV...HAMİLE
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZ
FB.Lİ (43) FRDV......ERKEK
MİNASERA (37) .....DÖRDÜZ
NAZLIM78.....HAMİLE
POTAKAL (37) ŞVK
ROSADALİ (32 ) FRDVS....HAMİLE
TRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....İKİZ (üçüz idi)
TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)
UUMUDUM (45)2.DENEME
.....................BATM HAMİLE
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE

SONUÇ BEKLEYENLER

HELUN( ) FRDVS (-)
.............H.İ.T. pozitif gelecekkk

EYLÜL YOLCULARI

ANSU (31) FRDV e yolculuk başladı
KARANFİL (34) FRDV yolculuk başladı
KREM16 (33 ) FRDV yolculuk başladı
LALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)
....................FRDV yolculuk başladı

VELED (46) H.İ.T yolculuk başladı

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR

ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)
........................FRDV e gidecek(eylül-ekim gibi)

ATESSN (45) FRDVS (-)
DELİKEDİ (28) 1.2.ŞVKT (-)
.....................3.BATM (-)
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek

E
SLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)

HAZANUMUT ( )
HOPE73 ( )
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
..................4.ATN (-)
................ .5.ŞEVKT (-)
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
MELİSSA78 ( ) ....(-)
MORMENEKŞE212172 (27)..Ekim gibi başlıyor
TUTKU34 (44 ) FRDVS ekim yolcusu
UMUDUNSESİ ( )

hepimize annelerimize eklenmeyi nasip et güzel allahım...

[sıze=3]annelerimiz;
[/sıze]
anisha (33) isp.dr rmn....oğlan
aysevi (38 ) hll ibr tkn (-)
...................brk ......ikiz
bebek (42) frdv.....ikiz (k.e.)
bebeklerim gelin (37) frdv.... Ikiz kız
benimde olacak ( ) hll.ibr.tkn

haskız (36) hll ibr tkn....ikiz
jessamin (41) brk .....ikiz

moonrose78 (34) svş özy......oğlan
nurus (32) 1.2.h.i.t(-)
..................3.h.i.t....oğlan
papatya40 (45) frdv......kız
paradox ( ) frdv....ikiz kız
rosalyn (46) dğş....oğlan
rowina (30) svş özy......ikiz
rüzgarselin (31) svş özy (-)
..........................frdv......kız
shanti (51) hll.ibr tkn (-)
...................dğş.....kız
somtik( )...oğlan

[sıze=3]hamilelerimiz[/sıze]

aykızım (28) vrd.....ikiz (k.e.)
baharım1980.....ikiz
bilginisa (35) vrd (-)
.......................vrd......hamile
bizimkulup ( ).......kız
breeze (46) brk (-)
.................frdv...hamile
efsune12 (44) frdv......kız
fb.li (43) frdv......erkek
minasera (37) .....dördüz
nazlım78.....hamile
potakal (37) şvk
rosadali (32 ) frdvs....hamile
tress06 (33) brk(-)
...................frdv.....ikiz (üçüz idi)
tunanehir (26) vrd.....ikiz (k.e.)
uumudum (45)2.deneme
.....................batm hamile
yusufdeniz (34) brk(-)
........................hamile

[sıze=3]sonuç bekleyenler
[/sıze]
helun( ) frdvs (-)
.............h.i.t. Pozitif gelecekkk

[sıze=3]eylül yolcuları
[/sıze]
ansu (31) frdv e yolculuk başladı
karanfil (34) frdv yolculuk başladı
krem16 (33 ) frdv yolculuk başladı
lalita (42) frdv yolculuk başladı
waltkrayburg (37) şvk (-)
.............................frdv(-)
....................frdv yolculuk başladı

veled (46) h.i.t yolculuk başladı

[sıze=3]yola çıkanlar,çıkacak olanlar
[/sıze]
alpilknur (42) şvkt (-)
........................svş (-)
........................frdv e gidecek(eylül-ekim gibi)

atessn (45) frdvs (-)
delikedi (28) 1.2.şvkt (-)
.....................3.batm (-)
dilemma (31) svş (-)
....................frdv e gidecek

e
slemsena ( ) frdvs (-)
hazaneylül (46) atna (-)
.........................atna (-)

hazanumut ( )
hope73 ( )
kampa (43) çk.cmhrt düşünüyor
kardelennur ( ) frdv (-)
larax (40 ) 1.2.3.dğş (-)
..................4.atn (-)
................ .5.şevkt (-)
lenova71 (43) brk düşünüyor
melissa78 ( ) ....(-)
mormenekşe212172 (27)..ekim gibi başlıyor
tutku34 (44 ) frdvs ekim yolcusu
umudunsesi ( )

liste için teşekkürler .yaş sırasına koyabilirmiyiz.bir de deneme sayısına göre. Bir de efsune veya kim yapmıştı hatırlayamadım . Dr.ların merkezlerin yüzdelik başarı testi :)) onu güncellesek.

nihayet eve döndümmm...
bütün haberleri cepten okuyordum zaten ama yazamıyordum .
epinizi tek tek tebrik etmek istiyorum pes etmediğiniz cesaretle mücadele ettiğiniz bize umut verdiğiniz için sizinle gurur duyuyorum. kimden başlasam myle güzel haberler var ki.

Alpilknurcum okurken tüylerimi diken diken ettin:) ne kadar güzel özetlemişsin hepimizin durumunu:) canım benim inan ben de hem hamileliğime hemde yaşı bana yakın olanlara umut olduğuma çok çok sevindim,eeee eski toprağız biz nede olsa;) arkadaşımın birisi bana ileride yaşlandığında hayatına baktığında keşke şunu da yapsaydım diyeceğin birşey kalmasın,elinden geleni yap,en azından elimden geleni yaptım ama nasip değilmiş dersin demişti,bebek konusunda da baktım kendimi gayet genç hissediyorum,çok iyi anne olacağımı düşünüyorum,çok şükür uğraşabilmek için gerekli parayı hazırlayabilecek işim,enerjim,sabrım var,bu işi için herzaman zamanım var,e o zaman elimden geleni neden yapmayayım,neden ileride hep kafamda soru işaretleri ve pişmanlıklar kalsın,hepimiz elimizden geleni yapalım takdir yüce Rabbimin,allahım emeklemizi boşa çıkarmasın,sonuna kadar yüzümüzü güldürsün....
İnşallah canım seninde o güzel yüreğin hep mutlu olsun yolun açık olsun,takipteyim;)

liste için teşekkürler .yaş sırasına koyabilirmiyiz.bir de deneme sayısına göre. Bir de efsune veya kim yapmıştı hatırlayamadım . Dr.ların merkezlerin yüzdelik başarı testi :)) onu güncellesek.

ha ha haaaa:))))) oldu canımmmm:))) güldürdün beni canım arkadaşım,ben bilgisayar özürlüyüm,bunu yaparken bile ne çekiyorum bir bilsen,her bölümde alfebetik sırayı dikkate aldım ki aradığımızı kolay bulalım ama diğer tabloları yapmaya bayağı zaman lazım ki o da çok zor:((

Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))

Cok sevindim ,
Cok sveindim,kimsenin emegini bosa ciakrmasin Allahim. Degerin cok güzel ikiz insallah ..
#Kac embrio transfer edildi cnm?
#Protokolun herkesinki gibimi? neler verildi cnm?
#Gecen yil gitmissin ayni yeremi gittin? evet 59 ile hamilleikte güzel . devam etmedimi cnm?
#Kac defa denedin ?
Cok sordum ama diger arkadaslarimizda fikir edinir diye sordum cnm.
Darisi diger annelere ; Sirada walkburg-Alpilknur-Atessen lalita ve diger hazirlanan annelere ..kismetse ben .. hayirlisi ..
Allahim hayirli evlatalr nasip etsin cnm Ikizlerin yolda ..cook sevindim..
Atessen de dansözleri hazirlar ..

sevgilerimle.

Cok sevindim ,
Cok sveindim,kimsenin emegini bosa ciakrmasin Allahim. Degerin cok güzel ikiz insallah ..
#Kac embrio transfer edildi cnm?
#Protokolun herkesinki gibimi? neler verildi cnm?
#Gecen yil gitmissin ayni yeremi gittin? evet 59 ile hamilleikte güzel . devam etmedimi cnm?
#Kac defa denedin ?
Cok sordum ama diger arkadaslarimizda fikir edinir diye sordum cnm.
Darisi diger annelere ; Sirada walkburg-Alpilknur-Atessen lalita ve diger hazirlanan annelere ..kismetse ben .. hayirlisi ..
Allahim hayirli evlatalr nasip etsin cnm Ikizlerin yolda ..cook sevindim..
Atessen de dansözleri hazirlar ..

sevgilerimle.

Canım benim çok teşekkür ederim,inşallah en yakın zamanda senin de koca bir pozitifini göreceğiz ben inanıyorum sen de inan güzel arkadaşım...
>>ben iki veya 3 embriyo istemiştim,irem hanımlar 4 adet çok iyi embriyomuzun olduğunu yaşımız gereği riske atmamamı ve dördünü de ısrarla almamı istediler ben de onların daha iyi bileceğini düşünerek dört adet 5.gün embriyosu aldım
>>geçen sene berk beyde yaptırmıştım,iki aylıkken kalp atımı durdu,onda önce üç estrofem alıyordum,işlem bayrama denk geldiği ve rahim kalınlığı 10 olduğu için bayramdan sonraya kadar 10 gün ertelendi ve günde 1 adet almaya devam ettik,işlemden sonrada günde 4 estrofem ve sabah akşam crinone jel kullandım,kalp atış hızı 115 civarıydı yavaş dediler ve hemen kan sulandırıcıya başladık ama maalesef kalp atımı 8 haftalikken durdu
şimdi ise hazırlığa başladığım andan itibaren aspirine başlattılar ve transfer yapıldığı günden itibaren de göbekten 0,4 lük fraxiparin kullanıyorum,estrofem 4 adet ağızdan 2 adet de vaginal kullanıyoruz,progestan sabah öğle akşam vaginaldi,geçen günkü kanama nedeniyle onu da dörde çıkardık ve 2 günde birde proluton depot vurduruyoruz,geçen hamilelikte prolutonu hiç kullanmamıştık,rahim kalınlığım transfer esnasında 8 idi,sanırım o yüzden estrofemi bu kadar yoğun kullanıyorum,bu hamilelikte daha umutluyum,kendimi daha emin ellerde hissediyorum,allahım inşallah herşey güzel olacak,buna inanıyorum:)
>>Canım bu benim ikinci denememdi,inşallah da doğumum gerşekleşir ve bu süreci noktalarım
>>Darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza,tekrar deneyeceğine çok çok sevindim,bu sefer olacak inan:)

Canım benim çok teşekkür ederim,inşallah en yakın zamanda senin de koca bir pozitifini göreceğiz ben inanıyorum sen de inan güzel arkadaşım...
>>ben iki veya 3 embriyo istemiştim,irem hanımlar 4 adet çok iyi embriyomuzun olduğunu yaşımız gereği riske atmamamı ve dördünü de ısrarla almamı istediler ben de onların daha iyi bileceğini düşünerek dört adet 5.gün embriyosu aldım
>>geçen sene berk beyde yaptırmıştım,iki aylıkken kalp atımı durdu,onda önce üç estrofem alıyordum,işlem bayrama denk geldiği ve rahim kalınlığı 10 olduğu için bayramdan sonraya kadar 10 gün ertelendi ve günde 1 adet almaya devam ettik,işlemden sonrada günde 4 estrofem ve sabah akşam crinone jel kullandım,kalp atış hızı 115 civarıydı yavaş dediler ve hemen kan sulandırıcıya başladık ama maalesef kalp atımı 8 haftalikken durdu
şimdi ise hazırlığa başladığım andan itibaren aspirine başlattılar ve transfer yapıldığı günden itibaren de göbekten 0,4 lük fraxiparin kullanıyorum,estrofem 4 adet ağızdan 2 adet de vaginal kullanıyoruz,progestan sabah öğle akşam vaginaldi,geçen günkü kanama nedeniyle onu da dörde çıkardık ve 2 günde birde proluton depot vurduruyoruz,geçen hamilelikte prolutonu hiç kullanmamıştık,rahim kalınlığım transfer esnasında 8 idi,sanırım o yüzden estrofemi bu kadar yoğun kullanıyorum,bu hamilelikte daha umutluyum,kendimi daha emin ellerde hissediyorum,allahım inşallah herşey güzel olacak,buna inanıyorum:)
>>Canım bu benim ikinci denememdi,inşallah da doğumum gerşekleşir ve bu süreci noktalarım
>>Darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza,tekrar deneyeceğine çok çok sevindim,bu sefer olacak inan:)

Cook tsk ederim cnm bir cirpida yazdin sagol cnm arkadasim.
Firdevs hanim iisni bilyior evet .Ama asla Firdevs hanim Pruloton depot ignesini günde iki kez vermez ama nasil olduda verdi.yinede güzel. harikasin.
Diger arkadaslara yol gösterdin cnm.
Tüm iletisim agindan sana yazdim kontrol edersin cnm.
Hislerimiz bazen cok dogru söyler.saglam güzel baslamissin devam edecektir insallah.eminim bende.
Dogumunu burada paylasacaksin cnm .
darisi bize cnm
görüsmek üzere.

Sonucun cok güzeldi .
sen nasilsin? iyimisin ?
Hamileligin nasil cnm. bizimle paylas cnm.
darisi diegr tüm annelere ..
sevgilerimle

Sonucum 629 çıktı:)) geçen sene 59 ile hamile kalmıştım,bu sene daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum,inşallah allahım sonuna kadar böyle güzel devam ettirsin darısı canım arkadaşlarımın başına:))

canım breeze, gözünaydın,
Dilerim Allahtan 9 ay boyunca sorunsuz bir şekilde taşıma gücü verir.Rabbim bebek-bebeklerimizi bize bağışlar,

kızlar sırada Helun olmak üzere, eylül yolcularımızın;ansu,karanfil1,krem16,waltkrayburg,veled, sonra yola çıkacak olanların;alppilknur,atessn,delikedi,dilemma,eslemsena,hazaneylül,hazanumut,hope73,kmehtapsu,larax,tutku34,mormenekşe,melissa78,lenova71,umudunsesi, ve aklıma gelemeyen bütün arkadaşlarım dilerim Allah tan sizlerinde pozitif haberlerini okuruz, güzel sonuçlarınızı takip ederiz.hepinize kucak dolusu sevgiler,

Sonucun cok güzeldi .
sen nasilsin? iyimisin ?
Hamileligin nasil cnm. bizimle paylas cnm.
darisi diegr tüm annelere ..
sevgilerimle

canım,
ben iyiyim, aslında 4 hafta 2 günlük hamileymişim, daha henüz rüya görüyor gibiyim,
bugünkü sonucum sıkı durun 2196,
inşallah dua ediyorum üçüde tutmamıştır diye, bana sormuştu firdevs hanım 4 olsun mu? diye aykızımdan tecrübeli olduğumdan,sonra tress minasere den siz bilirsiniz de 1,2,3 olabilir demiştim,
ikiz ihtimali çok yüksek hatta garantilemiş olduğumu söyledi irem hanım,
inşallah sağlıklı olsunlarda Allahım bana taşıma gücü versin 9 ay boyunca, dualarım bundan sonra sizinle,
darısı siz iyi düşünceli arkadaşlarımın başına,inşallah sizlerinde pozitif haberlerini duymak bizlere nasip olur,

ANNELERİMİZ;
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)...DĞŞ....KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ...OĞLAN
PAPATYA40 (45) FRDV...KIZ
BEBEK (42) FRDV...İKİZ (K.E.)
JESSAMİN (41)BRK ...İKİZ
AYSEVİ (38)HLL İBR TKN (-)...BRK ..İKİZ
BEBEKLERİM GELİN (37)FRDV... İKİZ KIZ
HASKIZ (36)HLL İBR TKN ...İKİZ
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY...OĞLAN

ANİSHA (33) isp.drrmn....OĞLAN
NURUS (32)1.2.H.İ.T(-)

RÜZGARSELİN (31)SVŞ ÖZY (-)
ROWİNA (30)SVŞ ÖZY...İKİZ
...FRDV....KIZ
BENİMDE OLACAK ( )HLL.İBR.TKN...3.H.İ.T...OĞLAN
PARADOX ( )FRDV....İKİZ KIZ
SOMTİK ( )...OĞLAN

HAMİLELERİMİZ

BREEZE (46)BRK (-)...FRDV...HAMİLE
UUMUDUM (45) 2.DENEME...BATM HAMİLE
EFSUNE12 (44)FRDV...KIZ
FB.Lİ (43) FRDV...ERKEK
POTAKAL (37)ŞVK
MİNASERA (37) ....DÖRDÜZ
BİLGİNİSA (35) VRD (-)....VRD...HAMİLE

YUSUFDENİZ (34)BRK(-) .... HAMİLE
TRESS06 (33)BRK(-)....FRDV...İKİZ (üçüz idi)
ROSADALİ (32 )FRDVS ...HAMİLE
AYKIZIM (28) VRD .....İKİZ (K.E.)
TUNANEHİR (26)VRD .....İKİZ (K.E.)

BAHARIM1980 ( ) ....İKİZ

BİZİMKULUP ( ) ......KIZ
NAZLIM78..... ( ) HAMİLE

SONUÇ BEKLEYENLER
HELUN ( )FRDVS (-)...H.İ.T.pozitif gelecekkk

EYLÜL2013 YOLCULARI

VELED (46)H.İ.T yolculuk başladı

LALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)...FRDV(-)...FRDVyolculuk başladı
KARANFİL (34) FRDV yolculuk başladı
KREM16 (33)FRDV yolculuk başladı

ANSU (31) FRDV e yolculuk başladı

EKİM 2013 YOLCULARI

HAZANEYLÜL (46)Atina (-)...Atina (-)
ATESSN (45) FRDVS (-)
TUTKU34 (44 ) FRDVS düşünüyor

KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
ALPİLKNUR (42)ŞVKT (-)...SVŞ (-)...FRDV e gidecek
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)..4.ATN (-) .5.ŞEVKT (-)

DİLEMMA (31) SVŞ (-)...FRDV e gidecek
DELİKEDİ (28)1.2.ŞVKT (-)..3.BATM (-)

MORMENEKŞE (27)ekim ayı yolcusu
ESLEMSENA ( )FRDVS (-)
HAZANUMUT ( )
HOPE73 ( )

KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
MELİSSA78 ( ) ....(-)

UMUDUNSESİ ( )

lütfen yaşını veya bilgisi olmayan arkadaş varsa tabloyu düzeltebilir mi.atladıklarımızda lütfen tabloyu düzeltsin.

canım,
ben iyiyim, aslında 4 hafta 2 günlük hamileymişim, daha henüz rüya görüyor gibiyim,
bugünkü sonucum sıkı durun 2196,
inşallah dua ediyorum üçüde tutmamıştır diye, bana sormuştu firdevs hanım 4 olsun mu? diye aykızımdan tecrübeli olduğumdan,sonra tress minasere den siz bilirsiniz de 1,2,3 olabilir demiştim,
ikiz ihtimali çok yüksek hatta garantilemiş olduğumu söyledi irem hanım,
inşallah sağlıklı olsunlarda Allahım bana taşıma gücü versin 9 ay boyunca, dualarım bundan sonra sizinle,
darısı siz iyi düşünceli arkadaşlarımın başına,inşallah sizlerinde pozitif haberlerini duymak bizlere nasip olur,

Seni unutrmuyum cnm asla helede otel Kibris aciklaman hala gülüyor cook güzel izah etmeni tebessümle hatirliyorum.
sende harikasin cnm.
Cook güzel evet hesaplanirken hamilelik dxxx in adet oldugu gün baz alinyior diye biliyorum ynailabilirim tabiki..cook tecrübeliler var asla idda etmyiorum konularda.
Yasimiz kirk üstü oldugu icin ben 4-5 adette normal görüyorum eee olsun artik ikizde olsa yillarca bekledikten versin rabbim ikiz insallah..adima söyledim kendi adima bilginize...
evet allahim tamamina erdirsin cnm ,birde hayirli evlatlar nasip etsin insallah ..sag salim kucagimiza alalim insallah..
darisi diger ennelerimize..dualrinizi eksik etmeyin lütfen
sevgiler

Arkadaşlar sanıyorum sıra bende. 26 sı test günüm. Çok heyecanlıyım. İnşallah size mutlu haberi vereceğim. Biraz da kaygılıyım. karnımın alt böldesin belli belirsiz çok hafif bir ağrı var. Dünde akıntıdaki sümüksü madde (çok özür dilerim) de hafif kahverengi bir şey vardı. İyimi kötü mü ? bilemedim. Transferimin 8. günündeyim. İnşallah......

Tekrar tebrik ediyorum canımcım..

Seni yeni tanidim cnm hosgeldin formumuza.Belkide önceden vardin ben farkedemedim.
Insallah sende güzel haberler vereceksin 4 günün kalmis.
Bol dinlen -bol suyunu ic duani yap,bizde gönderiyoruz dualar..
Insallah hamileim demek nasip olacak cnm .
Görüsmek üzere sevgiler .

Merhaba,

Aynı yaştayız seninle.Allah banada nasip eder inş.Bende Firdevs hanımı düşünüyorum.İlk denemende mi oldu ?
Kaç embriyo transfer edildi.Ben hem kendi yumurtam hemde donör düşünüyorum.
Sevgilerimle,

Slm,
İlk denemede oldu. Kafam çok rahattı. Yani tam karar verip öyle gittim.
Tandem önermiyorum başarı şansını düşürüyor.
Bizde sadece 3 embryo transfer edilebilir safhaya 5. Gün geldi. Hepsi tramsfer oldu. 3. De göründü.
Birinde kalp atışı alınamadı
Diğer 2si sağlıklı şekilde 8. Haftayı gördü. Sonra birtanesinin gelişimi durdu. Ve bu cimcime tutundu.. Tekiziz yani;))

canımsın alpilknur,
inan tam benim durumumu hatırlıyordun, ev çok kirlenmişti, irem hanım temizlik kesinlikle yapma ama yemek yapabilirsin demişti,
eşim sağolsun, yemek istemedi zaten vardiyalı çalışıyor,kahvaltı falan idare etti,ev temizliğini bugün yaptı, süpürmüş,silmiş,çamaşırlar yıkanmış,asılmış,yani ellerine sağlık,
zaten ben den çok hevesli bir de ikiz olma olasılığından havalarda, tek sıkıntısı kendi ailesi malesef bilmiyor henüz daha çok erken diye düşünüyorum kalp atışlarını duyalım da, sonra söylenir,

Dilerim Allahtan hayırlısı ile sizlerinde güzel haberlerinizi duyabilmek,
sevgiler

Back
X